کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من هفته ديگه كلير ميشم چون بالاخره اواتارمو عوض كردم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
من جاي بابك عزيز باشم همين امشب ميپرم شنبه ويكشنبه پشت در سفارت ميخوابم دوشنبه پاسم و ميدم ادم ديگه مي ترسه والله به خدا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[font=Tahoma][/font]Sad
(2013-08-16 ساعت 19:24)hazrat نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:56)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم،
یعنی خدا خدا میکردم صفحات جلو نره، یه کله 17 صفحه رو مرور کردم Big Grin
اما منهم باید به نوبه ی خودم تبریکاتم رو به دوستان و عزیزان کلیر شده به شرح زیر تقدیم کنم :

نامی کاشانی،Farmiz،maaarabi،Mazerati
،hosa،ma300me،Mehrdadordi،Given،Shiraz2013،rose_2000 ،Selenaa،aminkent

مبارکتون باشه

هووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

و اما آرزوی کلیر شدن هرچه زودتر همه ی دوستان منتظر و به ویژه :

MRBONBON,Mehdididam,lonleyman,mehrana,drmrs,Alireza2013,پدی,zohre02,gifa,مهرنگار,mrr777,رجبعلی,hsevensky,AOC kermani,Aseman Abi,MY75,JJ bobo,arsh Bon,Mehrdad Pharm,Pooya.n,Pooyani,Sabre Ayob,gole shabbo,linuxer,jj bahale, Marjani,arash 111, Arash R, valencia, alihmh,Payam 62, Parvin_Omid,SANIJ,daad,آقا هادی 2013 و سایر عزیزانی که همچنان منتظر هستند.

دیدیم این دوستان تو این 15 صفحه بودن و بعضیاشونم کمی و فقط کمی خسته بودن. اما مطمئنم در درون امیدوارن و به زودی کلیر خواهند شد. انشاءالله

و تشکر آخر هم دارم نسبت به دوستانی که بهم تبریک گفتن و یابهم رتبه دادن بسیار ممنونم ازتون ، امیدوارم که این دوستی ها بینمون همیشگی و ماندگار باشه.

ارادتمند
بابک

بابک جان مارو یادت رفت
داداش ما رو هم جز کسانی که محتاج به دعا هستن ثبت کن که بد محتاج دعا هستیمSad
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
من هم که کلا از قلم میفتم Smile)
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
Smile بازم تبریک به همهٔ دوستان کلیر شده و آرزوی کلیر شدن همهٔ دوستان منتظر به ویژه پیشکسوتای گل و دوستان ستاره دارWink[font=Courier] هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
(2013-08-16 ساعت 18:11)marjani نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 17:08)رجبعلی نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 16:41)ikamaly نوشته:  رجبعلی هنوز آنلاین نشده؟!!!
هنوز پستی ازش ندیدم!!!
امیدوارم که کلیر شده باشه.
کسی از مرجانی خبر نداره عایا؟

سلام به همه دوستان خصوصاً ikamaly عزیز
متأسفانه ما هنوز آپدیت هم نشدیم چه برسه به کلیر.SadSadSad
من اینجام ،حی و حاضر با آپدیت فراوان ولی بدون کلیر Sad
با آرزوی کلیر شدن رحبعلی، marjani,lonelyman و اریوبرزن عزیز
رجبعلی جان امیدوارم بزودی خودت مسافر قطار بشی!
مرجانی خانم لااقل sms میزنیم جواب بده!!
اریوبرزن عزیز ممنون از گل قشنگت، خودتون گلید قربان!!
lonelyman عزیز من به یادتون هستم دوست عزیز شاهدش هم پستی که توی غیر مهاجرتی گذاشتم!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-16 ساعت 19:41)zohre02 نوشته:  دوستان من فکر میکنم به نسبت آپدیتها تعداد کلیر شده ها خیلی کمه احتمالا هفته آینده هم طوفانی خواهد بود

مطمئنا همین طور خواهد بود.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Rambod ، mhb161 ، zohre02 ، azar1348 ، babak_1363 ، payampars ، رجبعلی ، shatsi ، daad
بچه ها نه اینکه آپدیت نمیشدم. حالا هم آپ میشم ولی بعد از هر اعلام کیلیر قیافه من مثل زیر میشه وقتی کیسمو نمیبینم
[عکس: pokerface.png]
خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا به خودت قسم دلم کیلیر می خواد
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، so_ar ، zohre02 ، Sonaen60 ، azar1348 ، DIVE ، Szsanazsz ، ikamaly ، aghaghia ، babak_1363 ، payampars ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، shatsi ، daad ، mazerati
بچه ها این تاریخ چیه؟تو همون لیست کلیر ها؟Admin Process Expires On
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، mhb161 ، babak_1363 ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
من اصلا متوجه نمیشم ...
توی سایت سفارت هیچ تغییری غیر از اینکه به تاریخ امروز آپدیت شده نمی بینم .
پس این لیست از کجا اومده؟ ..یکی منو مفهوووووم کنه
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، Szsanazsz ، mhb161 ، roeentan ، payampars ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، shatsi ، رجبعلی ، daad ، mazerati
رفته بودم DMV. همین الان با دست پر رسیدم خونه. پریدم پشت لپ تاپ و دیدم که بغض آنکارا ترکیده و بغض چند ماهه خیلی از دوستان خوبم هم....Rolleyes
امشب منم و زکریا و جشن کلیر شدن یاران نازنینمRolleyes. پس به افتخار پرستوهای از بند رسته:
فرهاد
گیون
بابک
Mehrdadordi
ma300me
نامی کاشی
shiraz2013
mazerati
rose_2000

هورررررااااااااااااااااااااااااا.........
عمو سعید همچنان در انتظار پرواز آخرین پرستو و جشن بزرگ مهاجرسرایی هاست. زیاد منتظرش نذارین. ارادتمند همه.
سلام ، دوستان من می‌خوام به KCC زنگ بزنم وضعیت کیسمو چک کنم لطف بفرمایید شماره KCC رو بدید بعد از تماس شمارو هم در جریان میزارم . ممنون
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، mhb161 ، babak_1363 ، payampars ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
(2013-08-16 ساعت 18:54)rose_2000 نوشته:  هیبیب هورا هیبیب هورا هیبیب خیلی هورااااااااا
منم کلیر شدممممممم
جیغ دست سوت
مرسی از مهرداد اردی عزیز که به من خبر داد :-)
مرسی از همه دوستان که این مدت با هم بودیم و مرسی از امیر مهاجر و گلنهال عزیز از همیاریشون
خوشحالم و خوشحالتر میشم وقتیکه همه و همه از این تاپیک خداحافظی کنیم . برای همتون بهتریت آرزوها رو دارمممممممم

مبارکهههههههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
هوررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان کلیر شده آنکارااااااااا
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-08-16 ساعت 20:45)Saeedv13 نوشته:  رفته بودم DMV. همین الان با دست پر رسیدم خونه. پریدم پشت لپ تاپ و دیدم که بغض آنکارا ترکیده و بغض چند ماهه خیلی از دوستان خوبم هم....Rolleyes
امشب منم و ذکریا و جشن کلیر شدن یاران نازنینمRolleyes. پس به افتخار پرستوهای از بند رسته:
فرهاد
گیون
بابک
Mehrdadordi
ma300me
نامی کاشی
shiraz2013
mazerati
rose_2000

هورررررااااااااااااااااااااااااا.........
عمو سعید همچنان در انتظار پرواز آخرین پرستو و جشن بزرگ مهاجرسرایی هاست. زیاد منتظرش نذارین. ارادتمند همه.

خیلی خیلی ممنون مدیر عزیزSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان