کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به همه دوستان کلیر شده،
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
[font=Arial]بچه ها سفارت آمریکای عزیز در ارمنستان غوغا کرده برید نگاه کنید
اول خدا رو شکر میکنم بعد از همه آفیسرها و کارمندان سفارت آمریکا در ارمنستان ممنونم

هورااااااااااااااااااا
SmileSmileSmileSmile[/font]
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2013-08-03 ساعت 14:36)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:31)MEHDIREZAEI نوشته:  امیر مهاجر خان عزیز سابق، داداش اون قلم سبز رنگرو بگیر دست که ایشالا با این شروع طلایی اول اوت، دیگه باید اون لیستتو خط خطی کنی
(پست موقت)

امیر مهاجر خانِ عزیز سابق، داداش اون ...
امیر مهاجر خان، عزیزِ سابق، داداش اون ...

چطوری بخونم؟ Big Grin

پویا داداش، آبجیمون دنبالت میگرده یه زنگ بهش بزن. موبایلتم که خاموشه.
آقو شومو هر جور میخوی بوخونش فقط بیزار ما تو همی حال خوبو بومونیم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
یه هورای رنگی بکشم که باز صدای یه عده در بیاد بگن مدیره هورا بزرگ رنگی کشیده! ولی من که دیگه مدیر نیستم! Big Grin
هو و و و و و و و و و ر ر ر ر ر ر ر ر ر ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا

Mbf232 و sgkco24 و hana_fd و بقیه دوستان کلیر شده که در بی خبری به سر میبرند، به همه تون تبریک میگم. گوارای وجود. Wink
(2013-08-03 ساعت 13:41)mrbonbon نوشته:  خانمها و آقایان سوت دست کف، پیر منتظر سرا ( البته از نظر آپدیت نشدن در سایت سیس) ، بعد از 163 روز بعععععععععععله بعد از 163 روز به تاریخ 2 اوگست آپدیت شده....
یعنی منم بععععععععععععععععععله ...
این یعنی اینکه یکی هم پیدا شد تو آمریکا منو دوست داشته باشه و پرونده منو هم نگاه کنه Big Grin
باشد که همه باهم هفته دیگه، سفارتها رو با قدوم مبارکمون مزین فرماییم...
بارالهی شکرت

از ضمیم قلبم به تمام دوستان کلیر شده تبریک میگم.نوش جونتون.
اما........
اما..........
اما............
این آپدیت شدن مستر بن بن عجیب به دلم نشت.
مبارک همگی کامل.
لاتاری 2013
(2013-08-03 ساعت 14:53)sce نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:27)payampars نوشته:  سلام به همه دوستان
من پنجشنبه از دبی برگشتم روز 6 مرداد برای مصاحبه رفتم و یک برگه سفید که آدرس سایت مارکر شده بود بهم دادن گفتن از 2 هفته دیگه چک کنم نمیدونم برگه سفیدی که بهم دادن با برگه آبی فرقی داره یا نه دوستانی که میدونند لطفاً به من بگن آیا این برگه همان کلینرس هست
توی مهاجر سرا من دیدم بعضی از دوستان زمان کلیر شدنشون چندین ماه شده علت این موضوع چی بوده؟
ارادتمند همه شما
پیام

سلام پیام جان.
اندر احوالات رنگ برگه ها سخنها رفته.ولی کلا فرقی با هم ندارن.مهم اینه که دم دست آفیسر چی بوده که به شما داده/Big Grin
به امید خدا خیلی زود کلیر میشی.
موفق باشین.

دوست عزیز ممنونم از دلگرمیت
فقط چرا بعضی از دوستان اینقدر کلیر شدنشون طول کشیده آیا به موضوع خاصی مربوط میشه یا نه همینطوریه
چون بعضی از دوستان 200 روز هم طول کشیده ما که فقط 58 روز دیگه تا 30 سپتامبر وقت داریم
اینم شد برای ما یک دلواپسی دیگه
ارادتمند همه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: b_argi ، sgkco24 ، sce ، zohre02 ، javid737 ، Mehrdadordi ، aghaghia ، amir82
(2013-08-03 ساعت 15:01)kɪŋ نوشته:  یه هورای رنگی بکشم که باز صدای یه عده در بیاد بگن مدیره هورا بزرگ رنگی کشیده! ولی من که دیگه مدیر نیستم! Big Grin
هو و و و و و و و و و ر ر ر ر ر ر ر ر ر ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا

Mbf232 و sgkco24 و بقیه دوستان کلیر شده که در بی خبری به سر میبرند، به همه تون تبریک میگم. گوارای وجود. Wink

شما يه دونه ای و واسه ما خيلی عزيزیBig Grin
به افتخار مهندس فنی مهاجر سرا Wink
هههههههههههووووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلییر شدم SmileSmileSmile
به همه ی دوستان کلییر شده تبریک می گم
مطمئناً با این روال به زودی زود همه کلییر می شن
خدایا شکر
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-08-03 ساعت 15:03)payampars نوشته:  [quote='sce' pid='386057' dateline='1375525416']
[quote='payampars' pid='386028' dateline='1375523837']

فقط چرا بعضی از دوستان اینقدر کلیر شدنشون طول کشیده آیا به موضوع خاصی مربوط میشه یا نه همینطوریه
چون بعضی از دوستان 200 روز هم طول کشیده ما که فقط 58 روز دیگه تا 30 سپتامبر وقت داریم
ارادتمند همه

پیام جان اینجا دلواپسی ملواپسی،نا امیدی و از اینجور حرفا نداریما.
مرد مومن،تو خودن با این همه انتظار واسه مصاحبه سمبل مقاومتی.انتظار مصاحبه به نظر من به مراتب سخت تر از انتظار کلیرنسه.
طول دوران انتظار هم اصلا مشخص نیست و کسی هم نمی تونه علت طولانی شدن یا کوتاه شدن این پروسه رو درک کنه.ولی اونی که مسلمه آخرشه که همه کلیر میشن.شما واسه رفتن برنامه ریزی کن.اینو جدی می گم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
Big Grin 
(2013-08-03 ساعت 14:32)pooya.n نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:22)Mbf232 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:11)kɪŋ نوشته:  پس کجایین بچه‌ها؟
رفقا به دوستاتون که ممکنه کلیر شده باشند خبر بدید. بیاید اینجا به جاشون هورا بکشید.

(2013-08-03 ساعت 13:59)farmiz نوشته:  نميدونم حسم ميگه تو مردادماه اينجا خيليها هورا ميخوان بكشن
راستي تا حالا شده كسي تو وايبر براتون ميس بندازه Rolleyes

امروز یکی از خودت داشتم.

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا ایروان من کیلر شدم

هووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه Big Grin
[font=Verdana]متششششششششششششششششکرم انشالله همگی هورااااااا
کد پی‌اچ‌پی:
[b]:D[/b
[/font]
(2013-08-03 ساعت 15:10)sce نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 15:03)payampars نوشته:  [quote='sce' pid='386057' dateline='1375525416']
[quote='payampars' pid='386028' dateline='1375523837']

ارادتمند همه

پیام جان اینجا دلواپسی ملواپسی،نا امیدی و از اینجور حرفا نداریما.
مرد مومن،تو خودن با این همه انتظار واسه مصاحبه سمبل مقاومتی.انتظار مصاحبه به نظر من به مراتب سخت تر از انتظار کلیرنسه.
طول دوران انتظار هم اصلا مشخص نیست و کسی هم نمی تونه علت طولانی شدن یا کوتاه شدن این پروسه رو درک کنه.ولی اونی که مسلمه آخرشه که همه کلیر میشن.شما واسه رفتن برنامه ریزی کن.اینو جدی می گم.
موفق باشین.

دمت گرم ممنونم ازت که اینقدر پر انرژی و مثبتی
خداوند همیشه یار و نگهدارت باشه رفیق
آرزوم برای همه سربلندی و پیروزیست
ارادتمندت
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
من كه تو ليست نبودم ولي مبارك اونايي باشه كه بالاخره انتظارشون تموم شد

هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تبريكككككككككككككككككك به همه دوستان كلير شده بچه ها خيلي خوشحال شدم افرين به ايروان
واسه ما آنكارايها هم دعا كنيد بلكه يه فرجي بشه به خدا هممونو دق مرگ كردند[/size]
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تبریک برای دوستانی که کلیر شده اندBig Grin

ما نیز همچنان در انتظار به سر می بریمSad
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
(2013-08-03 ساعت 15:09)hana_fd نوشته:  
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلییر شدم SmileSmileSmile
به همه ی دوستان کلییر شده تبریک می گم
مطمئناً با این روال به زودی زود همه کلییر می شن
خدایا شکر

اینم همون یه کم انتظاری که امیر عزیز بهت گفت.Big Grin
به این می گم یه مدیر.....نه،یه مسئول فنی..نه،یه امیر مهاجر دوست داشتنی.
مبارکت باشه دوست عزیز.نتونسم بهت رتبه بدم چون به بقیه امروز اهدا شده.
با آرزوی بهترین ها واسه شما.
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان