کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
می‌شه یکی‌ توضیح بده وقتی‌ کیلیر شدیم و رفتیم سفارت پاسپورتمون را دادیم واسه ویزا باید آدرس پستی که میخوایم پاسها رو تحویل بگیریم بدیم یا حتما باید از قبل در csc ثبت نام کرده باشیم؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، babak_1363 ، mehdi389 ، Rebekaa ، dove
سلام دوستان اگه ممکنه کمک فوری. پاس خانم یکی از دوستامون که نفر دوم کیس هم هستن گم شده این دوستمون خواهش کردن از شما دوستان بپورسم که چکار باید بکنن خواهشن اگه میدونید پیغام خصوصی بدید تا من به ایشون بگم.درضمن کیس این دوستمون 13و14 aug دوبار اپدیت شده،یعنی زیادم وقت ندارن.ممنونم از همتون
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، mhb161 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، dove
بی خواب های الان:
b_argi*، lonelyman، Mbf232، nooshshahnar، SHABAH51
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: lonelyman ، Mbf232 ، r_ent ، shatsi ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، Nasimmmm ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، ma300me ، babak_1363 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، Rebekaa ، dove
(2013-08-16 ساعت 03:31)r_ent نوشته:  من چرا همش عقبم؟
شایدم جلو ام!!!
فکر کردم ایروان آپدیت شده نصفه شبی، اما فکر کنم میخواد دوباره فردا هم آپدیت بشه!
همه کلیر شده های قبلی رو از تو جدول حذف کرده و جدیدها رو نوشته، درسته؟
من این لینک رو میبینم
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
با آرزوی کلیر زودرس همتون
خیالتون راحت باشه کلیر میشین همه، مطمئن باشین، به همین زودی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط آماده شین که بیاین، کلیر شدن قطعیه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

فقط كيس هايي كه ويزاهاشونو گرفتن، شمارشون توي سايت نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، r_ent ، Leila12020 ، Niushagh ، farzaam3 ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، babak_1363 ، ali_gh ، mehdi389 ، aghaghia ، Rebekaa ، dove
(2013-08-16 ساعت 03:00)ramin5165 نوشته:  سلام دوستان اگه ممکنه کمک فوری. پاس خانم یکی از دوستامون که نفر دوم کیس هم هستن گم شده این دوستمون خواهش کردن از شما دوستان بپورسم که چکار باید بکنن خواهشن اگه میدونید پیغام خصوصی بدید تا من به ایشون بگم.درضمن کیس این دوستمون 13و14 aug دوبار اپدیت شده،یعنی زیادم وقت ندارن.ممنونم از همتون

در اولین فرصت بره و اعلام کنه مفقود شده. اگه تهران هست باید بره شهرآرا یا تهرانپارس خودش بیوفته دنبالش اونجا یه دستور میده کتبا رئیس کل گذرنامه با همون نامه میرید پلیس+10 و از اول درخواست پاس میکنید و اون نامه رو هم ضمیمه پرونده میکنید. 4-5 روزه میاد براتون
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، گل نهال ، Sonaen60 ، farzaam3 ، mhb161 ، ma300me ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، dove ، امیر مهاجر ، Doe
[عکس: 14707165847546129875.png]
دیروز مطلبی نوشته بودم مبنی بر اینکه رسیدن خبر کلیر شدن میتواند مهمترین خبر زندگی مان باشد. دوستی (تا حد زیادی شعاری) پاسخ داده بود که نه، انسان باید بتواند موفق باشد ، چه اینجا چه آن سوی دنیا! بگذریم. در اهمیت این خبر هیچ کس ،دیگری را به راستی درک نمی کند و در عین حال همگی حال یکدیگر را می فهمیم! پارادوکسی عجیب، شیرین و البته التهاب آور! وقتی عصر دیروز ایروان 10 نفر را کلیر کرد با شوق عجیبی به دنبال شماره کیس خودمان گشتم اما خُب ..نبود! در این میان شماره 5090 را دیدم. باور کنید دستانم شروع کرد به لرزیدن! گفتم حتماً این شماره محمد عزیزم است. کسی که در ارمنستان خاطره دوستی عمیق و البته کوتاه مان فراموش شدنی نیست. دستپاچه موبایل ام را پیدا کردم و در همان حال که شماره اش را پنج بار می گرفتم و آن خانم اعلام میکرد:"مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد، لطفاً..." به این فکر می کردم که زندگی عجب بازیهایی دارد! جودی گرامی و بچه ها هنوز یک روز نیست که رفته اند اما حالا محمد هم کلیر شده است. بالاخره صدای بوق پشت خط را شنیدم. دستهایم هنوز می لرزید. می خواستم اولین کسی باشم که خبردارش می کنم. از لحن صدایش (که مثل همیشه مطمئن و آرام بود) فهمیدم قبل از من کسی زنگ نزده است. وقتی پس از احوالپرسی پرسیدم که سایت 10 نفر را اعلام کرده است و شماره اعلام شده را گفتم به وضوح صدایش عوض شد. می لرزید. نه از سر ترس که از هیجان. از التهاب. از آینده.از دوری خانواده، از یک عمر زندگی. اگرچه فهمید که این بار هم نیست. کمی گپ زدیم و خداحافظی. دیگر دستهایم نمی لرزید اما دلم می لرزید این بار! در عمرم ندیده ام که سرنوشت یک عمر زندگی کسی وابسته به یک شماره مضحک در یک سایت باشد که اگر باشد همان است که عمری آرزویش را کرده است و اگر نباشد...............نه! نباشدی در کار نیست. هست و میدانم که چند ماه دیگر من و محمد و خیلی از شما عزیزانی که اینجا شب و روزمان را با هم می گذرانیم در جایی دیگر، در دنیایی متفاوت می نشینیم دور هم و مروری می کنیم بر خاطرات تاپیک کلیرنس برندگان 2013 WinkRolleyesSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-16 ساعت 02:01)amirfarahan نوشته:  سلام
كسي مي دونه هفته پيش ايروان چه ساعتي كلير كرد؟(جمعه)

حدودا 6-7 بعد از ظهر جمعه بود
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: mhb161 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، joody ، dove ، Rebekaa
(2013-08-16 ساعت 02:02)innout نوشته:  شب (صبح) همگی بخیر!
ممکنه لطفن از بچه هایی که رفتن ابوظبی ویزاشونو گرفتن بگن اگر یکشنبه پاس رو تحویل سفارت بدیم کی بهمون بر میگردونن؟ سه شنبه یا پنج شنبه؟ کدومش؟

ممنون
لام شما رو یکشنبه حساب کنید چون یکشنبه می دهند
تشکر کنندگان: farzaam3 ، mhb161 ، ali_gh ، innout ، daad ، Rebekaa ، lonelyman
امروز روز خوبیه... مطمئنم Smile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: farzaam3 ، mhb161 ، babak_1363 ، alihmh ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، daad ، manila ، ikamaly ، Given ، far-dv2013 ، dove ، Rebekaa ، lonelyman ، SHABAH51
(2013-08-16 ساعت 02:59)nilofar72 نوشته:  می‌شه یکی‌ توضیح بده وقتی‌ کیلیر شدیم و رفتیم سفارت پاسپورتمون را دادیم واسه ویزا باید آدرس پستی که میخوایم پاسها رو تحویل بگیریم بدیم یا حتما باید از قبل در csc ثبت نام کرده باشیم؟
سلام شما کدوم سفارتید؟
اگر ابوظبی هستید زمان تحویل پاسپورت از شما سوال می کنه که بدم پست یا دستی می گیرید ؟بهتر دستی بگیرید چون معمولا روز یکشنبه تحویل بدهید تا 3شنبه و یا 4شنبه حاضراست هر زمان تو سایت ceac جلوی اسمتون زد issud یعنی ویزاتون حاضره ولی توسط پست باید مراحل خودشو طی کنه واگر 3 شنبه بدهید 5 شنبه ویزاتون حاضره
اقامت خوبی داشته باشید
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، daad ، dove ، Rebekaa ، roeentan ، negar_karimi6
[font=Arial]بچه ها من 6/12/15 AUG آپدیت شدم یعنی دل تو دلم نیست و منتظر کلیر شدنم Big Grin اگه کلیر بشم میتونم 7 روز بعد برم تا من تقاضای ویزا بدم واسه امارات و برم فکر کنم7روزی کم کم طول بکشه راستی بچه هایی که هتل خوب با غذای خوبتر سراغ دارید تو دبی ممنون میشم معرفی کنید
86xx یک نفر... ابوظبی ....مصاحبه 23jun تا الان 54 روزSad
[/font]
تشکر کنندگان: mhb161 ، babak_1363 ، ali_gh ، gifa ، alihmh ، Alirezaa2013 ، daad ، manila ، Rebekaa ، lonelyman ، mrbonbon ، houmanmir ، SHABAH51
(2013-08-16 ساعت 02:24)lonelyman نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 01:43)Given نوشته:  [quote='kɪŋ' pid='394916' dateline='1376599173']
یه حس خوبی بهم میگه.... .. در ضمن می خوام از همه بر بچ خواهش کنم از فردا هر کی اعلام کرد کلیر شده ... با دکمه تشکر بهش تبریک بگین .. باشد که این رسم بشه و از ما توی دوره های بعد بچه های سال های دیگه الگو بردارند و به نیکی یاد کنند ... مرسی از همه دوستان

دوست من فكر ميكنم براي كساني كه صدها روز انتظار رو تجربه كردن يك تشكر خشك و خالي كم باشه ضمن اينكه ايشالله قرار نيست بچه هاي سالهاي بعد به سرنوشت شوم ما دچار بشن ، فكر ميكنم امسال همونطور كه پروسه كليرنس يك استثنا بود پس شادي كلير شدن بچه ها هم ميتونه استثنا بشه ضمن اينكه بچه ها بخاطر بقيه ميان اينجا هورا ميكشن كه خودش قابل ستايشه ولي خب رعايت اعتدال هم خوبه و ميشه معتدل تر عمل كردTongue
در هر صورت من عذر ميخوام چون ميخوام فردا به افتخار دوستان صبورم كه توسط سفارت آنكارا كلير ميشن اينجا آتيش بازي راه بندازم.

موافقم... دکمه تشکر جوابگوی شادی و هیجان برای کلیر شدن دوستانمون نیستCoolTongue

تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehdi389 ، ma300me ، alihmh ، gifa ، khder ، Alirezaa2013 ، amiz.abdollah ، mhb161 ، daad ، dove ، negar_karimi6 ، lonelyman ، houmanmir ، SHABAH51
(2013-08-16 ساعت 02:38)b_argi نوشته:  میخوام هیچ وقت 30 سپتامبر نیاد.
ولی جلوی زمان رو نمیشه نگرفت
SadSadSadSadSadSad

b_argi عزیز،

30 سپتامبر امسال که هیچ ، حتی 30 سپتامبر 2014 ها هم به زودی میاد و اونموقع وقتی که یا درخیابان های پر رفت و آمد نیویورکی و داری میری سر کار و یا اینکه تو حیاط خونت تو آمریکا نشستی و داری یه نوشیدنی خنک می خوری و یا کنار سواحل اقیانوس آرام بسر میبری و یا های زیاد دیگه ای رو که ممکنه تجربه کنی، یاد این حرف من و حس و حال این روزات میوفتی و در حالی که یه خنده آروم آروم رو لبات نقش میبنده، پیش خودت میگی یادش بخیر...
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-16 ساعت 00:47)Given نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 00:24)mehdi389 نوشته:  دوستان فرقی بین برگه سفیدو آبی هست؟ چون منو یکی از دوستان باهم مصاحبه داشتیم ایشون برگه سفید گرفت امروز کلیر شد و من آبی گرفتم فقط منو همسرم آپدیت شدیم. آیا کسی از ابوظبی هست که برگه آبی گرفته و حدود 45 روز از مصاحبه اش میگذره و کلیر شده باشه؟

دوست من این دو برگه تفاوتی با هم دیگه ندارن .. عجله هم نداشته باش .. این قضیه کلیرنس یه قضیه فرسایشی / مقاومتیه .... باید قوی بود .. در ضمن دوست من یه سر به مهاجر سرا بزن .. خدایی اش گله نکن .. جلو پیشکسوت ها ضایع استBig Grin ..... ایشالا شما هم به زودی کلیر می شی

ممنونم ما که منتظریم هر چی خدا بخواد
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: babak_1363 ، farzaam3 ، amiz.abdollah ، DIVE ، arash 111 ، mhb161 ، daad ، dove ، lonelyman

سلام ، صبح همگی بخیرSmile
امروز حتما دل بچه های آنکارا شاد میشه وبه یکی از بهترین روزهای زندگیشون تبدیل میشهSmile
آنکارا منتظریم، لطفا زود باش .
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان