کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
باکی نیست ، همه مدلش رو دیدم این هم روش !!
تازه اشم فکر کردی اگه بیام اونجا واسم خبریه ؟؟؟؟ یوخ والا هچ ، دردم بیشتر میشه که کمتر نمیشه ، گفتم که . . . قرارداد دارم ، رو کم کنیه ، روی ما هم زیاد ، تا دلت بخواد . . .
یه جورایی دلمون رو خوش کردیم که :

اگر با من نبودش هیچ میلی /// چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟؟؟

است نقطه سر خط
ارادتمند همه
[/quote]

مهدی عزیز منم از این جریانا زیاد داشتم Wink جالبه بگم که من هم به اقای همسر می گم اگه می بینی کلیر نمی شیم واسه اینه که منم تو بازیم Tongue وگرنه اون طفلی یه ضرب می گرفت !!Smile ولی باحاله اوستا کریم خون جگرمون میکنه اما بی خیالمون نمی شه همین اخرشو دوست دارم Shy واسه همینم هست که دلمون رو خوش کردیم که میشهههههههه اما دییییییییییییییییییرCoolRolleyes
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
این نیز بگذرد
خیلی زود...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، ikamaly ، mehdi didam ، e76779 ، usa lover ، jj bobo ، marjani ، yalda91 ، AsemanAbee ، manzar333 ، ma300me ، Alirezaa2013 ، 5ina ، رجبعلی ، nika ، elmira_fa ، ojee ، dove ، daad
(2013-08-18 ساعت 12:44)ramin888 نوشته:  دوستان یه سوال خیلی مهم!!
می دونید که ایستگاه الغبیه تا چه ساعت اتوبوس داره برای ابوظبی؟؟؟؟
چون من 10 شب می رسم دبی دیگه نمی خوام بمونم دبی برم یه راست ابوظبی اونجا هتل گرفتم، ولی نمی دونم یه سره اتوبوس داره یا نه اون ساعت از شب؟؟؟؟؟؟؟

Buses for Abu Dhabi leave the Dubai main bus station between 6.20 a.m and 9.40 p.m. daily, as of the time of publication; departures are typically every 40 minutes

دوستان خدا رو شکر من هم کلیر شدم
و با این پیغام مواجه شدم :
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
(2013-08-19 ساعت 06:39)shahramkh59 نوشته:  
چون من 10 شب می رسم دبی دیگه نمی خوام بمونم دبی برم یه راست ابوظبی اونجا هتل گرفتم، ولی نمی دونم یه سره اتوبوس داره یا نه اون ساعت از شب؟؟؟؟؟؟؟

Buses for Abu Dhabi leave the Dubai main bus station between 6.20 a.m and 9.40 p.m. daily, as of the time of publication; departures are typically every 40 minutes

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

سلام دوست عزیز مبار ک باشه یه هورایییییییییی پزرک منم دیروز 18 اگست اپ شدم وهمین پیام شما رو سفارت زدند اخرش نوشته تا پایان این ماه برای ویزا باید بریم درست؟ متن اخرش در مورد ویزا نامبر ... است؟ اسمی از کلیر یا ایشود نیامده
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
دوستان من تصمیم گرفتم تا چند روز آینده برم ابوظبی ویزام رو دریافت کنم. کسی از دوستان کلیر شده اگر خواست ویزاشو بگیره خبر بده
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: azar1348 ، so_ar ، ikamaly ، b_argi ، e76779 ، hamid1243 ، dove ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، nika ، niloo-kh ، negar_karimi6 ، daad
مهاجر سراااااااااااا دیروز باز نمیشدددددددددددددددددد
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: ikamaly ، Soap McTavish ، e76779 ، yalda91 ، shatsi ، payampars ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، Biz Biz ، رجبعلی ، houmanmir ، ojee ، daad
(2013-08-19 ساعت 07:00)azar1348 نوشته:  

سلام دوست عزیز مبار ک باشه یه هورایییییییییی پزرک منم دیروز 18 اگست اپ شدم وهمین پیام شما رو سفارت زدند اخرش نوشته تا پایان این ماه برای ویزا باید بریم درست؟ متن اخرش در مورد ویزا نامبر ... است؟ اسمی از کلیر یا ایشود نیامده
این متن کاملشه. همون اول نوشته اماده issuance ولی البته هنوز تو ceac نیومده

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
تشکر کنندگان: azar1348 ، n51 ، payampars ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، nika ، lilistar ، dove ، daad

آذر جون ، آقا شهرام تبریک میگم بهتون ، مبارک باشه. انگار دیگه خیلی کسی اینجا نیست . ولی من یه هورای گنده واستون میکشم TongueBig GrinSmileSmile
تبریک به همه کلیر شده ها پیشا پبش میدونم خیلی ها کلیر شدن بعلت در دسترس نبودن سایت اینجا نیستن Smile
ما هم دیروز هر سه نفرمون اپدیت شدیم ولی خبری از کلیر نیست SadSad
آخه دیگه کی ؟!!! هزار کار آدم داره قبله رفتن SadSad
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-08-19 ساعت 07:06)so_ar نوشته:  

آذر جون ، آقا شهرام تبریک میگم بهتون ، مبارک باشه. انگار دیگه خیلی کسی اینجا نیست . ولی من یه هورای گنده واستون میکشم TongueBig GrinSmileSmile
تبریک به همه کلیر شده ها پیشا پبش میدونم خیلی ها کلیر شدن بعلت در دسترس نبودن سایت اینجا نیستن Smile
ما هم دیروز هر سه نفرمون اپدیت شدیم ولی خبری از کلیر نیست SadSad
آخه دیگه کی ؟!!! هزار کار آدم داره قبله رفتن SadSad

مرسی عزیزم امیدوارم و مطمینم امروز شما کلیر میشید زود تلفنیییییییی بهم بگوووووو یه هوراییییییییی بزرگگگگگگگگگ برای انهایی که دیروز و امروز کلیر میشن
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: shahramkh59 ، so_ar ، ikamaly ، e76779 ، usa lover ، yalda91 ، payampars ، sh-p ، ma300me ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، nika ، ojee ، dove ، negar_karimi6 ، daad
سلام و صبح همگی بخیییییییییییییییرررر

تبرییییک به دو دوست عزیززززز

shahramkh59 , azar1348

کلیر شدنتون مباررررررررررک

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

امروز روز پرکاریه برای همه سفارتها

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-19 ساعت 07:15)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح همگی بخیییییییییییییییرررر

shahramkh59 , azar1348

امروز روز پرکاریه برای سفارتها

Big GrinCoolBig Grin

منوووووووووووووووووون
و
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-08-19 ساعت 07:15)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح همگی بخیییییییییییییییرررر

shahramkh59 , azar1348

امروز روز پرکاریه برای همه سفارتها

Big GrinCoolBig Grin

بسیار ممنووووووووووووووووووووووون
و هورااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: dolood ، b_argi ، e76779 ، Mehrdadordi ، abloom_ma ، payampars ، ma300me ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، nika ، dove ، negar_karimi6 ، daad
lمنم هستم! دی
شهرام و آذر
هوررررررررااااااااااااا

مبارک باشهWinkBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام
صبح همگی بخیر

دوستانی که نقص مدارک نداشتند. میشه خواهش کنم یه بار دیگه برای بار هزارم دراین تاپیک اعلام کنن که چه مدارکی برای دریافت ویزا همراهمون باشه؟
-- پاسپورت
-- برگه آبی
همین؟
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
تشکر کنندگان: alirezass ، b_argi ، Mehrdadordi ، Nasimmmm ، smpf ، payampars ، morvarid1364 ، رجبعلی ، nika ، dove ، daad
سلام
اینجور که از یه نفر توی دبی شنیدم سفارت امریکا توی ابوظبی پاسپورت رو فقط از افراد اصلی تحویل میگیره و به همون نفر هم تحویل میده و از فرد دیگه ای پاسپورت رو تحویل نمی گیره.
لطفا به من جواب بدین که اگه اینجوری باشه بار و بندیلمو جمع کنم و برم ابوظبی!!
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 07:45)dolood نوشته:  سلام
صبح همگی بخیر

دوستانی که نقص مدارک نداشتند. میشه خواهش کنم یه بار دیگه برای بار هزارم دراین تاپیک اعلام کنن که چه مدارکی برای دریافت ویزا همراهمون باشه؟
-- پاسپورت
-- برگه آبی
همین؟
دوست عزيز
اون برگه ابي كه بهت دادن را مطالعه كن همچه توش نوشته. شما براي دريافت ويزا فقط كافيست پاسپورت خود را بهمراه برگه آبي تحويل سفارت دهيد (شما چون ايروان هستي csc نميخواي)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، ikamaly ، jjbahale ، Sonaen60 ، Mehrdadordi ، گل نهال ، yalda91 ، shatsi ، payampars ، morvarid1364 ، dolood ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان