کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 13:50)nooshshahnar نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها برام نامه از سفارت اومده که ویزای من و دخترم حاضره فقط مال آقای همسر مونده
ما هم ستاره دار شدیم

امیر مهاجر نیست افشیــــــــــــــــــــــــــــــــــن بیا ما رو تو منتظرسرا ستاره دار کن دادا!!!

مبارک باشه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: mehrana ، b_argi ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، farmiz ، daad ، SHABAH51 ، zohre02 ، pooya.n ، abloom_ma ، e76779 ، رجبعلی ، lonelyman ، payam62 ، mehdi389 ، dove ، habibi ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 13:50)nooshshahnar نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها برام نامه از سفارت اومده که ویزای من و دخترم حاضره فقط مال آقای همسر مونده
ما هم ستاره دار شدیم

امیر مهاجر نیست افشیــــــــــــــــــــــــــــــــــن بیا ما رو تو منتظرسرا ستاره دار کن دادا!!!
خدا رو شكر، خيلي ي ي خوشحال شدم نوشين جان
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 13:52)mehrana نوشته:  ..... خدارا شکر که دوستمان (habibi) کلیر شدن ... تبریککککککککککککککک

...خدایا این هفته پیشکسوتای آنکارا mrbonbon-mehdididam را کلیر بفرما ..... آمیییییییین

خدایا دعای همه ما را برای دوستانمان قبول کن و دوستان ما را کلیر نما
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پس چرا ما آپدیت نمیشیم
کی ابوظبی رو چشم زد خودش بیاد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا

ما هم ستاره دار شدیم

دوست عزیز مبارکتون باشه. همین رو به فال نیک بگیرین. اگر یادتون باشه کیس دوست عزیزمون امیر مهاجر هم همینطور بود که هفته پیش کلیر شدن.
پیروز باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-12 ساعت 11:50)Nasimmmm نوشته:  khmp- mrr777- b_argi - Pooya.n - parsush-nooshshahnar & SHABAH51

این سری دیگه نوبت شماست Smile
Rolleyes

نسیــــــــــــــــم عزیز چقدر دعات برای ما زود تعبیـــــر شد! ممنــــــــــــون! امیدوارم خودت به همه خواسته هات برسی و تمام بچه های منتظرسرا به ویژه بروبچه های ابوظبی و آنکارا هم بیان اینجا شادی کنن

هوراااااااااااااا
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
این جوری پیش بره میتونید یک هواپیما دربست بگیرید برای انکاراBig GrinBig GrinBig Grin
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کاری کن بچه ها هر بیشتر و زودتر به حکمتت پی ببرن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
نوشین جان تبریک ...
(2013-08-12 ساعت 13:52)mehrana نوشته:  ..... خدارا شکر که دوستمان (habibi) کلیر شدن ... تبریککککککککککککککک

...خدایا این هفته پیشکسوتای آنکارا mrbonbon-mehdididam را کلیر بفرما ..... آمیییییییین
مهرانا جان ممنون، اما خودت هم پیشکسوتی که، پس ایشالله همه باهم... Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-12 ساعت 13:00)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان بويژه:
mona_gh ، Ahmad0756 ، Leila12020 ، hutsa83 ، مامان Sany58 ، رز سفید ، و پیشکسوت عزیز و صبورمون جناب آقای habibi.
امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید.
به امید کلیر شدن تک تک عزیزان منتظر.
الان از بیرون اومدم،بچه ها گرسنه ناهار نخوردن،من توی آشپزخونه، تبلت روی کابینت، تاپیک کلیرنس!!!!!!
چه خبره!!!!! با اون پایین شلوغه!!!! بدو بدو دنبال رجبعلی که ببینم کدوم سوار قطار شدن!!!
مرسی رجبعلی لوکوموتیو ران وظیفه شناس

تبریک به همه کلیر شدگان
انشاا.. نوبت رجبعلی بشه
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
بچه ها من دوباره امروز آپدیت شدم! فکر کنم خبراییه!!!!!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}

ما هم ستاره دار شدیم

مبارررررررررررررررررک باشههههههههه ستاره دار شدنتون.. همین روزها ویزای همسر جان هم آماده میشه
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

از دوستانی که تو آنکارا مصاحبه داشتن کسی آپدیت شده؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: farmiz ، zohre02 ، Soap McTavish ، b_argi ، payampars ، lonelyman ، payam62 ، daad ، amir82 ، AsemanAbee ، dove
(2013-08-12 ساعت 13:58)mohammad fazli نوشته:  این جوری پیش بره میتونید یک هواپیما دربست بگیرید برای انکاراBig GrinBig GrinBig Grin
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کاری کن بچه ها هر بیشتر و زودتر به حکمتت پی ببرن
دقیقا من امروز تو این فکر بودم چی میشهBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
دیروز که مهاجرسرا باز نمیشد گفتم شاید موشک خورده بهش کلی‌ غصه خوردم.. نکنید این کارو با ما ! طاقت نمیا‌‌رم والا

پدرم امروز هم آپدیت شدن Smile ۱۲ اگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان