کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گلم raham و gifa و pooya.n و پدی و mohammad fazli و aghaghia و abloom_ma و Nasimmmm و roeentan و kasrafo از بابت رتبه خیلی ممنونم. ایشالا در همه مراحل موفق باشید
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-13 ساعت 13:52)hosseinshokri نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 12:31)gifa نوشته:  دقت کردید بچه هایی که کلیر میشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میترسم دیگه کسی نمونه که برامون هورا بکشه بچه ها ماروهم دریابید پلیززززززز
اين تاپيك اونقدر مهيج و فعال هست كه تا آخرش اينجا مي مونيم.
نترس دوست من ما 2014 ها حالا حالا ها هستیم. خودمون جشن ترخیصی میگیریم براتون انشااله Big Grin
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: zohre02 ، gifa ، b_argi ، abloom_ma ، shatsi ، پدی ، nooshshahnar ، Mbf232 ، Arash R ، 5ina ، mehrana ، Alirezaa2013 ، payampars ، hosseinshokri ، Biz Biz ، رجبعلی ، alihmh ، habibi ، daad
(2013-08-13 ساعت 14:34)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:24)mrr777 نوشته:  سلام، تبریک به همه دوستان کلیر شده.Rolleyes

امیرجان خوش به حالت که رفتی و من و شهرام عزیز رو با زنجیر و نرده های سفارت تنها گذاشتی. ایروان خوش بگذره.

از امشب باید بخونم. من مرد تنهای شبم، مهر بی ویزایی بر لبم .........
محمدجان غمی نیست رفیق...با اینکه امیر رفت و ما تنها موندیم اما همین زنجیر و نرده های سفارت رو عشق است...اصلاً من میرم خرید می کنم میایم میون این غُل و زنجیر خوش می گذرونیم ...یهو دیدی آفیسر هم از جوّ ،خوشش اومد ، تریپ رفاقتی برداشت و ما رو همونجا دم در کلیر کردTongueTongueTongue
راستی تبریک و هوراااا برای دوستانی که امروز کلیر شدند Smile
باز که شما دو تا دارین تک میپرین؟؟؟؟؟
اخه آخر معرفت و وفا زیر پاتونو ببینین؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-13 ساعت 14:49)b_argi نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:34)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:24)mrr777 نوشته:  سلام، تبریک به همه دوستان کلیر شده.Rolleyes

امیرجان خوش به حالت که رفتی و من و شهرام عزیز رو با زنجیر و نرده های سفارت تنها گذاشتی. ایروان خوش بگذره.

از امشب باید بخونم. من مرد تنهای شبم، مهر بی ویزایی بر لبم .........
محمدجان غمی نیست رفیق...با اینکه امیر رفت و ما تنها موندیم اما همین زنجیر و نرده های سفارت رو عشق است...اصلاً من میرم خرید می کنم میایم میون این غُل و زنجیر خوش می گذرونیم ...یهو دیدی آفیسر هم از جوّ ،خوشش اومد ، تریپ رفاقتی برداشت و ما رو همونجا دم در کلیر کردTongueTongueTongue
راستی تبریک و هوراااا برای دوستانی که امروز کلیر شدند Smile
باز که شما دو تا دارین تک میپرین؟؟؟؟؟
اخه آخر معرفت و وفا زیر پاتونو ببینین؟
[b]
بابک جـــــــــــان قدم شما روی چشـــــــــم ...به قول رانندگان محترم تریلر:
[b]چش مایی Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: b_argi ، gifa ، abloom_ma ، nooshshahnar ، morvarid1364 ، zohre02 ، ali_gh ، payampars ، hosseinshokri ، رجبعلی ، daad
بچه های مهاجرسرا در دوران کلیرنس
[عکس: c0bc64c7bc20f5021.jpg]

بچه های مهاجرسرا بعد از کلیر شدن
[عکس: 9a6b65d1c63c44dd1.jpg]
دوستان عزیز

آیا کسی رو میشناسین که دیروز یا امروز به آنکارا رفته باشه واسه پیک آپ ویزا؟
لطفا اینجا یا به صورت پیغام خصوصی به من معرفی کنین. یک سوال مهم باید ازشون بپرسم.

واقعا ممنون میشم از کمکتون
تشکر کنندگان: b_argi ، Arash R ، morvarid1364 ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، payampars ، hosseinshokri ، رجبعلی ، daad
(2013-08-13 ساعت 10:36)mona_gh نوشته:  دوستان یه سوال من باید برم سفارت ایروان چون کلیر شدم
چه جوری که می گن باید بری اون برگه آبی و پاسپورت را بندازی تو صندوق؟
یعنی تو چه پاکتی >؟

روی پاکت چی بنویسیم؟
یعنی کسی تحویل نمی گیره؟

دوست عزیز همسر بنده امروز مدارک را تحویل داد به این صورت که یک پاکت به شما میدهند که برگه ابی و مدارکتان را در ان گذاشته و شماره تماستان را روی ان نوشته در صندوق می اندازید تا برای تحویل ویزا با ان شماره با شما تماس بگیرند
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
سلام به دوستان عزیز و پر امید منتظر
مثل اینکه ابوظبی یه تکونی به خودش داده و تو این 2 روز 4 تا کیس رو من میشناسم که کلیر شدن تو این یه ماه که این دمق بودم حال و حوصله خودمو نداشتم
ولی مثل اینکه باید چمدونامونو ببندیم
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
(2013-08-13 ساعت 12:31)gifa نوشته:  دقت کردید بچه هایی که کلیر میشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میترسم دیگه کسی نمونه که برامون هورا بکشه بچه ها ماروهم دریابید پلیززززززز

داشتیم ؟خیلی بهم برخورد دوست عزیز.
من به عشق شما اینجام بزرگوار.
لاتاری 2013

پس ما هم موییم دیگهBig GrinBig Grin...دم شما گرمBig Grin

اقا ما تا ته تهش اینجاییم ... Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-08-13 ساعت 15:16)sce نوشته:  

داشتیم ؟خیلی بهم برخورد دوست عزیز.
من به عشق شما اینجام بزرگوار.

گفتم بگم یک موقع نکنه دیگه نیایید خبSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-13 ساعت 15:01)Ahmad0756 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 10:36)mona_gh نوشته:  دوستان یه سوال من باید برم سفارت ایروان چون کلیر شدم
چه جوری که می گن باید بری اون برگه آبی و پاسپورت را بندازی تو صندوق؟
یعنی تو چه پاکتی >؟

روی پاکت چی بنویسیم؟
یعنی کسی تحویل نمی گیره؟

دوست عزیز همسر بنده امروز مدارک را تحویل داد به این صورت که یک پاکت به شما میدهند که برگه ابی و مدارکتان را در ان گذاشته و شماره تماستان را روی ان نوشته در صندوق می اندازید تا برای تحویل ویزا با ان شماره با شما تماس بگیرند
خیلی ممنون که جواب منو دادید
به همسر شما نگفتند که چند روز طول می کشد؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، morvarid1364 ، farmiz ، hosseinshokri ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-08-13 ساعت 15:22)rezagh نوشته:  

پس ما هم موییم دیگهBig GrinBig Grin...دم شما گرمBig Grin

اقا ما تا ته تهش اینجاییم ... Wink

ما خاکتیم آقا ...
(2013-08-13 ساعت 14:37)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان گلم raham و gifa و pooya.n و پدی و mohammad fazli و aghaghia و abloom_ma و Nasimmmm و roeentan و kasrafo از بابت رتبه خیلی ممنونم. ایشالا در همه مراحل موفق باشید

سلام آقا مهدی نمیخوای یه هوراااااااااااااااااای رنگی بکشی؟
بهت تبریک میگم بابت کلیر شدنت
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــر فـــــــــــــــــــــــــــــــــوری

[عکس: large.jpg]

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان