موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-07 ساعت 01:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-07 ساعت 01:33 توسط mehrrdad.)
آدرس موفقیت : بزرگراه توکل ، بلوار آرامش ، خیابان آزاده ،میدان عمل ، مجتمع نشاط ، واحد پشتکار ، پلاک ۲۰ ، منزل خوشبختی
به امید موفقیت همه دوستان
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
چند روز پيش گفتم كه تا ٣٠ سپتامبر اينجا جشن و پايكوبيه! گفتم يا نگفتم؟ گفتم يا نگفتم؟؟؟ اي خدااااااا خورشيد يكي از بهترين ماههاي تو در حال غروبه. به حق همين شبهاي عزيز، به حق شأن اين ماه اميد هيچ اميدواري رو نااميد نكن. اي خدااااا خودت از همه دل منتظرا باخبري. خدا جون آرامش رو به تمام اين دلها هديه كن... واقعا ميگم اين دعاها رو از ته دل كردم...
اگر صلاح دونستيد پست موقت، فقط خواستم دعايي كرده باشم دلم آروم شه...
ضمنا به همه كلير شده ها هم از صميم قلب تبريك ميگم... شبتون پرستاره باد، كليرتون بي ستاره!
در پناه او...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان من امروز برای مصاحبه خودم به کنسولگری آمریکا در فرانکفورت رفتم و ویزا من صادر شد،خیلی برخوردشون خوب بود و سفارت خیلی خلوت بود و به جز من فقط یک خانواده ی اسکاتلندی میخواستن مصاحبه ویزا مهاجرتیشون انجام بدن ،مصاحبه هم به زبان آلمانی انجام شد،یک خانمی فقط در ابتدا برگ اشتغال به تحصیل منو توی دانشگاهی که تو المان درس میخونم ا زم خواست با ریزنمرات تا به الان،نه لیسانسو از من خواستن نه دیپلم،بعدم که برگ عدم سؤ پیشینه ،ترجمه شناسنامه ,ترجمه کارت ملی به همراه برگهای ساپورت مالیو پاسمو گرفتن،من سربازی هم انجام ندادم و با معافیت تحصیلی اینجا هستم، جالب بود برام که اصلا چیزی درمورد سربازی نپرسیدن.
در انتها هم رفتم پیش افیسر به من گفت قسم بخور و پرسید برنامت برای سفر به آمریکا چی هست،و کدوم شهر میخوای بری،و شغل پدرت چی هست؟!، بعده اینکه جواب سوالها را دادم بهم گفت سفر خوبی در آمریکا داشته باشین و پاس شما پیش ما میمونه ،امروز ویزا براتون صادر میشه اوایل هفته آینده با پاکت مدارکتون به آدرس خونتون در هامبورگ پست میشه.
امیدوارم بقیه دوستان هم هرچه زودتر جواب قبولیشون بیاد.
**Case number: 2013AS92
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-07 ساعت 03:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-07 ساعت 03:05 توسط mlo.)
تقدیم به همه عزیزانی كه دوستشان دارم .... تقديم به همه منتظران
متفکری نقل می کند که در دوران کودکی ، یک پیله کرم ابریشم را بر روي درختی می یابد ، درست هنگامی که پروانه خود را برای خروج از پیله آماده می سازد . اندکی منتظر می ماند ، اما سرانجام چون خروج پروانه طول می کشد تصمیم می گیرد این فرآیند را شتاب بخشد . با حرارت دهان خود آغاز به گرم نمودن پیله می کند ، تا این که پروانه خروج خود را آغاز می کند . اما بال هایش هنوز بسته اند و اندکی بعد می میرد .
او می گوید : (( بلوغی صبورانه با یاری خورشید لازم بود ، اما من انتظار کشیدن نمی دانستم . آن جنازه ی کوچک تا به امروز ، یکی از سنگین ترین بارها ، بر روی وجدان من بوده است . اما همان جنازه باعث شد درک کنم که یک گناه حقیقی وجود دارد : فشار آوردن بر قوانین بزرگ کیهان . بردباری لازم است و نیز انتظار زمان موعود را کشیدن شاهد بودن وسختی کشیدن عزیزان و صبوربودن و مقاومت کردن ، و با اعتماد راهی را دنبال کردن که خدا برای زندگانی ما و فرزندانمان برگزیده است
اگرپوسته تخم مرغی که ترک خورده و جوجه میخواهد سر از تخم بیرون آورد به شکستن آن کمک کنید یقین بدانید پس از مدتی جوجه بیمار خواهد شد باید جوجه سختی بکشد تا پوسته را بشکند تا سالمتر و قویتر پا به زندگی گذارد
نگذارید هیچ چیز و هیچ کس جلوی شما را برای رسیدن به موفقیت بگیرد.دانه ای را که سعی دارد خود را از دل خاک به بیرون بکشد ، از خاک در نیاورید .
پیله پروانه ای را که خود را با سختی از درون به بیرون می کشد ، پاره نکنید .
پوسته تخم مرغی را که جوجه ای سعی دارد آن را بشکافد و بیرون بیاید ، نشکنید.
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امیدوارم که همگی این مرحله رو بخوبی طی کنیم.
من الان تقریبا پنج ماهه که همسرم که برنده اصلیه کلیر شده ولی مال من نه. الان هم اصلا معلوم نیست که منو کلیر کنن. اکه امکان داره دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بکنن اگه اومدیم و اینا تا آخر سال 2013 به من ویزا ندادن ولی همسرم رفت و گرین کارتو گرفت آیا من بواسطه اینکه همسرم گرین کارت داره میتونم درخواست گرین کارت بدم بعد از سال 2013.
ممنون میشم اگه جواب بدید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .
اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .
سوال من اینه که :
من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟
اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.
دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :
please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.
اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد