کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 21:16)نامی کاشی نوشته:  بچه ها من دوباره امروز آپدیت شدم ....
منم(12 و6) Aug آپدیت شدم ابوظبی بجنب یعنی تا چند روز دیگه کلیر میشیم Big GrinWink
(2013-08-14 ساعت 20:16)ari_kiana نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:43)aminkent نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم

تبریک به همه دوستانی که امروز کلیر شدن

اولین ارسال خودم رو در مهاجر سرا می نویسم

خدمت امیر مهاجر عزیز لطفا مشخصات ما را هم وارد منتظر سرا بکنید .

شماره کیس: **86
تعداد نفرات: 2
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه:19 june
مقصد: سیاتل Smile
تعداد نفرات: 2 نفر

عشق منی
هیف که رتبه دادنم برای امروز پر شده وگرنه اولین رتبه رو خودم بهت میدادمSad

آرش جان تو فردا رتبه بده من جای خودم و خودت امروز به امین رتبه رو دادممممم Big Grin
ایشالله 4تایتونو میبینممم Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: dove ، b_argi ، hosseinshokri ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، payampars ، morvarid1364 ، daad
سلام
کمک فوری
لطفا صاحبنظران نظر بدن
ما همه امروز 14 Aug آپدیت شدیم و توی Ceac برای همه AP زده ملی توی سایت ابوظبی گفته :
Dear . . . . i,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

که فکر کنم معنی کلیر میده ولی چرا تو Ceac زده AP ?
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
[size=x-large][b]به همهٔ دوستان کلییر شده مخصوصاً دوستان پیشکسوت تبریک میگم.
به افتخارتون
هوووووووررررررررررررررااااااااا
موففقو پیروز باشین
ایشالا به همین زودیا واسه دوستان انکارایی هوووووراااااا‌های رنگی‌ می‌کشیم
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
عرض تبریک و شادباش به مناسبت کلیر شدن و یا برداشته شدن ستاره جمعی از عزیزان در دو روز اخیر.
سفارت ابوظبی:
hosseinshokri ، MEHDIREZAEI ، nnhh ، azadnj ، afshinfar ، dove ، innout ، negar_karimi6 ، far-dv2013 ، ramin888 ، yaszamansani ، ps.pm ، roeentan ، peymanp76 ، mangoolkhan ، h15 ، پرستوی مهاجر و اریوبرزن .
سفارت ایروان: nooshshahnar
سفارت آنکارا: shilashams

به امید پیروزی و بهروزی این دوستان در آینده و به امید کلیر شدن بقیه منتظران در فرصت باقیمانده.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
آقایوووووووننننن خاااااانماااااااااا
گلوم گرفففففتتت Tongue
اول از همه به همه ی کلیر شده های امروز مخخخصووووصا بچه های ابوظبی تبریییک میگممم یه تبریک خیلی خییییلیییی ویژه هم به نگار خانم و همسر گلشون میگم ( این ویژه گفتنم برا این بود که من ایشون و همسرشونو از نزدیک دیدم ) از گل بودنشون هرچی بگم کم گفتم، شاهد هم دارم، آرش و مروارید و امین و شقایق شهادت میدن Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
(2013-08-14 ساعت 21:09)peymanp76 نوشته:  سلام سلام سلام
ما هم کلیر شدیم!!!!!!!! به خودمون تبریک میگم!!!!!!!!!!!!!!! به همه کلیر شده ها هم 100 بار بیشتر تبریک میگم.
بالاخره ابوظبی هم ترکوند.....!!!!!!!!!!!!

مبارکه داره به ما نزدیک میشهRolleyes
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-14 ساعت 21:38)mangoolkhan نوشته:  سلام
کمک فوری
لطفا صاحبنظران نظر بدن
ما همه امروز 14 Aug آپدیت شدیم و توی Ceac برای همه AP زده ملی توی سایت ابوظبی گفته :
Dear . . . . i,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

تبریک میگم کلیر شدین دیگه! تا پاسهارو ندین سفارت واسه ویزا سیس عوض و تبدیل به ایشود نمیشه
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، b_argi ، Alirezaa2013 ، ma300me ، Nasimmmm ، aghaghia ، mehrdad pharm ، ali_gh ، payampars ، sce ، daad ، zohre02
magoolkhanکلیر شدنتون مبارکه.بلیت لازم شدید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-14 ساعت 21:38)mangoolkhan نوشته:  سلام
کمک فوری
لطفا صاحبنظران نظر بدن
Dear . . . . i,

تبریک دوست عزیزکلیرشدید مبارک باشه سایت ابوظبی ملاکه
تشکر کنندگان: dove ، Arash R ، SHABAH51 ، e76779 ، b_argi ، پدی ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، roeentan ، ma300me ، aghaghia ، Mehrdadordi ، nilofar72 ، marjani ، payampars ، morvarid1364 ، daad
(2013-08-14 ساعت 21:06)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:02)lonelyman نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:21)SHABAH51 نوشته:  [font=Trebuchet MS]خیلی دلم میخواد به روش نگار کریمی عزیز ، خبر کلیرشدنم رو بشنوم! یعنی با زنگ تلفن یا پیامک از خواب بپرم و متوجه بشم که این دوران تموم شده[/font]Rolleyes
[b]اصلاً دلم میخواد همین الان بخوابم ، یک هفته ،ده روز ، یک ماه دیگه از خواب پاشم ببینم تمومه[/b] Cool

من يك روش بهتر بلدم، براي شام ميايم خونتون خبر كلير شدنت رو هم ميديم Tongue

با اینکه خودمونم خونه دیگران مهمونیم اما : قدم ات روی چشـــــــم لانلی دوست داشتنی
Wink

اين كه خيلي عاليه كه خونه ديگران هستين پس يه مدتي هم به ما افتخار بديد تا قبل از سفرتون در خدمت باشيمRolleyes
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: ma300me ، payampars ، morvarid1364 ، dove ، daad
(2013-08-14 ساعت 21:43)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
عرض تبریک و شادباش به مناسبت کلیر شدن و یا برداشته شدن ستاره جمعی از عزیزان در دو روز اخیر.
سفارت ابوظبی:
hosseinshokri ، MEHDIREZAEI ، nnhh ، azadnj ، afshinfar ، dove ، innout ، negar_karimi6 ، far-dv2013 ، ramin888 ، yaszamansani ، ps.pm ، roeentan ، peymanp76 ، mangoolkhan ، پرستوی مهاجر و اریوبرزن .
سفارت ایروان: nooshshahnar
سفارت آنکارا: shilashams

به امید پیروزی و بهروزی این دوستان در آینده و به امید کلیر شدن بقیه منتظران در فرصت باقیمانده.
[عکس: 307-congratulations_balloon.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-14 ساعت 19:38)innout نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:05)ramin888 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:02)innout نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:47)ramin888 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:44)گل نهال نوشته:  اگه ١شنبه پاستونو بديد، ٣شنبه حاضر ميشه ولي اگه ٣شنبه تحويل بديد، ١شنبه هفته بعدش آماده ميشه
برای ابوظبی هم همینطوره آیا؟

منم ابوظبی مصاحبه کردم! فکر کنم منظور ایشون هم همین بوده Smile

برای شما هم این پیغامو دادن؟
. However, a visa number may not be available for your file within this month.

بله. این یک فرمت ثابته که برای همه میفرستن. جای نگرانی وجود نداره. منظور این جمله این نیست که ویزا بهتون نمی رسه. احتملا سفارت به خاطر شلوغی در آخر ماه یا براساس تجربه قبلی این جمله رو می نویسه که شما هرچه زودتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید. اگر این ماه نرسید (که می رسه) ماه بعدش باید ویزا تونو بگیرین. بهد از کلیر شدن سفارت موظف هست تا به شما ویزا بده. بنا براین استرس نداشته باشین. فقط سریعتر برای گرفتن ویزا برنامه ریزی کنین Smile

ممنون از راهنمایی خوبتون دوست عزیز
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Mehrdadordi ، payampars ، morvarid1364 ، dove ، daad ، innout
(2013-08-14 ساعت 22:06)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:46)houmanmir نوشته:  آقایوووووووننننن خاااااانماااااااااا
گلوم گرفففففتتت Tongue
اول از همه به همه ی کلیر شده های امروز مخخخصووووصا بچه های ابوظبی تبریییک میگممم یه تبریک خیلی خییییلیییی ویژه هم به نگار خانم و همسر گلشون میگم ( این ویژه گفتنم برا این بود که من ایشون و همسرشونو از نزدیک دیدم ) از گل بودنشون هرچی بگم کم گفتم، شاهد هم دارم، آرش و مروارید و امین و شقایق شهادت میدن Big Grin

وای هومن جان خجالتم نده دیگه
خودت گلی عزیز
ظهرمرواریدزنگ زدخبر کلیرشدنمو داد کلی خوشحالم کردو الانم که پیام پرازمهرتوکلی خوشحالم کردانشالااااااااااااااااااااااااااااااا روزی خودت باشه بازم ممنون

قربون شما Smile به همسرتونم سلام من و برسونید، ایشالله قسمت بشه تو آمریکا میبینمتون Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: mehdi389 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، payampars ، morvarid1364 ، dove ، daad
دوستای خوبم مرسی که تمام این راه کنار ما بودین و با پاسخ های امیدوارانه و پر از انرژیتون همیشه ما را دلگرم و امیدوار کردید، دوستون داریم به امید کلیر شدن همه از الان پیشاپیش به همه تبریک می گم. همچنین به بچه هایی که امروز کلیر شدن، هورااااااااااااااااااااااااااااااااا واسه همهههههههههه
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: mehdi389 ، jj bobo ، bigharar ، ma300me ، negar_karimi6 ، roeentan ، Mehrdadordi ، ali_gh ، marjani ، payampars ، dove ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان