کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
من پنج شنبه رفتم آژانس وضع بلیط دبی خیلی خراب بود
ایران ایر که از تهران را اوایل شهریور جا نمیداد , آسمان تا 2 سپتامبر جا نمیداد , فقط ماهان بود که فقط قیمتهای 800000 و 880000 جا میداد اونم نه هر روز مثلا یکشنبه صبح جا میداد تا اومدم بجنبم تموم شد تا یکشنبه دیگه هم چند تا تا جا بیشتر نبود اونم رو قیمت 880000 بالاخره برای دوشنبه از اصفهان گرفتم با هتل 2 ستاره 145 درهم (که توی اتاق 2 تخته تنها هستم و یک جای خالی دارم که اگه کسی دوست داشته باشه از دوشنبه 28 مرداد تا یکشنبه بعدی هر چند شب را که خواست میتونه با من هم اتاق بشه) , ضمنا اگه کسی خواست هم میتونه پاسش را بده من ببرم که دیگه خودش نیاد
کسی مایل بود زودتر پیام بده
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، AOC Kermani ، khder ، babak_1363 ، alihmh ، saeid-ss ، e76779 ، daad ، zohre02 ، shatsi ، valencia ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 15:20)2600kasra نوشته:  سلام دوستان.من دیروزجوابمو از اونگان گرفتم.باید تا2شنبه صبر کنم برا دادن پاس به سفارت.الان خونه 1دوست خوب هستم.نزدیک مطبه.اگه کسی جا خواست اینجاخوبه.آشپزخونه حمام و...هزینش هم خوبه پایینه.شبی20$.بدوبدو تا جا تموم نشده.پیغام بدید تا آدرسو تلفنشو بدم.موفق باشید
دوست عزیز لطف میکنی تلفنش رو بدی؟؟ احتمال داره ما هم این هفته بیایم آنکارا مستقر بشیم.. ممنون
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، SHABAH51 ، babak_1363 ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 16:29)گل نهال نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 16:23)هنردوست نوشته:  سلام بر دوستان

با توجه به اینکه سپتامبر داره نزدیک میشه من میخوام خودمو آماده کنم برای رفتن در سفارت ابوظبی حتی اگه کلیر نشم. سوالاتی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
1- به نظر شما چه تاریخی مناسب که اونجا باشم مثلا 20 سپتامبر خوبه؟
2- آیا نیاز به گرفتن وقت هست یا اگه بدون وقت گیری به سفارت مراجعه کنم می توانم به قصدم که گرفتن ویزا است برسم.
3- آیا لازم است که همه افراد مراجعه کنند یا هر کدام از افراد چه فرد برنده شده باشه چه نفر وابسته برن کفایت میکنه؟

با تشکر
شما تا ٢٠ سپتامبر تأمل كنيد دوست عزيز
حتماً حتماً تا اونوقت كلير ميشيد
نااميد نباشيد و به خدا توكل كنيد
قربون حکمت خدا برم...یکی از آشناهامون تو لاتاری 2014 برنده شده و چند روز پیش برای ماه اکتبر کارنت شده ..با زبان تمسخر میگفت فلانی مثل اینکه ما قراره زودتر از شما بریم ینگه دنیا؟؟؟؟؟
نتونستم جوابشو بدم...شما جای من بودین چی میگفتین؟
Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
من سه شنبه آنکارا 730 برگست نگرفتم آژانس ج ب
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، ma300me ، zohre02 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، amir82
(2013-08-17 ساعت 16:47)b_argi نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 16:29)گل نهال نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 16:23)هنردوست نوشته:  سلام بر دوستان

با توجه به اینکه سپتامبر داره نزدیک میشه من میخوام خودمو آماده کنم برای رفتن در سفارت ابوظبی حتی اگه کلیر نشم. سوالاتی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
1- به نظر شما چه تاریخی مناسب که اونجا باشم مثلا 20 سپتامبر خوبه؟
2- آیا نیاز به گرفتن وقت هست یا اگه بدون وقت گیری به سفارت مراجعه کنم می توانم به قصدم که گرفتن ویزا است برسم.
3- آیا لازم است که همه افراد مراجعه کنند یا هر کدام از افراد چه فرد برنده شده باشه چه نفر وابسته برن کفایت میکنه؟

با تشکر
شما تا ٢٠ سپتامبر تأمل كنيد دوست عزيز
حتماً حتماً تا اونوقت كلير ميشيد
نااميد نباشيد و به خدا توكل كنيد
قربون حکمت خدا برم...یکی از آشناهامون تو لاتاری 2014 برنده شده و چند روز پیش برای ماه اکتبر کارنت شده ..با زبان تمسخر میگفت فلانی مثل اینکه ما قراره زودتر از شما بریم ینگه دنیا؟؟؟؟؟
نتونستم جوابشو بدم...شما جای من بودین چی میگفتین؟
Big Grin
حالا کارنت شده که اتفاقی نیافتاده.. بهش بگو سنار بده آش به همین خیال باش... حالا حالا حا خیلی راه داره..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، DIVE ، SHABAH51 ، bigharar ، babak_1363 ، alihmh ، joody ، daad ، marjani ، mhb161 ، Signal ، mehdi389 ، zohre02 ، ma300me ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 13:57)bahmap نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 12:07)آیدا اس نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 11:58)lilac نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 11:34)آیدا اس نوشته:  بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه
من اگه یکشنبه صبح هفته آینده برم دبی تا پنج شنبه ویزامو میدن ک برگردم؟

سلام دوست عزیز، بطور معمول اگر یکشنبه ساعت ۱:۳۰ تحویل بدهید تا پنجشنبه ساعت ۲ بعدازظهر بدستتون خواهد رسید و اگر در ceac زودتر ایشود شد میتونید حتی یک روز زودتر تحویل بگیرید.

ممنون.راستی چه مدارکی باید همره داشته باشیم واسه سفارت ابوذبی که ویزامون رو تحویل بده؟
پرینت نامه که تائید می کنه کلیرنس شما تمام شده و برگ سفید یا آبی که زمان مصاحبه به شما دادن اگر براتون ایمیل اومده پرینت ایمیل و اصل پاسپورت من سه شنبه دارم میرم ابوظبی اگر سوالی داشتید خوشحال می شم کمکتون کنم

پرینت کدوم نامه ؟ همون سایت ابوظبی که جواب اومده یاایمیل؟ برای ماهنوزایمیل نیومده
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، mhb161 ، zohre02
یه وصیت از یه 2013 که تا حالا کلیر نشده 136 روز منتظر به دوستان 2014 که میخوان محل مصاحبه رو تغییر بدن:
جان من ابوظبی رو انتخاب کنین....
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، ehsansh ، joody ، daad ، saeid-ss ، پرستوی مهاجر ، e76779 ، ma300me ، mhb161 ، Signal ، proje ، mehdi389 ، zohre02 ، shatsi ، zavosh ، Alirezaa2013
(2013-08-17 ساعت 15:55)behzad_gh نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من دیروز آنکارا بودم وکار گرفتن ویزاهامون تموم شد. بنا بدلایلی نمیتونستم توی سایت زیاد پست بذارم ولی از تجربه تمام دوستان استفاده کردم .واز همه دوستان خوب این تاپیک هم تشکر ویژه دارم.فقط جهت اطلاع وروحیه دادن به همه عزیزان عرض میکنم من حدود14 سال کارمندرسمی دولت بودم وخدمت سربازی هم داشتم و2 تا بچه 8 ساله وشش ماهه 110 روز کلیرشدنمون طول کشید وقبل اون هم بخاطر تازه واردمون کلی بدردسر افتادیم (دختر کوچیکمون بین زمان مصاحبه وبرنده شدن بدنیا اومد)ولی از شما خیلی روحیه میگرفتم والانم میگم که نگران نباشین انشالله همه کلیر میشید.
موفق باشید وبازم ممنون

آفرین به شما که بهمون روحیه میدین
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: jj bobo ، babak_1363 ، SHABAH51 ، alihmh ، joody ، rose_2000 ، PARVIN_OMID ، daad ، nyayesh ، marjani ، mhb161 ، proje ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، behzad_gh ، dolood
(2013-08-17 ساعت 17:17)b_argi نوشته:  یه وصیت از یه 2013 که تا حالا کلیر نشده 136 روز منتظر به دوستان 2014 که میخوان محل مصاحبه رو تغییر بدن:

دوست خوبم به نظرم خیلی صلاح نیست به بچه های 2014 از این سفارش ها بکنیم. اول اینکه :سفارتهای دیگه هم دارن کار می کنن. یادمون نرفته تا چند روز پیش ایروان و آنکارا کلی کیس اعلام کرده بودند و بچه های ابوظبی به شدت مضطرب و نگران بودن! به نظرم بهترین زمان برای مقایسه سه تا سفارت 30 سپتامبره که احتمالا در اون روز همه شون کارهاشون رو تمام و کمال انجام دادن و پرونده ها بسته شده
دوم: امکان پذیر نیست که همه برندگان سال آینده بخوان برن ابوظبی. حتی اگر همه هم اونجا رو انتخاب کنن خود کی سی سی تقسیم شون می کنه بین سه تا سفارت. اونوقت کسانی که این توصیه ها رو از بچه های باتجربه 2013 خوندن، دچار استرس شدیدی میشن.
به نظر میرسه داستان این توصیه ها همان حکایت هرکسی از ظن خود شد یار ما باشه. در ایروان و آنکارا هم هستند کسانی که یکضرب گرفته اند و یا در کمترین زمان ممکن کلیر شده اند! با اجازه ات میخوام به بچه های 2014 سفارش کنم:

هر کدوم از سفارتها رو که انتخاب کنید مهم نیست ، اهمیت داره که مقاوم و صبور باشید چون در 30 سپتامبر 2014 همگی ویزاتون رو گرفته اید Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام دوستان ،
بازار بلیط داغه داغه و قیمت ها فضایی شده Smile بلیط آمریکا که حرفشو نزن! من دوشنبه مطب دکتر اونگان وقت دارم و انشاءالله اگه نتیجه اش سه شنبه آماده باشه، سه شنبه هم تحویل سفارت میدم.

مطمئنم آنکارا هفته ی پیش رو هم کولاک میکنه و ایروان و ابوظبی هم همینطور!

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هفته ی پیش رو بر کام همه ی دوستان منتظر شیرین بگردان، الهی آمین! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-17 ساعت 17:37)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 17:17)b_argi نوشته:  یه وصیت از یه 2013 که تا حالا کلیر نشده 136 روز منتظر به دوستان 2014 که میخوان محل مصاحبه رو تغییر بدن:

دوست خوبم به نظرم خیلی صلاح نیست به بچه های 2014 از این سفارش ها بکنیم. اول اینکه :سفارتهای دیگه هم دارن کار می کنن. یادمون نرفته تا چند روز پیش ایروان و آنکارا کلی کیس اعلام کرده بودند و بچه های ابوظبی به شدت مضطرب و نگران بودن! به نظرم بهترین زمان برای مقایسه سه تا سفارت 30 سپتامبره که احتمالا در اون روز همه شون کارهاشون رو تمام و کمال انجام دادن و پرونده ها بسته شده
دوم: امکان پذیر نیست که همه برندگان سال آینده بخوان برن ابوظبی. حتی اگر همه هم اونجا رو انتخاب کنن خود کی سی سی تقسیم شون می کنه بین سه تا سفارت. اونوقت کسانی که این توصیه ها رو از بچه های باتجربه 2013 خوندن، دچار استرس شدیدی میشن.
به نظر میرسه داستان این توصیه ها همان حکایت هرکسی از ظن خود شد یار ما باشه. در ایروان و آنکارا هم هستند کسانی که یکضرب گرفته اند و یا در کمترین زمان ممکن کلیر شده اند! با اجازه ات میخوام به بچه های 2014 سفارش کنم:

هر کدوم از سفارتها رو که انتخاب کنید مهم نیست ، اهمیت داره که مقاوم و صبور باشید چون در 30 سپتامبر 2014 همگی ویزاتون رو گرفته اید Wink
بابا جان همه اینارو میدونم عزیز.
فقط جنبه مذاح داشت .. تا 30 سپتامبر فقط 42 روز مونده...
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، marjani ، daad ، e76779 ، ma300me ، mhb161 ، proje ، mehdi389 ، zohre02 ، رجبعلی ، shatsi ، Alirezaa2013 ، mehdi didam

اینو جدی گفتی یا به خنده ؟
حالا دلیلت چیه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، b_argi ، daad ، mhb161 ، proje ، zohre02 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
شما نميتونيد به قطعيت اينو بگيد، از نظر من و طبق منتظرسرا و درصد كلير شدناش تا الان، ايروان بهترين سفارته از هرررر نظررر. نه csc داره، نه پست و وكالتنامه ميخواد، ويزا نميخواد، دنبال بليط هواپيما نبايد باشي و سريع ميتوني بعد كلير شدن، زميني بري، هزينه هاش ارزونتر از بمراتب ابوظبيه، پس به قطعيت نميشه گفت
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-17 ساعت 17:26)peymanp76 نوشته:  سلام
من یک نفر رو توی دبی پیدا کردم که با هزینه ای اندک کارهای مربوط به ویزا رو انجام میده ولی مشکلی که درگیرش شدم اینه که نمی تونم پاسپورت ها رو بفرستم دبی.
نه مسافر قبول می کنه و نه آژانسها قبول می کنن چون میگن قاچاق محسوب می شه.
به نظرتون چکار می تونم بکنم؟(البته بغیر از رفتن خودم به ابوظبی)
من فردا (اگر ویزا فردا برسه) یا پس فردا دارم میرم دبی اگر خواستین براتون میبرم، ولی اونجا ایشون بیاد هتل ازم بگیره
تشکر کنندگان: babak_1363 ، peymanp76 ، ma300me ، mhb161 ، zohre02 ، daad ، payampars
براي کسانيکه ميخان زياد آپديت شن آنکارا بهترين سفارته ولي در مورد کلير مطمئن نيستم !!!

چونکه ما دفعه هفتمه که آپديت شديم ولي...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، iraj im ، A.d ، mhb161 ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013 ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان