کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان این شبیه منه موقعی که قبولی خودمو توی لاتاری پائیز پارسال دیدم

[عکس: 2.jpg]

حالا فکر میکنید موقعی که کلیر بشم چه شکلی میشم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-12 ساعت 23:28)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:25)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:22)lonelyman نوشته:  [عکس: farapix_com_f7e49a680c827dff26c9a24355c31c77_5.jpg]
خدايا نه كليري نه آپديتي، خدايا ..........
لونلی جان خیلی قشنگ درکت میکنم، چون مثل خودمی... میگم بیا سر به بیابون بزاریم، اینجوری شاید این بر و بچ سفارت به خودشون بیان Cool

با شما همدردم و کاملا موافقSad

واقعاً اينجا از محدود جاهايي هست كه هستند كسايي كه بغض آدم رو خوب درك ميكنن، كاش با سر به بيابون گذاشتن همه چيز حل ميشد. ولي ولي ولي با تمام بغض و ناراحتي كه دارم فردا اينجا منتظرم تا با كلير شدن دوستان براشون هورا بكشم و شادماني كنم.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-12 ساعت 23:31)5ina نوشته:  احتمالا اون شخصی‌ که رد شدن +۲۱ سال بودن یا ....
5ina میبینم که برا خودت یه پا وکیل شدیا، آورین... معلومه که هر روز داری تفحص میکنی که نکنه نتونی با بابا اینا بری Big GrinCoolBig Grin... اما خیالت تخت که هیچ مشکلی برای تو پیدا نخواهد شد، از الان خودت رو یه آمریکایی مرفه بدون...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: lonelyman ، 5ina ، sce ، SHABAH51 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، ali_gh ، lilistar ، b_argi ، abloom_ma ، payampars ، zohre02 ، mehdi didam ، daad ، رجبعلی ، nika
لونلی جان از اونجایی که من خراب رفیقم، دستور شما رو اطاعت کرده و قبول میکنم فردا هم با این دوستان خوب سفارتی کنار بیام و منتظر بشم ببینم چی میشه، ولی ولی ولی اگه فردا هم خبری نشد، اونوقت چی؟؟؟ چه نوع خاکی بنده بر سرم بریزم تا اینا دست از سر من بردارن و این ویزا رو که 11 ساله به دنبالشم به من بدن؟؟؟ Cool
آخه یکی نیست به اینا بگه خدا رو خوش نمیاد یه آدم چشم انتظار رو اینقدر اذیت کنید بابا... Shy
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: raam12000 ، lonelyman ، sce ، SHABAH51 ، manzar333 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، 5ina ، lilistar ، b_argi ، mehdi didam ، AsemanAbee ، abloom_ma ، payampars ، zohre02 ، daad ، nika
(2013-08-12 ساعت 23:43)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:31)5ina نوشته:  احتمالا اون شخصی‌ که رد شدن +۲۱ سال بودن یا ....
5ina میبینم که برا خودت یه پا وکیل شدیا، آورین... معلومه که هر روز داری تفحص میکنی که نکنه نتونی با بابا اینا بری Big GrinCoolBig Grin... اما خیالت تخت که هیچ مشکلی برای تو پیدا نخواهد شد، از الان خودت رو یه آمریکایی مرفه بدون...

بنبن عزیز خیلی چاکریم. نه دیگه آقا از این فکرا نمیکنم تهتوی کامل قضیه در آوردم :د مشکلی‌ واسه من نخواهد بود من هنوز ۱۹ سالمه :ِD
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: mrbonbon ، lonelyman ، manzar333 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، b_argi ، abloom_ma ، payampars ، daad ، رجبعلی ، nika
(2013-08-12 ساعت 23:54)mrbonbon نوشته:  لونلی جان از اونجایی که من خراب رفیقم، دستور شما رو اطاعت کرده و قبول میکنم فردا هم با این دوستان خوب سفارتی کنار بیام و منتظر بشم ببینم چی میشه، ولی ولی ولی اگه فردا هم خبری نشد، اونوقت چی؟؟؟ چه نوع خاکی بنده بر سرم بریزم تا اینا دست از سر من بردارن و این ویزا رو که 11 ساله به دنبالشم به من بدن؟؟؟ Cool
آخه یکی نیست به اینا بگه خدا رو خوش نمیاد یه آدم چشم انتظار رو اینقدر اذیت کنید بابا... Shy

شما لطف داري دوست من، همونطور كه ميدوني ما ناراحتيمون رو تو دلمون و بغضمون رو تو حنجره مون نگه ميداريم و اينجا با شادي بچه ها بخاطر كلير شدنشون شادي خواهيم كرد و بيصبرانه منتظر كلير شدن دوستان هستيم Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
ای خدای بزرگ بایاد تو سر بر بالش می گزاریم . امید وارم صبح به ما و همه بچه های منتظر نظرکنی . این تاپیک با 1500 نرسیده قفل شه . آمییییییییییین
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-12 ساعت 23:41)lonelyman نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:28)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:25)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:22)lonelyman نوشته:  [عکس: farapix_com_f7e49a680c827dff26c9a24355c31c77_5.jpg]
خدايا نه كليري نه آپديتي، خدايا ..........
لونلی جان خیلی قشنگ درکت میکنم، چون مثل خودمی... میگم بیا سر به بیابون بزاریم، اینجوری شاید این بر و بچ سفارت به خودشون بیان Cool

با شما همدردم و کاملا موافقSad

واقعاً اينجا از محدود جاهايي هست كه هستند كسايي كه بغض آدم رو خوب درك ميكنن، كاش با سر به بيابون گذاشتن همه چيز حل ميشد. ولي ولي ولي با تمام بغض و ناراحتي كه دارم فردا اينجا منتظرم تا با كلير شدن دوستان براشون هورا بكشم و شادماني كنم.

جل الخالق ، واقعاً آدم نون نيتش رو ميخوره، هنوز نيمساعت از گفتن اين دلتنگي نگذشته آپديت شدمShy
(2013-08-13 ساعت 00:29)lonelyman نوشته:  جل الخالق ، واقعاً آدم نون نيتش رو ميخوره، هنوز نيمساعت از گفتن اين دلتنگي نگذشته آپديت شدمShy
خیلی تبریک دادا، ایشالله که به خوبی و خوشی ...
دست راستت رو بزار پشت سر ما، بلکه یه فرجی هم برای ما بشه...
التماس دعا داریم خدمتتون.
سفرنامه
پرستو نشونه اومدن بهاره.
کلیر شدن پرستو نشونه خوبی واسه بهار کلیر شدن بچه های ابوظبی تو فردا یا پس فرداست.
پس پیشاپیش کلیر شدن دوستان خوبم رو در سفارت ابوظبی تبریک میگم.
واسه آرش عزیز و بقیه قدیمی های اینجا هم از هر جا که هستن آرزوی کلیر شده هرچه سریعتر رو دارم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-08-13 ساعت 00:28)zanganeh نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:54)SHABAH51 نوشته:  دوستان من خودم هنوز کلیر نشدم و امروز کیس مون ستاره دار شد اما صادقانه می گم از روز جمعه که ایروان برای سومین بار تعداد زیادی کیس رو کلیر کرد خیلی نگران شدم برای دوستان خوبم در ابوظبی و آنکارا...شاید باورپذیر نباشه اما بیشتر از اینکه برای خودم نگران باشم برای بچه های این دوتا سفارت دغدغه دارم با این حال امشب یک حس عجیبی در وجودم هست که سه شنبه (فردا) یکی از این دوتا سفارتخانه یا هردوشون کلی کیس نامبر رو کلیر می کنن WinkSmile
ای خـــــــدا ، ای روزگــــار ، ای طبــــــیعت ، هر چه که هستی : فراموش نکن توی گوشه گوشه این مملکت دلهای نگرانی هستن که تمام امیدشون و همه آینده شون وابسته به درج یک شماره توی سایت سفارتهSad
فردای زیبا ، منتظـــــــــــــــــــــرتیم
حي واي من
سلام
دل خوش سيري چند داداش؟؟؟

متاسفم که دوستان تا این اندازه ناامید شده اند...به قول mrr777 با اون وضعیت خاص و ویژه : انسان ناامید انسان مرده است! شما که معتقدی و به حرم امام رضا رفتی چرا اینجوری حرف میزنی رفیق؟؟؟؟ یعنی باید بگیم خدا رحمتت کنه؟ زنگنه عزیز، کمی صبر بیشتر ، کمی توکل، کمی آرامش Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
خدايا Smile) شب را به تو وامي كذاريم تا صبحي ديكر ،
ولي.. خدايا مارا به حال خود وامكذار ....
به اميد تو ، به انتظار صبح فروزنده ميمانيم ،
باشد كه لطف و مرحمتت شامل حال اين حقير و دوستان و همراهانم كردد
لحظه خوشحالي و اسباب مسرت دوستانم رانزديك و مهيا بفرما ..
"امين" ??????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-12 ساعت 22:00)payam62 نوشته:  آقایون، خانوما؛
منم به تاریخ 12 آگوست آپدیت شدم. 13 روز بعد از مصاحبه Smile

آواتار، دوسِت دارم Big Grin

ميشه بكيد منم جطوري مي تونم اين اواتار رو بذارم داره باورم ميشه كارسازه مرسي ميارك باشه بيشابيش
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، lonelyman ، rose_2000 ، 5ina ، b_argi ، mehdi didam ، AsemanAbee ، payampars ، zohre02 ، daad ، رجبعلی
برای سومین بار آپدیت شدم.
مصاحبه ١١ جولای, آپدیتها: ٢١ جولای/ ۵ آگوست / ١٢ آگوست.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
(2013-08-13 ساعت 00:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 00:29)lonelyman نوشته:  جل الخالق ، واقعاً آدم نون نيتش رو ميخوره، هنوز نيمساعت از گفتن اين دلتنگي نگذشته آپديت شدمShy
خیلی تبریک دادا، ایشالله که به خوبی و خوشی ...
دست راستت رو بزار پشت سر ما، بلکه یه فرجی هم برای ما بشه...
التماس دعا داریم خدمتتون.

قربون محبتت مستر بن بن عزيز ، واقعاً عليرغم اينكه بيخيال شده بودم ولي امشب دلم واقعاً شكسته بود و هنوز نيم ساعت نشده ديدم آپديت شدم ايشاالله هم شما هم زنگنه عزيز و بقيه دوستان منتظر هم همين الان آپديت بشين و اين هفته هممون كلير بشيم، ميگم يه چك كنيد دوباره اين سيس رو ايشالله خبرايي باشه بحق علي Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان