کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
پروردگارا لیست های بعدی دوستان مارو دریاب :
mrbonbon,drmrs,babaye yaas,mehrana,gole shabbo
,آقا هادی2013,habibi,khmp,mrr777,MEHDIREZAEI,اریوبرزن,e76779 تهش هم یه نظری به بنده حقیر بیانداز.
آآآمین.
هوووراااااااااااااااااااااا. مبارک همه باشه .
تبریک به همه کلیر شده ها .
هممون کلیر میشیم به امید پروردگار .
8XXX * ایروان
(2013-08-06 ساعت 19:24)پدی نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:03)mohssen نوشته:  دوستان عزیزم....

نمی دونم چی بگم .....اشک توی چشمام جمع شده...باورم نمیشه

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خوشحالیم وقتی کامل میشد که دوستان عزیز پیشکسوت هم کلیر میشدن....به خصوص ، rose_2000 farmiz ، mrbonbon ،Linuxer، Zoohre02ّّ،babak_1363،PARVIN_OMID، و البته امیر مهاجر عزیز و گل نهال گرامی که حضورشون دلگرمی همه بچه های این تاپیک هست...وهمه دوستان منتظر عزیز...دعا میکنم همه دوستان عزیز هرچه زودتر کلیر بشوند با لطف خدا ...

خدایا شکرت
خدایا شکرت

اولا تبریک صمیمانه منو پذیرا باش دوما میدونی چرا کلیر شدی؟آخه دیشب کاربر مخفی ها رو شناسایی کردی اونها هم ترسیدند و برای اینکه بیشتر لو نروند کلیرت کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره ...دیدی گفتم Big Grin

اینجا Wink
(2013-08-06 ساعت 19:24)PARVIN_OMID نوشته:  

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خوشحالیم وقتی کامل میشد که دوستان عزیز پیشکسوت هم کلیر میشدن....به خصوص ، rose_2000 farmiz ، mrbonbon ،Linuxer، Zoohre02ّّ،babak_1363،PARVIN_OMID، و البته امیر مهاجر عزیز و گل نهال گرامی که حضورشون دلگرمی همه بچه های این تاپیک هست...وهمه دوستان منتظر عزیز...دعا میکنم همه دوستان عزیز هرچه زودتر کلیر بشوند با لطف خدا ...

خدایا شکرت
خدایا شکرت

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم دوست عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم

محسن عزیز رکورد زدی با 29 روز انتظار از آنکارا

مرسی دوست عزیز...Smile
انشاالله هفته دیگه شما هم کلیر میشین ....
تبریییییییییک به هممه دوستان کلیر شده مخصوصا پیشکسوتها هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
با توجه به آپدیت های دوستان در ابوظبی ،فکر کنم امروز فردا خبرهایی از ابوظبی در راه است
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-06 ساعت 19:14)گل نهال نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:13)mehrana نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده ... مبارکتان باشه خصوصا زهره عزیز که بی دلیل نبود امروز دنبال آپدیت شدن سایت بود ... هر روز و هر لحظه براتون با شادی ............. از دوستان بسیار منتظرمان - mehdididam- mrbonbon- hsevensky2013- drmrs- babaye yas- آقا هادی 2013- - babak 1363- alireza2013 - هم کسی بوده ؟

مگه zohre02 كلير شد؟؟؟ چرا هورا نكشيد؟
hsevensky,mrbonbon,alirezaa2013 كه نبودن اين سري
Big Grin ممنونم.امیدوارم همه بچه ها بزودی کلیر بشندSmile
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
هنوز باورم نمیشه. هوراااااااااااااااااااااااا
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
(2013-08-06 ساعت 19:37)mohssen نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:24)پدی نوشته:  

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خدایا شکرت
خدایا شکرت

اولا تبریک صمیمانه منو پذیرا باش دوما میدونی چرا کلیر شدی؟آخه دیشب کاربر مخفی ها رو شناسایی کردی اونها هم ترسیدند و برای اینکه بیشتر لو نروند کلیرت کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره ...دیدی گفتم Big Grin

اینجا Wink
Big Grin منم کلیر شدم
(2013-08-06 ساعت 17:42)n51 نوشته:  [font=Impact]دوستان عزیز نمیدونم شاید بهم بخندین ولی الانه که داشتم نوشته های دوستامون را تبریکها و هورا ها را می خوندم به خودم که تو این جمع صمیمی و دوستانه اومدم آفرین گفتم . این نوع و شکل دوستی بی نظیره یه آفرین به همه دوستان مهربان و یه هههههههههههههههههههههورای از صمیم قلبم برای دوستان کلیر شده و یه آرزوی قلبی برا کلیر شدن همه [/font]

منم ميخواستم همينو بگم ايول به همه از يكضرب و كلير شده و منتظر. انشالله اين دوستي و همدلي ها ادامه دار باشه.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
(2013-08-06 ساعت 19:17)meisam_sms نوشته:  من کارم ساختمونیه.مجری هستیم..اون روزی که واسه مصاحبه باید می رفتم تا 7 عصر سقف اول یه ساختمون رو بتون ریختیم ..رفتن خونه حاضر شدم رفتن فرودگاه.....امروز همون ساخنمون سقف آخرش بود که گفتم بزار یه چکی بکنم که دیدم....کلیر شدم .

منم هم بنوعي همكار شما هستم اتفاقا شبي كه ميخواستم برم دبي يه قرار داد جديد امضا كردم انشالله تا ٢٠روز ديگه تموم ميشه اميدوارم تا أون موقع كلير بشم!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
(2013-08-06 ساعت 18:51)mehrrdad نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 18:39)meisam_sms نوشته:  سلام من یکی از کلیر شده ها هستم بعد از مصاحبه نه آبدیت شدم نه چیزی هیچیم از من نخواستم امروز شانسی اومدم دیدم کلیر شدم ومصاحبه 11 جون بود...یه سوال الان من طبق تاریخی که جلوش نوشته تا 15 سبتامبر باید برم سفارت؟

مبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببباررررررررررررررررررررک باشه دوست عذیذ
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: azar1348 ، habibi ، far-dv2013 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، n51 ، shatsi ، payampars ، daad ، امیر مهاجر ، efah ، zohre02
یه هورااای قلبی ، صمیمی ، شاد ، بزرگ نعره مانند برای بچه هایی که کلیر شدن امشب

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

یه هورای کوچولو هم واسه خودم و همسرم که هر دو آپدیت شدیم امشب
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
اي خدا به دادمون برس من هم بعد از 22 جول امروز 6 اگست ابديت شدم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-08-06 ساعت 20:15)azar1348 نوشته:  
یه هورااای قلبی ، صمیمی ، شاد ، بزرگ نعره مانند برای بچه هایی که کلیر شدن امشب

:چولو هم واسه خودم و همسرم که هر دو آپدیت شدیم امشب

آذر جون تبریک میگم بهتون و به همه کسانی که کلیر شدن یا آپدیت. از کیس ما فقط من آپدیت شدم امروز که برنده اصلی نیستم ، همسرم آپدیت نشده Sad
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان