کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-05 ساعت 08:54)houmanmir نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 23:19)morvarid1364 نوشته:  دوستای خوبم
از فردا روز کلیر شدن دوباره شروع میشه و کلی خوشحالمون میکنن
منتظر هورا کشیدنییییییییییییم
من که دارم لحظه شماری میکنم Smile

جناب سفارت ابوظبی خیال خودشو مارو راحت کرد و تا آخر هفته رفتن هالیدی Big Grin
از امروز تا 10 آگست تعطیله ،
من ویزا میخواامممممممممممممممممممممممممممممم Sad
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا سفارت ابوظبی تعطیله؟؟؟؟؟؟؟قرار نبود اینجوری بشه که پس چی شد اخه دلمونو خوش کرده بودیم به امروز
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-05 ساعت 09:30)hana_fd نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 09:23)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:25)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 21:01)zanganeh نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .
سلام دوست من.
در مورد اين احتمال كه معرفي نكردن اسپانسر دوره كليرنس شما رو طولاني كرده بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و خيالتون از اين بابت راحت باشه چون من هم اسپانسر معرفي كردم و هم تمكن بردم كه در روز مصاحبه مدارك اسپانسر رو به من برگردوندند و وقتي سوال كردم گفتند كه نيازي نيست و همون تمكن كافيه.
سلام به دوستان ... والا منم فکر میکردم شاید دلیلش کارم باشه ولی همه مدارک کاریم را بهم برگرداندن ..مسافرت خارج از کشور داشتم که اعلام نکرده بودم چون حداکثر 3 ماه بود و فکر میکردم مسافرت کمتر از 6 ماه مهم نیست و چیزی هم در این مورد ازم سوال نکردن ..اسپانسر هم معرفی نکردم ولی پرسید کسی را آنجا دارین گفتم آره Smile دیگه دیگه فکر نکنم چیزی بیشتر از این خرابکاری کرده باشم.
سلام دوست عزيز
چرا خرابكاري آخه؟
جريان اين مسافرت خارج چيه؟ چون از من روز مصاحبه هيچ چيزي در اين مورد نپرسيدن. اون برگه Contact Information رو هم كه بهم برگردوند. البته بعدا فهمديم كه ظاهرا دو تا PDF براي Contact Information بوده كه توي يكيش فقط اطلاعات تماس رو ميخواست در صفحه آخر ولي توي اون يكي اطلاعات سفرهاي خارجي رو هم ميخواسته كه من نميدونستم و چيزي هم نفرستادم!
به هر حال عقل منطقي ميگه اگه چيز مهمي باشه و شما در موردش اطلاعات يا مداركي نفرستاده باشين، قاعدتا روز مصاحبه ازتون ميخوان كه تهيه كنين و اطلاع بدين...و ندادن اون اطلاعات اگر چيزي هم در موردش نپرسيدن نبايد دليل كليرنس اونم از نوع طولاني بشه !...واقعا آدم ميخواد شاخ در بياره
ظاهرا اون Contact Information هم بدرد نميخورده چون بهم برش گردوند...
آيا كس ديگه اي هم بوده كه اون صفحه رو فرستاده باشه و بهش برگردونند؟
انقدر نگران نباشید
من هم مکه رفته بودم هم تو شرکت بیمه ای کار می کردم که با توجه به تحریم بیمه های ایران براشون مهم بود و از من کلی سوال راجع به کارم پرسید ولی دیدین که ویزام اومد
پس مطمئن باشین همه کلییر می شین
بیخودی استرس نداشته باشین که وقتی ویزاتون اوومد در نهایت سلامت برین بگیرینش Smile Smile نه اینکه به قول یکی از دوستان از استرس زیادی سندروم روده ی تحریک پذیر بگیرین Big Grin
دوستان خدممتون بگم مهمترین دلیلی که باعث طولانی تر شدن کلیرنس ها شده وجود تشابهات اسمی و فامیلی زیاد در تحقیقات امنیتی است. ضمنا دوست من سال 2011 برنده شد و طلا فروش هم هست.. هیچ شغل دولتی نداشته و نداره ولی سه بار بردن آنکارا آوردنش اون هم به دلیل نوع معافیت سربازیش بود که خود داستانی داشته و چند هفته مونده به پایان سپتامبر بهش ویزا رو دادن.. منظورم اینه که بیخودی ذهنمونو خسته نکنیم. چون می بینی اصلا چیزی که به مغرت خطور نمی کرده باعث شده کلیرنس بهت بخوره...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، pooya.n ، negar_karimi6 ، noobnoobi ، jj bobo ، mehdi didam ، r91 ، mrbonbon ، payampars ، zohre02 ، manzar333 ، babak_1363 ، aghaghia ، amir82 ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-08-05 ساعت 09:48)e76779 نوشته:  سلام و صبح همه دوستان عزيز بخير،
متاسفانه طبق اعلام سفارت ابوظبي، اين سفارت تا روز 10 آگست تعطيل بوده و اولين روز كاري سفارت از 11 آگست يعني يكشنبه 20 مرداد شروع خواهد شد.

http://abudhabi.usembassy.gov/em080413.html
اااایییی بابااااااااااااااا
تشکر کنندگان: b_argi ، pooya.n ، e76779 ، ari_kiana ، MEHDIREZAEI ، mehdi didam ، payampars ، zohre02 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، daad
(2013-08-05 ساعت 09:24)hana_fd نوشته:  دوستان می دونین اگه پاس رو دوشنبه یا سه شنبه بدیم کِی بهمون پس می دن
من تا اونجایی که از صحبت بچه ها یادمه گفته بودن 4 شنبه ولی تو اون برگه آبیه که نگاه کردم نوشته جمعه!!!!
می خام بلیط بگیرم نمی دونم چی کار کنم.
اگه کسی می دونه لطفاً راهنمایی کنه
مچکرم.
دوست عزیز ضمن تبریک مجدد به شما
اگر پاسپورت ها را صبح دوشنبه تحویل بدهید به احتمال زیاد تا پنج شنبه ظهر به شما خواهند داد ولی اگر مثل بنده کمی بد شانسی بیاورید و دقیقا عصر پنج شنبه ساعت 4 زنگ بزنند که ویزاتون آماده هست دیگه به پرواز 4 عصر پنج شنبه نخواهید رسید ......بهترین حالت این هست که بلیط برگشت را برای پنج شنبه بگیرید و اگر تا ساعت یک به شما زنگ نزدنند بلیط را برای شنبه عوض کنید و جریمه هم نداره ..اما حتما چند ساعت قبل با دفتر آسمان در ایروان هماهنگ کنید..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-08-05 ساعت 10:04)آیدا اس نوشته:  
متاسفانه طبق اعلام سفارت ابوظبي، اين سفارت تا روز 10 آگست تعطيل بوده و اولين روز كاري سفارت از 11 آگست يعني يكشنبه 20 مرداد شروع خواهد شد.

خداخیرشون بده یه هفته هم یه هفته است به کارامون بیشترمیرسیم واقعا این هفته اوج مشغله کاریم بوده برادارن و خواهران سفارتی خداوند یک دردنیاوصددراخرت بهتون بده وقتی مطمئنم کلیرمون میکنید دیگه چه کاریه توی ماه رمضون و توگرمابیاییم اونجا انشالا بعدازعیدفطرخدمت میرسیم شماهم بریدباخانواده تون خوش باشید

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

بروبچ مهاجر سرا آماده باشن ، آفیسرهای سفارت رفتن روی بام همراه با سطلهای مربوطه !!!!

Big GrinBig Grinکلیر دسته جمعی ، پیشاپیش مبارکتون باشه Big GrinBig Grin

دیگه نفسهای آخرشه !! خیال همه راحت !!
[عکس: 95656079205378307823.jpg]
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-08-05 ساعت 09:56)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 08:54)houmanmir نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 23:19)morvarid1364 نوشته:  دوستای خوبم
از فردا روز کلیر شدن دوباره شروع میشه و کلی خوشحالمون میکنن
منتظر هورا کشیدنییییییییییییم
من که دارم لحظه شماری میکنم Smile

جناب سفارت ابوظبی خیال خودشو مارو راحت کرد و تا آخر هفته رفتن هالیدی Big Grin
از امروز تا 10 آگست تعطیله ،
من ویزا میخواامممممممممممممممممممممممممممممم Sad
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا سفارت ابوظبی تعطیله؟؟؟؟؟؟؟قرار نبود اینجوری بشه که پس چی شد اخه دلمونو خوش کرده بودیم به امروز
ای بخشکه شانس
قرار بود امروز برا ابوظبی هورا بکشیما
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
من فکر کنم امسال سفارت ترکیه بخاطر اینکه سفارت آمریکا توی سوریه تعطیل شده و مجبوره پرونده های سوری رو هم بررسی کنه و بخاطر همین سرش شلوغه و نگران نباشید.

نههههههههههههههههه !!!!!!!
چند تا از بچه ها الان دوبی هستن ، بیچاره ها چیکار کنن ؟؟؟ این که خیلی ناجوره Sad
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
دوستان سلام ، امروز کیس ما برای نفر برنده (همسرم) آپدیت شد به تاریخ 5 August ، دفعه قبل به تاریخ ۳۱ جولای آپدیت شده بود، البته فکر می‌کنم از آنکارا بوده چون دیشب تا ساعت ۲ هم که چک کردم خبری نبود و امروز صبح ظاهراً آپدیت شده، به نظر شما ممکنه تو این هفته اتفاقاتی بیفته؟
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
سفارت ابوظبی امروزهم تعطیل بود بچه هایی که رفته بودن برگشتن .ما فردا نوبت داشتیم حالا میخواهیم برگردیم بلیط عوض کردیم .خیلی دپرس شدیم ما یه هفته است دبی هستیم هزینه هامون خیلی زیاد شد دیگه بیشتر نمیتوانیم بمونیم وسفارت هیچ خبری در رابطه باکی وکجا باید مصاحبه بدهیم به ما نداده. اگه کسی خبری داره به ماهم اطلاع بده . بگندی شانس....................
(2013-08-05 ساعت 11:56)manzar333 نوشته:  دوستان سلام ، امروز کیس ما برای نفر برنده (همسرم) آپدیت شد به تاریخ ۵ جولای ، دفعه قبل به تاریخ ۳۱ جولای آپدیت شده بود، البته فکر می‌کنم از آنکارا بوده چون دیشب تا ساعت ۲ هم که چک کردم خبری نبود و امروز صبح ظاهراً آپدیت شده، به نظر شما ممکنه تو این هفته اتفاقاتی بیفته؟
امیدوارم این هفته همه آنکارایی ها و دیگر دوستان خبرهای خوبی داشته باشند. چونکه آنکارا دیگه خیلی دیر کرده.. البته همه کلیر خواهند شد انشالله ولی هر چه زودتر بهتر تا تکلیف مشخص بشه...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
قدمی‌ که پس از ترسیدن؛ همچنان برداشته شود؛

گام های شجاعت نام دارد ...

به امید کلیر شده همه..
مهرداد
(2013-08-05 ساعت 10:04)آیدا اس نوشته:  

واقعا خسته نباشن
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، e76779 ، zavosh ، payampars ، morvarid1364 ، dove ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، azar1348
(2013-08-05 ساعت 11:58)نوروز نوشته:  سفارت ابوظبی امروزهم تعطیل بود بچه هایی که رفته بودن برگشتن .ما فردا نوبت داشتیم حالا میخواهیم برگردیم بلیط عوض کردیم .خیلی دپرس شدیم ما یه هفته است دبی هستیم هزینه هامون خیلی زیاد شد دیگه بیشتر نمیتوانیم بمونیم وسفارت هیچ خبری در رابطه باکی وکجا باید مصاحبه بدهیم به ما نداده. اگه کسی خبری داره به ماهم اطلاع بده . بگندی شانس....................

دوست عزيز از اتفاق پيش آمده براتون خيلي متاسف شدم،
شما هيچ ايميلي از سفارت مبني بر تغيير تاريخ مصاحبه دريافت نكرديد؟
در صورت عدم دريافت ايميل از سفارت، با آنان از طريق سايت خود سفارت مكاتبه كرده و ضمن شرح حال وضعيت پيش آمده ازشون براي تاريخ جديد مصاحبه كسب تكليف نماييد.
موفق باشين.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان