کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه‌ها فکر کنم آنکارا امروز می‌خواد یه تعداد زیادی رو اعلام کنه ، چون هفته‌های قبل که ۳ یا ۴ تا کیس اعلام کرد ، تا ظهر سایت آپدیت میشد ولی‌ قبلا که تعداد بیشتری اعلام میکرد طرفهای عصر سایت آپدیت میشد ، من که دلم داره مثل سیر و سرکه میجوشه، امیدوارم دل خیلی‌ها امروز شاد بشه.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-02 ساعت 15:34)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:55)ma300me نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:44)mhb161 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 12:01)tabim4 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 11:10)پدی نوشته:  آستانه تحمل..فول!!! همه آماده جیغ ،هورا،نعره...شاید هم ناسزا.بغض ها آماده ترکیدن.صداها آماده ترکوندن
فعلاً دست نگهدارید مثل اینکه تا 12 آگوست سفارت آنکارا تعطیله این لینک را ببینید از دوم تا دوازدهم هیچ مصاحبه ای در جدول آنکارا دیده نمیشه

سفارت از 7 تا 10 آگست تعطیله دوست عزیز

خود هفتم هم تعطیله؟
اگه اینجوری باشه هفته آینده سفارت فقط دوشنبه و سه شنبه کار میکنه و بعد میره تا دوشنبه هفته بعدیش!
من الان سفارت آنکارا رو چک کردم.. درسته از روز چهارشنبه 7 آگوست تا روز شنبه 10 آگوست به علت ماه رمضان تعطیل است...
ولی با توجه به تجربه ای که من دارم.. بعضی وقتها سفارتها برای اینکه جبران خدمات کنند روزهای تعطیل قبل از تعطیلی رسمی ویا بعد از اون رو فوق العاده کار میکنند.. خیلی بدبین نباشیم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-02 ساعت 15:33)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 15:28)mrbonbon نوشته:  امیر مهاجر عزیز سلام
آقا یه مشکلی هست که من همیشه داشتم و دارم. اینکه مثلاً الان آخرین نوشته مربوط به شماست، اما من وقتی میام صفحه رو کلیک میکنم، نوشته شما رو نمیتونم ببینم. اینم میدونم برای چیه ، اینکه نوشته شما مثلاً الان در صفحه 1314 هستش در صورتیکه من آخرین صفحه رو 1313 میبینم. البته در کامپیتوهای مختلف ،همیچنین در جاهای مختلف و با بروزرهای مختلف امتحان کردم، اما متأسفانه حل نشد، تنها مدلی که میتونم این مشکل رو حل کنم بزارم یه مدتی بگذره و خودش خودکار حل بشه. راستی اینم بگم بعضی وقتها هم که پست میزارم هم، موفق به دیدن پست خودم نمیشم ( زمانی که میره به صفحه بعد، یعنی آخرین نفر هستم در مثلاً این صفحه)...
ممنون میشم بگی مشکل از کجاست.

سلام!
بله این یه مشکل قدیمیه. من هم هنوز نتونستم بفهمم مشکل کجاست.
گاهی تا در صفحه جدید یک تاپیک حداقل سه تا پست نباشه نمیشه اون صفحه رو دید.
چیزی که بیشتر گیج کننده است اینه که مدیرها چنین مشکلی ندارند! البته خودش میتونه سر نخی باشه برای پیدا کردن مشکل.
ولی در هر صورت وقتی دکمه پاسخ پایین صفحه رو میزنید میتونید پستهای آخر رو بخونید.
اگر هم از کنترل پنل کاربر تعداد پستهای نمایشی در هر صفحه رو عوض کنید باز چون صفحه بندی عوض میشه میتونید پستها رو ببینید.
شايد اين چيزي كه من ميكم هم سرنخي بده.بعد از اينكه چند وقت پيش امير خان اصلاحاتي انجام دادن من ديكه اين مشكل رو نداشتم تا اينكه قضيه تصفيه پستها پيش اومد و دوباره مشكلءايجاد شد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
باطلاع دوستان برسونم من الان تقویم روزهای تعطیل سفارت آمریکا در آنکارا را چک کردم.. بغیر از تاریخ 7 الی 10 آگوست که سفارت بعلت عید فطر تعطیل است، سفارت روز جمعه 30 آگوست بعلت روز ملی ترکیه و روز دوشنبه 2 سپتامبر بعلت Labor Day که روز کارگر در آمریکاست تعطیل می باشد..
به امید اینکه تکلیف همه رودتر معلوم بشه و کلیر بشن...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
معاشران گره از زلف یار باز کنید..
شبی خوش است بدین قصه‌اش دراز کنید...
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند...
و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید...
رباب و چنگ به بانگ بلند می‌گویند...
که گوش هوش به پیغام اهل راز کنید...
به جان دوست که غم پرده بر شما ندرد...
گر اعتماد بر الطاف کارساز کنید...
میان عاشق و معشوق فرق بسیار است...
چو یار ناز نماید شما نیاز کنید...
نخست موعظه پیر صحبت این حرف است...
که از مصاحب ناجنس احتراز کنید...
هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق...
بر او نمرده به فتوای من نماز کنید...
وگر طلب کند انعامی از شما حافظ...
حوالتش به لب یار دلنواز کنید...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
Embassy Of The United States In Armenia.Yerevan محترم و کارمندان محترم سفارت Smile روزتون بخیرSmile
ما مصاحبه شوندگان در سفارت محترم ، همگی منتظر آپدیت سایت هستیم لطفا امروز با خبرهای خوش ما رو سورپرایز کنیدSmileSmileSmileSmileSmile
ممنونمSmile
از طرف 2014families lottery winners ، kɪŋ وبقیه منتظران Administrative Processing سفارت آمریکا در ارمنستانSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

بچه‌ها ممکنه تاپیک رو برای چند دقیقه قفل کنم که ببینم مشکل صفحه جدید از چیه.
(2013-08-02 ساعت 15:02)e76779 نوشته:  متاسفانه روز یکشنبه سفارت ابوظبی تعطیله!
"به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این وزارتخانه از برخی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مصر، عراق و امارات خواسته تا به مدت یک روز بنا به دلایل امنیتی بسته بمانند.
بنا به گزارش این خبرگزاری این سفارتخانه‌ها روز یکشنبه آتی (چهارم اوت) و با هدف اتخاذ اقدامات پیشگیرانه بسته خواهند بود."
هردم از این باغ بری میرسد!
توی سایت سفارت نوشته که این تعطیلی ممکنه تمدید هم بشه.
لینک اطلاع رسانی سایت سفارت ابوظبی در این مورد:
http://abudhabi.usembassy.gov/em080113.html
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir82 ، kouroshd ، daad ، پرستوی مهاجر ، b_argi ، e76779 ، rozelo ، houmanmir ، sce ، babak_1363 ، efah
2014families lottery winners، amairmonre، ARI66، Aryan2014، ‌، daad، habibi، heidari1248، hsevensky2013، jalal parsa، javid737، jjbahale، mangoolkhan، mani.iht، mehrdad pharm، mhb161، m_ahsani، nasim19، natasha، raam12000، ramin haghighi، roeentan، sejz، sezar2000، shatsi، shiraz2013، مهرنگار، پدی، رجبعلی، 4 کاربر مخفی، 2 مهمان چه خبره اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بچه ها سایت آنکارا آپدیت شده . زود باش بگین برا کی باید هورا بکشیم
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
آنکارا فقط همین: 2013AS7922
(2013-08-02 ساعت 16:16)mrbonbon نوشته:  بچه ها سایت آنکارا آپدیت شده . زود باش بگین برا کی باید هورا بکشیم

خودت چی آرش جان ؟خبری هست یا نه ؟
لاتاری 2013
احتمالا یکی از این ۴ عزیز: ma300ma, mazerati, drkahani, Rira2013
اون یه نفری هم که اعلام شده 7922 جاله که ویزاش رو گرفته
تو سایت ایشیوده
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-08-02 ساعت 16:19)sce نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 16:16)mrbonbon نوشته:  بچه ها سایت آنکارا آپدیت شده . زود باش بگین برا کی باید هورا بکشیم

خودت چی آرش جان ؟خبری هست یا نه ؟
نه متأسفانه SadSadSad من که الان 163 روزه که اصلاً در سایت سیس آپدیت هم نمیشم
(2013-08-02 ساعت 16:23)kɪŋ نوشته:  احتمالا یکی از این ۴ عزیز: ma300ma, mazerati, drkahani, Rira2013
امیر جان این شماره (2013AS7922) که بالا گذاشتی هفته پیش هم بوده ها ، و از طرفی هر دوشون در 30 جولای ایشوو شدن در سایت سیس
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان