کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-15 ساعت 22:48)amir_hma نوشته:  تبریک به همه. برای من توی سایت ابوظبی زده اطلاعات درباره شغل برامون بفرست. کجا باید بزنیم ؟‌ ایمیل یا پست کنیم ؟‌

ایمیل بزنین.
از اینجا.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، dove ، b_argi ، farzaam3 ، daad ، 5ina ، AsemanAbee
(2013-08-15 ساعت 22:46)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یدونه ای
نوکرتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
تبررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییییییییییییک آقای فضلی.Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Mehrdadordi ، b_argi ، ikamaly ، daad ، 5ina
(2013-08-15 ساعت 23:42)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:57)amir_hma نوشته:  نه ایمیل نزدن. توی وب سایت ابوظبی آپدیت کردن.
ممنون میشم کمک کنید
(2013-08-15 ساعت 21:35)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 21:29)amir_hma نوشته:  منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

(2013-08-15 ساعت 20:30)mrbonbon نوشته:  دوست من خوب باید مدارکی رو که ازت خواسته بفرستی به سفارت دیگه...
فقط حواست باشه که کلی ننویسی ها ، چون به ریز ازت خواسته...
اگه بهت ایمیل زدن، شما هم باید با ایمیل بهشون جواب بدی...
البته در برنامه وورد آماده شون کن ، سپس براشون با ایمیلت اتچ کن ...
خواهش دوست عزیز
ببینید مثل اینکه شما بهشون گفته بودین که در بانک صادرات کار میکنین، درسته ؟
حالا گفتند که یه شرح حالی از کارتون دربانک صادرات بدین، در مورد سمتتون در اونجا و هر آیا رییس مستقیمی داشتین یا نه؟ اگه آره حتماً اسم و مشخصاتش رو بنویس و همینطور در بانک چه کارهایی رو شما انجام میدادین، یعنی مسئول چی بودی...
روی هم رفته چیز خاصی نیست، فقط اینجوری که معلومه روی کار شما حساس شدن، شما باید خیلی راحت به چیزهایی که ازتون خواستن جواب بدین، البته نه زیاد نه کم. فکر کنین یه شرح وظایف میخواهین به پدرتون بدین...
منظورم با جزییات چون خواستن شما هم خیلی راحت به صورت جزئی کارتون رو براشون تعریف کنین، همین...

چه جالب.از ابی هانی عزیز کمک بگیر.سفارت از ایشون دقیقا همین موارد رو خواسته بودن.جالبه که مورد هر دو نفر هم بانک صادراته.
موفق باشین.

(2013-08-16 ساعت 00:58)نوروز نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 22:46)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یدونه ای
نوکرتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
تبررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییییییییییییک آقای فضلی.Big Grin

تبریک ؟دوباره ؟
بچه بدوین بیاین که فضلی دوباره کلیر شده.Big GrinTongueCool
لاتاری 2013
دوستان سلام و خسته نباشید. سوالم این هست که زمان مصاحبه در csc ثبت نام کرده بودم و برده بودم سفارت . حالا بعد از کلیر شدن دوباره باید ثبت نام بکنم؟ یا اینکه همون پرینت ثبت نام اول رو ببرم سفارت؟ اگر باید دوباره ثبت نام بکنم چیزی رو باید تغییر بدم؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. ( البته اینو برای پدر و مادرم می پرسم)

دوستان سلام و خسته نباشید. سوالم این هست که زمان مصاحبه در csc ثبت نام کرده بودم و برده بودم سفارت . حالا بعد از کلیر شدن دوباره باید ثبت نام بکنم؟ یا اینکه همون پرینت ثبت نام اول رو ببرم سفارت؟ اگر باید دوباره ثبت نام بکنم چیزی رو باید تغییر بدم؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. ( البته اینو برای پدر و مادرم می پرسم)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dove ، mhb161 ، Mehrdadordi ، b_argi ، daad
(2013-08-16 ساعت 00:37)پدی نوشته:  الان به زور سعی میشه صفحات بالای 1500 نره ،فردا اگه آنکارا کلیر کنه چکار کنیم که 200 صفحه اضافه میشه؟

راستش ما یه یادگاری تو صفحه 1500 گذاشته بودیم که نفهمیدیم به چه سرنوشتی
دچار شد ؟Sad
نکنه زیر سر شماست ؟
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، amairmonre ، babak_1363 ، dove ، mohssen ، mhb161 ، manzar333 ، b_argi ، SHABAH51 ، daad
خدايا نذار عدد١٠٠ببينم خستتتتتتتتتتتته شدم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-16 ساعت 01:01)hosa نوشته:  دوستان سلام و خسته نباشید. سوالم این هست که زمان مصاحبه در csc ثبت نام کرده بودم و برده بودم سفارت . حالا بعد از کلیر شدن دوباره باید ثبت نام بکنم؟ یا اینکه همون پرینت ثبت نام اول رو ببرم سفارت؟ اگر باید دوباره ثبت نام بکنم چیزی رو باید تغییر بدم؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. ( البته اینو برای پدر و مادرم می پرسم)

محل مصاحبه کجا بوده دوست عزیز ؟
اگه آنکارا بوده که همون برگ ثبت نام اولیه و پست مشخص شده کافیه.
اگه ایروان یا ابوظبی بودین که اصلا لازم نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehrrdad ، babak_1363 ، dove ، mhb161 ، b_argi ، daad ، soruosh ، 5ina ، jjbahale
یه حس خوبی بهم میگه حدودای ساعت ۱۰ صبح آنکارا میترکونه و سیل آسا کلیر میکنه.
(2013-08-16 ساعت 01:09)kɪŋ نوشته:  یه حس خوبی بهم میگه حدودای ساعت ۱۰ صبح آنکارا میترکونه و سیل آسا کلیر میکنه.

و اونوقت ما می مونیم و شرمندگی که نتونستیم وسط این سیل به قول معروف آسا Big Grin بتونیم به همه تبریک بگیم و رتبه بدیم.
منم پیشاپیش به همه بچه های که می خوان کلیر بشن تبریک می گم.
لاتاری 2013
دوستان شب به خير
امروز صبح اول وقت حدوداي ساعت ٩ نفر اصلي كيس ما آپديت شد.
حدوداي ساعت ٥/٥ هم بقيه افراد خانواده آپ شدند.
خواستم اطلاع رساني كنم.
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فقط برای بابک عزیزم
دادا نگران نباش کلیر میشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-16 ساعت 01:15)MY75 نوشته:  دوستان شب به خير
امروز صبح اول وقت حدوداي ساعت ٩ نفر اصلي كيس ما آپديت شد.
حدوداي ساعت ٥/٥ هم بقيه افراد خانواده آپ شدند.
خواستم اطلاع رساني كنم.

رفیق چمدون رو بستی دیگه Smile
آماده باش که فردا پریدی Wink انشاءالله
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: gifa ، Soap McTavish ، lonelyman ، sasal ، ojee ، mhb161 ، ma300me ، amirfarahan ، Mehrdadordi ، b_argi ، SHABAH51 ، ali_gh ، farzaam3 ، Alirezaa2013 ، aghaghia ، daad ، dove ، negar_karimi6 ، soruosh ، 5ina ، jjbahale
امشب اولین شبیه که انقدر شوق دارم زود صبح بشه
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-08-16 ساعت 01:09)kɪŋ نوشته:  یه حس خوبی بهم میگه حدودای ساعت ۱۰ صبح آنکارا میترکونه و سیل آسا کلیر میکنه.

فقط خواهشاً به بچه ها بگيد مثل هر دفعه كه آنكارا صبح جمعه اعلام كرده و همه در خواب بودن و ما داشتيم دنبالشون ميگشتيم نباشه ( نه اينكه وقتي ايروان اعلام كرد من اينجا نشسته بودم و كسي دنبالم نگشته بود?)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان