کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 20:33)Rira2013 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:24)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 19:03)mohssen نوشته:  دوستان عزیزم....

نمی دونم چی بگم .....اشک توی چشمام جمع شده...باورم نمیشه

منم کلیر شدم.....

خدایا شکرت

خوشحالیم وقتی کامل میشد که دوستان عزیز پیشکسوت هم کلیر میشدن....به خصوص ، rose_2000 farmiz ، mrbonbon ،Linuxer، Zoohre02ّّ،babak_1363،PARVIN_OMID، و البته امیر مهاجر عزیز و گل نهال گرامی که حضورشون دلگرمی همه بچه های این تاپیک هست...وهمه دوستان منتظر عزیز...دعا میکنم همه دوستان عزیز هرچه زودتر کلیر بشوند با لطف خدا ...

خدایا شکرت
خدایا شکرت

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم دوست عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم

محسن عزیز رکورد زدی با 29 روز انتظار از آنکارا

محسن عزیز, تببببببببرییییییییییییییییییییک. تو اول کلیر شدی . حالا کی اول باید شام بده؟SmileSmileWink دست راستت رو سر ما , ما هم کلیر بشیم.Smile
سلام سلام Smile
ممنونم دوست عزیز Smile
انشاالله خیلی زود کلیر میشی دوست من ...خیلی زود تر از اون چیزی که فکرشو کنی
شام هم که پایه ام و دست راست هم چشم ...واقعا از خدا میخوام شما و همه دوستان این تاپیک خیلی خیلی زود کلیر بشین Smile
آدرس موفقیت : بزرگراه توکل ، بلوار آرامش ، خیابان آزاده ،میدان عمل ، مجتمع نشاط ، واحد پشتکار ، پلاک ۲۰ ، منزل خوشبختی

به امید موفقیت همه دوستان
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-08-07 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  اينقدر اين روزا كليري داريم كه آپديتها شدن يه چيز روتين!!! يعني قبلاً هفته اي يه آپديت داشتيم همه ذوق ميكرديم ولي اينروزا از بس آپديتهاي آنكارا و ابوظبي زياد شده، كسي به آپديتهاي همه و همه توجهي نداره، اينجور ملت جو گيري هستيم ؛)

كل نهال خانم عزيز ايشالا كه شما هم مزد زحماتتونو خيلي زود بكيرين Smile)
و به قول دوستان يه قفل بزرك بزنيم درب كليرنس٢٠١٣ ، و خلاص ..
ولي.........با دلتنكيهاي بعد از اون كاري ميشه كرد ؟؟!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
.
.
.
.
به افتخار تمام رفقای دوست داشتنی مهاجرسرایی، که آشنایی و همراهی با اونها رو در یک سال گذشته، مایه مباهات خودم میدونم...
بی نهایت ممنونم از لطف و محبت تک تک شما ....

خیلی ویژه سپاس از پویای عزیز، هیچ وقت تو زندگیم یادم نمیره که این خبر خوب رو اولین بار تو بهم دادی. دیدی چطور صدام می لرزید؟! Shy
به امید شنیدن خبرای خوش برای تو و بقیه دوستان، خیـــــــــــــــــــلی زود....

و البته،
تا وقتی که آخرین همراه 2013 ای ویزا شو نگیره و راهی نشه نعـــــــــــــــره های من تمومی نداره! شرمنده م بابت تولید آلودگی صوتی! حلالم کنین!!! Cool

موفق باشین و امیدوار...
Smile
(2013-08-06 ساعت 17:32)پدی نوشته:  لا اله الا الله.باز یه امروز ظهر ما خوابیدیم از قافله عقب موندیم.آقایون وخانوما...مبروک....(مبروک ریشه عربی مبارک است)

والا پدی جان ۷ دیقه بعد از آخرین پستم تو اینجا اعلام شد ک کلی‌ کلییر شدن! شانسو میبینی‌!
چند روز پيش گفتم كه تا ٣٠ سپتامبر اينجا جشن و پايكوبيه! گفتم يا نگفتم؟ گفتم يا نگفتم؟؟؟ اي خدااااااا خورشيد يكي از بهترين ماههاي تو در حال غروبه. به حق همين شبهاي عزيز، به حق شأن اين ماه اميد هيچ اميدواري رو نااميد نكن. اي خدااااا خودت از همه دل منتظرا باخبري. خدا جون آرامش رو به تمام اين دلها هديه كن... واقعا ميگم اين دعاها رو از ته دل كردم...
اگر صلاح دونستيد پست موقت، فقط خواستم دعايي كرده باشم دلم آروم شه...
ضمنا به همه كلير شده ها هم از صميم قلب تبريك ميگم... شبتون پرستاره باد، كليرتون بي ستاره!
در پناه او...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
سلام به همه دوستان من امروز برای مصاحبه خودم به کنسولگری آمریکا در فرانکفورت رفتم و ویزا من صادر شد،خیلی‌ برخوردشون خوب بود و سفارت خیلی‌ خلوت بود و به جز من فقط یک خانواده ی اسکاتلندی میخواستن مصاحبه ویزا مهاجرتیشون انجام بدن ،مصاحبه هم به زبان آلمانی انجام شد،یک خانمی فقط در ابتدا برگ اشتغال به تحصیل منو توی دانشگاهی که تو المان درس می‌خونم ا زم خواست با ریزنمرات تا به الان،نه لیسانسو از من خواستن نه دیپلم،بعدم که برگ عدم سؤ پیشینه ،ترجمه شناسنامه ,ترجمه کارت ملی‌ به همراه برگهای ساپورت مالی‌و پاسمو گرفتن،من سربازی هم انجام ندادم و با معافیت تحصیلی اینجا هستم، جالب بود برام که اصلا چیزی درمورد سربازی نپرسیدن.

در انتها هم رفتم پیش افیسر به من گفت قسم بخور و پرسید برنامت برای سفر به آمریکا چی‌ هست،و کدوم شهر میخوای بری،و شغل پدرت چی‌ هست؟!، بعده اینکه جواب سوال‌ها را دادم بهم گفت سفر خوبی‌ در آمریکا داشته باشین و پاس شما پیش ما میمونه ،امروز ویزا براتون صادر می‌شه اوایل هفته آینده با پاکت مدارکتون به آدرس خونتون در هامبورگ پست می‌شه.
امیدوارم بقیه دوستان هم هرچه زودتر جواب قبولیشون بیاد.

**Case number: 2013AS92
تقدیم به همه عزیزانی كه دوستشان دارم .... تقديم به همه منتظران
متفکری نقل می کند که در دوران کودکی ، یک پیله کرم ابریشم را بر روي درختی می یابد ، درست هنگامی که پروانه خود را برای خروج از پیله آماده می سازد . اندکی منتظر می ماند ، اما سرانجام چون خروج پروانه طول می کشد تصمیم می گیرد این فرآیند را شتاب بخشد . با حرارت دهان خود آغاز به گرم نمودن پیله می کند ، تا این که پروانه خروج خود را آغاز می کند . اما بال هایش هنوز بسته اند و اندکی بعد می میرد .
او می گوید : (( بلوغی صبورانه با یاری خورشید لازم بود ، اما من انتظار کشیدن نمی دانستم . آن جنازه ی کوچک تا به امروز ، یکی از سنگین ترین بارها ، بر روی وجدان من بوده است . اما همان جنازه باعث شد درک کنم که یک گناه حقیقی وجود دارد : فشار آوردن بر قوانین بزرگ کیهان . بردباری لازم است و نیز انتظار زمان موعود را کشیدن شاهد بودن وسختی کشیدن عزیزان و صبوربودن و مقاومت کردن ، و با اعتماد راهی را دنبال کردن که خدا برای زندگانی ما و فرزندانمان برگزیده است
اگرپوسته تخم مرغی که ترک خورده و جوجه میخواهد سر از تخم بیرون آورد به شکستن آن کمک کنید یقین بدانید پس از مدتی جوجه بیمار خواهد شد باید جوجه سختی بکشد تا پوسته را بشکند تا سالمتر و قویتر پا به زندگی گذارد
نگذارید هیچ چیز و هیچ کس جلوی شما را برای رسیدن به موفقیت بگیرد.دانه ای را که سعی دارد خود را از دل خاک به بیرون بکشد ، از خاک در نیاورید .
پیله پروانه ای را که خود را با سختی از درون به بیرون می کشد ، پاره نکنید .
پوسته تخم مرغی را که جوجه ای سعی دارد آن را بشکافد و بیرون بیاید ، نشکنید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
سلام دوستان
امیدوارم که همگی این مرحله رو بخوبی طی کنیم.
من الان تقریبا پنج ماهه که همسرم که برنده اصلیه کلیر شده ولی مال من نه. الان هم اصلا معلوم نیست که منو کلیر کنن. اکه امکان داره دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بکنن اگه اومدیم و اینا تا آخر سال 2013 به من ویزا ندادن ولی همسرم رفت و گرین کارتو گرفت آیا من بواسطه اینکه همسرم گرین کارت داره میتونم درخواست گرین کارت بدم بعد از سال 2013.
ممنون میشم اگه جواب بدید
منم تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده.مخصوصا امیر 82 و کسرا 2600
هوووووووووووووووووراBig Grin
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام دوستان.

6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .

اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .

سوال من اینه که :

من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟

اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.

دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :

please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.

اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: amairmonre ، b_argi ، payam62 ، zohre02 ، hamid1243 ، payampars ، azar1348 ، daad ، amir82 ، efah
(2013-07-30 ساعت 11:43)Nasimmmm نوشته:  [size=large][b]دوستان یه نگاهی به این صفحه ها بندازین

[color=#FF4500]30 جولای پارسال

سلام دوستان.

6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .

اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .

سوال من اینه که :

من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟

اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.

دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :

please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.

اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .
اصلا خودتونو نگران نكنين اين فرمو به خيلي ها كه شغل حساس دارن ميدن
شماهم سريع پر كنين و ارسال كنين تا زود پرونده اتون فعال شه
سربازيم نميخواد چيزي بگين مشكل خاصي نيست خودشون اگه حسلس بشن ازتون راجبش سوال ميكنن
انكارا بودين يا ايروان؟چرا امضا ندارين؟
(2013-08-07 ساعت 07:18)sadfar نوشته:  سلام
آنوقت چرا منتظرسرا سد غیرقابل عبور شده؟!

در مورد منتظر سرا، جایی که فایل های این سایت قرار داده شده روی یک سرویس مجانیه.
سرویس های مجانی محدودیت های زیادی دارند و کلا برای استفاده برای سایت های شلوغ و بزرگ مناسب نیستند.
منتظرسرا هم بعضی اوقات به دلیل سرزدن ها مکرر از منابع اون سرویس بیشتر از حد مجاز استفاده می کنه که اون سرویس دسترسی سایت رو می بنده و کاربران رو به سایت اصلی که این سرویس ازش تهیه شده هدایت می کنه.

اتفاقی که الان افتاده همینه. سرویس دهنده سایت منتظر سرا رو محدود کرده و اگر شما بخواهید اون رو ببینید شما رو به سایت اصلی خودش منتقل می کنه و از دست قضا اون سایت فیلتر هست و این دلیل اینه که شما با زدن آدرس منتظر سرا با پیام سایت فیلتر شده روبه رو می شید.

از اون جایی که اول باری که منتظر سرا راه میوفتاد اصلا فکر نمی کردیم این قدر ازش استقبال بشه خوب فکر این جاش رو هم نکرده بودیم اما باید بالاخره یه تصمیم درست حسابی براش بگیریم که این موارد تکرار نشه.

در هر صورت از همه دوستان عذر می خوام و سعی می کنم با کمک امیر یک راه حل مناسب براش پیدا کنیم.
از صبر و تحمل و انرژی های مثبتی که نگه می دارید تا بعدا به منتظرسرا سرازیر کنید ممنونم
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-08-07 ساعت 01:06)houmanmir نوشته:  به تموووم دوستایی که تو این چند روز کلیر شدن خیلی تبریک میگم Smile
به اون دسته از دوستامم که آپدیت شدن ( مخصوصا آرش و امین که از دوستای نزدیکم هستن) هم تبریک و امیدوارم هرررر چی زوووودتر شمام کلیر بشن Smile
برا اون دسته از دوستام و خودم Big Grin که تو این چند روز هنوز آپدیت نشدن هم آرزو دارم تو این هفته همه دست پُر به استقبال هفته ی دیگه بریییممم Smile

هومن جان ممنونم از محبتت
امیدوارم به زودی تو هم کلیر بشی
ما که صرفا آپدیت شدیم
هیچ کجای دنیا بدون تو صفا نداره
پس بجنب پسر
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-07 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  اينقدر اين روزا كليري داريم كه آپديتها شدن يه چيز روتين!!! يعني قبلاً هفته اي يه آپديت داشتيم همه ذوق ميكرديم ولي اينروزا از بس آپديتهاي آنكارا و ابوظبي زياد شده، كسي به آپديتهاي همه و همه توجهي نداره، اينجور ملت جو گيري هستيم ؛)

گل نهال جان عزيز، داغ دلمونو تازه كردي!!
الان نزديك يكماهه ابوظبي كسي رو كلير نكرده و صرفاً به آپديت خشك و خالي بسنده كرده!!
بيشتر كلير شده ها خوشبختانه از ايروان و آنكارا هستند.
به همه كلير شده هاي آنكارا و ايروان خيلي تبريك ميگم و بي‌صبرانه منتظر امواج سهمگين كلير از ابوظبي براي دوستان گلم هستيم.SmileWinkCool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان