کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ایشالا - ماشالا- ایروان
8XXX * ایروان
(2013-08-08 ساعت 11:54)BEROLIN نوشته:  سلام به همگی من امروز فهمیدم که کلییر شدم می خواستم ببینم که من تا قبل از این تاریخ که زده باید برم ارمنستان یا سر همون موقع خودم برای من سپتامبر زده یعنی من می تونم همین فردا پاشم برم ارمنستان من از همگی تشکر می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون از بچه ها اصلا هول شدم نمی دونم انگار همه چیز از مهزم رفته بیرون از بس انتظارا طولانی بوده خیلی خوشحالم .
اضطراری اضطراری ........................................
دوست عزيز تبريك مي گم ليوان آب دسته بزار زمين و برو ............
اگر مي تواني با پرواز امروز هم كه بري بهتر.............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-08-08 ساعت 11:55)raam12000 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 11:51)habibi نوشته:  تبريك به كلير شدگان عزيز.................
به افتخارشون هوووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااا
متاسفانه باز هم ما ودوست عزيزمان raam12000 نبوديم
Habibi جان متاسفانه ما نبودیم. اما مرسی که یاد ما هستی. انشاالله همگی با هم کلیر میشیم. با این سرعت سفارت بالاخره نوبت ما هم میشه

نگران نباشید عزیزان، خبرای خوبی تو راهه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-08 ساعت 11:51)mrr777 نوشته:  ۲ نفر از ۱۴ نفر اعلام وجود کردن.
ma300me
Nasimmmm

تبریک می گم،‌هووووووووووراااااااااااااا

ما نیستیم
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، امیر مهاجر ، پدی ، SHABAH51 ، dove ، negar_karimi6 ، payampars ، azar1348 ، jjbahale ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 10:27)kɪŋ نوشته:  محسن جان، آذر جان، من نیستم توی لیست.
مرسی از پیگیریتون.

امیرجان ایشالله شما هم به زودی کلیر میشید یک هوراااااا میکشیم
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-08-08 ساعت 11:54)BEROLIN نوشته:  سلام به همگی من امروز فهمیدم که کلییر شدم می خواستم ببینم که من تا قبل از این تاریخ که زده باید برم ارمنستان یا سر همون موقع خودم برای من سپتامبر زده یعنی من می تونم همین فردا پاشم برم ارمنستان من از همگی تشکر می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون از بچه ها اصلا هول شدم نمی دونم انگار همه چیز از مهزم رفته بیرون از بس انتظارا طولانی بوده خیلی خوشحالم .

شما تا قبل از اون تاریخ میتونی بری. زودتر بری که بهتره. بعد از اون بخوای بری ممکنه دچار مشکل بشی.

It is the date that your administrative processing expires. Failure to receive your visa prior to that date will result in significant delays in your visa issuance. We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: zohre02 ، aghaghia ، پدی ، BEROLIN ، اریوبرزن ، negar_karimi6 ، payampars ، habibi ، azar1348 ، daad ، Alirezaa2013
تبریک به کلیر شدگان ایروان
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

فکر کنم گل نهال خانم تصمیم داره یک دفعه یک فریاد بلند بکشه به مناسبت کلیر شدنش
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
واقعا امیر جان راست میگه ما کیس بالایی ها با نا امیدی به جدول گاه می کنم اما من امروز صبح شوکه شدم .بچه های انلاین خواب منو بدید تورو خدا .دستتون درد نکنه که اینقدر انرژی میدید.
دوستان هدیه عزیز هم متأسفانه امروز به جمع ما پیوستند.
(2013-08-08 ساعت 12:05)BEROLIN نوشته:  واقعا امیر جان راست میگه ما کیس بالایی ها با نا امیدی به جدول گاه می کنم اما من امروز صبح شوکه شدم .بچه های انلاین خواب منو بدید تورو خدا .دستتون درد نکنه که اینقدر انرژی میدید.

برولین جان چند نفر جوابت رو دادن که.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
(2013-08-08 ساعت 11:56)mrr777 نوشته:  
تبریک می گم.
بله دوست من، همین امروز هم می تونید برید.
هر چه زودتر بهتر Big Grin تبریک میگم Rolleyes
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
خداایااا شکرت به خاطر این همه کلیر شده. بچه ها خدا رو شکر داره سرعت کلیر شده ها زیاد میشه ها.

انرژی مثبت بفرستید که سحر نزدیک است....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
(2013-08-08 ساعت 12:10)babash نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:05)BEROLIN نوشته:  واقعا امیر جان راست میگه ما کیس بالایی ها با نا امیدی به جدول گاه می کنم اما من امروز صبح شوکه شدم .بچه های انلاین خواب منو بدید تورو خدا .دستتون درد نکنه که اینقدر انرژی میدید.

برولین جان چند نفر جوابت رو دادن که.
اره حا لا [/php]متوجه شدم می گم که هول کردم گیج شدم
تبریک به همه کلیر شدگان امروز.امیر مهاجر هفته دیگه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 06:52)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام صبح همتون بخیر
من همین الان از صحن امام رضا برگشتم، جاتون خیلی خالیه اینجا، نمیدونین چه خبره... دیشب یه بار رفتم که برم داخل اما به دلیل شلوغی و ازدحام بیش از حد موفق نشدم... اما خدارو شکر صبح ساعت 4 رفتم و موفق شدم دوبار ضریح مقدس امام رضا رو بگیرم و همه شماها رو یاد کنم. من به قولی که بهتون دادم عمل کردم، اما دیگه امام رضا مارو قابل بدونه و دعاهام رو مستجاب کنه، به دست شما هاست که وساطت کنین...
قابل توجه دوستان عزیز گل شب بو ، هفت آسمان و همچنین گل نهال جان، شما سه نفر به ترتیب جزو اولین کسانی بودین که اطاعت امر کردم و نایب الزیاره بودم از جانبتون، همانطوری که قول داده بودم. انشالله باشد که همگی باهم رستگار شویم... Big Grin

خوش به سعادتت دوست من انشاالله به حق جدم همه دوستان کلیر میشن و میرن به سوی یک زندگی خوش و خرم
یا امام رضا قسم میدمت همه دلهای دوستان منو شاد گردان
ارادتمند همه یا علی
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان