کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
همسر بنده هم امروز پاسها رو دادن سفارت، گفتن ١٤-١٥ تا برگه آبي به دست دم سفارت بودن كه سفارت ساعت ١١ اجازه ورود بهشون داده و هركي پاكت داشته با پاكت خودش و هركي نداشته بهش پاكت ميدادن كه مدارك رو بذاره داخل پاكت و يه برچسب هم ميدادن كه كيس نامبر و تلفن و تاريخ تحويل پاسها رو روش نوشتن. بليط خيلي بد گير مياد، نميدونيم ٤شنبه پاسها رو ميدن يا پنجشنبه با اين شلوغي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 11:37)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان کسی خبری از ابوظبی داره؟ اصلا سفارت باز هست یا نه؟
چون من دیروز یه ایمیل به سفارت زدم ولی برخلاف همیشه هیچ جوابی ندادن.
افیسر رفته گل بچینه

تبریک ویژه برای حبیب و لیلی عزیز.
هوووووووووووووررررررررررراااااااااااا
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
دیگه وقتش بود از پیله غیبت بیام بیرون و انلاین بشم!!!!!
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر میشید دیر یا زود
باید صبر داشته باشید اینجا هم آسیاب به نوبته!!!
پس صبور باشید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-12 ساعت 12:18)پرستوی مهاجر نوشته:  یکی به من بگه کلیرنس خوردیم یعنی چی؟

سلام Smile شما كيستون به مراحل اداري نياز داره كه در واقع بررسي فردي ،شغلي ، تحصيلي شماست در "يو اس"?
ايشالا زود كلير ميشين ، فقط امضاتو كامل كن و ايميل كن واسه kingعزيز كه شما رو مشايعت كنه تو تابيك "كليرنس"كنار ماها Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: abloom_ma ، ali_gh ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، amiz.abdollah ، رجبعلی ، zohre02 ، ashakibafar ، payampars ، daad ، amir82
دوستان عزیز با این ترتیبی که سفارت ایروان در پیش گرفته ..اگر آنکارا و ابوظبی هم اعلام کنندRolleyesRolleyes....دیگر باید هر روز منتظر کلیر شدن دوستان زیادی باشیم.....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به امید خبرهای خوب برای همه شماBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
بردباري در توان هر کسي نيست کساني که بردبارند فرمانروايي مي کنند و بالاترين لذت ها در شور و شوقي است که انسان را به ماجراجويي ها و پيروزي هاي بزرگ و فعاليتهاي خلاقه وادار مي کند.

دوستان با استقامت امید را از دست ندین.. ایشالا همه کلیر خواهیم شد..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-12 ساعت 12:25)mohammad fazli نوشته:  دیگه وقتش بود از پیله غیبت بیام بیرون و انلاین بشم!!!!!
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر میشید دیر یا زود
باید صبر داشته باشید اینجا هم آسیاب به نوبته!!!
پس صبور باشید
والا فضلی جان این آسیاب به نوبت رو خوب اومدی، اما کو یه گوش شنوا از این سفارتیها، ما که اینجا خاکستر شدیم و هنوز بعد از 8 ماه و اندی نوبتی ندیدیم والا...
هر جوری حساب کنی نوبت آقا مهدی و من خیلی وقته که گذشته و خبری نیست...
اما همونجوری که گفتی هنوز صبور هستیم و امیدوار باشد که بالاخره از خر شیطون پایین بیان و ما رو پاکیزه و مطهر Big Grin Cool Tongue کنن...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان بويژه:
mona_gh ، Ahmad0756 ، Leila12020 ، hutsa83 ، مامان Sany58 ، رز سفید ، و پیشکسوت عزیز و صبورمون جناب آقای habibi.
امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید.
به امید کلیر شدن تک تک عزیزان منتظر.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
این انکارا چرا هیچ خبری ازش نیست؟؟؟؟؟؟؟
خسته شدم دیگه
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
الان من دوباره آپديت شدم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
آنکارا
خبری خوش در راه هست
بر و بکس همه دارن آپدیت میشن
ایول
(2013-08-12 ساعت 12:16)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 11:50)Nasimmmm نوشته:  khmp- mrr777- b_argi - Pooya.n - parsush-nooshshahnar & SHABAH51

این سری دیگه نوبت شماست Smile
Rolleyes
نسیم جان بر و بچ آنکارا و ابوظبی رو هیچی فرض کردین عایا ؟؟؟ که اسم هیچکدوم از ماها رو نیاوردین !!!

چرااااااا... اون بالا گفتم که کارمندای ایروان دارن میرن کمک آنکارا و ابوظبی... مثل اینکه حجم کار بالاست، نمیکشن تنهایی ! Big Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

کیس مامان آنی هم اپدیت شده. البته نفر اصلی که آقاشون هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-12 ساعت 13:13)pooya.n نوشته:  آنکارا
خبری خوش در راه هست
بر و بکس همه دارن آپدیت میشن
ایول

همسرم آپديت نشده فقط خودم آپديت شدم يكم نگرانم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان