کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-02 ساعت 12:55)ma300me نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:44)mhb161 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:01)tabim4 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 11:10)پدی نوشته:  آستانه تحمل..فول!!! همه آماده جیغ ،هورا،نعره...شاید هم ناسزا.بغض ها آماده ترکیدن.صداها آماده ترکوندن
فعلاً دست نگهدارید مثل اینکه تا 12 آگوست سفارت آنکارا تعطیله این لینک را ببینید از دوم تا دوازدهم هیچ مصاحبه ای در جدول آنکارا دیده نمیشه

سفارت از 7 تا 10 آگست تعطیله دوست عزیز

خود هفتم هم تعطیله؟
اگه اینجوری باشه هفته آینده سفارت فقط دوشنبه و سه شنبه کار میکنه و بعد میره تا دوشنبه هفته بعدیش!

بله سفارت آنکارا خود هفتم هم تعطیله این چن روز تعطیلی بخاطر عید فطرهست
نگران تعطیلات نباشید از آپدیت های این چن روز مشخصه که پرکارتر از قبل شدن
dv 2013, Ankara
هورااااااااا من امروز آپدیت شدم قبلیشم 17جولای بود .
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-08-02 ساعت 13:00)پدی نوشته:  10/9/8/aug سفارت ابوظبی برای عید فطر تعطیله.
هفته ی آینده هفته ی کلیر شدن پدی عزیز........Wink .............خواهیم دید
2013AS3xxx- ابوظبی
قربان تو دکتر مهربان که یاد ما هستی حتی در بلاد کفر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
متاسفانه روز یکشنبه سفارت ابوظبی تعطیله!
"به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این وزارتخانه از برخی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مصر، عراق و امارات خواسته تا به مدت یک روز بنا به دلایل امنیتی بسته بمانند.
بنا به گزارش این خبرگزاری این سفارتخانه‌ها روز یکشنبه آتی (چهارم اوت) و با هدف اتخاذ اقدامات پیشگیرانه بسته خواهند بود."
هردم از این باغ بری میرسد!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sce ، dove ، houmanmir ، morvarid1364 ، roeentan ، daad ، amairmonre ، amir82 ، rozelo ، b_argi ، zohre02 ، اریوبرزن ، lonelyman ، babak_1363 ، soruosh
(2013-08-02 ساعت 13:09)آقا هادی2013 نوشته:  هورااااااااا من امروز آپدیت شدم قبلیشم 17جولای بود .

لطف ميكنيد امضاتون كامل كنيد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام امضام غیر فعال شده. مصاحبه هفته دوم ژانویه. تنها. آنکارا
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: mrbonbon ، dove ، sce ، shatsi ، mhb161 ، Mehrdadordi ، morvarid1364 ، daad ، amir82 ، پرستوی مهاجر ، b_argi ، zohre02 ، lonelyman ، babak_1363 ، lilistar
(2013-08-02 ساعت 15:02)e76779 نوشته:  متاسفانه روز یکشنبه سفارت ابوظبی تعطیله!
"به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این وزارتخانه از برخی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مصر، عراق و امارات خواسته تا به مدت یک روز بنا به دلایل امنیتی بسته بمانند.
بنا به گزارش این خبرگزاری این سفارتخانه‌ها روز یکشنبه آتی (چهارم اوت) و با هدف اتخاذ اقدامات پیشگیرانه بسته خواهند بود."
هردم از این باغ بری میرسد!

بهزاد تو نمی خوای بری بیرون ؟دیگه داری زیادی اینجا می مونیا.گفته باشم.
خدایا..............
این هفته کاری کن دوستان من از این بلاتکلیفی دربیان.مهدی،بهزاد،آرش و همه بچه های دوست داشتنی اینجا.
واستون از صمیم قلب آرزوی بهترین هارو دارم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-08-02 ساعت 12:24)SANIJ نوشته:  صبح امید همگی بخیر!
کیس اصلی ما دیروز آپدیت شده ومن هم قبلأ چند بار آپ
شده بودم! دوستان کارشناس نظر بدن لطفأCoolWinkBig Grin

ممنون از دوست عزیزم به خاطر رتبه ای که به من دادن ومنو از صفرررررررررررررررررررررر بودن خلاص کردن! Big Grin
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
(2013-08-02 ساعت 15:07)آقا هادی2013 نوشته:  سلام امضام غیر فعال شده. مصاحبه هفته دوم ژانویه. تنها. آنکارا

امضای شما غیر فعال نیست. امضا تعیین نکردید. امضاتون خالیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، mrbonbon ، rezagh ، s.s.h ، ojee ، dove ، daad ، amairmonre ، amir82 ، sce ، Soap McTavish ، b_argi ، zohre02 ، اریوبرزن ، lonelyman ، babak_1363
امیر مهاجر عزیز سلام
آقا یه مشکلی هست که من همیشه داشتم و دارم. اینکه مثلاً الان آخرین نوشته مربوط به شماست، اما من وقتی میام صفحه رو کلیک میکنم، نوشته شما رو نمیتونم ببینم. اینم میدونم برای چیه ، اینکه نوشته شما مثلاً الان در صفحه 1314 هستش در صورتیکه من آخرین صفحه رو 1313 میبینم. البته در کامپیتوهای مختلف ،همیچنین در جاهای مختلف و با بروزرهای مختلف امتحان کردم، اما متأسفانه حل نشد، تنها مدلی که میتونم این مشکل رو حل کنم بزارم یه مدتی بگذره و خودش خودکار حل بشه. راستی اینم بگم بعضی وقتها هم که پست میزارم هم، موفق به دیدن پست خودم نمیشم ( زمانی که میره به صفحه بعد، یعنی آخرین نفر هستم در مثلاً این صفحه)...
ممنون میشم بگی مشکل از کجاست.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-02 ساعت 15:28)mrbonbon نوشته:  امیر مهاجر عزیز سلام
آقا یه مشکلی هست که من همیشه داشتم و دارم. اینکه مثلاً الان آخرین نوشته مربوط به شماست، اما من وقتی میام صفحه رو کلیک میکنم، نوشته شما رو نمیتونم ببینم. اینم میدونم برای چیه ، اینکه نوشته شما مثلاً الان در صفحه 1314 هستش در صورتیکه من آخرین صفحه رو 1313 میبینم. البته در کامپیتوهای مختلف ،همیچنین در جاهای مختلف و با بروزرهای مختلف امتحان کردم، اما متأسفانه حل نشد، تنها مدلی که میتونم این مشکل رو حل کنم بزارم یه مدتی بگذره و خودش خودکار حل بشه. راستی اینم بگم بعضی وقتها هم که پست میزارم هم، موفق به دیدن پست خودم نمیشم ( زمانی که میره به صفحه بعد، یعنی آخرین نفر هستم در مثلاً این صفحه)...

دوست عزيز، اين مشكل واسه همه ست كه ٣ تا پست اول صفحه جديد رو نميتونن ببينن تا پست چهارم اضافه بشه و بشه همه رو ديد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-02 ساعت 15:28)mrbonbon نوشته:  امیر مهاجر عزیز سلام

سلام!
بله این یه مشکل قدیمیه. من هم هنوز نتونستم بفهمم مشکل کجاست.
گاهی تا در صفحه جدید یک تاپیک حداقل سه تا پست نباشه نمیشه اون صفحه رو دید.
چیزی که بیشتر گیج کننده است اینه که مدیرها چنین مشکلی ندارند! البته خودش میتونه سر نخی باشه برای پیدا کردن مشکل.
ولی در هر صورت وقتی دکمه پاسخ پایین صفحه رو میزنید میتونید پستهای آخر رو بخونید.
اگر هم از کنترل پنل کاربر تعداد پستهای نمایشی در هر صفحه رو عوض کنید باز چون صفحه بندی عوض میشه میتونید پستها رو ببینید.
(2013-08-02 ساعت 15:01)smpf نوشته:  من دوروزه از آنكارا اومدم و پاسامونو هم گرفتم تازه امروز بهم ايميل زدن و كد دادن كه ميتوني بري پست و پاسپوراتون رو تحويل بگيري،خنده دار نيست هواستون جمع باشه ايشالا رفتين وقتي ايشيود شدين هرروز برين پست سربزنين

مباركه.ايشالله موفقيتهاي بعدي.والبته كليرشدن همسرتون
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shatsi ، morvarid1364 ، مهرنگار ، amairmonre ، saraus2013 ، sce ، Mehrdadordi ، Sonaen60 ، sara_82 ، b_argi ، lonelyman ، smpf ، babak_1363 ، efah
(2013-08-02 ساعت 12:55)ma300me نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:44)mhb161 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:01)tabim4 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 11:10)پدی نوشته:  آستانه تحمل..فول!!! همه آماده جیغ ،هورا،نعره...شاید هم ناسزا.بغض ها آماده ترکیدن.صداها آماده ترکوندن
فعلاً دست نگهدارید مثل اینکه تا 12 آگوست سفارت آنکارا تعطیله این لینک را ببینید از دوم تا دوازدهم هیچ مصاحبه ای در جدول آنکارا دیده نمیشه

سفارت از 7 تا 10 آگست تعطیله دوست عزیز

خود هفتم هم تعطیله؟
اگه اینجوری باشه هفته آینده سفارت فقط دوشنبه و سه شنبه کار میکنه و بعد میره تا دوشنبه هفته بعدیش!
من الان سفارت آنکارا رو چک کردم.. درسته از روز چهارشنبه 7 آگوست تا روز شنبه 10 آگوست به علت ماه رمضان تعطیل است...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: mhb161 ، shatsi ، morvarid1364 ، amairmonre ، daad ، Sonaen60 ، پرستوی مهاجر ، b_argi ، lonelyman ، sce ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان