موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 11:08)mehrdad pharm نوشته: (2013-08-16 ساعت 10:42)babak_1363 نوشته: (2013-08-16 ساعت 10:38)negar_karimi6 نوشته: (2013-08-16 ساعت 03:00)ramin5165 نوشته: سلام دوستان اگه ممکنه کمک فوری. پاس خانم یکی از دوستامون که نفر دوم کیس هم هستن گم شده این دوستمون خواهش کردن از شما دوستان بپورسم که چکار باید بکنن خواهشن اگه میدونید پیغام خصوصی بدید تا من به ایشون بگم.درضمن کیس این دوستمون 13و14 aug دوبار اپدیت شده،یعنی زیادم وقت ندارن.ممنونم از همتون
وای چه بدشانسی بچه هاطورخداهرکی میتونه راهنماییش کنه من هیچ راه حلی به ذهنم نمی یاد مغزم هنگ کرده خدابدادخودشون برسه
طبق قانون گم کردن پاسپورت مشمول قوانین سختگیرانه میشه، مگر استفاده از بند پارتی!! این دوستتون باید تمام سعیشون رو بکنن که پاسپورت رو پیدا کنن و گرنه تا 6 ماه پاسپورت جدید براشون صادر نمیشه . البته این قانون کلی پلیس گذرنامه است
.
باید تمرکز کنن و پیداش کنن، منم براشون ناراحت شدم 
در صورت مفقود شدن گذرنامه چه کنیم؟
.
گذرنامههایی که مفقود میشوند صاحبان آنها باید به مدیریت گذرنامه استان مراجعه و اعلام مفقودیت کنند.
رسیدگی به گذرنامههای مفقودشده شش ماه بطول میانجامد، در موارد استثنایی، افراد برای سفرهای زیارتی، مأموریتهای خارج از کشور یا برای معالجه، میتوانند با ارائه معرفینامه از سازمان یا وزارتخانههای مربوطه در صدور گذرنامه مجدد آنان مساعدت میشود.
.
وی در ادامه از شهروندان تهرانی خواست برای اعلام مفقودیت گذرنامه خود به مدیریت گذرنامه به نشانی تهران فلکه اول تهران پارس، بلوار پروین مراجعه کنند.
منبع: عصر ایران
به نظر من اگه پزشك آشنا داريد معالجه در خارج از كشور سريعترين روشه البته بعد از پارتي( معرفي از پزشك و مراجعه به وزارت بهداشت تو شهرك غرب وگرفتن نامه براي اداره گذرنامه)
ممنونم دوستان بازم اگه چیزی به ذهنتون رسید لطف میکنید اطلاع بدید
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 11:28)پدی نوشته: آقا اینقدر ما را آپدیت کردند که آپدیتدونمون پر شد.اما شام وناهار هیچی.به افتخار رکورد دار آپدیت شدن وثبت در گینس.فکر کنم سوزن آپدیت کردنشون روی ما گیر کرده
پدی جان صدهزار مرتبه شکر کن که حداقل آپدیت میشی و امیدواری بسیار... به قول معروف افسوس نخور که این آپدیتها عجب میگذرد... دریاب دمی که با آپدیت میگذرد..
ایشالا نه تنها شما بلکه همه بزودی کلیر بشیم و بریم دنبال ماجراهای سخت تر از در انتظار کلیر شدن..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایت سفارت ایروان و آنکارا و ابوظبی رو که کلیررو اعلام میکنن و بهم میدین لطفا ؟ هرچی سایت سفارت ایروانو زیرو رو کردم نتونستم اون لیسترو پیدا کنم
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
[
[/quote]
سلام، به امید کلیر شدن همه بچه های آنکارا در امروزبخصوص دوستانی که شما نام بردید.
یه سوال داشتم از خدمتتون، اونم اینکه آیا وکالت ترکی باید در سفارت ترکیه در تهران مهر بشه یا نیاز نیست؟
بقیه دوستان هم اگه میدونن جواب بدن ممنون میشم.
[/quote]
نه دوست عزيز نيازي به مهرسفارت نيست فقط ترجمه تركي با امضا مترجم كفايت ميكنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-16 ساعت 11:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-16 ساعت 11:47 توسط Pedram-F1.)
سلام دوستان، من لاتاري نيستم و از طريق مهاجرت خانوادگي اقدام كردم، گرچه يعد از 7.5 سال انتظار، منتظر كليرنس بودن چيز اعصاب خورد كنيه و خوب به مهاجرسرا اومدم ببينم كسي مثل من منتظر هست و اين انتظاز چقدر طول ميكشه و ديدم اينجا خيليها منتظرن؛ دوستان من اواخر جولاي در آنكارا مصاحبه داشتم و برگه صورتي گرفتم حالا 2 و 3 تا سئوال داشتم كه اميدوارم راهنماييم كنيد:
1- اينكه بعضي قبل از اينكه كلير بشن ميگن آپديت شديم يعني چي و آيا اين در مورد كيسهاي مهاجرت خانوادگي هم هست؟
2- اينكه تو سايت منتظر سرا ديدم كه كيسهاي خانوادگي رو آبي كزده بودن و كسي كلير نشده بود، ميخواستم بدونم كه خودشون اطلاع ندادن كه كلير شدن با اينكه انقدر واقعاً طول ميكشه (يكي بيشتر از 400 روز بود كه منتظر بود)، در كل چقدر طول ميكشه اين زمان به طور متوسط براي كيس خانوادگي فرقي با لاتاري داره يا نه
ممنون از راهنماييتون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر ، من مریضم حالم خوب نیست کاش یکی بود به محض آپدیت شدن آنکارا بهم خبر میداد.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با آروزی کیلیر شدن همتون به سرعت برق .
یه سوال، آیا به همراه ارسال مدارک غیر از فرم CONTACT INFORMATION SHEET که انتهای PACKET_DIVERSITY VISA INSTRUCTIONS_docx GSS (فایلی که در امضای دوست عزیزمون Saeedv13 گذاشته شده ) بود، فرمی با این تایتل فرستادید
US EMBASSY, ANKARA, TURKEY
CONSULAR SECTION
IMMIGRANT VISA UNIT
Please complete this form for each traveling family member over the age of 16
Please use additional blank sheet if needed.
و آیا این رو هم باید می فرستادم اگر جواب بله است ، می تونم با ایمیل همین الان براشون ارسال کنم که در اونجا دچار نقص مدرک نباشم.
لطفا راهنمایی کنید .
ببخشید وقتتون رو می گیرم ولی به مصاحبه نزدیک شدیم می خوام مشکلی نباشه و اگر لازمه با خودم ببرم.
این فرم رو که بهتون می گم از این آدرس پیدا کردم http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
لطفا راهنمایی کنید .
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
درود به دوستان خوبم ...
میبخشید که کمی دیر خبر میدم ...
ما هم دیروز بعدازظهر با دیدن آپدیت شدن همه خانواده در CEAC و "تبریک نامه" در سایت ابوظبی به جمع دوستان کلیر شده پیوستیم ...
نمیخوام بگم خوشحال نشدم ...
هم خوشحال شدم و هم خیالم از اینکه این "خان" رو هم گذروندیم راحت شد ...
ولی نتونستم بیام اینجا و سروصدا راه بیاندازم وقتیکه هنوز تعدادی از دوستان خوبم چشم به راه این هستند که اسم آنها هم خوانده شود و "جامه قدیمی شده" انتظار رو از تن برکنند ...
پس ازتون خواهش میکنم کسی برای من هورا نکشه و بگذارید برای روزی که همگی آماده ترک "منتظر سرا" بشیم ...
بویژه دوست نازنینم ARI66 که دیشب برای گفتن شادباش به منزل ما آمده بود و افسردگی و دلمردگی در عمق نگاهش پیدا بود ...
![[عکس: Pink_Floyd_The_Wall_03.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpLzBKMTNUUDVHL1BpbmtfRmxveWRfVGhlX1dhbGxfMDMuanBn)
حتی دلم میخوام از امیر خان خواهش کنم اسم منو در منتظر سرا خط نزنند و سبز نکنند ولی میدونم خلاف رواله ...
برای همه دوستانی که همچنان منتظرند از ته دلم آرزو "کلیر شدن" میکنم و ما تا سبز شدن آخرین منتظر در کنار شما خواهیم بود ...
پیروز باشید ...
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست