کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
کیس دایی زنگنه عزیز رو رصد میکردم این چند روز. بعد 2 بار آپدیت شدن در 31 جولای و 5 آگوست، امروز هفت آگوست کل اعضای کیسشون با هم آپدیت شدن. ایشالا کلیر میشن ظرف همین روزها. خیلی خوشحالم.
هوووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
عرض سلام و احترام به سروران گرامی و تبریک به عزیزانی که این بار همای سعادت بر سر آنان نشست. ( Maryami2k4 ، Amir82 ،دوست mohssen ، 2600kasra ، meisam_sms ، EDALATTOP ، mhb161 ، و *zohreh02 ). امیدوارم در مراحل بعدی نیز موفق و سربلند باشید.
آرزو میکنم در فرصت باقیمانده بقیه منتظرین نیز به مراد دل خود برسند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-08-07 ساعت 12:57)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 12:41)گل نهال نوشته:  كاش ايروان هم يه آپديت داشت لااقل از جهل كامل نسبت به كيسمون در ميومديم... والا بغرعان
گل نهال جان مطمئنا شما هم تا حالا آپدیت داشتی و کیست بررسی شده.
چون در ابوظبی 90 درصد کیس هایی که از 16 ژوئن تا 31 جولای مصاحبه داشتن پروندشون طی دو روز اخیر بررسی شده. من فکر می کنم روند بررسی پرونده ها از آمریکا برای هر سه سفارت به یک صورت هستش و فقط ما بالای 100 روزه ها هستیم که آنرمال شدیم
با سلام به دوستان عزیز من 26 june مصاحبه داشتم من نه تنها هنوز اپدیتی نداشتم بلکه هنوزم با سایت ابوظبی بابت دادن شماره کیس جهت مشاهده وضعیت کیس مشکل دارم لطفا کمک
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: raam12000 ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
دوستان EDALATTOP عزیز هم جزو کلیر شده‌های دیروز هستند.
رسیدیم به صفحه ۱۳۹۲ یعنی‌ امسالSmile مبارک باشه این تقارنSmile
دوستان عزیزم،
از اونجاییکه من اونقدر ایمیل و زنگ به سفارت زدم که حتی سایه م هم تابلو شده.
امروز یه بنده خدایی قبول زحمت کرد و بجای من با سفارت تماس گرفت و از وضعیت کیس ها جویا شد. طرف تماس (آقای خوش صدا و خوش لهجه) بدون پرسیدن مشخصات کیس 2 بار دعوت به صبور بودن کردن و گفتن که بررسی اکثر پرونده های مارس(خصوصا هفته آخر) و هفته اول آوریل در حال اتمامه و به مرور اعلام میشه و درخواست کرده از تماس ها و ایمیل های تکراری خودداری بشه و مرتب به سایت سر بزنید. *اندکی صبر سحر نزدیک است(اینو خودم گفتم) *
گفتم مورد رو اعلام کنم شاید دوستانی که در ماه های مارس و آوریل در سفارت های دیگه مصاحبه داشتن کمکی بشه برای اروم شدن دلشون..Big GrinBig GrinBig Grin
حالا تا چه حد صحبت های ایشون رو جدی بگیریم!!؟؟ خدا عالمه یادتونه موقع مصاحبه 6 هفتهو8 هفته و یا دو ماه که شد 3 ماه و 4 ماه وووو
یا علی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-07 ساعت 13:33)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
عرض سلام و احترام به سروران گرامی و تبریک به عزیزانی که این بار همای سعادت بر سر آنان نشست. ( Maryami2k4 ، Amir82 ، mhb161 ، 2600kasra ، meisam_sms ، mohssen و zohreh02 ). امیدوارم در مراحل بعدی نیز موفق و سربلند باشید.
آرزو میکنم در فرصت باقیمانده بقیه منتظرین نیز به مراد دل خود برسند.

mhb161 کلیر شدن دوستشون رو اعلام کردند.
هوووووووووررررررررررررااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده آنکارایی.
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-08-07 ساعت 11:10)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
بچه ها یه خبر عجیب از ابوظبی دیروز 34 نفر آپدیت داشتیم اونم از افرادی که از 16 ژوئن تا 31 جولای رفته بودن مصاحبه یعنی از 7 تا 51 روز منتظر بودن. یعنی چی آخه؟ اصلا معلوم نیس می خوان با قبلی ها چکار کنن. با این وجود این آپدیتها
6 آگست 34 کیس آپدیت
5 آگست 20 کیس آپدیت
2 آگست 5 کیس آپدیت
1 آگست 4 کیس آپدیت
چه یکشنبه ای بشه وایSmile
مهدی جان انگار تنها کیسهای که آپدیت نشدن من و تو بودیم

(2013-08-07 ساعت 13:40)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم،
از اونجاییکه من اونقدر ایمیل و زنگ به سفارت زدم که حتی سایه م هم تابلو شده.
امروز یه بنده خدایی قبول زحمت کرد و بجای من با سفارت تماس گرفت و از وضعیت کیس ها جویا شد. طرف تماس (آقای خوش صدا و خوش لهجه) بدون پرسیدن مشخصات کیس 2 بار دعوت به صبور بودن کردن و گفتن که بررسی اکثر پرونده های مارس(خصوصا هفته آخر) و هفته اول آوریل در حال اتمامه و به مرور اعلام میشه و درخواست کرده از تماس ها و ایمیل های تکراری خودداری بشه و مرتب به سایت سر بزنید. *اندکی صبر سحر نزدیک است(اینو خودم گفتم) *
گفتم مورد رو اعلام کنم شاید دوستانی که در ماه های مارس و آوریل در سفارت های دیگه مصاحبه داشتن کمکی بشه برای اروم شدن دلشون..:D:D:D
حالا تا چه حد صحبت های ایشون رو جدی بگیریم!!؟؟ خدا عالمه یادتونه موقع مصاحبه 6 هفتهو8 هفته و یا دو ماه که شد 3 ماه و 4 ماه وووو
یا علی

جییییییییییییییییق هوراا :)) واقعاً گفتن marchیا رو داره کلییر می‌کنه؟ هوووووووووووورااااااا
پس من دیگه مطمئن شدم که تو کلیر بعدی کیسم هست:))
(2013-08-07 ساعت 13:51)اریوبرزن نوشته:  
بچه ها یه خبر عجیب از ابوظبی دیروز 34 نفر آپدیت داشتیم اونم از افرادی که از 16 ژوئن تا 31 جولای رفته بودن مصاحبه یعنی از 7 تا 51 روز منتظر بودن. یعنی چی آخه؟ اصلا معلوم نیس می خوان با قبلی ها چکار کنن. با این وجود این آپدیتها
6 آگست 34 کیس آپدیت
5 آگست 20 کیس آپدیت
2 آگست 5 کیس آپدیت
1 آگست 4 کیس آپدیت
چه یکشنبه ای بشه وای:)

دوست عزیز ما هم که دو نفرمون ۷ می آپدیت شد یه نفرمون ۱۰ می بعدش هم ۲۶ ژولای نفر اصلی‌ آپدیت شد وبقیه نشدند و همچنان با امید بسیار منتظریم:)) +++
ضمنا بگم ما کلا خیلی‌ به ندرت و کم آپدیت شدیم ..
الا ای مهاجرسرایی های عزیز چمدونا رو ببندین.بلیطهاتونو بگیرین. که دیگه واقعا
اندکی صبر سحر نزدیک است.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-07 ساعت 13:22)gole shabbo نوشته:  دوست ما 1 و5و6و7 اگوست اپدیت شد اما ما نه فکر کنم همه برید ما بمونیم

مگه انکارا تعطیل نیست 7-10 امروز

یعنی خداوکیلی این میزان ناامیدی و یاس در شما قابل تقدیره...انصافاً اگر جناب بمب گذار بوستون هم لاتاری برده بود و منتظر کلیرنس بود احتمالاً یک مقدار بیشتر از شما امیدوار بود که کلیر بشهBig Grin دوست خوبم با این وضعیت مطمئن باش کلیر شدن هم کمکی به شما نمی کنه...زندگی با اینکه زیباست اما پر است از سختی هایی صد برابر بیشتر از اینگونه مسائل! دوست خوبم...گل شب بوی عزیز، به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم موضوع کلیرشدن ات رو فعلاً کنار بگذاری و بری سراغ افزایش توان روحی و روانی ات در مقابله با هر پدیده سخت و دشواریWink
قــــــوی باش و به آینده امیــــــدوارRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-07 ساعت 13:39)kɪŋ نوشته:  دوستان EDALATTOP عزیز هم جزو کلیر شده‌های دیروز هستند.

این شد 8 کیس از مهاجرسرا.عالیه Smile ممنون از اعلام
2013AS00005xxx •
(2013-08-07 ساعت 14:00)daad نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 13:51)اریوبرزن نوشته:  
6 آگست 34 کیس آپدیت
5 آگست 20 کیس آپدیت
2 آگست 5 کیس آپدیت
1 آگست 4 کیس آپدیت
چه یکشنبه ای بشه وایSmile

دوست عزیز ما هم که دو نفرمون ۷ می آپدیت شد یه نفرمون ۱۰ می بعدش هم ۲۶ ژولای نفر اصلی‌ آپدیت شد وبقیه نشدند و همچنان با امید بسیار منتظریمSmile) +++
ضمنا بگم ما کلا خیلی‌ به ندرت و کم آپدیت شدیم ..
daad عزیز پرونده ما 120 روزه که حتی یه بار هم آپ نشده که لااقل ما خیالمون راحت باشه که پرونده پشت شوفاژ نیفتاده Sad

تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، zohre02 ، rozelo ، Szsanazsz ، MEHDIREZAEI ، ari_kiana ، negar_karimi6 ، zavosh ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، daad ، morvarid1364 ، payampars ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان