کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 11:18)ma300me نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 10:48)mohammad fazli نوشته:  خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

این یدونه از نوع امیر 82 بودی یعنی با
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

ازت ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونم

سلام ، آقای فضلی یه سوال داشتم از حضورتون. قبل از کلیر شدن کیس اصلی و زیرمجموعه هاش همه باید در یک زمان با هم آپ بشن؟
حتما باید قبل از کلیر، کیس 2 روز پشت سر هم آپ بشه؟

دوست عزیز یک نسخه واحد نمیشه برای این قضیه نوشت
من خودم اوایل کلیرنس خیلی اپدیت میشدم بعضی هفته ها هر روز اپدیت میشدم ولی یک دفه قطع شد و تا حدود 2 الی 3 ماه فقط با ایمیل اپدیت شدم ولی چند روز قبل از کلیر شدنم دوباره اپدیتهام شروع شد. ولی چیزی که قطعی هست اینه که اپدیتهای پشت یرهم میتونه نشان دهنده رسیدن زمان کلیر شدن شما باشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-08 ساعت 11:13)ikamaly نوشته:  خدایا روم نمیشه از اون 4 نفری که اون بالا بر تخت ایروان نشستن بپرسم!!!
پس از آخر میپرسم:
آمیز عبدا.. جان ، نوزاد 3 روزه تو کلیر نشدی مادر؟!!
بیقرار 2 روزه شما چطور؟!!

پس این چپ دست چی شد؟!!

خانم کمالی اگه من قرار بود سه روزه کلیر بشم که یه ضرب می گرفتم.....

بازم از لطفی که نسبت به من دارید ممنونم

به امید منزه شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: zohre02 ، sadeghi897 ، habibi ، پدی ، payampars ، morvarid1364 ، ikamaly ، daad ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، negar_karimi6 ، amir82
هیشکی دیگه اعلام نکرد!!
من دیگه رفتم. بچه هام ظهر ناهار ندارن! با این کلیر شدناشون!!!! والا بغرعان!!!Sad
انژی آنکارا رو توی منتظرسرا به 274300 رسوندم .Tongue
انگشتم درد نکنه!!Big GrinBig Grin
فعلا خدافظ .....Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان عزیزم، habibi، raam12000، khmp زود یکیتون بیاین اینجا هورا بکشین دیگه.Smile
میخوام ورودمو به ۳ نفر بالای جدول ایروان جشن بگیرم.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-08 ساعت 10:44)ikamaly نوشته:  چقدر لوسین
بیاین اعلام کنین دیگه!!
کار و زندگی داریم والا بغرعان!!
اگه نیاین مدیریت نمره منفی میده ها!!
امیر 82 بیا بگو ببینیم پویا کلیر شده یا نه؟
حبیبی چطور؟
تور ایروان؟!!!
نوشین و شهرام.....؟؟؟؟

ممنون که به فکر ما هستی ikamaly عزیز...ما کم نمی آریم..انشاالله دفعه بعـــــــــــــــــــــــد Big GrinWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
شب به خیر ، فردا میام می بینم چی شده جریانات
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
ما که 7000 هزاریم و هنوز خبری نیست! جالبه ایروان یهو زد تو 9000!!!بابا ما هفت هزاریام منتظریم بخداا! Sad
دوستان یه سوال اینکه این فرم 9 سوالی چیه جریانش؟
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، mrr777 ، ma300me ، habibi ، raam12000 ، پدی ، payampars ، azar1348 ، morvarid1364 ، noura ، daad ، majid194 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-08-08 ساعت 11:44)sadeghi897 نوشته:  شب به خیر ، فردا میام می بینم چی شده جریانات
دی

شب به خیر؟!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، پدی ، payampars ، azar1348 ، daad ، negar_karimi6
تبریک به همه کلیر شده های عزیز.
هوووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
8XXX * ایروان
تبريك به كلير شدگان عزيز.................
به افتخارشون هوووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااا
متاسفانه باز هم ما ودوست عزيزمان raam12000 نبوديم
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
۲ نفر از ۱۴ نفر اعلام وجود کردن.
BEROLIN
Nasimmmm

تبریک می گم،‌هووووووووووراااااااااااااا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام به همگی من امروز فهمیدم که کلییر شدم می خواستم ببینم که من تا قبل از این تاریخ که زده باید برم ارمنستان یا سر همون موقع خودم برای من سپتامبر زده یعنی من می تونم همین فردا پاشم برم ارمنستان من از همگی تشکر می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون از بچه ها اصلا هول شدم نمی دونم انگار همه چیز از مهزم رفته بیرون از بس انتظارا طولانی بوده خیلی خوشحالم .
اضطراری اضطراری ........................................
(2013-08-08 ساعت 11:51)habibi نوشته:  تبريك به كلير شدگان عزيز.................
به افتخارشون هوووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااا
متاسفانه باز هم ما ودوست عزيزمان raam12000 نبوديم
Habibi جان متاسفانه ما نبودیم. اما مرسی که یاد ما هستی. انشاالله همگی با هم کلیر میشیم. با این سرعت سفارت بالاخره نوبت ما هم میشه
۲۰۱۳
سلام دوستان
از ایروان خبر رسید:
متاسفانه علیرغم پیش بینی ها هدیه کلیرنس خورد.
Chosey (علیرضا) سربازی نرفته بود و یکضرب گرفت.
یک خانواده 4 نفره و یک زوج جوان هم کلیرنس خوردن.
خبر خوب اینکه آفیسر به هدیه گفته بود که به سفارت اعلام شده تمام تمرکزشون رو روی کیس های لاتاری بزارن و از هدیه خواسته بود که بعد از 2 تا 3 هفته، ایمیلی شرایط کیسش رو پیگیری کنه.
موفق باشید
(2013-08-08 ساعت 11:54)BEROLIN نوشته:  سلام به همگی من امروز فهمیدم که کلییر شدم می خواستم ببینم که من تا قبل از این تاریخ که زده باید برم ارمنستان یا سر همون موقع خودم برای من سپتامبر زده یعنی من می تونم همین فردا پاشم برم ارمنستان من از همگی تشکر می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون از بچه ها اصلا هول شدم نمی دونم انگار همه چیز از مهزم رفته بیرون از بس انتظارا طولانی بوده خیلی خوشحالم .
اضطراری اضطراری ........................................
تبریک می گم.
بله دوست من، همین امروز هم می تونید برید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان