کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها چه میکنه این ابوظبی فردا... !!! منتظر خبرای خوب باشید، من مطمئنم که از فردا هیچکدوم از منتظرهای ابوظبی دیگر در این تاپیک نخواهند بود، اما مردونه قول بدین که ماها ( آنکارایی ها ) رو فراموش نکنینا، دعا کنین ماها هم هر چه زودتر به آزادگان بپیوندیم، به خدا دیگه مردیم از این همه اسارت ... Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-10 ساعت 22:53)ikamaly نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 22:47)پدی نوشته:  دوستانِ مطلع، میفرمایند که دقیقا چه روزهایی سفارت ابوظبی پاسپورت را برای صدور ویزا تحویل میگیرد؟ و دقیقا کی تحویل میدهد؟
یکشنبه ها و سه شنبه ها تحویل میگیرن ساعت 1:30 باید ابوظبی باشید.
ما سه شنبه تحویل دادیم و دوشنبه هفته بعدش ساعت 2 بعد ازظهر تحویل گرفتیم.
آفیسر هم اصلا ندیدیم!!
اینکه آفیسر از شما خوشش اومده خواسته دوباره ببینتتون، دروغی بیش نیست!!!Big GrinBig GrinBig Grin

بعد از کلیر شدن، تا کی برا صدور ویزا باید به سفارت مراجعه کرد ؟ بعد از صدور ویزا چقدر وقت برا رفتن داریم ،شنیدم 6 ماه،یعنی برندگان 2013، میتونن 2014 برن آمریکا؟
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، پدی ، lonelyman ، n51 ، Mehrdadordi ، daad
(2013-08-10 ساعت 21:55)marjani نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:17)gole shabbo نوشته:  سلام دوستان مهربان و تبریک عید مگه دیروز سفارت انکارا تعطیل نبود ما 9 اگوست اپدیت شدیم یعنی از آمریکاست
منم دیشب تا ساعت 9 شب خبری نبود ولی امروز دیدم که نفر اصلی کیس به تاریخ 9 آگوست آپدیت شدمBig Grin ،به امید خدا انگار سحر نزدیک است

ما هم همینطور
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-08-10 ساعت 23:04)mrbonbon نوشته:  بچه ها چه میکنه این ابوظبی فردا... !!! منتظر خبرای خوب باشید، من مطمئنم که از فردا هیچکدوم از منتظرهای ابوظبی دیگر در این تاپیک نخواهند بود، اما مردونه قول بدین که ماها ( آنکارایی ها ) رو فراموش نکنینا، دعا کنین ماها هم هر چه زودتر به آزادگان بپیوندیم، به خدا دیگه مردیم از این همه اسارت ... Tongue

من از صمیم قلب برای همتون دعا میکنم.انشاالله همه شما منتظرها بزودی به آرزوتون میرسید!آمین
بعد از کلیر شدن، تا کی برا صدور ویزا باید به سفارت مراجعه کرد ؟ بعد از صدور ویزا چقدر وقت برا رفتن داریم ،شنیدم 6 ماه،یعنی برندگان 2013، میتونن 2014 برن آمریکا؟
تشکر کنندگان: پدی ، SHABAH51 ، Nasimmmm ، daad
ببخشید مثل اینکه من دیر رسیدم در هر صورت به تمام دوستان عزیز کلیر شده تبریک میگویم
مخصوصأ امیرمهاجر عزیزو
گل نهال خانم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-08-10 ساعت 22:06)so_ar نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 22:02)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:57)ali_gh نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:29)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:12)negar_karimi6 نوشته:  [color=#FF4500]قابل توجه بچه های ابوظبی
اگرانشالا به امیدخداگوش شیطون کرفرداکلیرشدیم موافقید باهم هماهنگ کنیم که مستقیم پروازبرای ابوظبی بگیریم که به صرفه ترهم دربیاد دیگه نریم دوبی که بازنگران ابوظبی رفتومسائل خاص خودش باشیم دوسه روزکه بیشترنیست بریم مستقیم ابوظبی نزدیک سفارت چون دوباربایدبریم ابوظبی فکرمیکنم اینجوری کارمون راحت ترمیشه لطفااگرنظری دارید بگید

اگرهم هتل درابوظبی سراغ داریدبگید

ممنون دوستان عزیز عازم دوبی که پیشنهادبنده رواینقدرتحویل گرفتیدBig Grin نخواستیم بابا هماهنگ کنیم فقط لطفا اگردرباره هتلای ابوظبی کسی اطلاع داره ماروبی نصیب نزاره Big Grin خودم مثل یه مردمیرم اونم تنها Tongue[/color
]
سلام
تا چند سال پیش ابوظبی به ایرانی ها هتل نمی داد،الان نمیدونم میده یا نه
شما تحقیق کردید؟؟؟؟؟

نمیدونم والا برای همین اینجامطرح کردم که جوابی بیابم ولی گاهی بچه ها درتاپیک سفربه امارات ازرفتن به ابوظبی میگفتن
ولی یادم نیست چه هتلی
نگار جون توی سفرنامه ها به ابوظبی نگاه کن ، مخصوصا mehdi110 یادمه از یک هتل خوب توی ابوظبی گفته بود. به نظر من هم منطقیه برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم به جای دبی
سلام دوستان با تحقیقی که من کردم تورهای ابوظبی خیلی گرون تر از دوبی است.http://www.sahelabi.com/Tour/AbuDhabi.asp اینجا میتونید قیمت یکی از تورهای ابوظبی رو ببینید
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: n51 ، usa lover ، lonelyman ، sadeghi897 ، so_ar ، ali_gh ، payampars ، negar_karimi6 ، daad
آقا یکی یه خاطره ازکلیرنس تعریف کنه حوصله مون سر رفت
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-11 ساعت 00:21)پدی نوشته:  آقا یکی یه خاطره ازکلیرنس تعریف کنه حوصله مون سر رفت

یکی بود، یکی نبود.
زیر گنبد مهاجرسرا یه دکتر پدی بود، قرار بود تو چند روز آینده کلیر بشه. به همراه خیل عظیمی از همقطاراش.
(2013-08-10 ساعت 21:29)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 19:12)negar_karimi6 نوشته:  [color=#FF4500]قابل توجه بچه های ابوظبی

اگرهم هتل درابوظبی سراغ داریدبگید
لطفا اگردرباره هتلای ابوظبی کسی اطلاع داره ماروبی نصیب نزاره Big Grin خودم مثل یه مردمیرم اونم تنها Tongue[/color
]
خانم کریمی نازنین
من توی تاپیک سفر به امارات براتون پاسخ گذاشتم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، n51 ، SHABAH51 ، lonelyman ، dove ، payampars ، negar_karimi6 ، daad ، رجبعلی
هههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتبببببببببببببببببررررررررررررررررررررریییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککک

از صمیم قلبم برای تمام دوستانم که کلیر شده اند وبه قول دوستان
خدددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای منتظران کلیر
یه 2 روز ما بی خبری طی کردیم چه غوغایی شد؟؟؟؟؟؟؟؟/
(2013-08-11 ساعت 00:21)پدی نوشته:  آقا یکی یه خاطره ازکلیرنس تعریف کنه حوصله مون سر رفت
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: dove ، گل نهال ، امیر مهاجر ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، ali1982 ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-10 ساعت 23:23)h15 نوشته:  بعد از کلیر شدن، تا کی برا صدور ویزا باید به سفارت مراجعه کرد ؟ بعد از صدور ویزا چقدر وقت برا رفتن داریم ،شنیدم 6 ماه،یعنی برندگان 2013، میتونن 2014 برن آمریکا؟
دوست عزیز برای ما زمان مشخص نکرده بودند و ما 20 روز بعد از کلیر شدن،برای گرفتن ویزا رفتیم.
ولی اون زمان با الان فرق داره،شما بعد از کلیر شدن بهتره هر چه زودتر ب ای گرفتن ویزا تشریف ببرید.
در ضمن تاریخ اکسپایر ویزای ابوظبی 6 ماه بعد از صدور ویزا هست.
یعنی اگه الان کلیر بشی و فردا ویزاتون صادر بشه، تا 6 ماه دیگه فرصت داری وارد امریکابشی!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: dove ، SHABAH51 ، Biz Biz ، afshin sadeghi 2 ، aghaghia ، shatsi ، roeentan ، Alirezaa2013 ، ali_gh ، efah ، payampars ، daad ، رجبعلی ، amir82
(2013-08-11 ساعت 00:49)nooshshahnar نوشته:  
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من که کلیر نخوردم اما جهت کلیر شدن دوستان TongueTongueTongue
we are one
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
بعد از دو روز خوشحالي، بازم همچنان دوست نداري به كسي از رفتن بگي چون بليط نداري و معلوم نيست كي بري، اونايي هم كه ميدونن همش بهت انرژي منفي ميدن كه واي حالا كجا؟ تنها؟ غريبي؟... همش توي گوگل ارت، بدنبال يه شهر مناسب واسه زندگي ميگردي و با كلي فكر چه كنم و چي ببرم و كجا برم حالا، به خواب ميري ولي خوابتم دلچسب نيست و همش فكر ميكني كار داري خيلي ولي كاري نميتوني بكني، اين بود انشاي ما.
پايان
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان