کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من نمیدونم آنکارا میخواد بزاره ترشی بندازه با این همه آپدیتی که کرده؟؟؟ چرا کیلیر نمیکنه پس !!! والا دیگه شورش رو در آوردنا...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
هوراااااااااااااااااااااا تبريك ميگم به بچه هاي ابوظبي وپرستوي مهاجر عزيززززززززززززززززززززززززز
اميدوارم فردا انكارا هم بتركونه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

سلام گل نهال عزیز ؛ درسته مدیکالمون 8 اپریل بود ولی ما که هنوز کلیر نشدیم اومدیم و آواخر سپتامر کلیر شدیم و تا 8 اکتبر هم نتونستیم خارج بشیم اونوقت تکلیفمون چی خواهد شد؟
تشکر کنندگان: Arash R ، پدی ، SHABAH51 ، daad ، payampars ، اریوبرزن ، efah ، Alirezaa2013 ، b_argi
(2013-08-12 ساعت 19:34)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام گل نهال عزیز ؛ درسته مدیکالمون 8 اپریل بود ولی ما که هنوز کلیر نشدیم اومدیم و آواخر سپتامر کلیر شدیم و تا 8 اکتبر هم نتونستیم خارج بشیم اونوقت تکلیفمون چی خواهد شد؟

تمديد مديكال
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Arash R ، پدی ، SHABAH51 ، رجبعلی ، daad ، payampars ، amir82 ، mehrdad pharm ، efah ، Alirezaa2013 ، b_argi
(2013-08-12 ساعت 19:26)mrbonbon نوشته:  من نمیدونم آنکارا میخواد بزاره ترشی بندازه با این همه آپدیتی که کرده؟؟؟ چرا کیلیر نمیکنه پس !!! والا دیگه شورش رو در آوردنا...
کنترات برداشته یهو همتون را کلیر میکنه یک هواپیما دربست بگیرید برید تمومش کنید بیاید دیگه Big GrinBig Grin

انکارا عاشقــــــــــــــــــــــــــــتم -----> یک روز به این حرفم میرسید، مطمئنم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
مرسی گل نهال از راهنمایتون امیدوارم به اونجا نرسه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، پدی ، SHABAH51 ، رجبعلی ، گل نهال ، daad ، payampars ، b_argi
(2013-08-12 ساعت 19:36)mohammad fazli نوشته:  [quote='mrbonbon' pid='391896' dateline='1376319407']

انکارا عاشقــــــــــــــــــــــــــــتم ==> یک روز به این حرفم میرسید، مطمئنم

من یکی عمرا بعد از یکسال خون دل خوردن از دست این انکارا به این نتیجه که عاشق انکارا باشم برسم Wink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
دوست عزیزمmrbonbon از صمیم قلب آرزومیکنم که همین هفته شما هم کلیرخواهید شد باورکنید به کل نا امید شده بودم ولی وقتش که برسد اتفاق میافتدشک نکنید همین امروز وفردا صدای هورای شما راخواهیم شنید باز هم تشکر میکنم از لطف وصمیمیت شما دوستان عزیز به امید کلیر شدن تمامی بچه های ایروان آنکاراو ابوظبی دلشاد باشید.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-08-12 ساعت 19:40)princesess نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 19:36)mohammad fazli نوشته:  انکارا عاشقــــــــــــــــــــــــــــتم ==> یک روز به این حرفم میرسید، مطمئنم

من یکی عمرا بعد از یکسال خون دل خوردن از دست این انکارا به این نتیجه که عاشق انکارا باشم برسم Wink
میرسی دوست عزیز
میرســــــــــــــــــــــــــــــــــــی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان
یک سوالی دارم چرا شما که انلاین هستی تنظیمات پروفایلتون را طوری قرار دادید که دیگران شما را در لیست آنلاین نبینن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
بابا بذارید ببینیم کی انلاینه کی نیست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-12 ساعت 19:47)پدی نوشته:  بچه های ابوظبی امشب تند تند ایمیل های خود را چک کنند.

پدي جون عايا واقعا امشب خبري ميشه ؟ ابوظبي واقعا شورش و درآورده Sad
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: پدی ، پرستوی مهاجر ، hosseinshokri ، ali_gh ، daad ، e76779 ، payampars ، efah ، Alirezaa2013 ، b_argi
(2013-08-12 ساعت 19:26)mrbonbon نوشته:  من نمیدونم آنکارا میخواد بزاره ترشی بندازه با این همه آپدیتی که کرده؟؟؟ چرا کیلیر نمیکنه پس !!! والا دیگه شورش رو در آوردنا...

ﺑﻦ ﺑﻦ ﺟﺎﻥ
ﻣﺎ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻮﺭﯼ ﻭ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻪ ﺗﻠﺨﯽ ﺯﺩﻩ ﻣﺰﻩﻣﻮﻥ !

ﺑﻨﻈﺮ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﻫﺎ ﮐﻠﯿﺮ ﺗﻮ ﮐﺎﺭﺷﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﺯ ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﺗﺎ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺧﺒﺮﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺍﯾﺮﻭﺍﻥ ﻧﺸﻦ ﺩﯾﮕﻪ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تبریک به همه دوستان کلیر شده...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
بچه ها امروز هنوز وقت هست براي كلير شدن! امريكا تازه الان اولين روز و اولين ساعت كاري هفته است و ممنكه تا چند ساعت ديگه كليري داشته باشيم ، ايروان هم بار قبلي ساعت ٩ كلير كرد اون همه رو Smile)) اميدوارم امروز اين اتفاق براي انكارا و ابوضبي هم بيوفته Smile
دوستان : منتظرسرا چرا باز نميشه ؟ انگاري مثلا فيلتر شده باشه .... ميشه امتحان كنيد اطلاع بديد ؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، hosseinshokri ، daad ، payampars ، b_argi
والا بعد از 163 روز آپ نشدن، دوم اوگست یه آپ شدیم، به خودم گفتم خوب دیگه تموم شد و رفت دیگه... اما انگاری به قول آقا مهدی مشقی بود و ما رو میخواستن از خماری در بیارن، ازطرفی هم فکر کنم یکی از برو بچ سفارت یا DOS دلش به حالم سوخته بوده و پیش خودش گفته که بزار این بینوا رو بعد از 235 روز، یه حالی بهش بدم کمی خوش بشه و ذوق کنه... والا این سناریویی بوده اندر احوالات آپدیت شدن ما Big Grin Cool Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: