موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-17 ساعت 14:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-17 ساعت 14:59 توسط SK89.)
(2013-08-17 ساعت 14:32)lilistar نوشته: سلام دوستان
ميشه نظرتون را در اين مورد بدهيد : http://mohajersara.com/thread-5449-post-...#pid396212 با تشكر
بله میشه مشکلی نداره
(2013-08-17 ساعت 14:56)mehrdad360 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز, از من resume و CV خواستند و من هم براشون فرستادم اما هنوز آپدیت نشدم .آیا پس از فرستادن این مدارک نباید آپدیت میشدم؟ معمولا پس از چند روز آپدیت میکنند؟
من چهارشنبه فرستادم دو ساعت بعد تاییدشو دادند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يك سوال دارم فقظ شما ميتونيد كمك كنيد
من سربازي ارتش بودم اونم امريه توي فني و حرفه اي توي فرم 230 هم نوشتم بجاي تخصص نظامي ، كه من تو فلان جا مربي بودم .در ضمن كارت پايان خدمتم هم از اين جديداست كه از روش مشخص نيست مال كدوم نيرو هستي .
روز مصاحبه به نظرتون علاوه بر ترجمه كارت جديد ، ميتونم ترجمه كارت قديمي و هم يك نامه از فني و حرفه اي ببرم؟؟
اين توي روند زمان كلير شدن و اينجور چيزها به نظرتون تاثير داره و كلا جاي من بوديد چكار ميكرديد.
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين

رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 14:44)Aida.s نوشته: دوستان مگه ماهان یکشنبه ها پرواز نداره به آنکارا؟؟ خوب اگه با پرواز یکشنبه بریم و پاسها رو دوشنبه به سفارت تحویل بدیم تا پنجشنبه ویزاها رو بهمون میدن ؟؟؟
معمولاً چند روز طول میکشه؟
ما دوشنبه تحویل دادیم پنجشنبه بعد از ظهر گرفتیم یکی دو نفر هم چهارشنبه گرفتند ولی ریسک نکنید بلیط برگشت را یکشنبه بگیرید اگه زودتر کارتون تموم شد برید عوض کنید به پنجشنبه صبح .دفتر ماهان هم تو خیابون هتل ددمان هست کمی جلوتر به طرف تونالی
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 14:57)SK89 نوشته: (2013-08-17 ساعت 14:32)lilistar نوشته: سلام دوستان
ميشه نظرتون را در اين مورد بدهيد : http://mohajersara.com/thread-5449-post-...#pid396212 با تشكر
بله میشه مشکلی نداره
(2013-08-17 ساعت 14:56)mehrdad360 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز, از من resume و CV خواستند و من هم براشون فرستادم اما هنوز آپدیت نشدم .آیا پس از فرستادن این مدارک نباید آپدیت میشدم؟ معمولا پس از چند روز آپدیت میکنند؟
من چهارشنبه فرستادم دو ساعت بعد تاییدشو دادند
من هم دوباره ازشون سوال کردم که تایید کنید و آنها هم تایید کردند ولی در سیس آپدیت نشدم شما چطور؟؟ آپدیت شدید؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میگم ما خوشحال باشیم؟یعنی گرفتن ویزا حتمیه؟آیا بودن کسایی که چون دیر اقدام کردن نرسیدن؟یا بگن ظرفیت پره؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من دیروز آنکارا بودم وکار گرفتن ویزاهامون تموم شد. بنا بدلایلی نمیتونستم توی سایت زیاد پست بذارم ولی از تجربه تمام دوستان استفاده کردم .واز همه دوستان خوب این تاپیک هم تشکر ویژه دارم.فقط جهت اطلاع وروحیه دادن به همه عزیزان عرض میکنم من حدود14 سال کارمندرسمی دولت بودم وخدمت سربازی هم داشتم و2 تا بچه 8 ساله وشش ماهه 110 روز کلیرشدنمون طول کشید وقبل اون هم بخاطر تازه واردمون کلی بدردسر افتادیم (دختر کوچیکمون بین زمان مصاحبه وبرنده شدن بدنیا اومد)ولی از شما خیلی روحیه میگرفتم والانم میگم که نگران نباشین انشالله همه کلیر میشید.
موفق باشید وبازم ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
با توجه به اینکه سپتامبر داره نزدیک میشه من میخوام خودمو آماده کنم برای رفتن در سفارت ابوظبی حتی اگه کلیر نشم. سوالاتی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
1- به نظر شما چه تاریخی مناسب که اونجا باشم مثلا 20 سپتامبر خوبه؟
2- آیا نیاز به گرفتن وقت هست یا اگه بدون وقت گیری به سفارت مراجعه کنم می توانم به قصدم که گرفتن ویزا است برسم.
3- آیا لازم است که همه افراد مراجعه کنند یا هر کدام از افراد چه فرد برنده شده باشه چه نفر وابسته برن کفایت میکنه؟
با تشکر