کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خداوندا یک روز دیگر با امید به بزرگی و رحمت بی کرانت به شب رسید. می دونم که تو صدای همه ی ما رو می شنوی. می دونم که برایت هیچ کاری نداره کلیر کردن همه ی منتظران. می دونم که تنهامون نمی زاری. خدایا با امید اینکه با سپیده ی صبح فردا دل همه مون رو شاد کنی سر بر بالش می گزاریم. خدایا بزار فردا همه بخندیم و هورا بکشیم. آمین
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-13 ساعت 22:05)joody نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 20:36)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم ..
یه ساعت پیش برای بار دوم تو 10 روز گذشته زنگ زدم DOS دوباره گفتن وضعیت کیس پندینگه.؟؟؟؟؟؟Sad
اخرش که چی؟؟؟؟

آقاي ارگي من مطمئنم اين هفته نوبت شما و همسر منه كه كم كم دارين پيشكسوت ميشين ....
الان اين پست رو دارم از فرودگاه امام مينويسم در حالي كه خيلي دلم گرفته ... چون بايد بدون همسرم با دخترم تنها سفر كنيم ...
سفر خوشی رو براتون ارزو دارم و اینده روشنی رو در دنیای جدید داشته باشید
امیدوارم دست همسرتونو بگیرم و با سلام و صلوات بیارمش ینگه دنیا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-13 ساعت 22:52)usa lover نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 17:50)setareh2013 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 17:27)bigharar نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 16:55)setareh2013 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:25)bigharar نوشته:  برای دوستان منتظر یک حساب سر انگشتی کردم مطمین شوید سهمیه ایران تمام نمیشه با تقریبی که از کلیر شده ها به دست می آید تقریبا یک پنجم برنده ها عضو مهاجر سرا هستند اگر حاضرین تو منتظرسرا هر سه سفارت رو جمع و در پنج ضرب کنید حدود 1700 نفر می شود اگر فرض کنیم همین تعداد یک ضرب گرفتند که محاله تازه می شه 3400 تا پس امکان نداره سهمیه پر بشه
اگه در نظر بگیرید که تعداد افراد کیس گاهی بیش از یک نفر هستند و متوسط را 2 نفر در نظر بگرید آنوقت 3400 نفر شما می شود 6800 !

تا آنجایی که من دیدم و شنیدم همه جا صحبت از ویزا و تعداد ویزاست. مثلا میگویند 50 هزار ویزا یا 3500 ویزا. به آن تعداد کیس رسیدگی می کنند که تعداد
در همین مهاجرسرا زیاد راجع به این موضوع صحبت شده.
... انتظار طولانی اونها رو نگران کرده و نیاز به روحیه دادن دارن
اما متاسفانه گویا شما تیپ شخصیتی مثل گلام در کارتون گالیور دارید
علارغم اینکه خودتون در پست هاتون اشاره کردین که دوستان در حساس ترین و پر استرس ترین مراحل مهاجرت هستن
ولی هر از گاهی پست های مایوس کننده میگذارید
اینجا همه نیاز به امیدواری دارن
البته امیدواری که با توجه به منطق و شواهد و دوره های قبل فقط یک امیدواری ساده نیست بلکه تجزیه و تحلیل منطقی است
که با توجه به سری دوم اعلام در مهرماه و همچنان وقت سفارت در سپتامبر هم داده شده پس ویزای زیادی باقی مونده که با احتساب مصاحبه های 1ماه آینده هم تمام نخواهد شد
من مییدوونم هیچکدوممون کلیر نمیشیم TongueTongueWink
شوخی کردم بابا هممون کلیر میشیم. من فقط محاسبات جناب بیقرار را زیر سوال بردم. یک پنجم و 1700 و مساوی بودن یکضرب و کلیرنس... منجر به نتیجه گیریی میشه که من گفتم.
به نظر من تعداد برندگانی که به طور صحیح تا مرحله مصاحبه اومدن خیلی کمتر از 3500 نفر هستند و امکان نداره این سقف پر بشه. خیلی ها در پر کردن فرمها یا ارائه مدارک اشتباه کرده اند. روز مصاحبه ما در ابوظبی خانواده ای آمده بودند که قرار مصاحبه اشان در همانروز در آنکارا بود و آقاهه می گفت ایمیل زدم برای انتقال مصاحبه به ابوظبی، آفیسر هم گفت آیا کانفیرمیشن هم برات اومده که مصاحبه ات اینجاست؟؟ خلاصه با چشم گریان سفارت را ترک کردند در اثر یک ندانم کاری. امیدوارم آن خانواده الان جزو کسانی نباشند که از دولت آمریکا طلبکار شده و حساب مخارجی که برای لاتاری صرف کرده اند را پای دولت آمریکا ننویسند.
کسانی برای به دست آوردن این گرین کارت نیم میلیون دلار خرج می کنند و سالها دوندگی، حالا دولت آمریکا میخواد اونو به یه تعداد آدم خوش شانسی که خوشبختی خودشونو در آمریکا میبینند مجانی بده ولی هیچ تضمینی هم به کسی نداده که حتما اونو بهش بده. این نکته را از روز اول در تمام مکاتباتشون به همه ما گفتن.
نتیجه: ما همه تلاشمون را کرده ایم که مراحل را به درستی طی کنیم، خوش شانس هم بودیم، حالا اگه دولت آمریکا لطف بکنه و به ما ویزا بده خیلی خیلی خوشحال می شیم و ممنون و متشکرش میشیم و همه جوره سعی می کنیم جبران کنیم (*). اگر هم نداد خیلی غمگین میشیم و مدتها افسرده... ولی دعا می کنیم که پاینده و آباد و آزاد باشه و ما باز بتونیم سالهای بعد برنده بشیم....
---
(*) فکر می کنم ما که خودمونو داریم می کشیم تا شهروند آمریکا بشیم چنین چیزی باید بگیم:
ما گلهای خندانیم - فرزند آمریکاییم
ما آمریکای خود را - مانند جان می دانیم
ما باید دانا باشیم - هوشیار و بینا باشیم
از بهر حفظ کشور - باید توانا باشیم
آباد باش آمریکا - آزاد باش آمریکا
از ما فرزندان خود - دلشاد باش آمریکا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: payampars ، Sonaen60 ، daad ، lonelyman ، afshin-b ، manzar333 ، Arash R ، r91 ، tabim4 ، sadeghi897 ، amiz.abdollah ، b_argi ، princesess ، elmira_fa
واااااااااای من آپدیت شدم امروز ۱۳ اگست

قبلش ۱۰ می بود آپدیتم

فک کنم افیسر هم مهاجرسرا رو می‌خونه آخه دیروز اینجا قر میزدم که چرا فقط پدرم آپدیت می‌شه... هووراا

پدرم ۱۲ اگست آپدیت شده بود
قابل توجه امير مهاجر عزيز

(2013-08-13 ساعت 19:18)alireza2753 نوشته:  باسلام خدمت امیر خان
ضمن تبریک بابت کلیر شدن دوستان و جنابعالی :لطفا مارو هم به لیست منتظرسرا اضافه کنید تاریخ مصاحبه ما 8 آگست بود .
(2013-08-13 ساعت 22:31)ma300me نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:24)نامی کاشی نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:12)shilashams نوشته:  سلام. ما هم کلیر شدیم. یه سوال دارم . برای گرفتن ویزا باید بریم آنکارا. بلیط و هتل برای چند روز بگیریم؟

سلام ، تبریک میگم
میشه بگین چطوری فهمیدین کلیر شدین ؟ چون آنکارا از هفته پیش لیست اعلام نکرده

اکثر بچه های می گن ویزا 2-3 روزه میاد ولی سفارت میگه ماکزیمم 10 روز ....تصمیم گیری با شما ....

خانم شمس با عرض تبریک مجدد، چرا جواب نمیدین که چه جوری فهمیدین کلیر شدین؟

سلام. کیس ما خاص بود و به ما ایمیل زدن. جمعه تو سایت اعلام می کنن. ما کانادا زندگی می کنیم و روز مصاحبه گفتیم اگه می شه ویزا رو از اینجا پیک اپ کنیم. دیروز ایمیل زدن که کلیر شدین و ببابد انکارا بهتره.
(2013-08-13 ساعت 20:35)vmware نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 19:06)mrbonbon نوشته:  دوستان عزیز هر ساله از اداره مهاجرت آمریکا به 50000 کیس، ویزا اعطا خواهد شد، حالا میخواد داخل هر کیس یک نفر باشه یا یه خانواده 50 نفری Big Grin. همانطور که میدونین هر کیسی یک نفر برندۀ اصلی داره با شماره 01 و بقیه زیر مجموعۀ اون شخصه یعنی 02، 03 و...

با اینکه بنده معتقدم احتمال به اتمام رسیدن ویزاها بسیار پایینه اما بی شک اطلاعات شما غلطه دوست عزیز
هر ساله بین 50 تا 55 هزار ویزای لاتری میتونه صادر بشه که هر قاره سهمیه مربوط به خود و هر کشور 7 درصد یعنی 3500 ویزا برای هر کشور امکان صادر شدن هست که گاهی به دلایلی میتونه متغیر باشه (کمی بیشتر)
اگه شما سال 2012 رو در نظر بگیرید کیس نامبر ها تا حدود 70 هزار هست یعنی هفتاد هزار کیس اما برندگان صد هزار نفرن
امسال اسیا شانزده هزار برنده داشته اما کیس نامبر ها تا 10 هزار و اندی بیشتر نیست یعنی میانگین هر کیس 1.6 تن هست

You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013 (October 1, 2012 to September 30, 2013 ). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please retain this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance
خانم یا آقای محترم، شما بهتره به جای اینکه بفرمایین اطلاعاتتون غلطه، از جمله من با شما موافق نیستم استفاده و یا جمله تون رو شروع کنین... در هرصورت اطلاعات شما هم به هیچ وجهی سندیت منطقی نداره و من نظریه شما رو قبول ندارم به دلایل زیر...

اول از همه خیلی وقته که 5000 تا از سهمیه کم کردن و کل سهمیه رسیده به 50000 ویزای لاتاری اینم منبعش: For fiscal year 2013, 50,000 diversity visas
will be available
در ضمن تعداد 3500 کیس به هیچ وجهی برای هیچ کشوری طبق قانون اداره مهاجرت ایالت متحده تغییر پذیر نیست که شما فرمودین به دلایلی بالا پایین میشه ( ایران نیست که بخوان پارتی بازی کنن برای یه کشور)
دوم اینکه همینجوری که شما میبینین ننوشته 50000 تا ویزا، منظورم نوع ویزا رو کاملاً مشخص کرده، که این خود دلیل بر اینه که این نوع ویزا با بقیه مدلها فرق میکنه یعنی همون 01، 02 و...
سوم از همه مهمتر، تا اونجایی که من میدونم تعریف ویزا یعنی اجازه ورود به اون کشور بدون هیچ مشکل و محدودیتی در زمان خاص... طبق صحبتهای خودتون اگر در هر خانواده هر کدوم یک ویزا دریافت کنند ، از اونجایی که شما هم ماهیت ویزا رو خوب میدونین یعنی اینکه اجازه ورود در بازه زمانی نوشته شده روی ویزا و این یعنی اینکه هر کی خواست وارد اون کشور بشه. تا اینجا که قبول داری؟
خوب شما اینو دقت کردین اگه حرف شما درست باشه، چطور اعضای زیر مجموعه شخص برنده که به گفته شما هر کدوم یه ویزای تمام عیار رو گرفتن اگر بخوان به تنهایی وارد آمریکا بشند، قانون مهاجرت اجازه بهشون نمیده و اونها رو از همون داخل فرودگاه برمیگردونه که این یک دلیل دیگه بر اینه که زیر مجموع تحت هیچ عنوانی ویزای کامل به گفته شما دریافت نکرده و فقط به عنوان زیر مجموعه با نفر اصلی حق ورود داره. تا اونجایی که من دیدم و میدونم خانواده ای اگر ویزای کشوری رو بگیرن در اون تایم ویزا به راحتی و به تنهایی میتونن وارد اون کشور بشن و هیچ مشکلی براشون پیدا نمیشه...

چهارم از اونجایی که همه میدونن در سال 2013 کل کیسی که از ایران برنده شده 6200 کیس بوده ( منبع رادیو فردا طبق صحبتهای پارسال خانم سارا کورو رییس سایت مجازی سفارت آمریکا برای ایرانیان) خوب از اونجایی هم که خودتون حساب کردین و همه هم میدونن 7% تعداد کل کیسها میشه 3500 که شما میفرماییننفر میتونن ویزا بگیرن
خوب آیا به نظرتون این میتونه منطقی باشه اگر این عدد رو به میانگین هرکیس که به قول خودتون 1.6 هست تقسیم کنیم کل تعداد میشه 2187 نفر. حالا واقعاً از 6200 کیس یا نفر یعنی فقط 2187 کیس از ایران ویزا میگیرند ؟؟؟ !!! به نظرتون از اول نوامبر که مصاحبه ها شروع شده تا الان 2000 نفر ویزا نگرفتند عایا؟؟؟ پس بقیه ماها منتظر چی هستیم الان و یا اگه تموم شده بود چرا بقیه کیسها کارنت شدن و به مصاحبه دعوت ؟؟؟
پنجم این 2000 نفر خیلی سریع هر سال باید تموم میشد دیگه، یعنی خیلی تعداد کمی هستند، پس چرا پارسال که خانم سارا کورو صحبت میکردند، با گوشهای خودم شنیدم که گفتند "تا الان ( یعنی 2012 ) سابقه نداشته که سهمیه اعطایی به ایران پر بشه به خاطر همین ما در سال 2013 6200 کیس اعلام کردیم تا بتونیم کل سهمیه رو به ایرانیان اعطا کنیم". حالا به گفته شما در سالهای قبل 3500 نفر، تعدادی بوده که نیومده باشند ویزا شون رو بگیرن که این باعث بشه که در سال بعدی تعداد بیشتری رو اعلام کنند تا این کسری پر بشه...
ششم: نمیدونم اینو میدونین تا همین پارسال ویزای اعطایی به کیسها در کلیه کشورها یه چیزی حدود 35000 الی 40000 بوده درست یادم نیست، منظورم اینه که به 50000 تای کل هم نرسیده... خوب دوست عزیز این اعداد صحت عرایض بنده رو در مورد اینکه به تعداد کیس ویزا ربطی نداره نشون نمیده عایا ؟ یعنی در کل کشورهای واجد شرایط ویزا، به قول شما تعداد 50000 هزار نفر در خانواده ها وجود نداشته که کل ویزاها رو بگیرن و یه جورایی نظریه شما ثابت بشه؟
و در آخر اینکه: قانون قرعه کشی لاتاری اینجوریه که وقتی یک نفر رو شماره کیسش رو میکشن بیرون و برنده اعلام میکنند، اون کیس رو دوباره میزارن سر جاش تا برای برنده بعدی هم تعداد کل افراد یکسان باشه( منظورم اینقدر دقیق هستند)، حالا با این گفته شما یعنی اداره مهاجرت برابری در نظر نگرفته، مثلاً یک خانواده دو نفری دو برابر یک فرد مجرد شانس گرفتن ویزا رو داره و همینطور خانواده های سه الی چهار نفری شانس بیشتری. یعنی در مقایسه با یک فرد مجرد دو، سه یا چهار برابر اون شخص ویزا بهشون تعلق میگیره که این موضوع محاله از طرف یک کشوری که دم از حقوق بشر و برابری میزنه. نمیدونم گرفتین چی میگم یا نه... و اگه بازم یه فید بک بکنین به زمان ثبت نام لاتاری، یادتون میاد که افراد متأهل میتونن هم خانم و هم آقا هر دو در ثبت نام باهم شرکت کنن و هر کدوم دیگری رو در زیر مجموع خود ذکر کنند، خوب این نشون میده که اگه حرف شما درست باشه باز در حق یک فرد مجرد اجحاف شده و هیچ تساوی بین افراد وجود نداشته...

توضیحات :
1- در مورد ریفرنس در مورد سخنان خانم سارا خودتون لطف کنین از آرشیو رادیو فردا متن خبر رو برای صحت و سقم عرایض بنده بکشین بیرون...
2- در هر صورت من مصر نیستم که شما نظریه منو قبول کنین یا بالعکس، اما مصر هستم در مورد اینکه بیخودی جو اینجا با فکرای بیخودی، در مورد اینکه آیا ویزا به من میرسه یا نه، بهم نریزه، حالا میخواد ویزاها به کیس ربط داشته باشه یا به تعداد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: shatsi ، mani.iht ، mhb161 ، sadeghi897 ، amiz.abdollah ، innout ، b_argi ، payam62 ، Szsanazsz ، majid194 ، zohre02 ، daad ، سو سو ، efah
سلام. دیروز به ما ایمیل زدن که کلیر شدیم و گفتن تو همین هفته تو سایت اعلام میکنن. البته کیس ما خاص بود . چون ایران زندگی نمی کنیم.
دوستان عزيز در اين لحظات پاياني لاتاري ٢٠١٣ چند تا خواهش دارم ازتون:
لطفاً اين بحث بچه گانه و خنده دار اتمام ويزا رو ديگه توي اين تاپيك پر استرس و در روزهاي پاياني مطرح نكنيد كه فوراً حذف ميشه از طرف هر شخصي كه مطرح بشه چون دوستانمون تا ٣ سپتامبر توي مهاجرسرا اعلام كردن كه هنوز مصاحبه دارن و اين قضيه منتفي است.
بحث ديگه اينكه دوستاني اينجا مثنوي و قصيده و شعرهاي دلتنگي مطرح ميكنن كه با اعتراض شديدي از طرف بچه ها مطرح شده و چندين نفر به من پيغام دادن كه اينجا رو با فيض بوق و استاتوس فيض بوق اشتباه گرفتن و ... خلاصه خواهش ميكنم متنهاي ادبي اينجا نذاريد و تاپيك هردري بدين منظور ساخته شده است.
اين روزها همه در كنار هم و با هم در اينجا محيط مناسب و خنده و بدون استرس و شادي را مهيا ميكنيم
به اميد كلير شدن تمام ٢٠١٣ اي ها
باورم نمیشه ...
این دو سه پست آخری رو پس از دو روز دوری از شما خوندم ...
پس کجا رفت اونهمه امید و دلداری پس از اون امواج خوشایند پاکسازیها ...
کجایید mrbonbon , SHABAH51 , ... تا از آینده های خوب بگید ...
گوشمون پره از ناامیدی و قصه های تلخ ...
دلمون خوشه به این رویای اونور آبی ...
بیاین این روزای آخری با هم و دور هم باشیم ...
امید رو تو دل همدیگه زنده کنیم ...
دست همو بگیریم ...
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-08-14 ساعت 03:01)efah نوشته:  باورم نمیشه ...
این دو سه پست آخری رو پس از دو روز دوری از شما خوندم ...
پس کجا رفت اونهمه امید و دلداری پس از اون امواج خوشایند پاکسازیها ...
کجایید mrbonbon , SHABAH51 , ... تا از آینده های خوب بگید ...
گوشمون پره از ناامیدی و قصه های تلخ ...
دلمون خوشه به این رویای اونور آبی ...
بیاین این روزای آخری با هم و دور هم باشیم ...
امید رو تو دل همدیگه زنده کنیم ...
دست همو بگیریم ...
efah عزیز و مهربان...ما هنوز هستیم و البته در کنار دوستانی که می کوشند نگران باشند و این نگرانی را به دیگران هم سرایت دهند!! ممنون که به یادم بودی... به قول امضای خودم این پایین سمت چپ : این نیز بگذرد!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-14 ساعت 01:44)shilashams نوشته:  سلام. دیروز به ما ایمیل زدن که کلیر شدیم و گفتن تو همین هفته تو سایت اعلام میکنن. البته کیس ما خاص بود . چون ایران زندگی نمی کنیم.

سلام دوست من.
مبارك باشه.اگر امكانش هست ممنون ميشم وضعيت آپ ديتها تون رو بنويسين.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ali_gh ، amiz.abdollah ، Nasimmmm ، b_argi ، ari_kiana ، efah ، ma300me ، dove ، AsemanAbee ، zohre02 ، daad ، payampars
شماها همتون باید کلیر بشین
اصلا حق کلیر نشدن نداریم
اره ، این حق ندارید
کی می گه ، من می گم ، خودم. شماها 2013 هستید لامصب ها
تمام ، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام عزیزان و صبح زیباتون بخیر، این بحث های عجیب در مورد اینکه چند تا ویزا می دن، چند تا ویزا نمی دن چیه آخه.Sad

به جای این حرفهای بی فایده برید برنامه ریزی کنید و وسایلی که می خواید ببرید، بزارید یا بفروشید رو سوا کنید که مثل ما همه چیزتون قاطی پاطی نشه و کلی چیز میز گم نکنید تو لحظات آخر.Cool

من دیشب خانم و دخترم رو راهی کردم و الان هم پسرم تو فرودگاه ایروان منتظر پروازشه. هیچ وقت خوشحال تر از الان نبودم و از دیروز صبح تا حالا با وجود اینکه از خستگی دارم می میرم پلک رو هم نذاشتم.Rolleyes
یه اتفاق جالب و عجیب هم برام افتاد در فرودگاه امام که بعدا براتون تعریف می کنم.Cool

امیر جان بی صبرانه منتظرم تا با هم در سیاتل قدم بزنیم و خاطرات این روزها رو تعریف کنیم و بخندیم.Big GrinBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
کاربران در حال بازدید این موضوع: e76779، gifa ؟؟؟؟؟!!!!!
پس من کجام؟ تازه صفحه رو رفرش کردم Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان