کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-18 ساعت 08:54)soodipooyan نوشته:  سلام دوستان.با تبریک ویژه خدمت همه ی دوستانی که کلیر شدند.
ی سوال!من از تاریخ مصاحبه هام به مدت یک هفته 5 بار آپدیت شدم. اما بعد گذشت 3 هفته نه کلیر شدیم و نه جدیدا آپدیت!
این روند چقدر طول میکشه؟آخه وقت خیلی کم مونده!
صلاح هست ایمیل به کی سی سی یا سفارت در آنکارا بدم؟
ممنون

سلام، بعد مصاحبه یه چند بار آپ میشید بعد یه 3-4 هفته میرید تو خلصه و بعد دوباره آپهاتون شروع میشه و بعد هم کلیر و خلاصSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payampars ، SHABAH51 ، gifa ، dove ، jj bobo ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، soodipooyan ، DIVE ، soruosh ، zohre02 ، babak_1363 ، daad
(2013-08-18 ساعت 08:16)mehdi didam نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 22:39)alihmh نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 22:33)mychael نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 18:44)ma300me نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 18:22)iraj im نوشته:  ما هم همینطور 8 باره که آپ شدیم ولی ناامید و عصبی .اینا دارن چکار میکنن.نه سربازی و نه شغل دولتی نمی دونم گیرشون به چی بوده تا حال
سلام دوست گرامی، حتما اسم عربی دارین و یا تشابه اسمی دارین. احتمال بسیار قوی هم این هفته کلیر میشید.Smile
اسمم mychael به نظرتون عربیه؟
بیشتر به روسی می خوره تا عربی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــا

نخیر آقا ، این طور هم نیست Big Grin اسم شما یک اسم ترکیبی نارسیستیک است ، که در تجزیه آن نتایج زیر حاصل است :
مای یعنی مال من ، کل یا همان چل در گویش آذری ، هم در فرهنک عامه معنی خل یا دیوانه را دارد ، لذا در نتیجه گیری نهائی معنی اسم شما میشود : دیوانه من !!! Tongue
حالا چه کسی و چگونه و در چه شرایطی دیوانه شما شده و اصولا" مجاز به اینکار بوده یا نه ؟؟ و اینکه آیا شما فقط یک دیوانه دارید یا بیشتر و و و مباحث دیگریست Big GrinBig GrinBig Grin
امیدوارم کمکی کرده باشم است نقطه سر خط

ضمنا" قابل توجه مسئولین :
اگر احتمالا" این بنده حقیر بدلیل شانس زیادی که در انواع شکست در زندگی دارم ، نتوانستم تا بلاد کفر همراهیتان کنم ، لطفا" این تاپیک را قفل نکنید تا این حقیر بتوانم کماکان به رمز گشائی اسرار هستی بپردازم ، باشد تا باشد که باشد یا نباشد !! Big GrinBig Grin
داداش گلم تمام امید و ارزوی مایی. یه دونه ای تو ماهی.. بابا جان سر سلسله تموم کلیر شده هایی ..جان بابک زودتر کلیر شو و شاید گره از کار بقیه هم باز شه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: gifa ، bigharar ، ikamaly ، e76779 ، payampars ، DIVE ، سو سو ، mehdi didam ، ma300me ، Doe ، ipiran ، sadeghi897 ، zohre02 ، alihmh ، babak_1363 ، mrbonbon ، daad
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين مونده بود تو گلوم
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزیز کلیر شده و کلیر نشده
اگه موافقین یه قرار دسته جمعی بازدید از یک مرکز خیریه و یا سالمندان ترتیب بدیم ،اینجوری هم فکرمون از کلیرنس و کارهای بعدش پرت میشه وهم می فهمیم که زندگی با ما خیلی مهربون بوده Shy اگر جایی رو برای بازدید سراغ دارین و با من موافقین لطفا برام پیام خصوصی بفرستین
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-08-18 ساعت 10:25)mamad_msp نوشته:  دوستان عزيز با سلام:
من از سفارت ابوظبي کلير شدم . و يکي از دوستان گفته که اگه 1شنبه تحويل بدم ptt پنجشنبه بهشون ويزا مي ده ايا ميشه اين زمان کمتر و مطئن بود که مي دن؟!!!!
من خودم براي يه کار شخصي دارم مي رم اگه دوستان دوست دارن مي تونيم رو هزينه صحبت کنيم.

دوست عزيز ptt مربوط به پست تركيه است نه امارات!
شما روز يكشنبه يا سه‌شنبه پاس رو به سفارت ابوظبي ساعت 13:30 تحويل ميدي و معمولا اگه يكشنبه تحويل بدي به احتمال زياد چهارشنبه ساعت 15:00 آماده ميشه(بايد سايت سيس رو چك كني اگه ايشود شد بري سفارت) و درصورتيكه سه‌شنبه بدي، يكشنبه هفته بعد ويزاتون آماده ميشه، ضمناً بايد خودتون شخصا به سفارت مراجعه كنيد هم براي تحويل دادن پاس و هم گرفتنش.Wink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام دوستان من هفته ديگه يكشنبه ميرم تركيه واسه گرفتن ويزا دوستاني كه هفته ديگه مي خوان برن تركيه اگه ممكنه يه پيام خصوصي بدن واسه اينكه اگه با هم هماهنگ باشيم بهتره و اگه خدا نكرده مشكلي برامون پيش هومد حلش كنيم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: payampars ، ma300me ، Soap McTavish ، zohre02 ، babak_1363 ، dove ، daad

تو این مدتی که کلیرنس خورده بودیم هی به خودم شک می کردم : نکنه منو با فلانی اشتباه بگیرن؟ نکنه فکر کنن فامیل فلان ت ر...سم هستم؟Big Grin نکنه قضیه فلان تقلب تو فلان امتحانمو تو دبیرستان فهمیدن؟
نکنه فهمیدن بچه بودم با دوچرچه زدم به بچه همسایه؟ نکنه...؟
واللا به غرعان 1000 جور فکر می اومد سراغ آدم!!!
الان که فکر میکنم خندم می گیره
Big Grin Big Grin Big Grin
ا
اصلا نگران نباشید همگی کلیر می شیم یه پروسه ایه که باید طی بشه
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
خدایا امروز یکشنبه است روز مولا علی به حق علی دل منتظران مهاجرسرا را شاد گردان
آمین یا رب العالمین
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
نگذاریم تقویم وساعت ، این حقیقت را یادمان ببرد که لحظه لحظه زندگی ، یک معجزه است و در پس آن ، حقیقتی.... امیدمان را از دست ندهیم...

به امید کلیر شده همه دوستان علی الخصوص آنکارایی ها...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: soroshnia ، ma300me ، gifa ، amiz.abdollah ، e76779 ، payampars ، zavosh ، Soap McTavish ، zohre02 ، DIVE ، dolood ، babak_1363 ، alihmh ، r91 ، سو سو ، Leila12020 ، yalda91 ، manzar333 ، daad
به امید اینکه همه دوستانی که هنوز کلیر نشده اند .سریعتر این پروسه را به اتمام برسونند و با آرامش برنامه های بعد از آن را انجام دهند.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: payampars ، مهرنگار ، bigharar ، zohre02 ، DIVE ، abloom_ma ، dolood ، e76779 ، babak_1363 ، r91 ، dove ، daad
دوستان یه سوال خیلی مهم!!
می دونید که ایستگاه الغبیه تا چه ساعت اتوبوس داره برای ابوظبی؟؟؟؟
چون من 10 شب می رسم دبی دیگه نمی خوام بمونم دبی برم یه راست ابوظبی اونجا هتل گرفتم، ولی نمی دونم یه سره اتوبوس داره یا نه اون ساعت از شب؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، zohre02 ، farshadsh ، Mehrdadordi ، dove ، daad
بدانید شرایط هر چقدر سخت یا طاقت فرسا باشدشما میتوانید آن شرایط را تغییر دهید.می توانید رویاهایی را که زمانی در سر داشتید به واقعیت تبدیل کنید.چطوری؟با مراجعه به قدرتی که در درون شماست نام این قدرت ضمیر باطن است.حتی همین لحظه که درحال خواندن این مطالب هستید این قدرت در درون شماست که می تواند در عرض چند دقیقه همه چیز را در زندگی ما و شما عوض کند. فقط کافیست این قدرت را آزاد کنید. این قدرت به مثبت اندیشیدمان کمک می کند...

امید را از دست ندهیم.... همه کلیر خواهیم شد...
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، محبت ، farshadsh ، Nasimmmm ، Niushagh ، gifa ، Mehrdadordi ، manzar333 ، dove ، ma300me ، daad
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «پدی» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «yalda91» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Rebekaa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hamid1243» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «behnam7» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*2راه» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirazimi» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «sh-p» عزیز ღღღ
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، محبت ، farshadsh ، nirvana_kobin ، mehdi didam ، arash bon ، e76779 ، پدی ، Mehrdadordi ، yalda91 ، AsemanAbee ، dove ، ma300me ، SHABAH51 ، ojee ، daad
(2013-08-18 ساعت 07:05)gifa نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 00:21)babak_1363 نوشته:  [quote='gifa' pid='396528' dateline='1376764863']
نميدونم حسم ميگه اين هفته،هفته خوب وخوشحال كننده اي هستش?قول ميدم
gifa عزیز،
چمدون ها رو ببند و اگه حتی میتونی برای هفته بعد بلیط رو رزرو کن و فقط آماده ی هورای رنگی ما باشBig Grin
[/qu
مرسی بابک جان چمدونها آمادست Big Grinفقط دعاکن ,متاسفانه ما فقط هر دوهفته یکبار آپدیت میشیمSadSadSadSadSadSadSad
gifa عزیز،
دست دعام برای همتون بالاست و میدونم که هفته ی پیش رو هفته ی شماو خیلی از دوستان عزیز منتظره، انشاءالله.
نگران نباش ، قوی باش و خودت رو برای لحظه های ناب شاد بودن آماده کن Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، محبت ، farshadsh ، smpf ، Nasimmmm ، ikamaly ، mehdi didam ، gifa ، e76779 ، Sonaen60 ، Mehrdadordi ، yalda91 ، MEHDIREZAEI ، shatsi ، dove ، mrbonbon ، ojee ، daad
(2013-08-18 ساعت 13:22)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 07:05)gifa نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 00:21)babak_1363 نوشته:  [quote='gifa' pid='396528' dateline='1376764863']
نميدونم حسم ميگه اين هفته،هفته خوب وخوشحال كننده اي هستش?قول ميدم
gifa عزیز،
چمدون ها رو ببند و اگه حتی میتونی برای هفته بعد بلیط رو رزرو کن و فقط آماده ی هورای رنگی ما باشBig Grin
[/qu
مرسی بابک جان چمدونها آمادست Big Grinفقط دعاکن ,متاسفانه ما فقط هر دوهفته یکبار آپدیت میشیمSadSadSadSadSadSadSad
gifa عزیز،
دست دعام برای همتون بالاست و میدونم که هفته ی پیش رو هفته ی شماو خیلی از دوستان عزیز منتظره، انشاءالله.
نگران نباش ، قوی باش و خودت رو برای لحظه های ناب شاد بودن آماده کن Smile

بابک عزیز
انشاالله همیشه موفق و پیروز باشی و در کشور جدید سرشار از پیروزی و موفقیت باشی بامید دیدار در آ م ر ی ک ا
ارادتمند

تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، farshadsh ، mehdi didam ، gifa ، b_argi ، yalda91 ، dove ، ma300me ، ojee ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان