کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 16:36)گل نهال نوشته:  آني شيطون نيست؟؟ فارميز چي؟؟؟ مستر بن بن؟؟؟ امير نعره چي؟؟؟رجبعلي؟؟زنگنه؟؟منظر٣٣٣؟؟ خداياااا
ممنون که به فکر من هستین، اما بنده هنوز در خدمتتون هستم و چشم انتظار... Sad Sad Sad
باشد که بعد از هشت ماه بالاخره ما هم رستگار شویم Big Grin Tongue Cool

و اما
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای کیلیر شدگان امروز 15 مرداد 1392
راستی تا اونجایی که من میدونم آقا مهدی و 2راه هم کیلیر نشدند...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با اینکه سفارت در ابوظبی تعطیله....امروز هر 4 نفر ما آپدیت شدیم......حالا چکار کنم .؟هورا بکشم یا زوده؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
اگه تا آخر هفته دیگه کلیر بشم 12 روز دیگه بلیت داریم،میریم.بنا به توصیه امیر مهاجر عزیز
(2013-08-06 ساعت 17:48)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 16:36)گل نهال نوشته:  آني شيطون نيست؟؟ فارميز چي؟؟؟ مستر بن بن؟؟؟ امير نعره چي؟؟؟رجبعلي؟؟زنگنه؟؟منظر٣٣٣؟؟ خداياااا
ممنون که به فکر من هستین، اما بنده هنوز در خدمتتون هستم و چشم انتظار... Sad Sad Sad
باشد که بعد از هشت ماه بالاخره ما هم رستگار شویم Big Grin Tongue Cool

و اما

برای کیلیر شدگان امروز 15 مرداد 1390

2سال عقبیییییییییییییییییییی1392Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
واقعا با تمام وجودم آرزو میکنم همه بچه های منتظر کلیر بشن و به سوی سرزمین فرصتها رهسپار شن.

برای همه دوستان کلیر شده هم تبریک فراوان و به قول بقیه هوووووراااایی هم زده باشیم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.

با تشکر فراوان از زحمات شما
موافق و همراه شما
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: azar1348 ، پدی ، rozelo ، nikan_sh ، efah ، habibi ، payam62 ، امیر مهاجر ، daad ، honey rahmati ، zohre02
ضمن تبريک به دوستان عزيز کلير شده ولي نميدونم چرا ما که يکروز قبل از امير 82عزيز بوديم کليئير نشديم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: azar1348 ، پدی ، Sonaen60 ، Alirezaa2013 ، payampars ، efah ، amir82 ، امیر مهاجر ، hamid1243 ، daad ، zohre02
(2013-08-06 ساعت 17:48)پدی نوشته:  با اینکه سفارت در ابوظبی تعطیله....امروز هر 4 نفر ما آپدیت شدیم......حالا چکار کنم .؟هورا بکشم یا زوده؟

کاری که باید بکنی نمیدونم اما کاری که نباید انجام بدی پس دادن بلیطاست Smile
خیلی خوشحالم براتون که قبل از پس دادن بلیطا تکلیف معلوم شدSmile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: پدی ، e76779 ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، payampars ، efah ، habibi ، امیر مهاجر ، hamid1243 ، daad ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-06 ساعت 17:52)usa lover نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 17:48)پدی نوشته:  با اینکه سفارت در ابوظبی تعطیله....امروز هر 4 نفر ما آپدیت شدیم......حالا چکار کنم .؟هورا بکشم یا زوده؟
شما به نظر من چمدون رو ببندید بزارید پشت ماشین
تمام بقول ترکیه ایها
ما 1 نفرمون آپدیت شده الان از دیشب خودمون رو شهروند درجه 1 ایالات متحده میدونیم شما که دیگه .....

usa loverعزیز چرا من رو در این موقعیت قرار میدی.من هنوز آمادگی ندارمWink
با اجازه همه دوستان قدیم و جدید مهاجرسرا و اجازه رخست از پیشکسوتان ما هم یک هورای جانانه بشکیم جون هر سه نفرمون امروز به تاریخ 06 آگوست آپدیت شدیم... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... به امید کلیر شدن همه دوستان تا هفته آینده..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
به همه کلیر شده ها تبریک میگم . ما تازه اول راهیم و سوال هایی که واسه شما جوکه .

دوستان از من در مورد تحصیلاتم پرسیدن و پروژم . منم گفتم که پروژم در مورد سرطان هست و غیره و در مورد سربازیم پرسیدن . دوستان فرم 9 سوالی رو از همون اول صحبت آماده کرده بود . دوستان فرم 9 سوالی در مورد رزومه و هدفم از به آمریکا رفتن و در مورد پروژم و اینکه کجای آمریکا می خوام برم و از این نوع سوالا . دوستان چرا این فرم رو بهم دادن . من مشکلی داشتم ؟ بهم گفت تا اینو نفرستی پروندت در جریان نمی افته . و حداقل دو هفته طول میکشه .

من امروز 6 agust در Mumbai مصاحبه داشتم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-08-06 ساعت 18:00)DIVE نوشته:  به همه کلیر شده ها تبریک میگم . ما تازه اول راهیم و سوال هایی که واسه شما جوکه .

دوستان از من در مورد تحصیلاتم پرسیدن و پروژم . منم گفتم که پروژم در مورد سرطان هست و غیره و در مورد سربازیم پرسیدن . دوستان فرم 9 سوالی رو از همون اول صحبت آماده کرده بود . دوستان فرم 9 سوالی در مورد رزومه و هدفم از به آمریکا رفتن و در مورد پروژم و اینکه کجای آمریکا می خوام برم و از این نوع سوالا . دوستان چرا این فرم رو بهم دادن . من مشکلی داشتم ؟ بهم گفت تا اینو نفرستی پروندت در جریان نمی افته . و حداقل دو هفته طول میکشه .

فرم ٩ سؤالي به خيليا دادن از جمله عمو سعيد و پيام٦٢.. هيچ مشكلي نيست خيالتون راحت. فقط هرچه سريعتر پر كنيد و بفرستيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
ی رفیق گلی داشتیم ما اینجا ، linuxer
تاریخ آپدیتهاش تو سایت ceac مثل من بود، کسی میدونه کلیر شده یا نه؟
تشکر کنندگان: پدی ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، payampars ، rozelo ، habibi ، azar1348 ، امیر مهاجر ، daad ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-06 ساعت 18:07)Ghormeh Sabzi نوشته:  ی رفیق گلی داشتیم ما اینجا ، linuxer
تاریخ آپدیتهاش تو سایت ceac مثل من بود، کسی میدونه کلیر شده یا نه؟

ستاره دار كلير شده
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: پدی ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، payampars ، rozelo ، sh-p ، efah ، azar1348 ، houmanmir ، aghaghia ، امیر مهاجر ، daad ، zohre02
تبریک به همه دوستان کلیرشده در آنکارا و با آرزوی کلیرشدن دوستان عزیز ابوظبی...شک نکنید که خبرهای بی نظیری در روزهای آینده در انتظار شماست . این هم برای همه بچه های کلیر شده و نشده:
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان