کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
عصر همگی بخیر
بچه ها میشه منو راهنمایی کنین که متن وکالتنامه دریافت پاس و ویزای همسرم چی باید باشه؟
ممنون میشم
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: zohre02 ، Arash R ، ari_kiana ، Mehrdadordi ، b_argi ، daad ، mehdi389 ، habibi ، payampars
(2013-08-14 ساعت 14:28)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان يكي هم به درد ما برسه؛ 12 اپريل آنكارا مصاحبه شده ايم تاحالا دو بار با ايميل سه بار هم خودشان آپديت كرده اند آخرين آپديت برنده اصلي 1 آگوست بقيه 26 جولاي مانده كه مانده منم از حرصم ديگه ايميل هم نمي زنم نمي دونم چرا؟
سلام دوست عزیز ,نگران نباش , شرایط همه آپریلی ها مثل هم هست. من هم بعد از 4 ماه 8 آگوست برای اولین بار آپدیت شدم .
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
(2013-08-14 ساعت 15:02)meysam afjeh نوشته:  عصر همگی بخیر
بچه ها میشه منو راهنمایی کنین که متن وکالتنامه دریافت پاس و ویزای همسرم چی باید باشه؟
ممنون میشم
خوشحالم که دارید به پیشواز ویزا میرید Rolleyes ما یه روز سفارت بودیم .
ایدی parvin-omid راهنماییتون می کنن
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، daad ، sce ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، dove ، efah ، payampars
دوستان عزيزم پستهاي اضافي رو حذف كنين .. يكسري دوستان انجام دادن و سپاس فراوان Smile)
بالاي ١٥٠٠ صفحه ممنوع !!!!!!!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-14 ساعت 13:32)abloom_ma نوشته:  ضمن تبریک به دوستانی که امروز دارند ویزاهاشون را میگیرند....لازم هست این مسئله را یاد آوری کنم که وقتی پاسپورت را به شما تحویل دادند بدون هیچ عجله ...در سفارت مشخصاتی که در ویزا شما قید شده را با مشخصات پاسپورت خود چک کنید که خدائی نکرده مغایرتی نداشته باشد و همچنین با مشخصاتی که بر روی آن کاغذ الصاق شده که بر روی پاکت زرد رنگ تحویل گرفتید.....چنانچه مغایرتی باشد و همان موقع به سفارت اطلاع ندهید شما بعدا در فرودگاه آمریکا با مشکل روبرو خواهید شد ...موفق باشید

ضمن تایید حرف دوست عزیزمون،من هم مجددا همین تاکید رو به بچه ها دارم.نمونش خود من بودم که متوجه این اشتباه شدم.شماره پاسپورت همسر من تو ویزاش با شماره توی پاسش مغایرت داشت.در واقع تو ویزا یه شماره کمتر داشت.کارمند سفارت گفت که مشکلی پیش نمیاد.اما من مطمئن بودم که این مساله واسم داستان میشه.اصرار کردم که اصلاحش کنن.اونا هم همون روز،به فاصله کمتر از نیم ساعت ویزای مجدد صادر کردن و ماجرا به خیر و خوشی به اتمام رسید.
اینجوری شد که ما دو نفریم ولی با سه ویزاTongue.البته یکیش مهر باطل شد دارهBig Grin.
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام دوستان ابوظبی کیسی کلیر یا آپدیت کرده امروز؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، efah ، daad
من و همسرم همين الان كلير شديم
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
سلام دوستان عزیز. من همیشه نوشته های شما را می خواندم ولی یادداشتی نمی گذاشتم. ما نیمه دوم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم . برنده اصلی یکبار 5 آگوست و یکبار هم 12 آگوست آپ شد و الان همه آپ شدیم و برنده هم کلیر! Smile با آرزوی کلیر شدن همه دوستان عزیز.Smile
(2013-08-14 ساعت 16:01)azadnj نوشته:  سلام دوستان عزیز. من همیشه نوشته های شما را می خواندم ولی یادداشتی نمی گذاشتم. ما نیمه دوم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم . برنده اصلی یکبار 5 آگوست و یکبار هم 12 آگوست آپ شد و الان همه آپ شدیم و برنده هم کلیر! Smile با آرزوی کلیر شدن همه دوستان عزیز.Smile

تبریک میگم. تو سایت فهمیدین کلیر شدین یا ایمیل اومد براتون؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، morvarid1364 ، habibi ، lonelyman ، dove ، daad ، پدی ، ali_gh
(2013-08-14 ساعت 16:00)nnhh نوشته:  من و همسرم همين الان كلير شديم

(2013-08-14 ساعت 16:01)azadnj نوشته:  سلام دوستان عزیز. من همیشه نوشته های شما را می خواندم ولی یادداشتی نمی گذاشتم. ما نیمه دوم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم . برنده اصلی یکبار 5 آگوست و یکبار هم 12 آگوست آپ شد و الان همه آپ شدیم و برنده هم کلیر! Smile با آرزوی کلیر شدن همه دوستان عزیز.Smile

هورااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشهههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تبریک به nnhh عزیز
هووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(2013-08-14 ساعت 15:51)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان ابوظبی کیسی کلیر یا آپدیت کرده امروز؟

من خودم كلير شدم و همسرم هم به تاريخ امروز اپديت شد
حالا بيا و بليط پيدا كن!!!!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، pooya.n ، zohre02 ، Nasimmmm ، morvarid1364 ، mehdi389 ، abloom_ma ، lonelyman ، aghaghia ، daad ، ali1982 ، پدی ، Alirezaa2013 ، manila
(2013-08-14 ساعت 16:07)ma300me نوشته:  

تبریک میگم. تو سایت فهمیدین کلیر شدین یا ایمیل اومد براتون؟؟؟

نه الان سایت را چک کردیم دیدیم کلیر شدیم.
یو هههههههههههههو ... به نظر می آد ابوظبی موتورو راه انداخته.Big Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
هورررررررررررررررررررررررررررررااااا
آریوبرزن عزیز هم کلیر شد
تبرک تبریک تبریک

تبریک به همه کلیر شده های امروز ابوظبی

هورررررررررررررررررررررررررررررراااا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep