کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هرچند سرم خیلی شلوغه و ناراحتم ازتون خبر ندارم .لازم دونستم اینجا بگم که همسرم شخص برنده در تاریخ 2 آگوست و 8 آگوست و 12 آگوست آپدیت شده و من هیچ خبری نیست
حالا نظرتون چیه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
دوستان این انتظاری که دارین میکشین خوبه که اینجا ثبت میشه سال دیگه که یک چای ایرونی دم کردین و احتمالا دارین عکسهای قدیمی رو نگاه میکنید
و قطره اشکی در چشمانتون هست
سری به تاپیک کلیرنس بزنید و بدونید برای جاییکه هستید چقدر انتظار کشید
نه مثل من که تا قبل از برنده شدن میگفتم برم دیگه امکان نداره حتی 1 بار هم برگردم
بعد از قبول شدن میگفتم فکر کنم سالی 1 بار بتونیم بیایم یک سر
از امروز ظهر میگم یعنی ببینم میشه برای عید 1 کاری کنم یک چند روزی بیایم
انسان موجود عجیبی است
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
usa lover بازم به شما من همچنان میگم برم دیگه بای بای که بای بای!!!!!!!!آخ فقط پدرو مادرم.یعنی اونا هم بتونم ببرم دیگه واقعا با ی با ی که بای بای
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-13 ساعت 01:16)usa lover نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 01:09)ani_sheiton نوشته:  usa lover بازم به شما من همچنان میگم برم دیگه بای بای که بای بای!!!!!!!!آخ فقط پدرو مادرم.یعنی اونا هم بتونم ببرم دیگه واقعا با ی با ی که بای بای
خوب آنی جون پس فکر کردی من دلم برای درختا و خیابونا تنگ میشه
خوب مسئله همون پدر مادر و خواهره دیگه
که ما با آپدیت هامون ذوق میکنیم اونا پکر میشن ولی هیچی نمیگن

وای خیلی لوسی اینقدر خندیدم با حرفت!!!!!!!!!Big Grin عوضش مامان من خوشحال میشه چون میدونه از دست خانواده همسرم نجات پیدا میکنم
با عرض ادب خدمت مهاجرین عزیز
شرمنده با تاخیر رسیدم خدمتتون :-)
با اجازتون امروز 12 آگوست هم آپدیت شدم
این پست صرفا" جهت اطلاع دوستان میباشد و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد :-)
به امید کلیر دست جمعییییییییییی
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
نفر برنده 9 و 12 آگوست آپدیت داشتیم ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-08-13 ساعت 01:24)ani_sheiton نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 01:16)usa lover نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 01:09)ani_sheiton نوشته:  usa lover بازم به شما من همچنان میگم برم دیگه بای بای که بای بای!!!!!!!!آخ فقط پدرو مادرم.یعنی اونا هم بتونم ببرم دیگه واقعا با ی با ی که بای بای
خوب آنی جون پس فکر کردی من دلم برای درختا و خیابونا تنگ میشه
خوب مسئله همون پدر مادر و خواهره دیگه
که ما با آپدیت هامون ذوق میکنیم اونا پکر میشن ولی هیچی نمیگن

وای خیلی لوسی اینقدر خندیدم با حرفت!!!!!!!!!Big Grin عوضش مامان من خوشحال میشه چون میدونه از دست خانواده همسرم نجات پیدا میکنم

مامان منم روزي چند بار گريه ميكنه و همش ميگه ميخواهيد بريد كه چي بشه؟
داشتيد زندگيتونو ميكرديد
فكر كنم كلي نذر ونياز كرده كه كارمون درست نشه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
همه هستن اما همه ساکتن چرا؟
اینطور که پیداست لیست کلیر شده های این هفته آنکارا رو بیشتر کیس نامبرهای بین 5000 تا 8000 تشکیل میده / آپدیت ها بیشتر در این بازه قرار گرفتن/
دوستان پیشاپیش مبارکSmileSmileSmile
(2013-08-13 ساعت 02:58)hsevensky2013 نوشته:  اینطور که پیداست لیست کلیر شده های این هفته آنکارا رو بیشتر کیس نامبرهای بین 5000 تا 8000 تشکیل میده / آپدیت ها بیشتر در این بازه قرار گرفتن/
دوستان پیشاپیش مبارکSmileSmileSmile
فكر ميكنم مثل ارمنستان، اكثر كليرها واسه ماه مي، جون، جولاي هستن هم ابوظبي و هم آنكارا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام
آنرا كه خبري شد , خبري باز نيامد؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، leila_2013 ، b_argi ، payampars ، zohre02 ، lonelyman ، daad ، رجبعلی
آنگــــاه که انتظارت پایان میابــــد
نــــــرو !
وفـــــــا از اینجا آغاز می شود...
داداش کنترات ور داشتیا ;-)
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
سلام
من تازه عضو سایت شدم. راستش تا همین تازگیا از وجود این سایت اطلاع نداشتم. من روز 13 جوئن رفتن ابوظبی مصاحبه و یک برگه سفید بزرگ با یک لینک به من دادند و گفتن که وضعیتم رو او نجا چک کنم. الان دو ماه گذشته و خبری نشده و هنوز مثکه دارن منو چک می کنن Smile) توی چند صفحه آخر خوندم که ایوظبی هم داره آپدیت میکنه! خیلی خوشحال شدم.
من تصورم اینه که از لحاظ زمانی کلیر شدن حساب و کتاب نداره. میخواستم ببینم آیا کسی هست که دیرتر از من رفته باشه مصاحبه و کلیر شده باشه! در ضمن همه میگن برگه ابی! من برگه ای که گرفتن یه صفه پرینت شده سفیده ولی بازم دارم چک میشم! میشه لطفا یکم منو راهنمایی کنید.
ممنون.
تشکر کنندگان: b_argi ، houmanmir ، payampars ، Mehrdadordi ، zohre02 ، daad
(2013-08-12 ساعت 23:27)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:25)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:22)lonelyman نوشته:  [عکس: farapix_com_f7e49a680c827dff26c9a24355c31c77_5.jpg]
خدايا نه كليري نه آپديتي، خدايا ..........
لونلی جان خیلی قشنگ درکت میکنم، چون مثل خودمی... میگم بیا سر به بیابون بزاریم، اینجوری شاید این بر و بچ سفارت به خودشون بیان Cool

منو هم با خودتان ببریدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان مهربون ما هم میایم.البته زیر انداز و چای و کلوچه و تخمه کدو فراموش نشهBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mehdi didam ، mehdi389 ، سو سو ، abloom_ma ، hosseinshokri ، e76779 ، payampars ، zohre02 ، lonelyman ، daad ، mrbonbon ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان