کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-07 ساعت 11:43)sh-p نوشته:  ببخشيد باسلام خدمت گل نهال عزيز من نميدانم چه جوري بايد امضا درست كنم لطفا مرا راهنمايي كنيد.ممنونRolleyesShy

سلام عزیز

با اجازه گل نهال نازنین . بالای صفحه گزینه کنترل پنل کاربر را بزن داخل کنترل پنل گزینه تغییر امضا و ....
پیام خصوصیتون غیر فعاله ، من یه سوال داشتم ازتون ، روز مصاحبه شما شماره نوبتتون توی سفارت حدودای 10-11 نبود ؟ من و همسرم شماره 1 بودیم . سوال کردم محض شناختنتون Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-07 ساعت 12:10)MEHDIREZAEI نوشته:  شیرازیها به سایت هجوم آوردن

بله دیگهههه.شیراز نباشه لاتاری تعطیله.

بلههههه دیگه.شیراز نباشه لاتاری تعطیله.Wink
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
(2013-08-07 ساعت 05:49)DIVE نوشته:  سلام دوستان.

6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .

اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .

سوال من اینه که :

من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟

اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.

دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :

please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.

اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .

دوست عزیز ، الان خیلی موقع جساسیت ایجاد کردن روی یک مسئله نیست هرچند عجیبه که کسی خدمت رفته باشه و به درجه نظامیش روی کارت توجه نکرده باشه ، الا ایحال شما همون فرم 9 سوالی رو به سرعت تکمیل کن که راهنمایی پر کردنش رو هم بچه ها همینجا زحمتشو کشیدن و گل نهال عزیز هم چند صفحه قبل لینک پر کردنشو گذاشت و براشون ارسال کن ، الان تا شما بخوای ایمیل بدی و اونها بیان از agency های مختلف استعلام کنن و اینا بقول کوروش سابیده میشی به الک، اگر مصاحبه رفتی و در این مورد ازت سوالی نشده نظر من اینه که اونچیزی که ازت خواسته شده رو فقط برای تکمیل مدارک براشون ارسال کنی ....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehdi didam ، payampars ، b_argi ، SHABAH51 ، daad ، zohre02 ، اریوبرزن ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، DIVE
آنکارا که دیروز کلیر کرد
ابوظبی هم که سفارتش تعطیله
می مونه ایروان

به نظرتون این هفته دوباره کلیر میکنه یا میره واسه هفته بعد؟
(2013-08-07 ساعت 10:51)rose_2000 نوشته:  صبح همه منتظران بخیر و خوشییییییی
دیروز و امروز به تاریخ 6 و 7 آگوست آپدیت شدم.
لطفا شما هم چک کنید یه آماری بیاد دستمون. ایشالا خبرهای خوبی در راهه دوستان گلم.
یکی از کسانی که اوائل جولای در آنکارامصاحبه داشت و کیس نامبر ؟؟90داشت 5 و 6 و 7 آگوست آپدیت شدند.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-08-07 ساعت 12:11)azar1348 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 11:43)sh-p نوشته:  ببخشيد باسلام خدمت گل نهال عزيز من نميدانم چه جوري بايد امضا درست كنم لطفا مرا راهنمايي كنيد.ممنونRolleyesShy

سلام عزیز

با اجازه گل نهال نازنین . بالای صفحه گزینه کنترل پنل کاربر را بزن داخل کنترل پنل گزینه تغییر امضا و ....
پیام خصوصیتون غیر فعاله ، من یه سوال داشتم ازتون ، روز مصاحبه شما شماره نوبتتون توی سفارت حدودای 10-11 نبود ؟ من و همسرم شماره 1 بودیم . سوال کردم محض شناختنتون Smile
سلام عزيزم بله ما شماره 8 بوديم من هم شما را شناختم وهمچنين فكر مي كنم so-arعزيز راهم در سفارت ديده ايم وبا هم صحبت كرديم در مورد شغل خودمون وهمسرمون باهم حرف زديم .CoolRolleyes
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi didam ، b_argi ، houmanmir ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-08-07 ساعت 12:24)alihmh نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 10:51)rose_2000 نوشته:  صبح همه منتظران بخیر و خوشییییییی
دیروز و امروز به تاریخ 6 و 7 آگوست آپدیت شدم.
لطفا شما هم چک کنید یه آماری بیاد دستمون. ایشالا خبرهای خوبی در راهه دوستان گلم.
یکی از کسانی که اوائل جولای در آنکارامصاحبه داشت و کیس نامبر ؟؟90داشت 5 و 6 و 7 آگوست آپدیت شدند.

سلام عزيز Smile لطف كن برو بالاي صفحه كنترل بنل ، بروفايل خودت و بعد كزينه امضا ، مشخصاتتو شامل:
زمان /مكان مصاحبه /تاريخ دقيق مصاحبه و حدود شماره كيس رو تكميل كن و همين مشخصات رو به kingعزيز ايميل كن بيايي تو منتظر سرا كنار ماها Smile)
اين ابديتها هم حتما مال خودت ديكه كيس ٩٠٠٠؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، b_argi ، mehdi didam ، rose_2000 ، daad ، zohre02 ، رجبعلی ، amir82
دوستان سلام
در ادامه آپ دیروز ، امروز هم برنده اصلی آپ شد.

آنکارا- Feb- سه نفر
(2013-08-07 ساعت 10:16)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم Smile)) دوستان ديشب ٦ اكوست به وقت امريكا اب ديت شدم ..
دوباره امروز صبح ٧ اكوست كه فكر كنم از انكاراس اب ديت شدم ..
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!

مهرداد جان سؤالتو همین جا پاسخ میدم دیگه. Wink
اگر کیست بیش از یکنفر بود و همه باهم اینطوری آپدیت میشدید میشد گفت ۹۹٪ درصد کلیر شدید.
اما حالا ۹۹٪ رو بکن ۷۰٪ ولی بازهم همین پشت سر هم بودن میتونه نشانه خیلی خوبی باشه که دیگه داری کلیر نهایی میشی.
كاش ايروان هم يه آپديت داشت لااقل از جهل كامل نسبت به كيسمون در ميومديم... والا بغرعان
(2013-08-07 ساعت 11:34)MEHDIREZAEI نوشته:  من فکر می کنم از اول آگست با شدت بیشتری شروع به کلیر کردن. آمار کلیر شده ها و آپدیت شده های این چند روز خیلی عالی بوده. ولی نمی دونم پرونده ما 3 رقمی هارو کجا و زیر دست کدوم آدم ناعبالی گذاشتن که هر چی چکش می کنه تموم نمیشه.
بذارید یه داستانی رو تعریف کنم . من توی یه شرکتی کار می کنم که بایستی مدارکی رو جهت تایید به شرکت کارفرما بفرستیم و بعد از چند بار رفت و برگشت مدارک و رفع مشکلات اونو تایید کنن و ما اونو براشون بسازیم. آقا توی یکی از پروژه هامون من 6 تا مدرک داشتم که باید تاییدیشو برای ساخت می گرفتم از این 6 تا 1 ایش افتاده بود دست یه آدم وسواس ترسو که انگار می خواست آپولو هوا کنه هر بار ما مدرکو می فرستادیم با یه ایراد برش میگردوند خلاصه این مدرک بعد از یه سال رفت و برگشت به ویرایش دهم رسید و این در حالی بود که 5 تا مدرک دیگه تائید که هیچ ساخته هم شده بودن خلاصه پس از بررسی، مدیر شرکت مقابل در یک اقدام یارو رو از اونجا بیرون کرد و قضیه تموم شد.
حالا کار الان ماهم به همین جا رسیده. فکر کنم باید این قضیه رو به گوش یه بالاتری برسونیم که آقا نفر با 100تا 300 روز منتظر گرفتن ویزاست و این در حالی هست که نفر با سه روز ویزاشو می گیره میره.

مهدي جان كاملاً حق با شماست،
- نمونه‌اش بررسي كيس دوست خوبم ابي هاني بود كه 51 روزه كلير شدند، تازه ايشون حدودآً 22روز بعد ما مصاحبه داشته و سفارت ازشون درخواست اطلاعات شرح شغل كرده بود، نكته جالب اينجاست كه كيس هر دو ما تقريبا شبيه هم بوده و ايشون(ابي هاني) برنده اصلي و شغل دولتي همانند بنده داشتند.
- نكته ديگه اشتباه سفارت در روند بررسي پرونده ما بوده(2 بار اشتباه كردن) در 3 جون اطلاعات شغلي همسرم(برنده-شغل خصوصي) و 4 جولاي شرح شغل بنده رو درخواست كردند كه در هر دو مورد همان روز درخواست اطلاعات ارسال شد!
تازه پس از ارسال اطلاعات شرح شغلم و تاييديه دريافت ايميل، مجدداً 9 جولاي، سفارت اعلام كرد كه اطلاعات شغلي بنده رو براشون بفرستم كه در جواب به آنها ضمن ارسال مجدد فايل اطلاعات شغليم در 9 جولاي، بهشون اعلام كردم كه براي دومين بار اطلاعات را براتون ميفرستم.
خلاصه سرتونو درد نيارم، بنظر مياد بي‌برنامگي و بهم ريختگي در كارشون باعث شده سه رقمي بشيم.
فكر كنم ايميل زدن در اين مقطع به سفارت برامون موثر باشد.
اميدوارم در اين مدت زمان اندك همه دوستان، مخصوصا سه رقمي هاي منتظر زودتر كلير شند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-07 ساعت 12:36)MEHDIREZAEI نوشته:  
بلههههه دیگه.شیراز نباشه لاتاری تعطیله.Wink
خوب منم همشهریتونم الانم سر کارم شهرک صنعتی و در حال پرسه زدن توی مهاجرسرا. وجدان کاری رو داری. این روزا وجدان درد گرفتم نمی دونم چکار کنم.
[/quote]

نگران نباشين .... فكر كنم هممون به اين درد مبتلا شديم....... درمانش هم كلير شدنه Big Grin
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
(2013-08-07 ساعت 12:38)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 10:16)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم Smile)) دوستان ديشب ٦ اكوست به وقت امريكا اب ديت شدم ..
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!

اگر کیست بیش از یکنفر بود و همه باهم اینطوری آپدیت میشدید مشید گفت ۹۹٪ درصد کلیر شدید.
اما حالا ۹۹٪ رو بکن ۷۰٪ ولی بازهم همین پشت سر هم بودن میتونه نشانه خیلی خوبی باشه که دیگه داری کلیر نهایی میشی.
آقا مهرداد منم دقیقا همین نظرو دارم چون همیشه روز بعد از آپدیت از آمریکا سفارت پرونده رو بررسی می کنه و در صورت نداشتن نقص مدرک کلیر می کنه. بزودی و امیدوارم توی لیست بعدی کلیر بشی.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!

اگر کیست بیش از یکنفر بود و همه باهم اینطوری آپدیت میشدید میشد گفت ۹۹٪ درصد کلیر شدید.

مرسي امير جان Smile لطف كردي ..ايشالا كه تو اعلام جديد كلير "ايروان" شمارتو ببينمو يه هوراييييي اساسي واست بكشم خلاصهSmile)
Finito Big Grin
(2013-08-07 ساعت 12:48)MEHDIREZAEI نوشته:  
دارم كلافه ميشم ؟؟؟؟!!!

اگر کیست بیش از یکنفر بود و همه باهم اینطوری آپدیت میشدید مشید گفت ۹۹٪ درصد کلیر شدید.
آقا مهرداد منم دقیقا همین نظرو دارم چون همیشه روز بعد از آپدیت از آمریکا سفارت پرونده رو بررسی می کنه و در صورت نداشتن نقص مدرک کلیر می کنه. بزودی و امیدوارم توی لیست بعدی کلیر بشی.
قربانت مهدي جان عزيز ، توكل به خدا ..مهم اينه كه سفارتها از اين رخوت و سستي بيرون اومدن و ابديتها داره سر به فلك ميكشه !!????
به اميد كلير دسته جمعي ..
Finito Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان