کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 18:58)گل نهال نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 18:39)meisam_sms نوشته:  سلام من یکی از کلیر شده ها هستم بعد از مصاحبه نه آبدیت شدم نه چیزی هیچیم از من نخواستم امروز شانسی اومدم دیدم کلیر شدم ومصاحبه 11 جون بود...یه سوال الان من طبق تاریخی که جلوش نوشته تا 15 سبتامبر باید برم سفارت؟

توي امضات كه نوشتي ١٣ جون مصاحبه ات بوده.. به هرحال مباركه
امير مهاجر، لطفاً كيس ايشون رو هم به منتظرسرا اضافه كن، ممنون
بعله درست می گید 13 جون
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
(2013-08-06 ساعت 19:03)mohssen نوشته:  دوستان عزیزم....

نمی دونم چی بگم .....اشک توی چشمام جمع شده...باورم نمیشه

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خوشحالیم وقتی کامل میشد که دوستان عزیز پیشکسوت هم کلیر میشدن....به خصوص ، rose_2000 farmiz ، mrbonbon ،Linuxer، Zoohre02ّّ،babak_1363،PARVIN_OMID، و البته امیر مهاجر عزیز و گل نهال گرامی که حضورشون دلگرمی همه بچه های این تاپیک هست...وهمه دوستان منتظر عزیز...دعا میکنم همه دوستان عزیز هرچه زودتر کلیر بشوند با لطف خدا ...

مباركه، اسم شما بايد بعنوان ترين هاي آنكارا در گينس ثبت بشه، روز مصاحبه من و شما با هم بوده ولي ما ايروان و شما آنكارا.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اميدوارم آنكارا سري بعد همه دوستان بخصوص دوستان پيشكسوت مخصوصاً دوست عزيزم babak_1363 رو كلير كنه Smile
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-06 ساعت 19:13)mehrana نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده ... مبارکتان باشه خصوصا زهره عزیز که بی دلیل نبود امروز دنبال آپدیت شدن سایت بود ... هر روز و هر لحظه براتون با شادی ............. از دوستان بسیار منتظرمان - mehdididam- mrbonbon- hsevensky2013- drmrs- babaye yas- آقا هادی 2013- - babak 1363- alireza2013 - هم کسی بوده ؟

مگه zohre02 كلير شد؟؟؟ چرا هورا نكشيد؟
hsevensky,mrbonbon,alirezaa2013 كه نبودن اين سري
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
من کارم ساختمونیه.مجری هستیم..اون روزی که واسه مصاحبه باید می رفتم تا 7 عصر سقف اول یه ساختمون رو بتون ریختیم ..رفتن خونه حاضر شدم رفتن فرودگاه.....امروز همون ساخنمون سقف آخرش بود که گفتم بزار یه چکی بکنم که دیدم....کلیر شدم .
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
(2013-08-06 ساعت 19:17)meisam_sms نوشته:  من کارم ساختمونیه.مجری هستیم..اون روزی که واسه مصاحبه باید می رفتم تا 7 عصر سقف اول یه ساختمون رو بتون ریختیم ..رفتن خونه حاضر شدم رفتن فرودگاه.....امروز همون ساخنمون سقف آخرش بود که گفتم بزار یه چکی بکنم که دیدم....کلیر شدم .

نميشه دست ما رو هم توي اون ساختمون بند كني؟
سلام. بالاخره بعد از کلی دعا و نرز ونیاز منم کلیر شدم.خدارا شکررررررررررررررررررررر.
ایشالله از بقیه بچه ها هم درست بشه........
آآآآآآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممیییییییییییییییننننننننننننن

:-))))))))))))))))))
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
به به دارن یکی یکی کلیر شده ها میان
واقعا حس خوبیه کلیر شدن ...از اون حس ها هست که دوباره خیلی کم اتفاق میفته تو زندگی .... بهتون تبریک می گمBig GrinBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خوشحالیم وقتی کامل میشد که دوستان عزیز پیشکسوت هم کلیر میشدن....به خصوص ، rose_2000 farmiz ، mrbonbon ،Linuxer، Zoohre02ّّ،babak_1363،PARVIN_OMID، و البته امیر مهاجر عزیز و گل نهال گرامی که حضورشون دلگرمی همه بچه های این تاپیک هست...وهمه دوستان منتظر عزیز...دعا میکنم همه دوستان عزیز هرچه زودتر کلیر بشوند با لطف خدا ...

خدایا شکرت
خدایا شکرت

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم دوست عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم

محسن عزیز رکورد زدی با 29 روز انتظار از آنکارا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خدایا شکرت
خدایا شکرت

اولا تبریک صمیمانه منو پذیرا باش دوما میدونی چرا کلیر شدی؟آخه دیشب کاربر مخفی ها رو شناسایی کردی اونها هم ترسیدند و برای اینکه بیشتر لو نروند کلیرت کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-06 ساعت 19:14)گل نهال نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:13)mehrana نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده ... مبارکتان باشه خصوصا زهره عزیز که بی دلیل نبود امروز دنبال آپدیت شدن سایت بود ... هر روز و هر لحظه براتون با شادی ............. از دوستان بسیار منتظرمان - mehdididam- mrbonbon- hsevensky2013- drmrs- babaye yas- آقا هادی 2013- - babak 1363- alireza2013 - هم کسی بوده ؟

مگه zohre02 كلير شد؟؟؟ چرا هورا نكشيد؟
hsevensky,mrbonbon,alirezaa2013 كه نبودن اين سري

زهره خانم ، همسرشون کلیر شدن و با ایمیل خبر دار شدن.....امیرخان هم تو منتظر سرا یه ستاره خوشگل گذاشته جلو اسمشون مثل ستاره ما........بقول خودم نصفه کلیر شدن....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام دوستان.تبریک میگم به همه اونایی که کلیر شدند به نظر میرسه ما هم به زودی کلیر میشیم اگه خدا بخواد

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-08-06 ساعت 19:12)گل نهال نوشته:  

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

مباركه، اسم شما بايد بعنوان ترين هاي آنكارا در گينس ثبت بشه
ممنونم Smile
آره واقعا...Cool
فقط یک چیز میگم و اونم اینه که دوستان، به هیچوجه نا امید نشین...همگی کلیر میشیم و با کمک خداوند زندگی جدیدی شروع می کنیم..
دوستان عزیز...من تا کلیر شدن همه انشاالله اینجا در کنارتون میمونم و همیشه واستون دعا می کنم که خیلی زود کلیر شین ...تا امیر مهاجر عزیز بعد از کلیر شدن آخرین نفر این تاپیک رو قفل کنه...و چنین بادا Smile
با اجازه محمد فضلی عزیز

خدایا همه دوستان منتظر این تاپیک رو خوشحال کن با رسیدن خبر کلیر شدنشون ...
خدایااااااااااااا
سلام دوستان منم 22 جولای مصاحبه داشتم و 23 جولای فقط خودم که برنده اصلی نیستم اپدیت شده بودم ولی امروز 6 آگوست دوباره فقط خودم آپدیت شدم فکر کنم خبری در راه است.........
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april

به به! به به! که چقدر هوای این تاپیک مهاجرسرا این روزها خوشگل شدهBig GrinBig GrinBig Grin
اول ایروان ، الان آنکارا و انشالله بزودی ابوظبی
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان