کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 21:17)gole shabbo نوشته:  سلام دوستان مهربان و تبریک عید مگه دیروز سفارت انکارا تعطیل نبود ما 9 اگوست اپدیت شدیم یعنی از آمریکاست
منم دیشب تا ساعت 9 شب خبری نبود ولی امروز دیدم که نفر اصلی کیس به تاریخ 9 آگوست آپدیت شدمBig Grin ،به امید خدا انگار سحر نزدیک است
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
با تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن
به امیر عزیز که از اولین روزهای عضویتم همیشه منو شرمنده خوبیهاش کرده
به دوست و همراه خوبم گل نهال عزیز و تمام دوستان عزیز دیگر

چند لحظه پیش تفالی به دیوان حضرت حافظ زدم و غزل زیر آمد
به امید کلیر شدن همه منتظران

ای که با سلسله زلف دراز آمده‌ایفرصتت باد که دیوانه نواز آمده‌ای
ساعتی ناز مفرما و بگردان عادتچون به پرسیدن ارباب نیاز آمده‌ای
پیش بالای تو میرم چه به صلح و چه به جنگچون به هر حال برازنده ناز آمده‌ای
آب و آتش به هم آمیخته‌ای از لب لعلچشم بد دور که بس شعبده بازآمده‌ای
آفرین بر دل نرم تو که از بهر ثوابکشته غمزه خود را به نماز آمده‌ای
زهد من با تو چه سنجد که به یغمای دلممست و آشفته به خلوتگه راز آمده‌ای
گفت حافظ دگرت خرقه شراب آلوده‌ستمگر از مذهب این طایفه بازآمده‌ای

[عکس: 422.png]

آفرین بر شما که هر کاری را حتی نیت کردن در دل را از بهر ثواب انجام می دهید و هیچ لذتی را بالاتر از خواندن نماز نمی دانید. بسیار صبور هستید و با همه کس کنار می ْئید. نیازتان را جز خدا به احدی نگفته اید. رازتان را هم به کسی نگوئید که هدف نزدیک و مرادتان در راه است.
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-10 ساعت 21:57)ali_gh نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:29)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:12)negar_karimi6 نوشته:  [color=#FF4500]قابل توجه بچه های ابوظبی
اگرانشالا به امیدخداگوش شیطون کرفرداکلیرشدیم موافقید باهم هماهنگ کنیم که مستقیم پروازبرای ابوظبی بگیریم که به صرفه ترهم دربیاد دیگه نریم دوبی که بازنگران ابوظبی رفتومسائل خاص خودش باشیم دوسه روزکه بیشترنیست بریم مستقیم ابوظبی نزدیک سفارت چون دوباربایدبریم ابوظبی فکرمیکنم اینجوری کارمون راحت ترمیشه لطفااگرنظری دارید بگید

اگرهم هتل درابوظبی سراغ داریدبگید

ممنون دوستان عزیز عازم دوبی که پیشنهادبنده رواینقدرتحویل گرفتیدBig Grin نخواستیم بابا هماهنگ کنیم فقط لطفا اگردرباره هتلای ابوظبی کسی اطلاع داره ماروبی نصیب نزاره Big Grin خودم مثل یه مردمیرم اونم تنها Tongue[/color
]
سلام
تا چند سال پیش ابوظبی به ایرانی ها هتل نمی داد،الان نمیدونم میده یا نه
شما تحقیق کردید؟؟؟؟؟

نمیدونم والا برای همین اینجامطرح کردم که جوابی بیابم ولی گاهی بچه ها درتاپیک سفربه امارات ازرفتن به ابوظبی میگفتن
ولی یادم نیست چه هتلی
تشکر کنندگان: shatsi ، ali_gh ، Arash R ، hosseinshokri ، daad
(2013-08-10 ساعت 22:02)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:12)negar_karimi6 نوشته:  [color=#FF4500]قابل توجه بچه های ابوظبی
اگرانشالا به امیدخداگوش شیطون کرفرداکلیرشدیم موافقید باهم هماهنگ کنیم که مستقیم پروازبرای ابوظبی بگیریم که به صرفه ترهم دربیاد دیگه نریم دوبی که بازنگران ابوظبی رفتومسائل خاص خودش باشیم دوسه روزکه بیشترنیست بریم مستقیم ابوظبی نزدیک سفارت چون دوباربایدبریم ابوظبی فکرمیکنم اینجوری کارمون راحت ترمیشه لطفااگرنظری دارید بگید

ممنون دوستان عزیز عازم دوبی که پیشنهادبنده رواینقدرتحویل گرفتیدBig Grin نخواستیم بابا هماهنگ کنیم فقط لطفا اگردرباره هتلای ابوظبی کسی اطلاع داره ماروبی نصیب نزاره Big Grin خودم مثل یه مردمیرم اونم تنها Tongue[/color
]
سلام
شما تحقیق کردید؟؟؟؟؟

نمیدونم والا برای همین اینجامطرح کردم که جوابی بیابم ولی گاهی بچه ها درتاپیک سفربه امارات ازرفتن به ابوظبی میگفتن
ولی یادم نیست چه هتلی

من پایه ی ابوظبی رفتن هستم
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: shatsi ، negar_karimi6 ، daad
(2013-08-10 ساعت 22:02)negar_karimi6 نوشته:  

]
سلام
شما تحقیق کردید؟؟؟؟؟

ولی یادم نیست چه هتلی
نگار جون توی سفرنامه ها به ابوظبی نگاه کن ، مخصوصا mehdi110 یادمه از یک هتل خوب توی ابوظبی گفته بود. به نظر من هم منطقیه برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم به جای دبی
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: shatsi ، ali_gh ، Arash R ، usa lover ، daad
خوب آدم دلش میخواد دیگه، یکی هم برای من دعا کنه که الان 143 روزه آپدیت هم نشدم حتی! بدون ایمیل!!! ، من نمیخوام خانم جان تنها بره ینگه دنیا خوب ، یکی هم منو دعا کنه ....من حیوونکیم......منو هیشکی دوست نداره......مرد گنده خجالتم خوب چیزیه....لوس میکنه خودشو..........!دهههه........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-10 ساعت 21:27)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:17)gole shabbo نوشته:  سلام دوستان مهربان و تبریک عید مگه دیروز سفارت انکارا تعطیل نبود ما 9 اگوست اپدیت شدیم یعنی از آمریکاست
بیا دوست عزیز دیگه چی میخوای، اینم یه آپدیت برای شما...
مثل اینکه دعاهام برای دوستان آنکارا هم اثری داشته بابا...
پس همه باهم
یا امام رضا

یا امام رضا
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-08-10 ساعت 22:11)shatsi نوشته:  خوب آدم دلش میخواد دیگه، یکی هم برای من دعا کنه که الان 143 روزه آپدیت هم نشدم حتی! بدون ایمیل!!! ، من نمیخوام خانم جان تنها بره ینگه دنیا خوب ، یکی هم منو دعا کنه ....من حیوونکیم......منو هیشکی دوست نداره......مرد گنده خجالتم خوب چیزیه....لوس میکنه خودشو..........!دهههه........
دوست خوبم فقط کمی دیگر صبر...کمی دیگر...شک نکن ناگهان همه چیز همانطور که میخواهی رخ میدهد و باورت نمیشود که چقدر بازیهای روزگار غافلگیر کننده است...درود بر تو و با بهترین آرزوها برایتWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-10 ساعت 22:11)shatsi نوشته:  خوب آدم دلش میخواد دیگه، یکی هم برای من دعا کنه که الان 143 روزه آپدیت هم نشدم حتی! بدون ایمیل!!! ، من نمیخوام خانم جان تنها بره ینگه دنیا خوب ، یکی هم منو دعا کنه ....من حیوونکیم......منو هیشکی دوست نداره......مرد گنده خجالتم خوب چیزیه....لوس میکنه خودشو..........!دهههه........
با آرزوی کلیرشدن دوست عزیزمان shatsi عزیز!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-10 ساعت 19:17)marjani نوشته:  سلام وعید همگی مبارک
من چند روزی نبودم و مثل اینکه خبر خاصی نشده ،فقط یک سوال :چطور اسم همه میره سر در منتظر سرا الا بنده ی حقیر ؟؟!!!!Sad
سلام. غير از كلير شدن ٧٠ تا از دوستان ايرواني تو اين هفته و ١٥ تا از بچه هاي آنكارا و آپديت مكرر دوستان ابوظبي و آنكارا و كلير شدن دو تا از مديراي گلمون امير مهاجر و گل نهال و .... خبر خاص ديگه اي نيستWinkBig Grin
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-10 ساعت 22:37)ikamaly نوشته:  
با آرزوی کلیرشدن دوست عزیزمان shatsi عزیز!!

مامان کمالی ممنون!(ببخشید که با اسم کنعانی صداتون کردم) به یاد همه مامانا!!!
مرسی که به فکر همه هستی ....به فکر بابک هم هستی....همین الان باهاش تماس می گیرم.....ای به چشم....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، ikamaly ، mhb161 ، dove ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، payampars ، daad ، رجبعلی ، khder
با آرزوی کلیرشدن دوست عزیزمانbabak1363
چرا کسایی که غایب هستند رو فراموش میکنید؟!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
دوستانِ مطلع، میفرمایند که دقیقا چه روزهایی سفارت ابوظبی پاسپورت را برای صدور ویزا تحویل میگیرد؟ و دقیقا کی تحویل میدهد؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ikamaly ، dove ، اریوبرزن ، daad ، رجبعلی
(2013-08-10 ساعت 22:47)پدی نوشته:  دوستانِ مطلع، میفرمایند که دقیقا چه روزهایی سفارت ابوظبی پاسپورت را برای صدور ویزا تحویل میگیرد؟ و دقیقا کی تحویل میدهد؟
یکشنبه ها و سه شنبه ها تحویل میگیرن ساعت 1:30 باید ابوظبی باشید.
ما سه شنبه تحویل دادیم و دوشنبه هفته بعدش ساعت 2 بعد ازظهر تحویل گرفتیم.
آفیسر هم اصلا ندیدیم!!
اینکه آفیسر از شما خوشش اومده خواسته دوباره ببینتتون، دروغی بیش نیست!!!Big GrinBig GrinBig Grin
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: پدی ، shatsi ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، dolood ، گل نهال ، mhb161 ، dove ، Alirezaa2013 ، ali_gh ، houmanmir ، daad
(2013-08-10 ساعت 21:25)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 17:34)SHABAH51 نوشته:  ابتدا و قبل از هر چیز به خاطر تاخیرم از همه دوستان پوزش میخوام اما:
تبریک وهوراااااااااااااااا برای همه بروبچه های کلیرشده یک تشکر از سفارت ارمنستان برای ایجاد شور و هیجانی دوباره در میان بچه ها
امیرجان حالا دیگه واقعاً لقب مهاجر برای توست..خیلی تبریک می گم رفیق...کلیرشدن تو سوای رفاقت مون حس خوبی برای ما داشت چرا که در یک روز و در یک سفارت به فاصله چند دقیقه مصاحبه داشتیمBig Grin
به امید اینکه به زودی پرونده همه بچه ها بسته بشه و ویزای همه مون توی گذرنامه ثبت بشهSmile
بالاخره عروسی یه روز به کوچه ما هم میرسهRolleyesRolleyes

شبح جان بسیار ممنونم از لطفت همسفر دوست داشتنی. Smile
من بدون همسفرهام جایی نمیرم. ما از اولش همسفر بودیم تا آخرش باهمیم.
ایمان دارم که خیلی زود شما هم بار سفر میبندید برای ویزا و از اونور هم به امید خدا آمریکا.

(2013-08-10 ساعت 20:34)گل نهال نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:33)kelmeh نوشته:  سلام
با عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده
در سایت اعلام اسامی clear های ایروان ستونی است با عنوان Admin process expire که حدس می زنم تاریخی است که باید تا اون تاریخ به سفارت مراجعه کرد برای دریافت ویزاها. درست می گم؟
سوال دیگر اینکه آیا می دونید اعتبار شش ماهه ویزاها که می دن از تاریخ دریافت آن است (یعنی وقتی که رفتید ایروان و ویزاها رو گرفتید) و یا از تاریخ clear شدن است؟
ممنون
بله يعني تا اون تاريخ برن واسه ويزا
از تاريخ صدور ويزا روي پاسپورت اعتبارش ٦ ماهه ست.

البته دقت کنید گل نهال عزیز گفتند «تا» اون تاریخ. یعنی اون تاریخ آخرین فرصته.
ولی شدیدا توصیه میشه بدون توجه به اون تاریخ هر چه سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید.

یعنی ما که 2013 قبول شدیم بعد اینکه کلیر شدیم و ویزا گرفتیم میتونیم 6 ماه بعد یعنی تو سال 2014 بریم؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، hosseinshokri ، lonelyman ، sadeghi897 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان