کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-31 ساعت 16:12)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:58)sina99 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:53)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:34)sina99 نوشته:  سلام دوستان
10 april مصاحبه داشتم و تا الان آپدیت نشده بودم.
دیروز ایمیل تکمیل شدن administrative process برای من ارسال شد و گفته برای گرفتن ویزا به سفارت(آنکارا) مراجعه کن، اما هنوز تو سایت ceac.state.gov ایشود نشد و فقط آپدیت شده. سایت سفارت (آنکارا) هم که هنوز کیس نامبر منو نزده.
تکلیف من چیه ؟ کلییر شدم به نظر شما؟

در جواب ایمیلتون بهتون اعلام کردند؟

بله در جواب یه سوال که از طریق سایت سفارت پرسیده بودم، گفتن که تکمیل شده!

مبارک باشه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا، پس اینطور که معلومه امکان داره بدون آپدیت هم کلیر کنند
زهره عزیز،

ایشون آپدیت شدن ، سوالشون این بوده که چرا ایشود نشدن! که این دوستمون همونطور که شاتسی عزیز هم گفت باید پاسشون رو تحویل بدن تا ایشود بشن Smile
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، Ali.US ، daad ، b_argi ، آنی ، Alirezaa2013 ، mehrana ، lonelyman ، ikamaly
درود و عرض ادب
یکی از دوستان ما که 19 جولای مصاحبه در ابوظبی داشت و توی مهاجر نیست امروز آپ دیت شد
بدون ایمیل و زنگ و این نشونه خوبیه
بچه ها خبرای خوب تو راهه
به امید خدا به زودی خبرای خوش میشنویم اینجا و همه امیدوار تر میریم به سمت ویزا
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-07-31 ساعت 13:41)lonelyman نوشته:  همسر کرامی بنده دوشنبه صبح که پاس خودشون و بچه ها رو دادن سفارت و فقط دیروز و امروز آپدیت شدیم و فعلا نه خبری از ایشود هست نه خبری از اوشودTongue

خانم بچه ها ایشود شدن قراره تو پاکت زردی که میفرستن پست همراه با پاسهای مزین به ویزای خانم بچه ها، یک مقدار سماق هم برای بنده ارسال کننTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، daad ، gifa ، گل نهال ، so_ar ، b_argi ، آنی ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، ALNB ، SK89
(2013-07-31 ساعت 16:43)lonelyman نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 13:41)lonelyman نوشته:  همسر کرامی بنده دوشنبه صبح که پاس خودشون و بچه ها رو دادن سفارت و فقط دیروز و امروز آپدیت شدیم و فعلا نه خبری از ایشود هست نه خبری از اوشودTongue

خانم بچه ها ایشود شدن قراه تو پاکت زردی که میفرستن پست همراه با پاسهای مزین به ویزای خانم بچه ها، یک مقدار سماق هم برای بنده ارسال کننTongue

لونلی جان یه مقدار سماق هم برای من کنار بذار!! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، shatsi ، zohre02 ، SHABAH51 ، daad ، morvarid1364 ، gifa ، b_argi ، soruosh ، آنی ، پرستوی مهاجر ، lonelyman
اکثر دوستان و عزیزانی که کارشون تموم شده و رفتن ، به شدت سفارش می کنن به یادگیری زبان انگلیسی ..خیلی هم خوب! اما به جون خودم ده دقیقه اومدم پست های قبلی رو خوندم هزار تا غلط دستوری و املایی توش دیدم!!! پس ضمن تاکید بر یادگیری زبان انگلیسی ، سفارش می کنم زبان فارسی رو هم بیاموزید بد نیست هاااا !
نمونه غلط های املایی
:
دقدقه......دغدغه
جزعیات...جزئیات
قذیه!......قضیه
منهل.....منحل
خب زنگ فارسی تموم شد. یکی دوساعت برید توی حیاط برای زنگ تفریح...کلاس بعدی "هوراااا شناسی"یه ...کسی دیر نیاد سر کلاس ها Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان جای همتون خالی. امروز ساعت ۲:۳۰ دقیقه بعدازظهر ویزاها را گرفتم. امیدوارم این روز قشنگ را همتون تجربه کنیدCool به امید کلیر شدن همه دوستان گلم در این سایت پر ثمر.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-31 ساعت 15:55)r91 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:01)Doe نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 02:47)zanganeh نوشته:  8 آگوست - (45 كيس نامبر)
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر)
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (فعلاً منتظريم )
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- ( ... )
28 آگوست- ( ... )
29 آگوست- ( ... )
30 آگوست- تعطيل

پس اين سال بالايي ها هي دلخوشي مي دادن " ماههاي آخر زود به زود كلير مي كنن ! تقريباً هفته اي دو سه بار يا شايدم هر روز آپديت مي كنن !! "
كو پس ؟؟؟؟

سلام به همه دوستان بزرگوارم خصوصاً جناب زنگنه عزیز
من هم مانند شما بسیار نگرانم و نمیدانم که دوستان ما در سفارت واقعاً چه برنامه ای برای کلیر نشدگان دارند. آیا اصلاً قرار هست که هممون کلیر شویم یا خیر. به هر حال فکر می کنم که اگر بخواهند همه رو کلیر کنند فرصت دارند و باید بعد از تعطیلات هفته بعد کار را با جدیت بیشتری پیگیری کنند. جهت تقویت روحیه دوستان عزیز آماری رو که از تاپیک کلیرنس پارسال درآوردم براتون میذارم.
07 سپتامبر......................................71 نفر
10 سپتامبر......................................11 نفر
13 سپتامبر......................................07 نفر
18 سپتامبر......................................04 نفر
21 سپتامبر......................................38 نفر
25 سپتامبر......................................09 نفر
26 سپتامبر......................................19 نفر
27 سپتامبر......................................08 نفر
جمعاً 167 نفر از 7 تا 27 سپتامبر.
البته تعدادی هم با ایمیل و تلفن در روز 28 سپتامبر مطلع شدند.
بزرگان میدونم بلاتکلیفی خیلی سخته به ویژه برای افرادی که عادت دارن تو زندگی با برنامه باشن ولی چاره ای جز صبر و دعا کردن نداریم. فقط 61 روز دیگر را هم تحمل کنید. ایشالا ختم به خیر شویم.
با بهترین آرزو ها برای اعضای محترم خانواده مهاجرسرا.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خيلي ممنون عالي بود. اين آمار كدوم سفارت بوده؟
این برای همه سفارت ها بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا فقط یکی از اونها؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، Ali.US ، bigharar ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-07-31 ساعت 16:22)ari_kiana نوشته:  درود و عرض ادب
یکی از دوستان ما که 19 جولای مصاحبه در ابوظبی داشت و توی مهاجر نیست امروز آپ دیت شد
بچه ها خبرای خوب تو راهه
پس ما که یک روز قبل اینا بودیم کی آپدیت میشیم؟
البته شایدم معجزه بشه و بدون آپدیت جمعه کلیر بشیییییییییم.
خدا جونم کمک کن ما و همه دوستای خوبم زودی کلیر بشیم.
هوووووووووووووورااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، SHABAH51 ، babak_1363 ، roeentan ، khmp ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، joody ، b_argi ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 16:45)SHABAH51 نوشته:  اکثر دوستان و عزیزانی که کارشون تموم شده و رفتن ، به شدت سفارش می کنن به یادگیری زبان انگلیسی ..خیلی هم خوب! اما به جون خودم ده دقیقه اومدم پست های قبلی رو خوندم هزار تا غلط دستوری و املایی توش دیدم!!! پس ضمن تاکید بر یادگیری زبان انگلیسی ، سفارش می کنم زبان فارسی رو هم بیاموزید بد نیست هاااا !
نمونه غلط های املایی
:
دقدقه......دغدغه
جزعیات...جزئیات
قذیه!......قضیه
منهل.....منحل
خب زنگ فارسی تموم شد. یکی دوساعت برید توی حیاط برای زنگ تفریح...کلاس بعدی "هوراااا شناسی"یه ...کسی دیر نیاد سر کلاس ها Big GrinBig GrinBig Grin

سلام من فونت فارسی ندارم و این همه غلط املایی هم تقصیر این بهنویسه کذاعیه!!!
(2013-07-31 ساعت 16:44)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 16:43)lonelyman نوشته:  

خانم بچه ها ایشود شدن قراه تو پاکت زردی که میفرستن پست همراه با پاسهای مزین به ویزای خانم بچه ها، یک مقدار سماق هم برای بنده ارسال کننTongue

لونلی جان یه مقدار سماق هم برای من کنار بذار!! Big Grin Tongue

اتفاقا ترکیه یه سماق تند خوبی‌ داره! یه ادویهٔ خاصه!
(2013-07-31 ساعت 16:55)daad نوشته:  سلام من فونت فارسی ندارم و این همه غلط املایی هم تقصیر این بهنویسه کذاعیه!!!

راهنمای نحوه پینگلیش تایپ کردن رو توی سایت بهنویس بخونید دیگه اشتباه براتون برگردان نمیکنه.
خوب الان باید بترکونیم.......3،2،1......
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-31 ساعت 14:57)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:50)daad نوشته:  دوستان امکان داره مثلا به برندهٔ اصلی‌ ویزا تعلق نگیره ولی‌ ب اعضای دیگه‌ای خانواده تعلق بگیر؟ منظورم دو ستاره شدن؟

نه امکان نداره! سایر اعضای کیس ذینفع برنده اصلی هستن، به این معنا که مادامیکه به فرد اصلی ویزا نداده باشن، به زیر مجموعه هاش ویزا تعلق نمی گیره!
ممکنه که ذینفعان کیس ( افراد زیر مجموعه) در مقایسه با برنده اصلی زودتر کلیر بشن اما مادامیکه برنده اصلی کلیر نشده، به هیچکدوم ویزا داده نمیشه!
راستی چرا ویزا ندن؟!! به همه ویزا میدن..کلن این فکر ویزا ندادن رو از ذهنتون بیرون کنید! Smile
اما جریان دوستاره شدن کلاً یه چیز دیگست!! یعنی نبود شماره ویزا برای تخصیص و نه کلیر نشدن نفر اصلی کیس Smile
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.

ولی‌ من فکر می‌کردم که دو ستاره شدن یعنی‌ یکی‌ از اعضای کیس بهش ویزا تعلق نمیگیره
من just سوال پرسیدم این معنی‌ تفکر منفی‌ نیست
حالا پدرم برندهٔ اصلیست اگر من یا مامانم بخواد ویزا بیاد تا وقتی‌ که به پدر ندان نمی‌شه ما ویزا ی خودمون رو بگیریم؟ اینجا منظورم یک ستاره شدن؟
بعدشم اینکه اونا به کدوم ایمیل وارد شده‌ شما ایمیل میزنن. تو کدوم فرم وارد شده؟ برای issuedشدن و این جریانات؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، lonelyman ، negar_karimi6
زندگی همیشه همونی هست که من و تو نمیخوایم
و اگه اتفاقی افتاد که ما همیشه میخواستیم ...
یا خوابیم
یا مرده ایم
یا اون زندگی کس دیگه ای هستش که ما داریم توش سرک میکشیم !

(پست موقت)
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، zohre02 ، daad ، shatsi ، mehrana ، b_argi ، r91 ، Alirezaa2013 ، lonelyman
(2013-07-31 ساعت 16:22)ari_kiana نوشته:  درود و عرض ادب
بچه ها خبرای خوب تو راهه

دمش گررررممممم ، این نفرو منم میشناسم Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، daad ، shatsi ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، b_argi ، soruosh ، Alirezaa2013 ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان