کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
این آنکارا با این معطل کردنش داره نون دونی خودشو قطع می‌کنه والا ..

ای ۲۰۱۴ ایا بدانید و آگاه باشید.....

آقا نزنید این آنکارا رو ازین به بعد.. نزنید.........
(2013-08-13 ساعت 11:40)MEHDIREZAEI نوشته:  خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــا شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکرت
[font=Arial]

هوراااااااااااااااااااااااااااااا

خیلی بهتون تبریک میگم و همچنین به دوستای دیگه که کلیر شدن.
[/font]
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-13 ساعت 12:55)marjani نوشته:  با سلام و تبریک خدمت تمام دوستان کلیر شده
این هفته از اون هفته های خووبه اینم از انرژی مثبت برای آنکارا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آنکارا این هفته باید بترکونههه و هواررررررررهای آنچنانی نسیب آنکارایی ها بشه....
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-13 ساعت 12:31)gifa نوشته:  دقت کردید بچه هایی که کلیر میشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میترسم دیگه کسی نمونه که برامون هورا بکشه بچه ها ماروهم دریابید پلیززززززز

خدایا یه کاری کن ما هم این هفته هوووووووووووورا بکشیم....
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
(2013-08-13 ساعت 03:46)hsevensky2013 نوشته:  آنگــــاه که انتظارت پایان میابــــد
نــــــرو !
وفـــــــا از اینجا آغاز می شود...

اتفاقا انتظارتون که پایان یافت، آب دستتونه بذارید زمین و برید برای ویزا.
کسی هم حمل بر بی وفایی نخواهد کرد!

در ضمن تبریک فراوان به دوستان کلیر شده: پرستوی مهاجر، مهدی رضایی، حسین شکری و شیلا خانم.
امیر جان نوشین رو از قلم انداختی... راستی روزت هم مبارک
تبريك به دوستان نازنين و تبريك بابت كليرشدن اين عزيزان ..
بعد از ايروان و ابوظبي كه در حال كلير كردن دوستان هست ...
فردا احتمال زياد روز "انكاراس" ، ابديتهاي دسته جمعي انكارا در روزهاي اخير
نشونه مطلوبي بوده ، به اميد خدا ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
امیر جان ستاره ی من یادت نره WinkBig Grin
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
سلام، تبریک به همه دوستان کلیر شده.Rolleyes

امیرجان خوش به حالت که رفتی و من و شهرام عزیز رو با زنجیر و نرده های سفارت تنها گذاشتی. ایروان خوش بگذره.

از امشب باید بخونم. من مرد تنهای شبم، مهر بی ویزایی بر لبم .........
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
باید چی کار کنیم از این کلافگی در بیااااااااااایم؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، payampars ، lonelyman ، b_argi ، dove ، mehdi389 ، mrr777 ، Mehrdadordi ، zohre02 ، Arash R ، manzar333 ، رجبعلی ، daad
درود بی پایان به دوستان و سروران گرامی در سرزنده ترین تاپیک مهاجرتی دنیا

تبریک و شادباش فراوان به دوستان عزیزم SmileSmile

پرستوی مهاجر، مهدی رضایی، حسین شکری و شیلا خانم

هوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به امید تداوم خبرهای خوش از هر 3سفارت SmileSmileSmile

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تبریک میگم به کلیه دوستان کلیر شده ما که هنوز منتظریم برای ما هم دعا کنید
هورررررراااااااا برای دوستان کلیر شده
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
ای موقع روز در وقت اداری این همه آدم اینجا چکار دارند کاربران در حال بازدید این موضوع: Biz Biz، dove، far-dv2013، hosseinshokri، kouroshd، lonelyman، m2m2m22، manzar333، mariana، mehdi389، mehdir، mona_gh، mrr777، paradies، payampars، pooya.n، raam12000، raham، مریم پرتوی، نوروز، کمنت، گل نهال، پاک، پدی، سو سو، شادی قاسمی، 3 کاربر مخفی، 6 مهمان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-13 ساعت 13:37)پدی نوشته:  ای موقع روز در وقت اداری این همه آدم اینجا چکار دارند کاربران در حال بازدید این موضوع: Biz Biz، dove، far-dv2013، hosseinshokri، kouroshd، lonelyman، m2m2m22، manzar333، mariana، mehdi389، mehdir، mona_gh، mrr777، paradies، payampars، pooya.n، raam12000، raham، مریم پرتوی، نوروز، کمنت، گل نهال، پاک، پدی، سو سو، شادی قاسمی، 3 کاربر مخفی، 6 مهمان

همه مرخصی گرفتن .....
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC
من که ادارم با گوشی وصلم و دارم چک میکنم
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان