کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 22:41)manzar333 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 20:14)سمیرا صدیقی نوشته:  [font=Impact]
(2013-08-06 ساعت 18:51)mehrrdad نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 18:39)meisam_sms نوشته:  سلام من یکی از کلیر شده ها هستم بعد از مصاحبه نه آبدیت شدم نه چیزی هیچیم از من نخواستم امروز شانسی اومدم دیدم کلیر شدم ومصاحبه 11 جون بود...یه سوال الان من طبق تاریخی که جلوش نوشته تا 15 سبتامبر باید برم سفارت؟

[size=large][color=#FF0000]مبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببباررررررررررررررررررررک باشه دوست عذیذ

تو رو خدا اینجوری نگید ، ما که جدیدا ۲ بار آپدیت شدیم دلمون می‌ریزه پائین.Sad
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، ma300me ، Alirezaa2013 ، manzar333 ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، daad ، payampars ، azar1348 ، zohre02
(2013-08-06 ساعت 20:31)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:36)hsevensky2013 نوشته:  پروردگارا لیست های بعدی دوستان مارو دریاب :
mrbonbon,drmrs,babaye yaas,mehrana,gole shabbo
,آقا هادی2013,habibi,khmp,mrr777,MEHDIREZAEI,اریوبرزن,e76779 تهش هم یه نظری به بنده حقیر بیانداز.
آآآمین.
بچه ها من فردا هشت ماهه میشم Big Grin یعنی 240 روز تماماً انتظار، یعنی خودتون هر چی میخواهین معنیش کنین... Big Grin
دیدم اینجوری نمیشه گفتم باید یه حرکت ایضایی انجام بدم، تا یه فرجی شه. دیدم بهترین کار اینه که عید فطر مشهد، پا بوس امام رضا (ع) باشم، سر همین فردا دارم میرم اونجا که با زنجیر خودم رو به حرم ببندم تا هر چه زودتر خودش یه کاری برام بکنه...
اما چرا اینو اینجا گفتم، به خاطر اینکه، مطمئن باشین نایب الزیاره تک تک دوستان گلم، در اونجا هستم و تمامی شما هارو اگه خدا قبول کنه دعا میکنم که هر چه سریعتر این انتظار خانماسوز Big Grin Cool Tongue رو به انتها برسونه، تا بتونیم با تمام نیرو برنامه های سفرمون رو مهیا کنیم...
راستی اینو مطمئن باشین که برای تک تکتون با دست پر بر خواهم گشت، هر کسی هم، کاری چیزی داره بگه که من در خدمت باشم...

راستی دوست عزیز hsevensky2013 ، حواسم به شما دوبله هست، چون خیلی مردی حتی اگه یک خانم باشید. ایشالله که هر چه زودتر کیلیر خواهین شد ... Wink

خوش به حالت دوست عزیز،من هم نذر امام رضا دارم،ایشالا هر وقت کارها به خیر و خوشی‌ درست شد میریم به پابوسش ، تو رو خدا ما رو هم دعا کنید ، سفر به سلامت.امیدوارم هر چه زودتر امام رضا حاجتت رو بدهد.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-06 ساعت 22:20)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت شماعزیزان دلسوز
من وهمسرم ازقبول شدگان 2014زیررقم 5000می باشیم خواهشمند است اگراطلاع موثقی دارید بفرمایید ما چه موقع کلیرنس می شویم وچگونه به مااطلاع رسانی می کنند واصولا کلیرنس یعنی چه هرروز به ایمیلم مراجعه می کنم اما خبری نیست

دوست عزیز تبریک می گم که در لاتاری قبول شدین انشالله تمام مراحلو با موفقیت پشت سر بذارین .
مصاحبه های 2014 ایها از اواخر شهریور تازه شروع میشه که هر ماهه از 10 تا 15 هر ماه میلادی شما باید سایت لاتاری قسمت بولتن ویزارو چک کنین هرماهه یک سری شماره به اصطلاح کارنت می کنن و بعد از اون براتون ایمیل میاد که معمولا یک ماه تا یک ماه و نیم بعد از کارنت شدن تاریخ مصاحبه میدن ما که لاتاری 2013 بودیم با شماره کیس 5000 و خورده ای اسفند ماه کارنت شدیم و مصاحبمون اردیبهشت سال بعدش بود شما هم خیلی زود برین مصاحبه اواخر سال میشه اصطلاح کلیرنس هم زمانی که رفتین مصاحبه اگر ویزای یکضرب نگیرین به اصطلاح می گن کلیرنس خوردین مثل ما که توی این تاپیکین و باید منتظر کلیر باشین یعنی جواب چکهای امنیتیتون از امریکا به سفارت برسه برای جزییات بیشتر قسمتهای مختلف تاپیک مهاجرسرا رو مطالعه کن همه چی دستت میاد اگر سوال بود در خدمتم . موفق باشید Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-06 ساعت 22:20)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت شماعزیزان دلسوز
من وهمسرم ازقبول شدگان 2014زیررقم 5000می باشیم خواهشمند است اگراطلاع موثقی دارید بفرمایید ما چه موقع کلیرنس می شویم وچگونه به مااطلاع رسانی می کنند واصولا کلیرنس یعنی چه هرروز به ایمیلم مراجعه می کنم اما خبری نیست

سلام ، شما اول باید سایت ویزا بولتن رو چک کنید و ببینید که کی شمارتون کارنت میشه ، بعد از کارنت شدن تاریخ مصاحبتون مشخص میشه. وقتی برین مصاحبه انشالله که ویزا رو یکضرب میگیرین، اونروز اگه یکضرب نگیرین و بهتون بگن باید پروسه اداری رو طی کنید اونموقع هست که تازه مثل ماها که منتظر کلیر شدنمون هستیم ،شما هم باید منتظر کلیر نس باشید. در هر جهت تا اونجا راه بسیار طولانیست!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، daad ، payampars ، azar1348 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، kian_mousapour
(2013-08-06 ساعت 21:52)gole shabbo نوشته:  ما که امیدی نداریم شما ها میرید از ته دل به همتون تبریک میگم مبارکتون با شه

تو رو خدا اینقدر نگید امید نداریم و نمیریم، دلم ریش شد، ایشالا روزی میاد که به این حرفاتون میخندید و با خودتون میگین چقدر الکی‌ حرص و جوش خوردم.Tongue
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران گرامی، دوستانی که کلیر شدن کی تو منتظر سرا خط میخورند؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-06 ساعت 23:28)ma300me نوشته:  باعرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران گرامی، دوستانی که کلیر شدن کی تو منتظر سرا خط میخورند؟

تا وقتي كه امير مهاجر بيان توي سايت و بخونن مطالب رو.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 13:31)houmanmir نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 11:59)negar_karimi6 نوشته:  هومن عزیزازخودش نمیخوادخبری بهمون بده که آپدیت شده یانه؟ البته من صفحات قبلیونخوندم تازه اومدم ازصبح برای چکاپ رفتم
یکی نیست بگه زن 40 سال زندگی کردی بدون این همه آزمایش و چکاپ فقط منتظربودی مهاجرت کنی که بفهمی توهم واسه خودت ادمیBig GrinShy
فکرکنم اگرسفارت منوممنوع الخروج نکنه بیمه درمانی حتمااینکاروخواهدکردچون به اندازه موهای سرتمام کارمنداشون هزینه بایدبدند خلاصه خداییش چه حالی میده وقتی این همه دکترمیریو هزینه ای ازجیب مبارکت نمیدی آی میچسبه

من فقط همون آپدیت اول بعد مصاحبه شدم نگار خانم! دعا کنید منم زودتر آپدیت بشم کلیر بشم برم عروسی کنم Big Grin Big Grin Big Grin

شماهم امروزفردامیرید دنبال زندگیتون مطمئن باشید هرچه دیرترازدواج کنید بهتره زیادذوق نکنید سفارت هم خواسته شمابیشترازجوونیتون استفاده کنید دلش نیومده دست به کاربشه ولی چشم الان یایه تل سفارشوتونومیکنم فردابریدسایتوچک کنیدانشالا آپدیت میشید
تشکر کنندگان: daad ، payampars ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-06 ساعت 16:35)mhb161 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه کلیر شده های عزیز
دوست منم امروز کلیر شد
مصاحبه 15 می آنکارا
آپدیت ها 21 می، 01 و 02 و 06 آگست
داداش باشه روزی منو تو کلیر شیم که تو یه روز با یک آفیسرمصاحبه داشتیم.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، amir82 ، daad ، payampars ، negar_karimi6 ، zohre02
[عکس: 8efe2dfd326388b4212f7b13a3705b57-425]

ناراحت نباشیددیگه اخماتونو بازکنید به همین زودی هااااااااااااااشماهم آپدیت میشید

[b] خدایاااااااااااااااااااااااااااااا دل همه روخوش کن به من اینجوری نمیچسبه که عده ای نگران باشنو من آپدیت بشم

(2013-08-06 ساعت 22:02)jj bobo نوشته:  [quote='gole shabbo' pid='388134' dateline='1375809739']
ما که امیدی نداریم شما ها میرید از ته دل به همتون تبریک میگم مبارکتون با شه

پس من چی که 180 روز منتظرم خواهش میکنم اینقدر نا امیدانه فکر نکنین.

[/quotمن که بیشتر منتظرم بالای 200 روزه
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، r91 ، daad ، SHABAH51 ، payampars ، azar1348 ، rose_2000 ، Szsanazsz ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، DIVE ، soruosh
آهای آقای امیر82
اسمت اون پایینه ...
پس چرا نعره بنفش نمیکشی عایا؟!!
والا توی یکی از این پست ها خوندم که یه نفر گفته بود هرکس سریع اعلام نکنه که کلیر شده، نمره منفی میگیره و فیلان و بیسار...
شانس آوردی پویا چپ دست فوری به جای شما اعلام کرد!!
دستش درد نکنه!!!Wink
حالا اگه زود نعره نکشی نمره منفی میگیری ها!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-06 ساعت 22:52)manzar333 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 20:31)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:36)hsevensky2013 نوشته:  پروردگارا لیست های بعدی دوستان مارو دریاب :
mrbonbon,drmrs,babaye yaas,mehrana,gole shabbo
,آقا هادی2013,habibi,khmp,mrr777,MEHDIREZAEI,اریوبرزن,e76779 تهش هم یه نظری به بنده حقیر بیانداز.
آآآمین.
بچه ها من فردا هشت ماهه میشم Big Grin یعنی 240 روز تماماً انتظار، یعنی خودتون هر چی میخواهین معنیش کنین... Big Grin
دیدم اینجوری نمیشه گفتم باید یه حرکت ایضایی انجام بدم، تا یه فرجی شه. دیدم بهترین کار اینه که عید فطر مشهد، پا بوس امام رضا (ع) باشم، سر همین فردا دارم میرم اونجا که با زنجیر خودم رو به حرم ببندم تا هر چه زودتر خودش یه کاری برام بکنه...
اما چرا اینو اینجا گفتم، به خاطر اینکه، مطمئن باشین نایب الزیاره تک تک دوستان گلم، در اونجا هستم و تمامی شما هارو اگه خدا قبول کنه دعا میکنم که هر چه سریعتر این انتظار خانماسوز Big Grin Cool Tongue رو به انتها برسونه، تا بتونیم با تمام نیرو برنامه های سفرمون رو مهیا کنیم...
راستی اینو مطمئن باشین که برای تک تکتون با دست پر بر خواهم گشت، هر کسی هم، کاری چیزی داره بگه که من در خدمت باشم...

راستی دوست عزیز hsevensky2013 ، حواسم به شما دوبله هست، چون خیلی مردی حتی اگه یک خانم باشید. ایشالله که هر چه زودتر کیلیر خواهین شد ... Wink

خوش به حالت دوست عزیز،من هم نذر امام رضا دارم،ایشالا هر وقت کارها به خیر و خوشی‌ درست شد میریم به پابوسش ، تو رو خدا ما رو هم دعا کنید ، سفر به سلامت.امیدوارم هر چه زودتر امام رضا حاجتت رو بدهد.
از جانب ما دعا کنید
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
سلام به همه دوستان و عرض تبریک به همه دوستانی که کلیرنس شدند .همین پیش پای شما رفتم کیسمو چک کردم دیدم همسرم آپدیت شده .مصاحبه هفته سوم جون سفارت ابوظبی
(2013-08-06 ساعت 21:52)gole shabbo نوشته:  ما که امیدی نداریم شما ها میرید از ته دل به همتون تبریک میگم مبارکتون با شه

ای ناامید Cool، ای بیمعرفت Tongue، ای رفیق نیمه راه....
وسط راه میخوای بزاری و بری؟ پیش خودت فکر کردی که زمانی که وارد آمریکا شدی و به اصطلاح مهاجرت خودت رو آغاز کردی، با چقدر مشکلات جدید روبرو میشی که مشکل الانت پیش اونا شکلاتم نیستش عایا؟؟؟ نه واقعاً فکر کردی بهشون؟ اگه آره که پس چرا اینقدر با ناامیدی داری حرف میزنی؟ اگه هم نه و فکر نکردی، پس اینو خوب بدون که الان داری یه جور امتحان پس میدی و به اصطلاح آبدیده میشی که فردا در خطه سرسبز بلاد کفر، تقی به توقی خورد، به خودت و همسر عزیزت ( اگه مزدوج هستین) نگین "ای وای عجب کاری کردیم و اومدیم اینجا، کاش همون ایران مونده بودیم و ...." این مطالب رو به زرث قاطع ( قابل توجه آقا بابک Wink ) میگم که، باور کنین سختیهایی که این چند ماه همگی کشیدیم در برابر سختیهایی که در یکی دو سال اول مهاجرت خواهیم دید، یه شوخی بیش نیست Cool
پس خواهشاً گل شب بو جان، اینقدر حرف از ناامیدی و یأس نزن، خیالت تخت، امضاء میدم بهتون که همه کیلیر خواهیم شد، فقط اندکی صبر که سحر نزدیک است.
راستی یادم اومد خوبه هفته دوم ژانویه هستی و اینقدر ناامیدی ؟؟؟
پس من چی بگم گل شب بو جان که از 10 دسامبر تا حالا منتظرم؟ به خدا 1% فکر کن که اگه از حقم کوتاه بیام و بگم باشه اصلاً نخواستیمش Cool
در هر صورت فردا دارم میرم مشهد، خیالت جمع باشه قبل از خودم برای شما دعا میکنم که هر چه زودتر کیلیر بشین دوست عزیز و همیچنین برای بقیه دوستان... Wink Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان