کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-16 ساعت 11:47)آقا هادی2013 نوشته:  سلام دوستان منتظر ، من مریضم حالم خوب نیست کاش یکی بود به محض آپدیت شدن آنکارا بهم خبر میداد.
هادی جان خدا بد نده! چی شده ؟ کمکی از دستمون بر می آد؟
چجوری دوست داری بهت خبر بدیم Smile نوعش رو به من بگو، من در خدمتم Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shani89 ، Rebekaa ، 5ina ، mehrdad pharm ، lonelyman ، arash 111 ، ma300me ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، jjbahale
آیا میشود که امروز بشود ، اگر هم امروز نشود هفته دیگر حتما" بشود / چی ؟ آسمان دلمان آبی بشود. آیا
اعلام شده را گفتم به وضوح صدایش عوض شد. می لرزید. نه از سر ترس که از هیجان. از التهاب. از آینده.از دوری خانواده، از یک عمر زندگی. اگرچه فهمید که این بار هم نیست. کمی گپ زدیم و خداحافظی. دیگر دستهایم نمی لرزید اما دلم می لرزید این بار! در عمرم ندیده ام که سرنوشت یک عمر زندگی کسی وابسته به یک شماره مضحک در یک سایت باشد که اگر باشد همان است که عمری آرزویش را کرده است و اگر نباشد...............نه! نباشدی در کار نیست. هست و میدانم که چند ماه دیگر من و محمد و خیلی از شما عزیزانی که اینجا شب و روزمان را با هم می گذرانیم در جایی دیگر، در دنیایی متفاوت می نشینیم دور هم و مروری می کنیم بر خاطرات تاپیک کلیرنس برندگان 2013 [/b][/color]WinkRolleyesSmile
[/quote]

شدیدا باهاتون موافقم که زندگی هممون به این شماره بند شده من هر روز فکر می کنم که اگر این ستاره ما برداشته نشه من چطوری باید دختر 2 ساله ام را که یک ساعت از من جدا نمیشه را با پدرش بفرستم ولو برای 24 ساعت .ولی اینم بگم من حق خودم میدونم که کلیر شم و تا اینجاشم خیلی صبوری کردیم منتظر شدیم ما که کاری نکردیم پس خوشحالیشم حق مسلم ماست حالا که تا اینجا کشوندنمون حق ندارند ولمون کنند به امون خدااینو خودشون هم خوب میدونند من مطمئنم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: dana ، babak_1363 ، 5ina ، mehrdad pharm ، lonelyman ، مهرنگار ، shatsi ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، so_ar ، alihmh
(2013-08-16 ساعت 10:00)bigharar نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:59)dana نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:52)ma300me نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:49)dana نوشته:  ببینم ایروانی ها خوابند؟ چرا کسی خبر از کلیر شدن نمیده

عوضش انکاریی ها بیدار بیدارن. اگه کاری دارید ما بچه های انکارا در خدمتیم؟Smile

امیدوارم امروز خوشحایمون با کلیرشدن بچه های انکارا مضاعف بشهBig GrinBig GrinBig Grin

شما کلیر شدید دوست عزیز

بله دوست عزیز امروز صبح متوجه شدم واسه همین فقط خودم ذوق کردم
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، ma300me ، 5ina ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، houmanmir
(2013-08-16 ساعت 11:50)efah نوشته:  درود به دوستان خوبم ...
میبخشید که کمی دیر خبر میدم ...
ما هم دیروز بعدازظهر با دیدن آپدیت شدن همه خانواده در CEAC و "تبریک نامه" در سایت ابوظبی به جمع دوستان کلیر شده پیوستیم ...
نمیخوام بگم خوشحال نشدم ...
هم خوشحال شدم و هم خیالم از اینکه این "خان" رو هم گذروندیم راحت شد ...
ولی نتونستم بیام اینجا و سروصدا راه بیاندازم وقتیکه هنوز تعدادی از دوستان خوبم چشم به راه این هستند که اسم آنها هم خوانده شود و "جامه قدیمی شده" انتظار رو از تن برکنند ...
پس ازتون خواهش میکنم کسی برای من هورا نکشه و بگذارید برای روزی که همگی آماده ترک "منتظر سرا" بشیم ...
بویژه دوست نازنینم ARI66 که دیشب برای گفتن شادباش به منزل ما آمده بود و افسردگی و دلمردگی در عمق نگاهش پیدا بود ...

[عکس: Pink_Floyd_The_Wall_03.jpg]

حتی دلم میخوام از امیر خان خواهش کنم اسم منو در منتظر سرا خط نزنند و سبز نکنند ولی میدونم خلاف رواله ...
برای همه دوستانی که همچنان منتظرند از ته دلم آرزو "کلیر شدن" میکنم و ما تا سبز شدن آخرین منتظر در کنار شما خواهیم بود ...
پیروز باشید ...

efah جان خیلی خیلی مبارکت باشه..حرفایی که زدی تامل برانگیزه و منم همین فکرو در ذهن دارم!
اما یکی نیست بهم بگه بابا تو اول کلیر شو بعد برو تو فاز این حرفا!!Big Grin
بهرحال بازم بهت تبریک میگم، نه فقط به خاطر کلیر شدن ، بلکه بیشتر بخاطر نگاه و نگرش درستی که داری Smile
موفق باشی
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، gifa ، mehrdad pharm ، dana ، lonelyman ، ma300me ، 5ina ، manzar333 ، efah ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، mehdi389 ، soroshnia
(2013-08-16 ساعت 11:55)hsevensky2013 نوشته:   آیا میشود که امروز بشود ، اگر هم امروز نشود هفته دیگر حتما" بشود / چی ؟ آسمان دلمان آبی بشود. آیا

فکر کنم کلا" داریم از دست میریمWink
تشکر کنندگان: babak_1363 ، gifa ، dana ، lonelyman ، 5ina ، sara_82 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، mehdi389
بچه ها همین الان با یک حرکت انتحاری، حال برو بچ سفارتی رو با یک ایمیل بلند بالا گرفتمBig Grin Tongue Cool. باشد که بعد از 250 روز با جوابی حاکی از امید، اونا از خجالتم در بیانCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-16 ساعت 11:51)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:47)آقا هادی2013 نوشته:  سلام دوستان منتظر ، من مریضم حالم خوب نیست کاش یکی بود به محض آپدیت شدن آنکارا بهم خبر میداد.
هادی جان خدا بد نده! چی شده ؟ کمکی از دستمون بر می آد؟
چجوری دوست داری بهت خبر بدیم Smile نوعش رو به من بگو، من در خدمتم Wink

ما هم در خدمتیم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ma300me ، آقا هادی2013 ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 12:05)mrbonbon نوشته:  بچه ها همین الان با یک حرکت انتحاری، حال برو بچ سفارتی رو با یک ایمیل بلند بالا گرفتمBig Grin Tongue Cool. باشد که بعد از 250 روز با جوابی حاکی از امید، اونا از خجالتم در بیانCool
آقا حرکت انتحاری طوری نباشه خودمونو بزارن رو موشک بفرستن کره ماه.Wink دادا هوای همسادهارو داشته باش
تشکر کنندگان: mrbonbon ، Alirezaa2013 ، mhb161
همگیتون بزرگوارید
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: shani89 ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، پدی ، mehdi389 ، efah
[quote='5ina' pid='395146' dateline='1376637272']
دوستان سایت سفارت ایروان و آنکارا و ابوظبی رو که کلیررو اعلام می‌کنن و بهم میدین لطفا ؟ هرچی‌ سایت سفارت ایروانو زیرو رو کردم نتونستم اون لیسترو پیدا کنم
[/quote

این سایت سفارت ایروان.البته روی برگه آبی خودتان هم نوشته
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
تشکر کنندگان: shani89 ، mhb161 ، پدی ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 12:05)mrbonbon نوشته:  بچه ها همین الان با یک حرکت انتحاری، حال برو بچ سفارتی رو با یک ایمیل بلند بالا گرفتمBig Grin Tongue Cool. باشد که بعد از 250 روز با جوابی حاکی از امید، اونا از خجالتم در بیانCool
آرش جان کجایی،کم پیدایی!! Smile
الان ایمیلت مقر سفارت رو کنف یکون میکنه، اون لیستی که شماره ی بچه های کلیر شده امروز توش بوده میفته زیر دست و پا گم میشه خو! Big Grin
نکن این کارارو! Tongue
از شوخی گذشته من موندم اون آفیسر با چه رویی جواب ایمیلای تو و Mehdi didam رو میده، موندم بخدا! ولی نگران نباش به هیج وجه، کلیر میشی به قول حامد مثه بنز! Big Grin
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، shatsi ، AsemanAbee ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، mehdi389 ، efah
(2013-08-16 ساعت 11:44)soli asali نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 03:00)ramin5165 نوشته:  سلام دوستان اگه ممکنه کمک فوری. پاس خانم یکی از دوستامون که نفر دوم کیس هم هستن گم شده این دوستمون خواهش کردن از شما دوستان بپورسم که چکار باید بکنن خواهشن اگه میدونید پیغام خصوصی بدید تا من به ایشون بگم.درضمن کیس این دوستمون 13و14 aug دوبار اپدیت شده،یعنی زیادم وقت ندارن.ممنونم از همتون

یه پیشنهاد دیگه هم دارم.... البته اگه مطمعنا که دیگه نیست پاسشون ( دزدیدن - یا ...)که هیچ .
والا میتونن با هیپنوتیزم به یاد بیارن که کجا گذاشتن. من یه بار این کارو کردم و جواب هم داد. افرادی که این کارو میکنن کم نیستن. تو گوگل یه سرچ کنی کلی آدم بهت معرفی میکنه.

اره اینم بد نیست الان میگم بهشون دمت گرم دوستم
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، soli asali ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 11:55)dana نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 10:00)bigharar نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:59)dana نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:52)ma300me نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 09:49)dana نوشته:  ببینم ایروانی ها خوابند؟ چرا کسی خبر از کلیر شدن نمیده

عوضش انکاریی ها بیدار بیدارن. اگه کاری دارید ما بچه های انکارا در خدمتیم؟Smile

امیدوارم امروز خوشحایمون با کلیرشدن بچه های انکارا مضاعف بشهBig GrinBig GrinBig Grin

شما کلیر شدید دوست عزیز

بله دوست عزیز امروز صبح متوجه شدم واسه همین فقط خودم ذوق کردم

در انتظاران آنکارایی لطفا امروز همه انرژِی مثبت داشته باشیم.. تا همه امروز یکضرب کلیر بشیم....
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: ma300me ، 5ina ، babak_1363 ، mhb161 ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 11:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:50)efah نوشته:  درود به دوستان خوبم ...
میبخشید که کمی دیر خبر میدم ...
ما هم دیروز بعدازظهر با دیدن آپدیت شدن همه خانواده در CEAC و "تبریک نامه" در سایت ابوظبی به جمع دوستان کلیر شده پیوستیم ...
نمیخوام بگم خوشحال نشدم ...
هم خوشحال شدم و هم خیالم از اینکه این "خان" رو هم گذروندیم راحت شد ...
ولی نتونستم بیام اینجا و سروصدا راه بیاندازم وقتیکه هنوز تعدادی از دوستان خوبم چشم به راه این هستند که اسم آنها هم خوانده شود و "جامه قدیمی شده" انتظار رو از تن برکنند ...
پس ازتون خواهش میکنم کسی برای من هورا نکشه و بگذارید برای روزی که همگی آماده ترک "منتظر سرا" بشیم ...
بویژه دوست نازنینم ARI66 که دیشب برای گفتن شادباش به منزل ما آمده بود و افسردگی و دلمردگی در عمق نگاهش پیدا بود ...

[عکس: Pink_Floyd_The_Wall_03.jpg]

حتی دلم میخوام از امیر خان خواهش کنم اسم منو در منتظر سرا خط نزنند و سبز نکنند ولی میدونم خلاف رواله ...
برای همه دوستانی که همچنان منتظرند از ته دلم آرزو "کلیر شدن" میکنم و ما تا سبز شدن آخرین منتظر در کنار شما خواهیم بود ...
پیروز باشید ...

efah جان خیلی خیلی مبارکت باشه..حرفایی که زدی تامل برانگیزه و منم همین فکرو در ذهن دارم!
اما یکی نیست بهم بگه بابا تو اول کلیر شو بعد برو تو فاز این حرفا!!Big Grin
بهرحال بازم بهت تبریک میگم، نه فقط به خاطر کلیر شدن ، بلکه بیشتر بخاطر نگاه و نگرش درستی که داری Smile
موفق باشی

دوست عزيز ضمن تبريك بايد عرض كنم من ديدگاه شما و بابك جان رو ميپسندم ولي درنظر داشته باشين كه اين بقيه دوستان هستن كه هوراا ميكشن و علاوه بر اينكه لطف خودشون رو نشون ميدن و بخاطر دوست كلير شدشون خوشحال ميشن اميد بيشتري پيدا ميكنن چون ميبينن كه روال كلير شدن بچه ها داره انجام ميشه و اين موضوع نگراني بقيه رو كاهش ميدهRolleyes
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان