کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-17 ساعت 14:32)lilistar نوشته:  سلام دوستان
ميشه نظرتون را در اين مورد بدهيد : http://mohajersara.com/thread-5449-post-...#pid396212 با تشكر

بله میشه مشکلی نداره

(2013-08-17 ساعت 14:56)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز, از من resume و CV خواستند و من هم براشون فرستادم اما هنوز آپدیت نشدم .آیا پس از فرستادن این مدارک نباید آپدیت میشدم؟ معمولا پس از چند روز آپدیت میکنند؟

من چهارشنبه فرستادم دو ساعت بعد تاییدشو دادند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: Aida.s ، babak_1363 ، zohre02 ، mehrdad360 ، shatsi ، رجبعلی ، daad ، Alirezaa2013
سلام دوستان
يك سوال دارم فقظ شما ميتونيد كمك كنيد
من سربازي ارتش بودم اونم امريه توي فني و حرفه اي توي فرم 230 هم نوشتم بجاي تخصص نظامي ، كه من تو فلان جا مربي بودم .در ضمن كارت پايان خدمتم هم از اين جديداست كه از روش مشخص نيست مال كدوم نيرو هستي .
روز مصاحبه به نظرتون علاوه بر ترجمه كارت جديد ، ميتونم ترجمه كارت قديمي و هم يك نامه از فني و حرفه اي ببرم؟؟
اين توي روند زمان كلير شدن و اينجور چيزها به نظرتون تاثير داره و كلا جاي من بوديد چكار ميكرديد.
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، SHABAH51 ، nika ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 14:44)Aida.s نوشته:  دوستان مگه ماهان یکشنبه ها پرواز نداره به آنکارا؟؟ خوب اگه با پرواز یکشنبه بریم و پاسها رو دوشنبه به سفارت تحویل بدیم تا پنجشنبه ویزاها رو بهمون میدن ؟؟؟
معمولاً چند روز طول میکشه؟

ما دوشنبه تحویل دادیم پنجشنبه بعد از ظهر گرفتیم یکی دو نفر هم چهارشنبه گرفتند ولی ریسک نکنید بلیط برگشت را یکشنبه بگیرید اگه زودتر کارتون تموم شد برید عوض کنید به پنجشنبه صبح .دفتر ماهان هم تو خیابون هتل ددمان هست کمی جلوتر به طرف تونالی
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، Aida.s ، AsemanAbee ، رجبعلی ، nika ، daad ، Alirezaa2013 ، amir82
(2013-08-17 ساعت 14:31)Aida.s نوشته:  [qu
(2013-08-17 ساعت 02:49)manzar333 نوشته:  سلام به همه دوستان و عرض تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا، راستش من امروز از ساعت ۳ توی جاده بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم، ولی‌ دل‌ تو دلم نبود چون میدونستم ساعت ۵-۶ آنکارا سایت رو آپدیت میکنه، بالاخره تلفنی از همسرم فهمیدم که سایت آپدیت شده و ............بله ما هم نبودیم!!!! بعد از ۱۵۶ روز انتظار و کلی‌ آپدیت تو این روزهای آخر ، کلی‌ دلمو صابون زده بودم، خلاصه از اول اتوبان قم تا دم در خونمون گریه کردم، حالا هم که دارم این پستو مینویسم چشمام باز نمی‌شه، حالا نگید چقد این لوسه ، ولی‌ واقعا دیگه صبرم سر اومده .

منم همینطور .. وقتی‌ اسممون نبودیخرده ناراحت شدم
اما جرات نکردم گریه کنم
گفتم الان بابام میگن دختره چقد عشق فرنگه .. بی‌ حیا...

چرا گریه دوستان، انتظار سخته اما بدونید که در هر تاخیری خیری هست، مطمئن باشید که هر کدوم از ما در بهترین زمان کلیر میشیمSmile
[/quote]

منظرجان وقتی کلیرشدید ومثل مابرای تهیه ویزایوبلیط که بری دوبی ویزاتوبگیری اونم بعدازکلی دوندگی دومیلیون پول بی زبونو واریزکنید اونوقت گریه کردنتون ردخوردنداره ولی چه کنیم که کارمندان ازانس اینقدرحسرتتومیخورن که لاتاری دراومدی که روت نمیشه دوقطره اشک ناقابل ازاین هزینه هابریزی
پس عزیز اون چشماتونونگه دارید برای همچین روزی نه برای کلیرنشدن که مطمئنید درآینده ای نزدیک کلیرمیشید سالی دیگه این موقع که درامریکابسرمیبرید باخودتون میگید خودمونیمااااااااااااااااااااااااااااااااااا چقدرالکی اشک ریختیم
ازصمیم قلبم براتون دعامیکنم این هفته اشک خوشحالی بریزید
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، azar1348 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، nika ، majid194 ، daad ، mehdi389 ، manzar333 ، r91
(2013-08-17 ساعت 14:59)htity نوشته:  سلام دوستان
يك سوال دارم فقظ شما ميتونيد كمك كنيد
من سربازي ارتش بودم اونم امريه توي فني و حرفه اي توي فرم 230 هم نوشتم بجاي تخصص نظامي ، كه من تو فلان جا مربي بودم .در ضمن كارت پايان خدمتم هم از اين جديداست كه از روش مشخص نيست مال كدوم نيرو هستي .
روز مصاحبه به نظرتون علاوه بر ترجمه كارت جديد ، ميتونم ترجمه كارت قديمي و هم يك نامه از فني و حرفه اي ببرم؟؟
اين توي روند زمان كلير شدن و اينجور چيزها به نظرتون تاثير داره و كلا جاي من بوديد چكار ميكرديد.
ما هم مثل شما امريه آموزش و پرورش بود همسرم و كارتش هم جديد بود و مشكلي نبود
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shatsi ، e76779 ، zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، aghaghia ، payam62 ، daad ، Alirezaa2013 ، htity
(2013-08-17 ساعت 14:57)SK89 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 14:32)lilistar نوشته:  سلام دوستان
ميشه نظرتون را در اين مورد بدهيد : http://mohajersara.com/thread-5449-post-...#pid396212 با تشكر

بله میشه مشکلی نداره

(2013-08-17 ساعت 14:56)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز, از من resume و CV خواستند و من هم براشون فرستادم اما هنوز آپدیت نشدم .آیا پس از فرستادن این مدارک نباید آپدیت میشدم؟ معمولا پس از چند روز آپدیت میکنند؟

من چهارشنبه فرستادم دو ساعت بعد تاییدشو دادند

من هم دوباره ازشون سوال کردم که تایید کنید و آنها هم تایید کردند ولی در سیس آپدیت نشدم شما چطور؟؟ آپدیت شدید؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، Alirezaa2013
میگم ما خوشحال باشیم؟یعنی گرفتن ویزا حتمیه؟آیا بودن کسایی که چون دیر اقدام کردن نرسیدن؟یا بگن ظرفیت پره؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: zohre02 ، Mehrdadordi ، jj bobo ، babak_1363 ، daad ، ma300me
(2013-08-17 ساعت 14:44)Aida.s نوشته:  دوستان مگه ماهان یکشنبه ها پرواز نداره به آنکارا؟؟ خوب اگه با پرواز یکشنبه بریم و پاسها رو دوشنبه به سفارت تحویل بدیم تا پنجشنبه ویزاها رو بهمون میدن ؟؟؟
ماهان یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه برای آنکارا پرواز داره .. ولی مگه جای خالی پیدا میشه ؟! .. امروز خودم رو کشتم تونستم برای ساعت 9 صبح روز سه شنبه اونم با قیمت بالای 850 جا گیر بیارم .... دهنم سرویس شد ... امروز اون بنده خدا اپیراتوره می گفت آقا اصرار نکن بیزینس کلاس روز یکشنبه صبح کلا close شده .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، Aida.s ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، گل نهال ، رجبعلی ، farmiz ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، payam62 ، Alirezaa2013 ، r91
(2013-08-17 ساعت 15:03)SK89 نوشته:  

ما دوشنبه تحویل دادیم پنجشنبه بعد از ظهر گرفتیم یکی دو نفر هم چهارشنبه گرفتند ولی ریسک نکنید بلیط برگشت را یکشنبه بگیرید اگه زودتر کارتون تموم شد برید عوض کنید به پنجشنبه صبح .دفتر ماهان هم تو خیابون هتل ددمان هست کمی جلوتر به طرف تونالی

ممنون از لطفتون، اما یه سوال شما که پنجشنبه گرفتید ویزاتونو همون شب با پرواز ماهان برگشتید؟ یا که پرواز برگشتش صبح بود مجبور بودید یکشنبه برگردید؟؟

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، zohre02
(2013-08-17 ساعت 15:22)Given نوشته:  
ماهان یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه برای آنکارا پرواز داره .. ولی مگه جای خالی پیدا میشه ؟! .. امروز خودم رو کشتم تونستم برای ساعت 9 صبح روز سه شنبه اونم با قیمت بالای 850 جا گیر بیارم .... دهنم سرویس شد ... امروز اون بنده خدا اپیراتوره می گفت آقا اصرار نکن بیزینس کلاس روز یکشنبه صبح کلا close شده .

ای وای این که خیلی بده Sad ما هم که نمیدونیم کی قراره کلیر بشیم که زودتر بلیطمون رو بگیریمSadSadSad خوب اگه سه شنبه برید مجبور میشید یک هفته اونجا بمونید که؟!!!!

تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، ma300me ، zohre02 ، Given ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 11:02)soruosh نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 09:16)sany_th نوشته:  سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که چجوری میتونیم پاسپورتامونو بفرستیم دبی؟متاسفانه هیچ پستی قبول نمی کنه. ما هم هیچ وقتی نداریم

شما که فرد مورد اعتماد نداری ریسک نکن اینهمه خرج کردی این هم روش ، پاشو برو ،دیگه وقتی نمونده که داری دنبال کسی می گردی .
دوستمون راست می گه آژانسهاییکه این کارو می کنند 3 هفتهزمان می خوان که ریسکش بالاست زود بجنب تا مشکلی پیش نیومده
تشکر کنندگان: nika ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، mehdi389 ، zohre02 ، sany_th ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من دیروز آنکارا بودم وکار گرفتن ویزاهامون تموم شد. بنا بدلایلی نمیتونستم توی سایت زیاد پست بذارم ولی از تجربه تمام دوستان استفاده کردم .واز همه دوستان خوب این تاپیک هم تشکر ویژه دارم.فقط جهت اطلاع وروحیه دادن به همه عزیزان عرض میکنم من حدود14 سال کارمندرسمی دولت بودم وخدمت سربازی هم داشتم و2 تا بچه 8 ساله وشش ماهه 110 روز کلیرشدنمون طول کشید وقبل اون هم بخاطر تازه واردمون کلی بدردسر افتادیم (دختر کوچیکمون بین زمان مصاحبه وبرنده شدن بدنیا اومد)ولی از شما خیلی روحیه میگرفتم والانم میگم که نگران نباشین انشالله همه کلیر میشید.
موفق باشید وبازم ممنون
(2013-08-13 ساعت 16:59)پرستوی مهاجر نوشته:  برای دوستان 2014 میخواستم یک نکته بگم اکر خواستید سفارت خودتون انتخاب کنید ابوظبی بهتره چون سفارت ایروان انکارا به انواع ویزاها رسیدگی میکنه ولی ابوظبی با ویزای توریستی .... کاری نداره چون مربوط میشه به سفارت آمریکا در دبی (امارات 2 تا سفارت آمریکا داره )البته میدانم دوستان میگن مگه ابوظبی چیکار کرد در جواب از انکارا ایروان بهتره تو لیست منتظر سرا هم نگاه کنید متوجه میشویدSmileWink
دوستان 2014 چون به این تایپیک سر میرنن اطلاع رسانی مجدد شد
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: mehdir ، PARVIN_OMID ، hsevensky2013 ، aghaghia ، babak_1363 ، daad ، mehdi389 ، zohre02 ، رجبعلی ، valencia ، Alirezaa2013 ، amir82
سلام بر دوستان

با توجه به اینکه سپتامبر داره نزدیک میشه من میخوام خودمو آماده کنم برای رفتن در سفارت ابوظبی حتی اگه کلیر نشم. سوالاتی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
1- به نظر شما چه تاریخی مناسب که اونجا باشم مثلا 20 سپتامبر خوبه؟
2- آیا نیاز به گرفتن وقت هست یا اگه بدون وقت گیری به سفارت مراجعه کنم می توانم به قصدم که گرفتن ویزا است برسم.
3- آیا لازم است که همه افراد مراجعه کنند یا هر کدام از افراد چه فرد برنده شده باشه چه نفر وابسته برن کفایت میکنه؟

با تشکر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 16:23)هنردوست نوشته:  سلام بر دوستان

با توجه به اینکه سپتامبر داره نزدیک میشه من میخوام خودمو آماده کنم برای رفتن در سفارت ابوظبی حتی اگه کلیر نشم. سوالاتی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
1- به نظر شما چه تاریخی مناسب که اونجا باشم مثلا 20 سپتامبر خوبه؟
2- آیا نیاز به گرفتن وقت هست یا اگه بدون وقت گیری به سفارت مراجعه کنم می توانم به قصدم که گرفتن ویزا است برسم.
3- آیا لازم است که همه افراد مراجعه کنند یا هر کدام از افراد چه فرد برنده شده باشه چه نفر وابسته برن کفایت میکنه؟

با تشکر
شما تا ٢٠ سپتامبر تأمل كنيد دوست عزيز
حتماً حتماً تا اونوقت كلير ميشيد
نااميد نباشيد و به خدا توكل كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان