کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به نام خداوند بخشندة مهربان

تو آن خدايي هستي كه جز تو معبودي نيست؛ آغازگر و بازگردانندة آفريدگان هستي و تويي آن خدايي كه جز تو معبودي نيست؛ تدبير كنندة كارها هستي و هر كه را در قبرهاست، برمي‌انگيزي؛ تو همان خداي يكتايي هستي كه جز تو معبودي نيست؛ تنگ گيرنده و گسترانندة هستي و تو آن، خدايي هستي كه جز تو معبودي نيست و وارث زمين و ساكنان آن هستي. از تو درخواست مي‌كنم به واسطة نامت كه هرگاه بدان خوانده شدي، پاسخ دادي و هرگاه بدان وسيله از تو درخواست شده، عطا كردي و به حقّ محمّد و اهل بيت او و به واسطة حقّي كه براي ايشان بر خود واجب ساخته‌اي. از تو درخواست مي‌كنم تا بر محمّد و آل محمّد درود بفرستي و حاجتم را برآورده سازي؛ همين ساعت، همين ساعت اي آقاي من؛ اي مولاي من؛ اي فريادرس من؛ از تو مي‌خواهم به واسطة تمامي نام‌هايي كه خويشتن را بدان ناميده‌اي و آن را در دانش پنهانيت نزد خود نگه داشته‌اي؛ كه بر محمّد و آل محمّد درود بفرستي و در رهايي ما از اين گرفتاري و سختي شتاب كني. اي دگرگون‌كنندة دل‌ها و چشم‌ها؛ اي شنواي دعا؛ به راستي كه تو بر هر چيزي توانا هستي؛ به واسطة رحمتت اي مهربان‌ترين مهربانان».

آمین یا رب العالمین
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
باسلام خدمت امیر خان
ضمن تبریک بابت کلیر شدن دوستان و جنابعالی :لطفا مارو هم به لیست منتظرسرا اضافه کنید تاریخ مصاحبه ما 8 آگست بود .
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
(2013-08-13 ساعت 18:43)payampars نوشته:  
خدایا 141 نفر منتظر رحمت و بخشایش تو هستند
دل این141 نفر را نیز مانند دیگر دوستان کلیر شده ما شاد گردان
به حق رحمت و بزرگیت که میدانم بخشاینده ترین هستی

آقا منم بازی. با من 142 نفر میشید .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
دیشب بعد از دقیقا یک1 هفته جواب فرم 9 سوالی رو ایمیل کردم و امروز کیسم آپدیت شد .

به امید خدا به زودی همه کارنت بشیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-08-13 ساعت 19:33)DIVE نوشته:  دیشب بعد از دقیقا یک1 هفته جواب فرم 9 سوالی رو ایمیل کردم و امروز کیسم آپدیت شد .

به امید خدا به زودی همه کارنت بشیم

منظورت کلیره دیگه؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
شاید این جمعه بیاید یا شاید تا جمعه بیاید
هیچ چیزی بهتر از مثبت بودن به آینده نیست این روزها تمام میشه اینم برای تمام دوستان گل مهاجر سرایی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-13 ساعت 17:37)ma300me نوشته:  آیا از آنکارا امروز 13 آگوست کسی آپ شده؟ اگه کسی شده لطفا اعلام کنه، ممنونم.

سلام
منم امروز آپدیت شدم .از 14 jun تا 11 jul که با ایمیل آپ شده بودم دیگه آپ نشدم تا به امروز
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
(2013-08-13 ساعت 19:55)سو سو نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 17:41)princesess نوشته:  پ چرا هیشکییییییییییییی آپدیت نشده امروز ؟!!Sad

من اپدیت شدم Shy
دیروز هم آپ شده بودین؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: dove ، ali_gh ، Alirezaa2013 ، ari_kiana ، hosseinshokri ، b_argi ، daad ، payampars ، zohre02
(2013-08-13 ساعت 19:06)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 16:55)setareh2013 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:25)bigharar نوشته:  برای دوستان منتظر یک حساب سر انگشتی کردم مطمین شوید سهمیه ایران تمام نمیشه با تقریبی که از کلیر شده ها به دست می آید تقریبا یک پنجم برنده ها عضو مهاجر سرا هستند اگر حاضرین تو منتظرسرا هر سه سفارت رو جمع و در پنج ضرب کنید حدود 1700 نفر می شود اگر فرض کنیم همین تعداد یک ضرب گرفتند که محاله تازه می شه 3400 تا پس امکان نداره سهمیه پر بشه

اگه در نظر بگیرید که تعداد افراد کیس گاهی بیش از یک نفر هستند و متوسط را 2 نفر در نظر بگرید آنوقت 3400 نفر شما می شود 6800 !
دوستان عزیز هر ساله از اداره مهاجرت آمریکا به 50000 کیس، ویزا اعطا خواهد شد، حالا میخواد داخل هر کیس یک نفر باشه یا یه خانواده 50 نفری Big Grin. همانطور که میدونین هر کیسی یک نفر برندۀ اصلی داره با شماره 01 و بقیه زیر مجموعۀ اون شخصه یعنی 02، 03 و...
حالا از تعداد 50000 کیس برنده واجد شرایط ویزای هر ساله، سهمیه ایران برای 2013 یه چیزی حدود 3500 کیس ویزا هستش نه 3500 نفر ویزا ( دوستان دقت کنین).
حالا خودتون یه دو دو تا چهار تا کنین ببینین آیا با این سختگیریهایی که سه سفارت خونه تا به الان داشته و یا از طریق آزمایش آزمون و خطا در دو سفارتخونه آنکارا و ابوظبی آیا امکان داشته که این سهمیه 3500 کیس تموم شده باشه یا نه؟ پس دوستان خواهشاً هر از گاهی فلش بک به عقب نزنین و هی موضوع تموم شدن یا نشدن ویزا رو اینجا عنوان نکنین، چون به اندازه کافی جو اینجا درهم و متشنج هست، و تازه هم اگه حرف شما درست باشه و ویزا بر فرض محال بخواد تموم بشه، با زدن تو سر خودمون و خون و دل خوردن ،ویزا دار میشیم عایا Cool...

و اما اینکه آیا ویزا تموم میشه یا نه من به جرأت میگم تموم نخواهد شد، چونکه اگه میخواست تموم بشه سال 2013 نسبت به سال 2012 کیسهای برنده بیشتری رو اعلام نمیکردند، پس این اضافه اعلام، توسط اداره مهاجرت آمریکا، نوید اینو میده که هیچوقت تا به 2013 سهمیه 7% ایران تموم نشده بوده...
کسانی هم که خیلی مصر هستند که خودشون رو نگران این موضوع کنند، خواهشاً این نگرانی رو فقط و فقط برای خودشون نگه دارند و اینجا منعکس نکنند، چون بقیه دوستان هیچ علاقه ای به دغدغه های اونها ندارند Cool
خیلی خیلی ممنون از تمامی دوستان

با اینکه بنده معتقدم احتمال به اتمام رسیدن ویزاها بسیار پایینه اما بی شک اطلاعات شما غلطه دوست عزیز
هر ساله بین 50 تا 55 هزار ویزای لاتری میتونه صادر بشه که هر قاره سهمیه مربوط به خود و هر کشور 7 درصد یعنی 3500 ویزا برای هر کشور امکان صادر شدن هست که گاهی به دلایلی میتونه متغیر باشه (کمی بیشتر)
اگه شما سال 2012 رو در نظر بگیرید کیس نامبر ها تا حدود 70 هزار هست یعنی هفتاد هزار کیس اما برندگان صد هزار نفرن
امسال اسیا شانزده هزار برنده داشته اما کیس نامبر ها تا 10 هزار و اندی بیشتر نیست یعنی میانگین هر کیس 1.6 تن هست

You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013 (October 1, 2012 to September 30, 2013 ). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please retain this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lonelyman ، roeentan ، hosseinshokri ، sce ، b_argi ، daad ، payampars ، گل نهال ، zohre02
دوستان عزیزم ..
یه ساعت پیش برای بار دوم تو 10 روز گذشته زنگ زدم DOS دوباره گفتن وضعیت کیس پندینگه.؟؟؟؟؟؟Sad
اخرش که چی؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دوستان من یه بار 7 و یه بار 12 آگوست آپ شدم و لی امروز نه به نظرتون خبراییه/؟/؟//؟؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: ari_kiana ، ma300me ، jj bobo ، 5ina ، dove ، lonelyman ، ali_gh ، hosseinshokri ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، b_argi ، daad ، payampars ، lilistar ، zohre02
(2013-08-13 ساعت 20:50)ramin888 نوشته:  دوستان من یه بار 7 و یه بار 12 آگوست آپ شدم و لی امروز نه به نظرتون خبراییه/؟/؟//؟؟

اين آپديتهاي ديروز از سفارت بوده چون من دقيقا ساعت ١١ چك كردم و هيچ آپديتي نشده بود بعد ساعت ١٢/٣٠ چك كردم آپديت شدم احتمال ميدم تا جمعه آنكارا آپديت كنه نگران نباشيد Wink
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳

برنامه مصاحبه های لاتاری انکارا به تاریخ امروز آپدیت شده . تا قبل از امروز آخرین آپدیتش 2 آگوست بود.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
فقط میخواستم بگم که انکارا داره کار میکنه.
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، yalda91 ، AsemanAbee ، shatsi ، b_argi ، daad ، payampars ، zohre02 ، manila
(2013-08-13 ساعت 16:05)zohre02 نوشته:  وقتی تازه عضو منتظرا سرا شده بودم بالای جدول آنکارا رو نگاه می کردم خانم fatemeh honari پیشکسوت بود و همیشه دلم براش می سوخت و دلم می خواست زود کلیر بشه تو دلم می گفتم چه صبری داره ایشون ، خانم fatemeh honari کجائی که ببینی ازت رد شدیم ،شما بعد از 185 روز کلیر شدی ما با گذشت 202 روز هنوز بین زمین و آسمان معلقیم

سلام دوست عزیز
به اطلاعتون برسونم که خانم فاطمه هنری هفته پیش تهران را به مقصد لس آنجلس ترک کرد. نگران نباشید شما هم ایشالا به زودی کلیر می شوید و به ایالت مورد نظر خود سفر می کنید.
(2013-08-13 ساعت 20:36)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم ..
یه ساعت پیش برای بار دوم تو 10 روز گذشته زنگ زدم DOS دوباره گفتن وضعیت کیس پندینگه.؟؟؟؟؟؟Sad
اخرش که چی؟؟؟؟

شماره چنده باید انگلیس حرف زد سریع جواب بدین من زنگ بزنم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: ma300me ، hosseinshokri ، mehdi389 ، b_argi ، daad ، payampars ، mehdi didam ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان