موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آیا میشود که امروز بشود ، اگر هم امروز نشود هفته دیگر حتما" بشود / چی ؟ آسمان دلمان آبی بشود. آیا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
اعلام شده را گفتم به وضوح صدایش عوض شد. می لرزید. نه از سر ترس که از هیجان. از التهاب. از آینده.از دوری خانواده، از یک عمر زندگی. اگرچه فهمید که این بار هم نیست. کمی گپ زدیم و خداحافظی. دیگر دستهایم نمی لرزید اما دلم می لرزید این بار! در عمرم ندیده ام که سرنوشت یک عمر زندگی کسی وابسته به یک شماره مضحک در یک سایت باشد که اگر باشد همان است که عمری آرزویش را کرده است و اگر نباشد...............نه! نباشدی در کار نیست. هست و میدانم که چند ماه دیگر من و محمد و خیلی از شما عزیزانی که اینجا شب و روزمان را با هم می گذرانیم در جایی دیگر، در دنیایی متفاوت می نشینیم دور هم و مروری می کنیم بر خاطرات تاپیک کلیرنس برندگان 2013 [/b][/color]

[/quote]
شدیدا باهاتون موافقم که زندگی هممون به این شماره بند شده من هر روز فکر می کنم که اگر این ستاره ما برداشته نشه من چطوری باید دختر 2 ساله ام را که یک ساعت از من جدا نمیشه را با پدرش بفرستم ولو برای 24 ساعت .ولی اینم بگم من حق خودم میدونم که کلیر شم و تا اینجاشم خیلی صبوری کردیم منتظر شدیم ما که کاری نکردیم پس خوشحالیشم حق مسلم ماست حالا که تا اینجا کشوندنمون حق ندارند ولمون کنند به امون خدااینو خودشون هم خوب میدونند من مطمئنم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
همگیتون بزرگوارید
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 11:44)soli asali نوشته: (2013-08-16 ساعت 03:00)ramin5165 نوشته: سلام دوستان اگه ممکنه کمک فوری. پاس خانم یکی از دوستامون که نفر دوم کیس هم هستن گم شده این دوستمون خواهش کردن از شما دوستان بپورسم که چکار باید بکنن خواهشن اگه میدونید پیغام خصوصی بدید تا من به ایشون بگم.درضمن کیس این دوستمون 13و14 aug دوبار اپدیت شده،یعنی زیادم وقت ندارن.ممنونم از همتون
یه پیشنهاد دیگه هم دارم.... البته اگه مطمعنا که دیگه نیست پاسشون ( دزدیدن - یا ...)که هیچ .
والا میتونن با هیپنوتیزم به یاد بیارن که کجا گذاشتن. من یه بار این کارو کردم و جواب هم داد. افرادی که این کارو میکنن کم نیستن. تو گوگل یه سرچ کنی کلی آدم بهت معرفی میکنه.
اره اینم بد نیست الان میگم بهشون دمت گرم دوستم
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال