کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 13:55)Arash R نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:47)r91 نوشته:  اين پايين چقدر منتظر جمع شدن. يه جرقه ميخواد جمعيتو ببره رو هوا.
ايشالااااااا

لحطه های سخت انتظار وقتی اینجا هستیم کمی آسون میشه
امیدوارم امروز اون جرقه زده بشه همه باهم بریم هوا

تازه بعضي آيدي را ضربدر 2وبكن. چون كل فاميل با سيستمهاي مختلف اما با يه آيدي وارد شدن.حاضرين بيشتر از آيدي هاي اون پايينه.
اين پست غير ضروري رو خودم. حذف خواهم كرد!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: zohre02 ، Arash R ، b_argi ، daad ، ari_kiana ، mehdi389 ، efah
(2013-08-14 ساعت 13:58)r91 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:55)Arash R نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:47)r91 نوشته:  اين پايين چقدر منتظر جمع شدن. يه جرقه ميخواد جمعيتو ببره رو هوا.
ايشالااااااا

لحطه های سخت انتظار وقتی اینجا هستیم کمی آسون میشه
امیدوارم امروز اون جرقه زده بشه همه باهم بریم هوا

به به 90 تايي جديد.تو صف منتظرسرا نبودي تا حالا.اصلا چرا اومدي.زودتر برو بيرون شلوغ نشه صف!

ما تو صف بودیم منتها طوری بود که من شما رو میدیدم ولی شما نمیشد منو ببینین !!!
امروز من و خانم gifa شدیم 98 روزه
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، nika ، daad ، e76779 ، r91 ، gifa ، mehdi389 ، efah ، elmira_fa
ايشالااااااا

جرقه؟! همین یک ساعت پیش یه بم ب ا tom اینجا ترکوندم، نزدیک بود مرحوم بشم!
(2013-08-14 ساعت 13:54)mehdi didam نوشته:  
یک استکان حرف داغ قند پهلو

[b]ما در رابطه با کلیرمان هیچ کاری جز صبر نمیتوانیم بکنیم ، البته که همه انتخاب شده ایم و خواهیم رفت ، وگرنه چه دلیلی داشت که برنده شویم . . .
است ، نقطه سر خط

کاملا موافقم و احسنت بابت یاداوری RolleyesCool
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، Arash R ، daad ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، farmiz ، aghaghia ، ari_kiana ، efah
سلام دوستان يكي هم به درد ما برسه؛ 12 اپريل آنكارا مصاحبه شده ايم تاحالا دو بار با ايميل سه بار هم خودشان آپديت كرده اند آخرين آپديت برنده اصلي 1 آگوست بقيه 26 جولاي مانده كه مانده منم از حرصم ديگه ايميل هم نمي زنم نمي دونم چرا؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، daad ، farmiz ، mehdi389 ، zavosh ، lonelyman ، Alirezaa2013
چه روزهای سختی که نگذراندیم...چه لحظات سُربی و سنگینی بر نفس هایمان نشسته بود... چقدر هول شدیم پس از دیدن شماره کیس های جدید در سایت ها...چه بسیار کلافگی ها را که در زرورقی از خنده پیچیدیم تا دست کم دوستان مان را مبتلا نکنیم به این درد... و چه آرزوهای آشفته ای که تا می خواستیم از شیرینی شان کامیاب شویم ، اظطرابی هولناک می آمد و بر سرش آوار می شد! و حالا همه چیز تمام شده و ما مسافریمSmile
[font=Courier]خدایا ، کاری کن که این جملات را همه بروبچه های منتظر در روزهای آینده بر دل و زبان شان جاری کنند[/font]Wink
آنکـــــــــــارا ، ابوظبـــــــــــی ، ایـــــــروان منتظــــــــریم برای مهمترین خبر تمام عمرمان
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دارید مجبورم میکنید یک بار دیگه جامه بِدَرَم و بگم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ردیفش کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
الو آلو آلو آلو آنكارا؟ چرا جواب نمي دي
تشکر کنندگان: zohre02 ، maryami2k4 ، b_argi ، daad ، سو سو ، ari_kiana ، Mehrdadordi ، lonelyman ، zavosh ، dana ، alihmh
(2013-08-14 ساعت 14:30)SHABAH51 نوشته:  چه روزهای سختی که نگذراندیم...چه لحظات سُربی و سنگینی بر نفس هایمان نشسته بود... چقدر هول شدیم پس از دیدن شماره کیس های جدید در سایت ها...چه بسیار کلافگی ها را که در زرورقی از خنده پیچیدیم تا دست کم دوستان مان را مبتلا نکنیم به این درد... و چه آرزوهای آشفته ای که تا می خواستیم از شیرینی شان کامیاب شویم ، اظطرابی هولناک می آمد و بر سرش آوار می شد! و حالا همه چیز تمام شده و ما مسافریمSmile
[font=Courier]خدایا ، کاری کن که این جملات را همه بروبچه های منتظر در روزهای آینده بر دل و زبان شان جاری کنند[/font]Wink
آنکـــــــــــارا ، ابوظبـــــــــــی ، ایـــــــروان منتظــــــــریم برای مهمترین خبر تمام عمرمان

خیلی خبر های مهتر و بهتر از رفتن به آمریکا ممکنه برای همه اتفاق بیفته!
آمریکا رفتن در صورتی میتونه خوب باشه که اونجا افراد مفید و با تلاشی باشیم!
مهم رفتن نیست! مهم موفق بودنه

به امید اینکه همگی کلیر بشن و بعد از رفتن موفق باشن
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
ُلام بچه ها یک سوالی من 2 بار ایمیل دادم آنکارا جواب ایمیلم رو نداده، حتی آپدیت ایمیلی هم نکردن. دیشب زنگ زدم آمریکا بعد با اپراتور صحبت کردم شماره کیس رو گرفتم و بعد از 1 دقیقه گفت شما هنوز تو مراحل اداری هستین و باید منتظر باشین، ولی شنیده بودم باید بعد تلفن به آمریکا کیس آپدیت شه ولی نمیدونم برای من رو آپدیت آخر 21 جون گیر کرده، مگه نه؟
تشکر کنندگان: daad ، farmiz ، b_argi ، zohre02 ، dana ، efah ، payampars
من هرکاری میکنم آواتارمو ماهی کنم نمیشه فکر کنم زود برای کلیر شدنBig Grin
الان فکرم مشغول شده که باید عید سبزه سبز کنم یا برم دنبال درخت کاجBig Grin
(همه مشکلاتم حل شده فقط تو همین فکرمSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-14 ساعت 14:16)kɪŋ نوشته:  
ايشالااااااا

جرقه؟! همین یک ساعت پیش یه بم ب ا tom اینجا ترکوندم، نزدیک بود مرحوم بشم!

امير جان مراقب باش تو اون لحظه كه tom شد عايا لپ تابت روي پات نبود بپا مثل افشين .... نشي
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: daad ، b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، Mehrdadordi ، lonelyman ، nooshshahnar ، dana ، dove ، efah ، habibi ، afs ، payampars ، Soap McTavish
بچه ها تلفن پیگیری پرونده ها چنده کسی یا شمارهایی برا ایرانی ا استکه فارسی زبان باشند
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: ari_kiana ، daad ، b_argi ، zohre02 ، Mehrdadordi ، dana ، efah ، payampars
(2013-08-14 ساعت 12:58)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:26)meysam afjeh نوشته:  سلام
بچه ها من دیروز و امروز یعنی 13 و 14 آگوست آپدیت شدم (آنکارا).بنظرتون بعد 72 روز امکانش هست خبری باشه؟

سلام دوست عزيز ، شما امضاتون ناقصه !!!! تاريخ مصاحبت كي بوده كه امروز اب ديت شدي !!؟؟
عنوان كن لطفا كه بشه يه نتيجه اي گرفت از اين ابديتهاي بيشمار انكارا Smile)

کيس : 2013AS29$$
تاریخ قبولی : آنكارا/10 مي2012
تاریخ مصاحبه:4 جون 2013 /
برگه صورتي/ 2 نفر/مقصد:لس آنجلس
آپديتها: 6 و 9 و 10 و 11 و 14جون-11 جولای با ایمیل/ 14،13 آگوست
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: daad ، b_argi ، SHABAH51 ، zohre02 ، amairmonre ، سو سو ، dove ، efah ، payampars
saraus2013 عزیز ، کسانی که مرا می شناسند می دانند که فلسفه زندگی من این است که :هیچ خوشبختی و بدبختی قطعیت ندارد و انسان می بایست ضمن خوشبینی ، به همه چیز با دیده شک بنگرد. از جمله مقوله مهاجرت. من فقط گفتم مهمترین خبر زندگی مان. برای مایی که با یک ریسک بزرگ بزرگترین تغییر را در طول عمرمان در مدت کوتاهی ایجاد کرده ایم این حتماً مهمترین خبر عمرمان خواهد بود: نه شغلی ، نه خانه ای ، نه وسایلی و در کنارشان آوارگی در خانه قوم و خویش. این کارها هم با اعتماد کامل به آینده انجام شده است و اگر هم قسمت مان نرفتن بود غمی نیست. می مانیم و دوباره می سازیم. شما هم شادکام و پیروز باشید دوست مهربان و عزیز Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان