کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان، بچه ها وقتی نفر اصلی آپدیت میشه ولی بقیه افراد زیر مجموعش آپدیت نمیشن ،چه مفهومی میتونه داشته باشه؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، manila ، zohre02 ، payampars ، azar1348 ، daad ، رجبعلی ، efah
سلام دوستان
امیدوارم که همگی این مرحله رو بخوبی طی کنیم.
من الان تقریبا پنج ماهه که همسرم که برنده اصلیه کلیر شده ولی مال من نه. الان هم اصلا معلوم نیست که منو کلیر کنن. اکه امکان داره دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بکنن اگه اومدیم و اینا تا آخر سال 2013 به من ویزا ندادن ولی همسرم رفت و گرین کارتو گرفت آیا من بواسطه اینکه همسرم گرین کارت داره میتونم درخواست گرین کارت بدم بعد از سال 2013.
ممنون میشم اگه جواب بدید
تشکر کنندگان: ma300me ، b_argi ، zohre02 ، payampars ، azar1348 ، daad
سلام
بچه ها ما دوباره آپ دیت شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییممممم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ابوذبی دوست دارمممممم
(2013-08-07 ساعت 09:20)afrash نوشته:  سلام دوستان
امیدوارم که همگی این مرحله رو بخوبی طی کنیم.
من الان تقریبا پنج ماهه که همسرم که برنده اصلیه کلیر شده ولی مال من نه. الان هم اصلا معلوم نیست که منو کلیر کنن. اکه امکان داره دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بکنن اگه اومدیم و اینا تا آخر سال 2013 به من ویزا ندادن ولی همسرم رفت و گرین کارتو گرفت آیا من بواسطه اینکه همسرم گرین کارت داره میتونم درخواست گرین کارت بدم بعد از سال 2013.
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام، جواب سوال شما بله هست. اگه همسرتون بگیرن بعدا برای شما میتونن اقدام کنن ولی دیگه کیستون لاتاری نخواهد بود و نوع ویزاتون نوع دیگری خواهد بود.
البته شما نوشتید اگه تا آخر سال 2013 به شما ویزای لاتاری رو ندن که این تا آخر سال 2013 نیست و فقط تا آخر سپتامبر هست یعنی حدود 6 هفته دیگه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-07 ساعت 00:41)houmanmir نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 23:35)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:31)houmanmir نوشته:  من فقط همون آپدیت اول بعد مصاحبه شدم نگار خانم! دعا کنید منم زودتر آپدیت بشم کلیر بشم برم عروسی کنم Big Grin Big Grin Big Grin

شماهم امروزفردامیرید دنبال زندگیتون مطمئن باشید هرچه دیرترازدواج کنید بهتره زیادذوق نکنید سفارت هم خواسته شمابیشترازجوونیتون استفاده کنید دلش نیومده دست به کاربشه ولی چشم الان یایه تل سفارشوتونومیکنم فردابریدسایتوچک کنیدانشالا آپدیت میشید

اگه ازدواج بده شما چرا بچه هاتونو فرستادین خونه بخت نگار جاننن؟؟ میذاشتی اونا هم بیشتر استفاده کنن! Wink
ایشالله همونجور که گفتید تو همین امروز فردا منم آپدیت بشم Shy

هومن جان اگرپای سفارت درمیون بودددددددددددددد مطمئن باش حالاحالاها نمیفرستادمشون درضمن کی گفته بده خیلی هم خوبه ولی دریک زمان به دومسئله مهم فکرکردن آدمو گیج میکنه واسه همین میگم اول فکرتونوروی روندسفارت و کلیربزایدبعدانشالااااااااااااااااا 120 سال وقت داریددرکنارهمسرعزیزتون زندگی کنیدWinkSmile
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، azar1348 ، shatsi ، houmanmir ، daad ، amir82
(2013-08-07 ساعت 09:15)ma300me نوشته:  سلام دوستان، بچه ها وقتی نفر اصلی آپدیت میشه ولی بقیه افراد زیر مجموعش آپدیت نمیشن ،چه مفهومی میتونه داشته باشه؟؟؟
مفهومش صبره دوست عزیزم. و اینکه پرونده داره بررسی میشه. اندکی صبر سحر نزدیک است به امید خدا.Wink
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-08-07 ساعت 02:08)گل نهال نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 02:03)mlo نوشته:  چند روز پيش گفتم كه تا ٣٠ سپتامبر اينجا جشن و پايكوبيه! گفتم يا نگفتم؟ گفتم يا نگفتم؟؟؟ اي خدااااااا خورشيد يكي از بهترين ماههاي تو در حال غروبه. به حق همين شبهاي عزيز، به حق شأن اين ماه اميد هيچ اميدواري رو نااميد نكن. اي خدااااا خودت از همه دل منتظرا باخبري. خدا جون آرامش رو به تمام اين دلها هديه كن... واقعا ميگم اين دعاها رو از ته دل كردم...
اگر صلاح دونستيد پست موقت، فقط خواستم دعايي كرده باشم دلم آروم شه...
ضمنا به همه كلير شده ها هم از صميم قلب تبريك ميگم... شبتون پرستاره باد، كليرتون بي ستاره!
در پناه او...

مرسي از دعاي خوبتون ولي چرا شما تو منتظرسرا نيستين؟ ميدونيد كه من پليس منتظرسرام

سلام گل نهال عزیز نفر اصلی کیس ما 6اگوست بعد از گذشت 42 روز اپدیت شد ولی 2 نفر دیگه اصلا اپدیت نداشتیم. مصاحبه ما 24 جون ابو ظبی بوده.تازه میخواستم اخر هفته ایمیل بزنم ،حالا به نظر شما چه کار کنم.
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
تشکر کنندگان: Alpha1 ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، jj bobo ، ari_kiana ، payampars ، azar1348 ، امیر مهاجر ، daad ، رجبعلی ، efah
(2013-08-07 ساعت 09:05)e76779 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  اينقدر اين روزا كليري داريم كه آپديتها شدن يه چيز روتين!!! يعني قبلاً هفته اي يه آپديت داشتيم همه ذوق ميكرديم ولي اينروزا از بس آپديتهاي آنكارا و ابوظبي زياد شده، كسي به آپديتهاي همه و همه توجهي نداره، اينجور ملت جو گيري هستيم ؛)

گل نهال جان عزيز، داغ دلمونو تازه كردي!!
الان نزديك يكماهه ابوظبي كسي رو كلير نكرده و صرفاً به آپديت خشك و خالي بسنده كرده!!
بيشتر كلير شده ها خوشبختانه از ايروان و آنكارا هستند.
به همه كلير شده هاي آنكارا و ايروان خيلي تبريك ميگم و بي‌صبرانه منتظر امواج سهمگين كلير از ابوظبي براي دوستان گلم هستيم.SmileWinkCool
بذارین ماه رمضون تموم بشه اونا از بی رمقی در بیان اونوقت ابوظبی هم شروع میشه به امید خداBig Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، b_argi ، AsemanAbee ، ari_kiana ، ma300me ، گل نهال ، azar1348 ، daad ، morvarid1364 ، negar_karimi6
تبریک و شادباش به همه دوستان عزیز کلیر شده
.
.
امیر82 عزیز
یک تبریک ویــــــــــــــــــــژه و شادباش قرررررررا (غررررررررا)!
یک عمر برای خوشحالی همه نعـــــــــــــــــره کشیدی حالا حق مسلم شماست این:

[font=Tahoma]
نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
[/font]

Big Grin
[font=Tahoma]
نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
[/font]

Big Grin
[font=Tahoma]
نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
[/font]

Big Grin
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
[quote='ma300me' pid='388392' dateline='1375850732']
سلام دوستان، بچه ها وقتی نفر اصلی آپدیت میشه ولی بقیه افراد زیر مجموعش آپدیت نمیشن ،چه مفهومی میتونه داشته باشه؟؟؟
به نظر من نفر اصلی مهم هستش بقیه زیر مجموعه هستن و پیرو اون ویزا میگیرند.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، ma300me ، payampars ، azar1348 ، daad ، negar_karimi6 ، efah
خداوندا از اینکه دل تعدادی از دوستان خوبم را شاد کردی ازت ممنونم

امیدوارم تا آخر سپتامبر دل همشون شاد بشه و کسی ناراحت اینجا را ترک نکنهRolleyesRolleyes

تبریک به همه دوستان کلیر شدهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام دوستان عزيزم Smile)) دوستان ديشب ٦ اكوست به وقت امريكا اب ديت شدم ..
دوباره امروز صبح ٧ اكوست كه فكر كنم از انكاراس اب ديت شدم ..
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام به همه دوستان عزيزم نمي دانم چرا از ديشب كه آپديت شدم اينقدر نگرانم كه نكنه من كلير بشم وهمسرم نشه به نظر شما من مي تونم اگر تا پايان سپتامبر خودم كلير شده باشم(يعني مثلا اين ماه من كلير شوم) وهمسرم نشده باشه صبر كنم كه با هم ويزامون بياد ممنون ميشم جواب بديد.SadSad
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، e76779 ، zohre02 ، b_argi ، ari_kiana ، ma300me ، payampars ، azar1348 ، manzar333 ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، efah
(2013-08-07 ساعت 10:16)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم Smile)) دوستان ديشب ٦ اكوست به وقت امريكا اب ديت شدم ..
دوباره امروز صبح ٧ اكوست كه فكر كنم از انكاراس اب ديت شدم ..
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!
پیشاپیش تبریک میگم...دوست عزیز.
(2013-08-07 ساعت 10:32)sh-p نوشته:  Sadچي شد چرا هيچ كس جواب منو نمي ده؟Sad

ما هم مثل شما بودم و فقط همسرم آپدیت شده بود ولی دیروز هر سه نفرمون آپدیت شدیم.. به امید کلیر شدن همه..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان