کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-12 ساعت 10:56)khmp نوشته:  هووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
habibi عزیز از صمیم قلب بهت تبریک میگم خیلی براتون خوشحالم انتظارتون خیلی طولانی بود و این کلیر مطمینا خیلی شیرینSmile
با کلیر شدن شما ما شدیم پیشکسوت ایروان
دوستان عزیز مهاجرسرایی برامون دعا کنید دیگه داره خیلی خسته کننده میشه ولی ما ناامید نمی شیم
به امید کلیر شدن همه دوستان آنکارایی، ایروانی و ابوظبی+++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیزkhmp
ممنون ازاین همه لطف ومحبت ......
از صمیمم قلب دعا میکنم که هر چه زودتر کلیر شوی............
باور میکنی که تا دیروز به خودم هم شک کرده بودم اما بالاخره شد...........
دل قوی دار وصدایی هورات دل آسمان به لرزه در بیاره............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-08-12 ساعت 18:06)گل نهال نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:34)dana نوشته:  گل نهال جون چرا منتظر سرا باز نمیشه؟

واسه منم باز نميشه فكر كنم بايد با چيزشكن استفاده كنيد، از فردا يا امشب كه اميرمهاجر مستقر بشن و دسترسي به اينترنت پيدا كنن مشكل رو باهاشون مطرح ميكنم

دوستان، سرور رایگان مورد استفاده ی منتظر سرا از حداکثر میزان مراجعه عبور کرده و باعث شده سایت توسط میزبان بطور موقت از دسترس خارج بشه.
جای نگرانی نیست چون امیر مهاجر یا افشین عزیز حتما مشکل رو حل خواهند کرد Wink.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

(2013-08-12 ساعت 17:41)habibi نوشته:  باسلام به دوست عزیز وگرامی که با لطف ومرحمتی خودشان مرا خرسند ومسرور کردن وتشکر بابت رتبه هایی که دادن
خوشحالم که در شادی کلیر شدنتان شریک بودم و سرفرازم که شادی کلیر شدنم را با شما تقسیم میکنم........
از دوستان گلم خصوصا" گل نهال، Mehrdadordi، dove، shatsi، mlo، MEHDIREZAEI، aghaghia، jjbahale، mohammad fazli، رجبعلی، e76779، nooshshahnar، majid194، raham، Nasimmmm، khmp، mrbonbon، roeentan، مهتاب - 2251، payampars، AsemanAbee، Alirezaa2013، payam62، lonelyman، amir82، hsevensky2013، houmanmir،pooya.nb_argi،Szsanazsz، pooya.n، daad، kɪŋ، abloom_ma، mehdi didam، ali_gh،babash،reza_top60 ،zohre02
کمال تشکر را دارم به امید کلیر شدن تمام دوستان مهاجرسرا SmileSmileSmile

ارزوي بهترينها رو دارم براتون Smile) و برايزندكي جديدتون خوشبختي و شادكامي ارزو دارم
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
از دوستان عزیز تشکر فروان دارم به افتخارتون
ههههههههههههووووووووووووررررررااااااااااااااااا
PARVIN_OMID،dolood،elmira_famohammad fazli،Leila12020nooshshahnar،MEHDIREZAEI،Nasimmmm
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
سلام
بچه ها من رفتم سمت حرم به جان خودم يك چوغولي نازه خفن از اين اقا خوشتيپه پيش اقا رضا بكنم كه شيش تا سيس و سايت از كنارش بزنه بيرون.

روزگاري درست كرده برامون؟؟؟
يه هفته كذايي كه هر دقيقش يك سال گذشت رو به اميد اين دوشنبه سر كرديم
اينم نتيجش.
خسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتته
شدم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi389 ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، arash 111 ، daad ، سو سو ، mrbonbon ، alihmh ، dove ، b_argi ، ali_gh ، manzar333 ، efah ، AOC Kermani ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، lilistar
سوال دارم برای تمدید مدیکال چند دلار هزینه داره کلاو برای در یافت ویزا پولی باید بدیم باز یا نه به پست چقدر هزینه باید داد برای 2 نفر
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، b_argi
فکر میکنم همه دوستانی که اومدن ابوظبی اینجا را به یاد دارن

[عکس: 2004-dedication%20of%20new%20emb%20abudh...ch%202.jpg]

برای یادگاری
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: mehdi389 ، joody ، daad ، پرستوی مهاجر ، ALNB ، b_argi ، e76779 ، efah ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 18:13)گل نهال نوشته:  مديكال ابوظبي و ايروان يكساله ست و فقط مديكال آنكارا ٦ ماهه. قابل توجه اريوبرزن

مرسی گل نهال عزیز من همین الان با خانم ملیکا تلفنی صحبت کردم ایشون میگه اعتبار مدیکال از نظر NMC یکساله است ولی از نظر سفارت 6 ماه اعتبار داره و میگه اگه اعتبار 6 ماهه تموم بشه سفارت شاید بگه مجددا برو مدیکال واگه اعتبار 6 ماهه تموم نشده باشه و ویزا رو بگیری دیگه نیازی به تمدید مدیکال نداری حتی اگه چند ماه بعد از اتمام اعتبار مدیکال بخوای بری امریکا

تشکر کنندگان: گل نهال ، ma300me ، daad ، payampars ، پدی ، dove ، ALNB ، b_argi ، e76779 ، ali_gh ، abloom_ma ، efah ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 16:01)پرستوی مهاجر نوشته:  [font=Impact][font=Impact]ههههههههههههههههههورررا من کلیر شدمBig GrinBig Grin[/font][/font]lkBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تبریک دوست عزیز
بافتخارت هههههههههوووووووووووررررررررررررررررررراااااا
(2013-08-12 ساعت 18:29)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 18:13)گل نهال نوشته:  مديكال ابوظبي و ايروان يكساله ست و فقط مديكال آنكارا ٦ ماهه. قابل توجه اريوبرزن

مرسی گل نهال عزیز من همین الان با خانم ملیکا تلفنی صحبت کردم ایشون میگه اعتبار مدیکال از نظر NMC یکساله است ولی از نظر سفارت 6 ماه اعتبار داره و میگه اگه اعتبار 6 ماهه تموم بشه سفارت شاید بگه مجددا برو مدیکال واگه اعتبار 6 ماهه تموم نشده باشه و ویزا رو بگیری دیگه نیازی به تمدید مدیکال نداری حتی اگه چند ماه بعد از اتمام اعتبار مدیکال بخوای بری آمریکا

دوستمون babakirani كه بيش از ٦ ماه كلير شدن، كه مديكالشون تمديد نكردن، پي شبهه ايجاد نكنيد و به حرف بقيه دوستان اعتماد كنيد، كسايي كه ويزاي ابوظبي دارن مثل sce,ikamaly بپرسيد كه تاريخ اعتبار ويزاشون ٦ ماهه ست يا از مديكالشونه، ولي من اطمينان دارم كه ابوظبي و ايروان تاريخ اعتبار ويزا، ٦ ماه بعد از ايشود شدنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: usa lover ، daad ، payampars ، اریوبرزن ، پدی ، b_argi ، e76779 ، Biz Biz ، ali_gh ، efah ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 18:22)gole shabbo نوشته:  سوال دارم برای تمدید مدیکال چند دلار هزینه داره کلاو برای در یافت ویزا پولی باید بدیم باز یا نه به پست چقدر هزینه باید داد برای 2 نفر

ﮔﻞ ﺷﺐ ﺑﻮ ﺟﺎﻥ
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯽ ﺳﻔﺮﻧﺎﻣﻪ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻣﻨﻮ ﯾﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯽ ﮐﻤﮑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻧﻔﺮﯼ ﺣﺪﻭﺩ ۲۳۰ $ ﺷﺪ
ﭘﺴﺖ ﻫﻢ ﺍﮔﻪ ﯾﻮ ﭘﯽ ﺍﺱ ﻫﺴﺘﯽ ﻫﺮ ﭘﺎﺱ ۲۰ ﻟﯿﺮ
ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺟﺰ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺻﻠﻮﺍﺕ !

ﺁﺁﺁ ﺑﺎﺭﯾﮑﻼ ....... ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻋﻤﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ ﻋﺰﯾﺰﻡ Smile
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، daad ، رجبعلی ، payampars ، پدی ، mrbonbon ، dove ، b_argi ، ali_gh ، efah ، Alirezaa2013 ، mehdi didam
(2013-08-12 ساعت 18:22)gole shabbo نوشته:  سوال دارم برای تمدید مدیکال چند دلار هزینه داره کلاو برای در یافت ویزا پولی باید بدیم باز یا نه به پست چقدر هزینه باید داد برای 2 نفر
گل شب بوی عزیز اگه اعتبار مدیکال تموم شده باشه باید مجددا مثل روز اول همه افراد خانواده برن مدیکال و دوباره همه هزینه های که قبلا کردی رو باید دوباره بدی فکر کنم محمد فضلی عزیز قبلا این کار رو انجام داده

تشکر کنندگان: joody ، daad ، payampars ، پدی ، b_argi ، ali_gh ، efah ، Alirezaa2013 ، mehdi didam
(2013-08-12 ساعت 18:13)joody نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:58)habibi نوشته:  دوستان دیروز با دوست عزیزم abloom_ma صحبت می کردم و واقعا" تا سه ،چهار هفته آینده هم نامید بودم حتی زنگ زدم به سفارت ،KCC ودر هفته گذشته هم سه بار ایمیل زدم سفارت ودر جواب همان جواب همیشگیAP به ما دادند،اما در عوض دوستان امیدوار بود ما پنچر و او امیدوار...........SadSad
تا اینکه امروز او اولین کسی بود که خبر کلیر شدنمو تلفنی داد دیگه نگو نفس ما بالا نمد اکسیژن لازم شدم ..........SmileSmile
برعکس امروز هم اصلا" به اینترنت دسترسی نداشتم تو بیابون بودیم داد میزدیم..........TongueTongue
دوستان بابت همه چیز ممنونننننننننننننننننننننWinkWink

آقاي حبيبي خيلي خوشحالم بخدا واستون ...
هورااااااااااااااااااااااااااااا امروز داشتم صبح با عجله سايت رو واسه شوهرم چك ميكردم وقتي شماره تون رو كه با ٢٠ شروع ميشد رو ديدم از صميم قلب آرزو ميكردم مال شما باشه
واقعا تبريك Smile
ممنون joody خانم من هم دعا میکنم که هرچه زودتر محمد آقا کلیر شود به افتخار شما وهمسر گرامیت هوووووووررررررررررراااااا
تبريك صميمانه به حبيبي عزيز و پرستوي مهاجر، ببخشيد دير شد Cool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
مثل اینکه خبری از انکاراااااا نیست
دیگه حتی حال نداریم سایتو چک کنیم
تشکر کنندگان: gifa ، payampars ، daad ، ma300me ، valencia ، b_argi ، Arash R ، رجبعلی ، efah ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان