موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 15:23)SHABAH51 نوشته: همیشه فکر می کردم این مبارزه مدنی که می گن چیه؟؟؟ اما وقتی دیشب امیرمهاجر که اعلام کرد میره ایروان و بست می شینه و ندای "هل من ناصر ینصرنی" سر داد و در پی لبیک محمد عزیز و بنده ، ظاهراً حساب کار سفارت ارمنستان دست شون اومد و امروز طی یک حرکت انتحاری(!) 15 نفر رو کلیر کرد تازه اینجا بود که به عمق معناش پی بردم!!
دوستان فقط جون من از امروز راه نیفتید به تهدید سفارتخونه هاتون ها! عرض کردم مبارزه مدنی...در ضمن شیوه بست نشستن هم دیگه دِمُده شده...بگردید روش های جدیدی پیدا کنید!
والا به خــــدا با این افراط و تفریط هاشون

حالا که اینطوریه؟؟
دوشنبه اول وقت میخوام خودمو به نرده های سفارت زنجیر کنم. دوستان لطف کنن کسی برای نجات من خودشو به زحمت نندازه..
میخوام تا اعلام کلیرنس و صدور ویزا به همون صورت باشم...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ييييييييييهههههههههههههههههوووووووووووووووو ههههههههههههههههههههوووووووووووررررررررراااااااااااااااااا دوستان عزيز ما هم بالاخره كلير شديم خدايا شكرت خدايا شكرت خدايا شكرت تبريك به عزيزان كلير شده وبا آرزوي هرچه زودتر كلير شدن تمام دوستان عزيز. ههههههههههههووووووووررررررررراااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
golshad جان شما كلير نشدي؟
ديدين پريشب با آپديتهاي آنكارا گفتم نوبت ماه مي رسيده؟؟!!! اگه ٢ بار ديگه ايروان به همين شدت اعلام كنه، نوبت ما هم ميرسه؛)
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
آقا چرا javid737 رو سبزش نمی کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .