2013-08-05 ساعت 12:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 23:18 توسط negar_karimi6.)
(2013-08-05 ساعت 12:17)سمیرا صدیقی نوشته: [font=Impact](2013-08-05 ساعت 10:22)negar_karimi6 نوشته:خوب حالا که شما اینقدر کار داری باید به کارات برسی وقت کم داری دعا کن 29 سپتامبر کلیر شی نوبتت بده به بچه هایی که بی تاب کلیر شدنن از جمله خود من(2013-08-05 ساعت 10:04)آیدا اس نوشته:(2013-08-05 ساعت 09:48)e76779 نوشته: سلام و صبح همه دوستان عزيز بخير،اااایییی بابااااااااااااااا
متاسفانه طبق اعلام سفارت ابوظبي، اين سفارت تا روز 10 آگست تعطيل بوده و اولين روز كاري سفارت از 11 آگست يعني يكشنبه 20 مرداد شروع خواهد شد.
http://abudhabi.usembassy.gov/em080413.html
خداخیرشون بده یه هفته هم یه هفته است به کارامون بیشترمیرسیم واقعا این هفته اوج مشغله کاریم بوده برادارن و خواهران سفارتی خداوند یک دردنیاوصددراخرت بهتون بده وقتی مطمئنم کلیرمون میکنید دیگه چه کاریه توی ماه رمضون و توگرمابیاییم اونجا انشالا بعدازعیدفطرخدمت میرسیم شماهم بریدباخانواده تون خوش باشید
[/font]
دوست عزیز نوبتم نشده که نوبتموبدم به شمااااااااااااااا ولی من خودم بعدازعیدفطرامادگی سفررودارم کلیرشدیم خداروشکرمیکنیم
نشدیم هم خیلییی ناراحت میشیم ولی غصه خوردن چندروزه بعدش خوب می شیم بالاترازازدست دادن عزیزانمون که نیست بعدازچهلمشون کم کم آروم میشیم البته قبول دارم دقیق مثل میخیه که توی دیوارمیکوبن ممکنه میخودربیارن ولی جاش همیشه تودیوارمیمونه
عزیزفکرنکنید من کلاس میزاشتم و اداواصول باپیامای قبلیم درمیارم باورکنید هیچ کس به اندازه من این سفربراش ضروری نیست به هزاردلیل ولی خودموبایدقوی نگه دارم اگرغیرازاین باشه که همه خانواده فرومیپاشه پس بچه هام چه جوری میخوان دربرابرمشکلات قوی باربیان
پس باخودم تمرین کردم خوب بودن خوب دیدن خوب ماندن را