موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مگه پاسها رو فقط دوشنبه و پنج شنبه تحویل نمیگیره آنکارا ؟تو ایمیل که اینطوری زده ؟یعنی ما سه شنبه هم بریم تحویل می گیره ؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. همسر من کیس اصلی هست و رفته آنکارا که ویزای هر دو مون رو بگیره. اما وکالتنامه از من نداره. مشکلی پیش میاد؟؟؟ برای گرفتن پاسپورت از پست چه مدارکی لازمه؟؟ لطفا سریع جواب بدید. ممنونم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 11:54)shilashams نوشته: سلام. همسر من کیس اصلی هست و رفته آنکارا که ویزای هر دو مون رو بگیره. اما وکالتنامه از من نداره. مشکلی پیش میاد؟؟؟ برای گرفتن پاسپورت از پست چه مدارکی لازمه؟؟ لطفا سریع جواب بدید. ممنونم
سلام .کسانی که رفتند و یزاشون رو گرفتند می گن بستگی به ptt ای داره که انتخاب کردید بعضی از اونها وکالت نامه می خوان تا پاسپورت رو تحویل بدن.ما هم برای محکم کاری تهیه کردیم تا اگه خدا خواست و کلیر شدیم همراهمون باشه
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 16:01)pooyani نوشته: تبریک به همه دوستان کلیر شده ،ما هم 4 بار اپ شدیم تا حالا ولی امروز کلیر نشدیم.
ولی پرسشی که هست اینه که چرا فقط زمان رو تا 15 سپتامبر اعلام میکنه یعنی هر کی که دیرتر هم بره باید تا 15 سپتامبر ویزا بگیره و تا قبل از 15 سپتامبر بره آمریکا ؟
دوستان لطف کنید پاسخ بدین.
****case number :2013AS***2