کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 20:02)ma300me نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:55)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:41)zohre02 نوشته:  دوستان به جز دو مورد اعلام شده کس دیگه ای امروز آپدیت نشده لطفا خبر بدید

ما کلا از مصاحبه تا دوروز پیش اصلا آپدیت نشده بودیم جز آپدیتهای زمان مصاحبه .
نفر دوم کیس نیمه شب 12اگوست و ظهر 13آگوست و امروز 14 آگوست آپدیت شده .

به امید خدا شما هم این هفته خودتونو از کلیر شده ها بدونیدSmile

ممنونم دوست عزیز ولی تا حالا من که برنده اصلیم اصلا آپدیت نشدم این طبیعیه به نطرتون ؟Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: ma300me ، Alirezaa2013 ، bagheri.274 ، b_argi ، negar_karimi6 ، manila ، payampars ، daad ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-14 ساعت 20:32)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:02)ma300me نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:55)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:41)zohre02 نوشته:  دوستان به جز دو مورد اعلام شده کس دیگه ای امروز آپدیت نشده لطفا خبر بدید

ما کلا از مصاحبه تا دوروز پیش اصلا آپدیت نشده بودیم جز آپدیتهای زمان مصاحبه .
نفر دوم کیس نیمه شب 12اگوست و ظهر 13آگوست و امروز 14 آگوست آپدیت شده .

به امید خدا شما هم این هفته خودتونو از کلیر شده ها بدونیدSmile

ممنونم دوست عزیز ولی تا حالا من که برنده اصلیم اصلا آپدیت نشدم این طبیعیه به نطرتون ؟Sad
همه چیز طبیعیه ، به قول آقای فضلی یه نسخه واحد واسه همه نداریم. تازه هنوز فردا و پس فردا هم واسه آپ شدن داریم قبل از اعلامشون. و من با تمام وجود از خدا میخوام که شما کلیر بشید و از این نگرانیه شدید بیاید بیرون.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای تمام دوستان گلم از ابوظبی که امروز کلیر شدن اسم نمی برم که کسی از قلم نیفته .
به امید کلیر شدن بقیه دوستان از هر سه سفارت
SmileTongue
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

هوراااااااااااااااااااااااااا تبريك به همه كلير شده ها

تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-14 ساعت 20:07)roeentan نوشته:  به همه کلیر شده های امروز تبریک میگم. از جمله خودم Wink
خدار رو شکر از این حالت اومدم بیرون [عکس: 796521_761420_JC_hourglass.gif]
امیر لطفا منم سبز کن

هورااااا مبارکه
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-08-14 ساعت 19:38)innout نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:05)ramin888 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:02)innout نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:47)ramin888 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:44)گل نهال نوشته:  اگه ١شنبه پاستونو بديد، ٣شنبه حاضر ميشه ولي اگه ٣شنبه تحويل بديد، ١شنبه هفته بعدش آماده ميشه
برای ابوظبی هم همینطوره آیا؟

منم ابوظبی مصاحبه کردم! فکر کنم منظور ایشون هم همین بوده Smile

برای شما هم این پیغامو دادن؟
. However, a visa number may not be available for your file within this month.

بله. این یک فرمت ثابته که برای همه میفرستن. جای نگرانی وجود نداره. منظور این جمله این نیست که ویزا بهتون نمی رسه. احتملا سفارت به خاطر شلوغی در آخر ماه یا براساس تجربه قبلی این جمله رو می نویسه که شما هرچه زودتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید. اگر این ماه نرسید (که می رسه) ماه بعدش باید ویزا تونو بگیرین. بهد از کلیر شدن سفارت موظف هست تا به شما ویزا بده. بنا براین استرس نداشته باشین. فقط سریعتر برای گرفتن ویزا برنامه ریزی کنین Smile
سلام و باتبریک بابت کیلیرنس شما
شما در روزهای یکشنبه و سه شنبه در ساعت 13.30 الی 14 می توانید پاسپورتها را تحویل سفارت دهید اگر یکشنبه بدهید پنج شنبه تحویل می گیرید و اگر سه شنبه بدهید یکشنبه هفته بعد می گیرید که اگر یکشنبه بدهید 1 روز کمتر می مانید
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، farzaam3 ، amiz.abdollah ، dove ، b_argi ، mehdi389 ، ramin888 ، ali_gh ، payampars ، morvarid1364 ، daad ، zohre02
(2013-08-14 ساعت 20:42)zanganeh نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:21)SHABAH51 نوشته:  [font=Trebuchet MS]خیلی دلم میخواد به روش نگار کریمی عزیز ، خبر کلیرشدنم رو بشنوم! یعنی با زنگ تلفن یا پیامک از خواب بپرم و متوجه بشم که این دوران تموم شده[/font]Rolleyes
[b]اصلاً دلم میخواد همین الان بخوابم ، یک هفته ،ده روز ، یک ماه دیگه از خواب پاشم ببینم تمومه[/b] Cool
سلام دوستان من
دوستان مثلا من كلير شدم بياين الكي
لطفا دقت كنيد الكي
بهم تبريك بگين
هم برا رضاي خدا دل منه پيرمرد رو شاد كنيد و هم
انتظار مقاومتي رو تمرين ميكنيم
يه چندتا تبريك و هورا لطفا هم رنگي باشه هم از اون اينجوريا
ههههههههههههههوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
تشكر

برادر من تا جمعه صبر كن ايشالله يه هوراي واقعي برات ميكشيم.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-14 ساعت 20:21)SHABAH51 نوشته:  [font=Trebuchet MS]خیلی دلم میخواد به روش نگار کریمی عزیز ، خبر کلیرشدنم رو بشنوم! یعنی با زنگ تلفن یا پیامک از خواب بپرم و متوجه بشم که این دوران تموم شده[/font]Rolleyes
[b]اصلاً دلم میخواد همین الان بخوابم ، یک هفته ،ده روز ، یک ماه دیگه از خواب پاشم ببینم تمومه[/b] Cool

من يك روش بهتر بلدم، براي شام ميايم خونتون خبر كلير شدنت رو هم ميديم Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-14 ساعت 21:02)lonelyman نوشته:  

من يك روش بهتر بلدم، براي شام ميايم خونتون خبر كلير شدنت رو هم ميديم Tongue

با اینکه خودمونم خونه دیگران مهمونیم اما : قدم ات روی چشـــــــم لانلی دوست داشتنی
Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام سلام سلام
ما هم کلیر شدیم!!!!!!!! به خودمون تبریک میگم!!!!!!!!!!!!!!! به همه کلیر شده ها هم 100 بار بیشتر تبریک میگم.
بالاخره ابوظبی هم ترکوند.....!!!!!!!!!!!!
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
(2013-08-14 ساعت 21:09)peymanp76 نوشته:  سلام سلام سلام
ما هم کلیر شدیم!!!!!!!! به خودمون تبریک میگم!!!!!!!!!!!!!!! به همه کلیر شده ها هم 100 بار بیشتر تبریک میگم.
بالاخره ابوظبی هم ترکوند.....!!!!!!!!!!!!

خیلی مبارکهBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
بچه ها من دوباره امروز آپدیت شدم ....
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
(2013-08-14 ساعت 17:20)far-dv2013 نوشته:  هههههووووووووووووووووووورررررررررررررراااااااااااااااااااا

ضمن تبريك به همه دوستان عزیزمان که کلیر شدن dove,,nnhh,,afshinfar و آریوبرزن، azadnj ، نگار خانم ... با كمال مسرت اعلام ميكنم كه ما هم كلير شديم.Big GrinBig Grin

ضمن عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده . سئوالی داشتم که شما از کجا متوجه میشید این دوستان کلیر شدند؟ آخه تا اونجایی که من میدونم ابوظبی مثل انکارا جدول نمی زاره تا همه شماره کیسشونو ببینند!!! لطفا اطلاع رسانی بفرمایید.
کیس نامبر##91 ابوظبی مصاحبه w4 جولای تعداد کیس 3 نفر تعداد اپدیت 5 بار28.30.31july و 6.12aug Rolleyes
دوستان عزیز یه سوال
توی صفحه ای که اعلام کرده کلیر شدنمون رو توش نوشته
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m.
یعنی اینجا هم وکالت میخوان یا هر کسی که از طرف ما بره میتونه ویزا ها رو بگیره؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، bagheri.274 ، hosseinshokri ، dove ، sadeghi897 ، b_argi ، payampars ، morvarid1364 ، daad
سخن دل

دوستان عزیزم باهمه شماحرف دارم چه انان که دوستم

میدارندوچه انهاکه برایشان خنثی هستم
[b]من برخلاف همه دقیقا بعدازکسب موفقیت و پیروزی احساسات ازدرون دلم تراوش
میکندو قلم شروع به نوشتن میکندفقط امیدوارم قلمم بوی آب دهد شمانمیدانید هرموفقیتی که کسب کردم چه مراحل سختی روبرای کسبش
پشت سرگذاشتم انچنان سنگین که لذت پیروزی بعدازدقایقی کمرنگ
میشوندازاولین قدم که ثبت نام درلاتاری بودتاهمین لحظه که برای شمامینویسم
و ساعتی قبل برای گرفتن ویزاورفتن به دوبی بازبحث و عدم تفاهم بین
منوهمسرم ومطمئنم به همینجاهم ختم نمیشود و این سلسه وارتااقامت
درامریکاو مشکلات خاص خودش باماهمراه خواهدبود ومن بازهمچنان [/
شکارچی خوشبختی درهرگوشه دنیا من به عنوان یک غریبه که شایدباحرفاش
بتونه زندگی یک نفرروهم تغییربده
خودمو مسئول دونستم که دقایقی چندوقتتونو بگیرمو و براتون از واقعیتهای
زندگی حرف بزنم اماحیف که همه انهادراین جانمیگنجند و فقط یکی
ازاونهارومیگم که بی ربط هم به مهاجرتتون نیست چراکه بحرانی ترین تصمیم گیری هاست
[عزیزان من چه شماکه مردهستیدو چه شماکه زن هستید و همسردارید بدانید
اگردرمواقع حساس هرکسی فقط به فکراثبات کردن خودش باشد که اون درست
فکرمیکنداون درست عمل میکندو اون کارگردان خوبی است برای داستان زندگی
به یقین بدانید سخت دراشتباهید چراکه کافیه یکی ازبازیگران زندگی بانادانی
تمام کاسه و کوزه فیلم زندگیتونوبهم بزنه و دیگرهیچ پس تفاهم و تامل
دربرابربحرانهای زندگیتونوبادانایی تمام به کمک همسرتون پیشه راهتان کنید و تکیه گاه هم باشید
تکیه بردیوارکاهگلی نتیجه ای جزریزش ندارد پس محکم به یکدیگرتکیه کنید که درامریکاغریبیدمبادافروبریزید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان