کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-17 ساعت 23:37)rezaP نوشته:  بچه ها وقتی توی ابوظبی کلیر میشم توی سایت ابوظبی چی مینویسه؟
و مثله انکارا نیست اسمه همه کلیر شده ها رو بزنه؟

نحوه اعلام ابوظبی با آنکارا متفاوت هست... باید در این سایت http://www.abudhabiivo.net کیس نامبرتون رو بدون صفر وارد کنید و زمانی که کلیر شدید از همین جا بهتون اعلام میشه.
DV-2013
تشکر کنندگان: usa lover ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad ، roeentan ، e76779 ، zohre02
دوستان عزیزی که هفته پیش آپدیت شدن از ابوظبی فردا از ساعت 10 آماده باشن که دیگه تمومه
البته می تونید از صبح برید آزانس اگه تا الان بلیط و ویزاتون رو نگرفتین
دوستانی که هفته پیش آپدیت نشدن فردا منتظر آپدیت باشن و 2 شنبه منتظر کلیر
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای دوستانی که آنکارا و ارمنستان هستن برای 2 شنبه آماده باشن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
سلام
از دوستان مهاجر سرایی عزیز که از شیراز و استان های جنوبی ایران کلیر شدن و عازم ابوظبی هستند خواهش میکنم به من پیغام بدن
ممنون
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، 5ina ، SHABAH51 ، zohre02
(2013-08-17 ساعت 23:11)gifa نوشته:  نميدونم حسم ميگه اين هفته،هفته خوب وخوشحال كننده اي هستش?قول ميدم
gifa عزیز،
چمدون ها رو ببند و اگه حتی میتونی برای هفته بعد بلیط رو رزرو کن و فقط آماده ی هورای رنگی ما باشBig Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، payampars ، daad ، hsevensky2013 ، mrbonbon ، r91 ، 5ina ، SHABAH51 ، ikamaly ، bigharar ، jj bobo ، sce ، ma300me ، Soap McTavish ، gifa ، e76779 ، Sonaen60 ، mehdi didam ، Niushagh ، dove ، shatsi ، zohre02 ، amir82
بچه ها این یعنی چی؟؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
(2013-08-18 ساعت 00:22)afshin sadeghi 2 نوشته:  بچه ها این یعنی چی؟؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

تبریک کلیرشدیدهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه
این متنی که سفارت ابوظبی میزاره زمانی که کلیر میشید
خودتون یا هر شخص قابل اعتماد روزهای 1شنبه و 3شنبه ساعت 1/30 برای تحویل پاسپورت مراجعه کنید
نکنه کلیر شدید خبر نداشتیننننننننن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
دوستانی که یکشنبه اینده میخوان برندابوظبی
درصورت تمایل هتل کلاریچ روبگیرید که همسرم ودوستش ازشنبه شب اونجامیرن

که اگریکشنبه صبح همین دلالا بخوادبیاددنبالتون یه جاجمع بشید
درصورت تمایل پیام بدید تاهماهنگ کنیم
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، daad ، afshin sadeghi 2 ، 5ina ، zohre02

اقا تبريكككككككك كلير شدي ....ويزات اماده اس ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، payampars ، daad ، afshin sadeghi 2 ، shatsi ، SHABAH51 ، ikamaly ، bigharar ، ma300me ، dove ، zohre02 ، MEHDIREZAEI

مبارک باشه دوست عزیز
کلیییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررر شدی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
از همه معذرت میخوام که دیر اعلام کردم...
خدایی ناخواسته بود.
مرسی به همه ی بچه هایی که انرژی مثبت دادن. با منفیا حرفی ندارم;-)
از ته ته ته قلبم آرزو میکنم همه کلیر بشین
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
خدایا 116 نفر منتظر رحمت و بخشایش تو هستند
دل ما 116 نفر را بحق 14 معصومت و آل عبا نیز مانند دیگر دوستان کلیر شده ما شاد گردان
به حق رحمت و بزرگیت که میدانم بخشاینده ترین هستی

دوستان تا این لحظه هیچ وقت برای خودم از کسی چیزی نخواستم
ولی امشب از همه دوستان میخواهم برای من هم از ته دلشون دعا کنن تا کلیر بشم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-18 ساعت 00:29)afshin sadeghi 2 نوشته:  از همه معذرت میخوام که دیر اعلام کردم...
خدایی ناخواسته بود.
مرسی به همه ی بچه هایی که انرژی مثبت دادن. با منفیا حرفی ندارم;-)
از ته ته ته قلبم آرزو میکنم همه کلیر بشین

افشین جان بهت تبریک میگم و بهترین هارو برات آرزو میکنم Smile
تو روز 18 آگوست چراغ کلیرشدن رو روشن کردی و نوید هفته ی پر کلیری رو دادی
مبارکت باشه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان خوبم با اينكه كلير شدم و بار و بنديل رو بستم رفتم از اين تاپيك ولي باور كنين دلم باهاتونه و يه جورايييى معتاد اين نوشته ها كه مملو بود از شور و احساسو و اشتياق و انتظار و دلشوره و.......

بدونين كه تا نفر اخر اين تاپيك كلير نشه من ول كن قضيه نيستم Smile))))
دوستون دارم ........،Big GrinTongue
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
کاش خدا از پشت ابرها میومد پایین
گوشم رو محکم میگرفت و داد میزد:
آهای بگیر بشین سرجات...
انقد غر نزن...
همینه که هست!
بعد یه چشمک میزد و آروم تو گوشم میگفت:
همه چیز درست میشه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: payampars ، 5ina ، bigharar ، گل نهال ، jj bobo ، Mehrdadordi ، ma300me ، manzar333 ، babak_1363 ، dolood ، e76779 ، mehdi didam ، Doe ، nooshshahnar ، zohre02 ، r91 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان