کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 00:41)shalgham نوشته:  دوستان حالا که به سئوال ما جواب ندادین من شما رو با یک سئوال دیگه تنبیه می کنم
تو ceas نوشته:

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon
حالا من می خوام بدونم که برای پیکاپ ویزا باید منتظر ایمیل بمونم یا مثل اجل معلق رو سرشون حاضر شم۰
اگه جواب ندید باز صورت سئوالو عوض می کنم ها Smile
دوست عزیز تا چند روز دیگه شماره هم تو سایت می زنن.نگران نباش.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars ، rozelo ، اریوبرزن ، n51 ، daad
(2013-08-06 ساعت 17:07)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 16:58)usa lover نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 16:48)pooya.n نوشته:  Amir 82 کلیر شد
هوووووووووووووووورا
پویان امیر آدرس رستوران رو نداد امشب شام کوجاییم؟؟؟؟Big Grin
هنوز حرفش کامل یادمه(اصلا معلوم نیست کیس های ما رو چیکار می خوان بکنن؟معلوم نیست چی منتظرمونه؟؟ امیر 82 خان تحویل بگیر)Big Grin

بچه ها امیر82 تو منتظرسرا نیست ؟؟؟!!!!!!!!!

بله امير جان تو منتظر سرا هست ..به به تبريككككك
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-06 ساعت 12:54)m2m2m22 نوشته:  سلام . منم اخر جولای مصاحبه داشتم و رفتم تو نوبت. اگر زحمتی نیست لینک این سایترو میخاستم که اپدیتهارو نشون میده ؟

m2m2m22 عزیز

به نیویورک مهاجرسرا خوش اومدی شما از اینجا برای سیس و اینجا برای سفارت میتونی چک کنی .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: پدی ، PARVIN_OMID ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، payampars ، rozelo ، n51 ، daad ، zohre02
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار کلیر شدگان عزیز مثل اینکه پا قدم ما سبک بود
جالبه که بیشترشون مجردند به جز چند کیس
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-08-06 ساعت 16:36)گل نهال نوشته:  آني شيطون نيست؟؟ فارميز چي؟؟؟ مستر بن بن؟؟؟ امير نعره چي؟؟؟رجبعلي؟؟زنگنه؟؟منظر٣٣٣؟؟ خداياااا

نه عزیزم، ما هم نبودیم ، خیلی‌ حالم گرفتس ، خیلی‌ امید داشتم با این آپدیت‌های جدید.SadSadSad
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-06 ساعت 17:13)kɪŋ نوشته:  
نــــــــــــــــــــعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای یگانه نعره کش بر حق مهاجرسرا که امروز کلیر شد.
مبارکش باشه.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار کلیرشدن نعره مهاجرسرا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امير 82 عزيز ، صميمانه تبريك ميكم همسفر عزيز، طلسم ماها رو هم داري ميشكني برادر Smile))))
اميدوارم كه به كامت شيرين باشه ، و اينده اي روشن در انتظارت باشه Smile)))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
لا اله الا الله.باز یه امروز ظهر ما خوابیدیم از قافله عقب موندیم.آقایون وخانوما...مبروک....(مبروک ریشه عربی مبارک است)
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-06 ساعت 17:27)manzar333 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 16:36)گل نهال نوشته:  آني شيطون نيست؟؟ فارميز چي؟؟؟ مستر بن بن؟؟؟ امير نعره چي؟؟؟رجبعلي؟؟زنگنه؟؟منظر٣٣٣؟؟ خداياااا

نه عزیزم، ما هم نبودیم ، خیلی‌ حالم گرفتس ، خیلی‌ امید داشتم با این آپدیت‌های جدید.SadSadSad
دوست عزیز هر جور حساب کنید بیشتر از این تعداد کیس رو نمی تونن هر بار کلیر کنن چون فرض کنید 50 نفر رو کلیر کنن این تعداد ظرف 2-3 روز آینده میرن سفارت و اونها باید علاوه بر مصاحبه ها و کارهای دیگه ویزا این تعدادرو آماده کنن پس اگر آپدیت شدین سری بعد نوبت شماست
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-06 ساعت 17:27)manzar333 نوشته:  

دوستم آسمون دلتو ابری نکن خوشحال باش که به زودی همه کلیر میشیم Tongue
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امیر خان مهاجر زحمت سبز شدن بچه های منتظر سرا را کشیدید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: efah ، e76779 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، payampars ، n51 ، امیر مهاجر ، hamid1243 ، daad ، zohre02
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا و شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاش

به همه دوستان کلیر شده

نیم ساعت پیش CEAC رو چک کردم و خبری نبود ، پنج دقیقه بعد ARI66 زنگ زد و خبر داد که آپدیت شدم ، چک مجدد کردم و درست بود ، چندتا از کیس های دوستان مهاجرسرایی "مهرداد" و "مهرزاد" و .. نیز چک کردم ، اونها هم 6 آگوست نفر AP خورده شون آپدیت شده بودن . با توجه به ساعت آپدیت شدن و بسته بودن سفارت ابوظبی این آپدیتها از آمریکاست ، اینکه ما همگی در یکروز مصاحبه داشتیم هم میتونه به همزمانی این آپدیت مربوط باشه .

(2013-08-06 ساعت 16:56)گل نهال نوشته:  اين ARI66 كه روز بالايي بود چرا توي منتظرسرا نيست؟؟ كلير شده يا نه؟؟

گل نهال جان ، برای اینکه این آدم یه استدلالهای فضایی داره که فکر نکنم جز خودش کسی سر در بیاره ، شایدم میترسه چش بخوره و کلیر بشه و از پیشکسوتی در بیاد Big Grin کلیر نشده ولی امیدوارم بزودی بشه و ما راحت شیم Wink
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-08-06 ساعت 15:15)n51 نوشته:  دوستان مدارکم را با dhl ارسال کردم . چک کردم دیروز رسیده ولی هیچ ایمیلی برام نیومده . میشه لطفا به یه متن برای ایمیل به آنکارا جهت تایید مدارکم راهنماییم کنید. ممنون میشم

از زمان رسيدن مدارك تا گرفتن ايميل ٤تا ٧روز طول ميكشه..نگران نباشيد.. اگهتحويل گيرنده رو مهمت نوشته تو DHL مطمئن باشيد كه رسيده...مال اكثر بچه ها رو مهمت تحويل گرفته...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: پدی ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، payampars ، n51 ، daad ، zohre02
[font=Impact]دوستان عزیز نمیدونم شاید بهم بخندین ولی الانه که داشتم نوشته های دوستامون را تبریکها و هورا ها را می خوندم به خودم که تو این جمع صمیمی و دوستانه اومدم آفرین گفتم . این نوع و شکل دوستی بی نظیره یه آفرین به همه دوستان مهربان و یه هههههههههههههههههههههورای از صمیم قلبم برای دوستان کلیر شده و یه آرزوی قلبی برا کلیر شدن همه [/font]
(2013-08-06 ساعت 17:41)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 15:15)n51 نوشته:  دوستان مدارکم را با dhl ارسال کردم . چک کردم دیروز رسیده ولی هیچ ایمیلی برام نیومده . میشه لطفا به یه متن برای ایمیل به آنکارا جهت تایید مدارکم راهنماییم کنید. ممنون میشم

از زمان رسيدن مدارك تا گرفتن ايميل ٤تا ٧روز طول ميكشه..نگران نباشيد.. اگهتحويل گيرنده رو مهمت نوشته تو DHL مطمئن باشيد كه رسيده...مال اكثر بچه ها رو مهمت تحويل گرفته...

مرسی از جوابتون . بله مهمت امضا کرده و تحویل گرفته ممنونم. خیالم راحت شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، payampars ، daad ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان