کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دقت کردید بچه هایی که کلیر میشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میترسم دیگه کسی نمونه که برامون هورا بکشه بچه ها ماروهم دریابید پلیززززززز
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-13 ساعت 12:05)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان از همتون ممنونم ایشالا به زودی همتون اینجارو ترک کنید و برید.
اصلا کلیر شدنه بهم نچسبید چون منتظر بودم یه سیلی از جمعیت با هم کلیر بشیم که مطمئنم امروز می شیم پس دوستان اون موقع با هم هورا می کشیم

مبارک باشه SmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payampars ، e76779 ، zohre02 ، lonelyman ، daad ، ali_gh ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، hosseinshokri ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-08-13 ساعت 11:05)hosseinshokri نوشته:  من کلیر شدم. خدا این لحظه رو نصیب همتون بکنه،
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

مبارک باشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-08-13 ساعت 12:05)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان از همتون ممنونم ایشالا به زودی همتون اینجارو ترک کنید و برید.
اصلا کلیر شدنه بهم نچسبید چون منتظر بودم یه سیلی از جمعیت با هم کلیر بشیم که مطمئنم امروز می شیم پس دوستان اون موقع با هم هورا می کشیم

مبارک باشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد

به همه بچه هایی که کلیر شدن تبریک میگم و برای بقیه هم کلیر شدن هر چه سریعتر رو آرزو میکنم Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: abloom_ma ، lonelyman ، zohre02 ، payampars ، e76779 ، daad ، ali_gh ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، dove ، hosseinshokri ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
از کجا فهمیدید انکارا اپدیت نشده
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، ali_gh ، b_argi ، hosseinshokri ، رجبعلی
(2013-08-13 ساعت 12:31)gifa نوشته:  دقت کردید بچه هایی که کلیر میشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میترسم دیگه کسی نمونه که برامون هورا بکشه بچه ها ماروهم دریابید پلیززززززز
دوست عزیز نزن این حرف را ...من و خیلی از دوستان که میدونم کلیر شدند هر روز پا به پای شما سروران عزیز داریم میائیم تا برای شما هورا بکشیم و در شادیهاتون شریک باشیم و در نا امیدی بهتون روحیه بدیم که البته وظیفه ماست.....امیدوارم بزدوی شما و دیگر دوستان منتظر کلیر شوید...به هر حال ما تا روز آخر با شما هستیم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
نفر دوم کیس ما الان دوباره آپدیت شد .

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آپدیتها :
تاریخ مصاحبه 24 اپریل
نفر اصلی : 29 اپریل - 3 می - (با ایمیل 19 جون - 23 جولای - 1 اگوست)
همراه : 29 اپریل- 3 می - 6 می - ( با ایمیل 19 جون - 23 جولای - 1 اگوست ) بدون ایمیل از آمریکا 12 اگوست - از سفارت 13آگوست
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-13 ساعت 12:32)payampars نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 11:05)hosseinshokri نوشته:  من کلیر شدم. خدا این لحظه رو نصیب همتون بکنه،
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

مبارک باشه

مبارک باشه

سلام منهم به شما دو دوست عزیز تبریک می گم میشه بگید چطوری متوجه شدید؟از طریق سیس یا سفارت یا ایمیل ؟ خیلی از دوستان ابوظبی منتظرند این رو بدونند
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، ma300me ، Arash R ، daad ، hosseinshokri ، javid737 ، ali_gh ، پدی ، b_argi ، payampars ، Alirezaa2013
(2013-08-13 ساعت 12:35)gole shabbo نوشته:  از کجا فهمیدید انکارا اپدیت نشده

بچه ها هم همین سوالو کردن ازش ولی جواب نداده. فکر کنم رفته جشن گرفته و یه هیئتو گذاشته تو خماری !!!
گل شب بوی عزیز بعضی از بچه ها با ایمیل فهمیدن که کلیر شدن

تشکر کنندگان: hosseinshokri ، zohre02 ، daad ، mehdi didam ، ali_gh ، b_argi ، پدی ، mehdi389 ، payampars ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، r91
(2013-08-13 ساعت 12:47)پرستوی مهاجر نوشته:  [font=Impact]GIFAعزیز من کلیر شدم ولی تا منتظر سرا اب وجارو نکنم دوستان تنها نمیزارمSmile[/font]
ههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جججججججججججججججییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
ددددددددددددددددددددددسسسسسسسسسسسستتتتتتتت
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
شیلا شمس تو رو خدا بیا یه حرفی بزن آخه ...
سفارتها کم بودن شیلا شمس گرامی هم اضافه شد Big Grin
در هر جهت باز هم کلیر شدنت رو تبریک میگم شیلا خانم
با سلام و تبریک خدمت تمام دوستان کلیر شده
این هفته از اون هفته های خووبه اینم از انرژی مثبت برای آنکارا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
سلام دوستان.
مگه انكارا اعلام كلير كرده؟من هر چي سايت رو رفرش ميكنم همون اطلاعات قبلي مياد.ممنون ميشم يكي پاسخ بده.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، morvarid1364 ، e76779 ، b_argi ، پدی ، lonelyman ، hosseinshokri ، r91 ، payampars ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
آنکارا آپدیت نشده. فکرکنم ایشون از کلیرشده های قبلی هستن و تازه متوجه شدن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: daad ، morvarid1364 ، zohre02 ، b_argi ، پدی ، lonelyman ، hosseinshokri ، r91 ، payampars ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان