کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
قربونتون بشم مبارک باشه همه کلیر شدگان عزیزم.
ما دیروز یه آپدیت داشتیم یعنی فقط برنده اصلی نه من
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
دوستان اگه کلیر بشم توی سایت ceac چی میزنه ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: mhb161 ، morvarid1364 ، zohre02 ، amiz.abdollah ، azar1348 ، daad
(2013-08-16 ساعت 21:58)DIVE نوشته:  دوستان اگه کلیر بشم توی سایت ceac چی میزنه ؟
با سلام دوست عزیز توی سایت سیس چی از کلیر نمیزنه فقط موقع صدور ویزا میزنه ایشود
(2013-08-16 ساعت 21:58)DIVE نوشته:  دوستان اگه کلیر بشم توی سایت ceac چی میزنه ؟
تو سايت سيس چيزي نميزنه، فقط تو سايت سفارت معلوم ميشه كلير شدين
سايت سيس تا ايشود نشين هيچ تغييري نميكنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-16 ساعت 21:33)DIVE نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:25)n51 نوشته:  دوستان عزیز من هنوز مصاحبه نرفتم ام دیروز و امروز آپدیت شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم جو گرفتتشون بدون مصاحبه ویزا هم بدن
فک کنم مدارک ارسالیتون بدستشون رسیده و کیستون آپدیت شده
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: DIVE ، amiz.abdollah ، ma300me ، mehdi389 ، رجبعلی ، shatsi ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
من امروز آخر وقت کاری سفارت بازم آپدیت شدم
سر در نمیارم این آپدیت ها دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟
dv 2013, Ankara
نفر اصلي ما هم امروز اپديت شد?خداياااااااا كلير كن?
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-16 ساعت 18:20)jj bobo نوشته:  عذر میخوام دوستان عزیز ولی انتظار بدجور برام سخت شده 185روز
دوست عزیز واقعاً میدونم، که انتظار خیلی خیلی سخته، مخصوصاً هم که یه برنامه ای داشته باشی و به خاطر این لعنتی، کل برنامه رو باید موکول کنی به وقتی که ازش خلاص شدی...
اما چاره ای نیست و باید صبور باشین، اینو کسی داره بهتون میگه که تا به الان 250 روزه که منتظره، و بزرگترین تاوان زندگیش رو سر همین انتظار داده و همینطور باور کنین سخت ترین شرایط ممکن رو الان داره... و از همه بدتر با تمام این شرایط، باید خودم رو جلوی مادر و پدرم ریلکس هم نشون بدم که مبادا اونا به دغدغه های روز مره شون اضافه بشه مثلاً یه نمونه ش اینه که من تازه دایی جوونم رو از دست دادم و مادرم داغدار برادرشه، اینا رو میگم که بدونی همچین هم دوستانت بدون غم نیستن، اما چاره چیه Sad ، با داغون کردن و استرس بیشتر به خود دادن که کاری درست نمیشه...
پس حالا به عنوان یه برادر ازتون میخوام که کمی خونسرد باشین و با روزگار نجنگین، که خدایی نکرده اگه سر ناسازگاری باهاش پیدا کنین، بی برو برگرد بازنده شمایین، چون هیچ رحمی لا کردار نداره... درضمن اگه کیستون خانوادگی هم باشه دیگه بدتر باید لاپوشونی کنین و خودتون رو خیلی ریلکس و خونسرد تر نشون بدین Big Grin
اما اینو به خاطر داشته باشین که همۀ ماها یه خدایی داریم که اون حواسش به هممون هست، نگران نباشید ... Wink

(2013-08-16 ساعت 19:10)drmrs نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:38)lonelyman نوشته:  [عکس: farapix_com_f7e49a680c827dff26c9a24355c31c77_5.jpg]
بدون شرح

جگرم کباب شد رفیقSad شرح حال همگی منتظران!

لونلی جان دو سه شب پیش گفتم بهت بیا سر به بیابون بزاریم، شاید این بر و بچ به خودشون بیان و ماها رو کیلیر کنن، اما خودت گفتی نه، حالا خودت بگو، گفتم یا نگفتم Tongue

(2013-08-16 ساعت 20:48)soruosh نوشته:  سلام ، دوستان من می‌خوام به KCC زنگ بزنم وضعیت کیسمو چک کنم لطف بفرمایید شماره KCC رو بدید بعد از تماس شمارو هم در جریان میزارم . ممنون
دوست عزیز، من به شما توصیه میکنم که تماسی با کی سی سی نگیرین، چون من قبلاً تماس گرفتم و پس از 5 دقیقه علاف شدن تا به اپراتور وصل بشم، یه خانمی برداشت و منم که انگاری دارم به بزرگترشون شکایت میکنم همینجوری گفتم و گفتم... در آخر بهم گفت "شما باید تماس بگیرین به سفارتی که مصاحبه شدین، پرونده شما بعد از اینکه به سفارت فرستاده میشه دیگه از دست ما خارجه"
سر همین اگه میخواهین تماسی هم بگیرین به خود سفارت زنگ بزنین...Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-16 ساعت 21:05)AsemanAbee نوشته:  ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﻩ ؟؟
ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﺪﻥ ﻋﺎﯾﺎ .؟؟!

zanganeh, hsevensky2013, mehdididam
آسمان آبی جان من از آقا مهدی خبر دارم و ایشون مثل من هنوز منتظرن... Sad
از شواهد امر، بر میاد که این دوست عزیزمون هفت آسمان 2013 هم فکر کنم کیلیر شدن و رفتن به برنامه پارتیشون برسن، که خبری ازشون نیست، چون یه شماره خیلی نزدیک به ایشون امروز تو سایت کیلیر شده بودن، حالا اگه خودش باشه تا فردا معلوم میشه...Big Grin
اما متأسفانه از دوست عزیزمون زنگنه خبری ندارم...Shy
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام. ما تو سایت اسممون رو اعلام کردن. من و همسرم که کیس اصلی همسرم بود . همسر من 18 اگست یعنی پس فردا میره آنکارا. اگه کسی تو این تاریخ مسافره و دوست داره که باهم هتل بگیرن لطفا پیغام بذاره. ضمنا ما ساکن کانادا هستیم و از اینجا بلیط داریم.
تشکر کنندگان: mhb161 ، mrbonbon ، babak_1363 ، raham ، ma300me ، nirvana_kobin ، mehdi389 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، SK89 ، zohre02 ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
(2013-08-16 ساعت 19:32)drmrs نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 19:16)so_ar نوشته:  مدیران محترم سایت ، من اینجا اول عضو بودم بعدا شدم "عضو فعال " الآن دوباره شدم "عضو "!!! آقا چرا ؟ !!! چون قوانین سایتو رعایت میکنم و همش دکمه تبریک و تشکر را فشار میدم ، کمتر کامنت میذارم که صفحات الکی پر نشه ؟!!!! هراز گاهی هم کامنت های قبلی ام را پاک میکنم ، خوب کمک به گل نهال جون و بقیه مدیران میکنم .... دلمو شیکوندی برو حالشو ببر SadTongue

دوست عزیز منو ببین روحیه بگیر. من یک سایتوند با مسئولیت بودم که همه پست هایم را پاک کردم الان نه تنها عضو ساده شدم بلکه حتی امضام را هم ازم گرفتند! به کی بگم آخه این همه درد را! این حتی از کلیر نشدن هم سخت تر بود Sad
...Wink من هم آمدم پستهای قبلی را برای دومین بارحذف کردم که به گل نهال جان کمک کنم بازم شدم عضو ساده ...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
سلام. من یه سوال دارم. زمان مصاحبه ما پورت ورودی در آمریکا رو نوشتیم سانفرانسیسکو. ولی الان تصمیم داریم بریم یه شهر دیگه. کسی اطلاع داره که مشکلی پیش میاد یا نه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
(2013-08-16 ساعت 22:45)گل نهال نوشته:  بچه ها اين پاكت زرد ما كه گوشه اش باز نيست، كاملاً مهر و موم و بسته شده ست. چطوريه كه شماها باز شده بوده!!

گل نهال جان فکر کنم ابوظبی و آنکارا فقط اریب باز میزارن.
یادمه روزی هم که افشین پاکت خودش رو گرفته بود کاملا بسته بود.
موفق باشین.
لاتاری 2013
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ستاره دار و بی ستاره از سه سفارت خصوصاً:
سفارت آنکارا: ma300me ، Mehrdadordi ، maaarabi ، babak_1363 ، Given ، farmiz ، hosa ، shiraz2013 ، mazerati ، selenaa ، aminkent ، rose_2000 و نامی کاشی
سفارت ابوظبی: morvarid1364 & ari_kiana ، usa lover ، setareh2013 ، ali-gh ، aminkent ، bahmap ، mehrrdad ، ssssa ، efah ، farzaam3 و آیدا اس
سفارت ایروان: sh91 ، samira.a ، dolood ، mamad_msp ، dana
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این دوستان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-08-16 ساعت 23:08)shilashams نوشته:  سلام. من یه سوال دارم. زمان مصاحبه ما پورت ورودی در آمریکا رو نوشتیم سانفرانسیسکو. ولی الان تصمیم داریم بریم یه شهر دیگه. کسی اطلاع داره که مشکلی پیش میاد یا نه؟

مشکلی پیش نمیاد
dv 2013, Ankara

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان