کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان کسی نیست که اینجا جواب بده یا راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، daad
(2013-08-20 ساعت 02:12)hosa نوشته:  دوستان عزیز میشه خواهش بکنم که لطفا منو راهنمایی بفرمایید. برنده اصلی کلیر شده ولی کنار اسمش تو جدول یه ستاره هست . فردا بریم سفارت برای دادن پاسپورت یا نه؟ ما آنکارا هستیم. برای پدر و مادرم سوال می کنم. یه ایمیل برای سفارت فرستادم ولی هنوز جوابی ندادند. خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید.

سلام عزيز ، يك ستاره وقتي جلوي اسمي مياد يعني اينكه تمام اعضاء خانواده مراحل اداريشون تمام نشده ، شما ايميل رو كه زدين بهشون خوبه ؛) حتما جواب ميدن Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، رجبعلی ، zohre02 ، daad
(2013-08-20 ساعت 02:44)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 02:12)hosa نوشته:  دوستان عزیز میشه خواهش بکنم که لطفا منو راهنمایی بفرمایید. برنده اصلی کلیر شده ولی کنار اسمش تو جدول یه ستاره هست . فردا بریم سفارت برای دادن پاسپورت یا نه؟ ما آنکارا هستیم. برای پدر و مادرم سوال می کنم. یه ایمیل برای سفارت فرستادم ولی هنوز جوابی ندادند. خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید.

سلام عزيز ، يك ستاره وقتي جلوي اسمي مياد يعني اينكه تمام اعضاء خانواده مراحل اداريشون تمام نشده ، شما ايميل بزنين بهشون بد نيست Smile)
سلام و مرسی از توجهتون من ایمیل فرستادم ولی هنوز جوابی ندادند می خوام ببینم که چکار باید کرد؟ منتظر بشیم؟
تشکر کنندگان: niloo-kh ، babak_1363 ، رجبعلی ، zohre02 ، daad ، Mehrdadordi
سلام دوستان عزیز ،
یکسال و اندیست که به دلایلی ترک محیط مهاجرسرا رو کردم . حالا که نزدیک به پایان ماراتون طولانی پروسه لاتاری 2013 هستیم ، میخواستم بگم که امیدوارم همگی شما به هر دلیل و به هر علتی که در انتظار کلیر شدن هستید ، کلیر بشید و موفق به اخذ ویزا . این روزها ، روزهای خیلی سختیه و 2 سال پیش ، ما بچه های 2012 همین پروسه نفس گیر رو داشتیم و خوشبختانه به استثنای دو سه نفر ، الباقی موفق به اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا شدن . برای همه شما دعا میکنم و امیدوارم که این سختیها در نهایت به شادیها بدل بشه . نمیتونم بگم که درک میکنم که چی میکشید ، چون خودم پروسه کلیرنس طولانی نداشتم و فقط یکماه طول کشید . اما میتونم بگم که منم سی روز تمام چشم انتظار بودم و حالا که به عقب نگاه میکنم و به دو سال گذشته خود فکر میکنم ، میبینم که اون انتظار فقط یه دوران شیرین بود که به سرعت سپری شد و مبدل به یه خاطره به یاد ماندنی . خاطره ای که هرگز فراموشم نمیشه و امیدوارم برای شما هم این اتفاق بیفته .
دعا میکنم که هر جا که هستید و هر سرنوشتی که در پیش دارید ، سراسر خیر و مصلحت باشه . شادی و شادکامی شما ، آرزوی همه ما برو بچه های با تجربه و قدیمی تر بوده و خواهد بود . همانطور که بچه های 2010 و 2011 در مورد ما فکر کردن و گفتن و آرزو کردن . راه دوری نیست ، و اطمینان دارم که امسال هم جدول 2013 مثل جدول 2012 پر از رنگ سبز و شادی خواهد بود . ارادتمند همه شما - افشین / ایالت میشیگان / ساعت 10:45 شب - 08/19/2013
امید وارم امروز پراز رنگ سبز برای دوستان منتظر باشد
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-08-20 ساعت 06:21)alirezass نوشته:  سلام TongueBig Grin
صبح بخیر منتظرینBig Grin

من امروز وارد 180 روز انتظار شدم یعنی دقیقا 6 ماه

خدا بخیر بگذرونه آنکارا جون هر کی دوست داری زودتر

سلام و صبح شما هم بخیر. ببخشید وقتی کیس نامبر در جدول میاد با یه ستاره و (*) Not all family members have been processed. Please contact us با چه آدرسی یا شماره ای باید تماس گرفت؟ اگر ممکن هست لطفا راهنمایی بکنید.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ikamaly ، babak_1363 ، jj bobo ، مهرنگار ، dolood ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، payampars ، daad
برا پيگيري اينکه چرا هنوز کلير نشيديم کسي اگه ميدونه چه ميلي بايد به چه آدرسي بزنيم ممنون ميشم برام پيام خصوصي بزاره
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amiz.abdollah ، soruosh ، رجبعلی ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
84روزه که بلاتکليف هستيم و حتي خانمم يه موقعيت پيشنهادي کاري رو به خاطر اين مسله خوابونده تو آب نمک و هر ان ممکنه از دست بره و اين مسله رو انکاريها نميفهمن
اميدوارم اين هفته قديمي هارو کلير کنن واقعا بلاتکليفي سخته مخصوصا 4_5ماهه ها
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
ما حتي براي تمديد قرارداد خونه هنوز اقدامي نکردين و يک ماهه از اتمامشدگذشته
مونديم خونه شهرستانمونو چطور تو اين فرصتي که هي کم و کمتر ميشه بفروشيم.
تازه من بدبخت پايان نامه و دو پروژه ناتموم ارشدمم مونده
و چيزهايي که نميتونم بگم
واقعا چرا ...؟يعني بايد تا آخر سپتامبر بلاتکليف باشيم؟
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: heidari1248 ، gifa ، lilistar ، dana ، babak_1363 ، pari pariaaa ، elmira_fa ، noura ، hana_fd ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، r91 ، bigharar ، payampars ، alihmh ، daad ، manzar333 ، Alirezaa2013 ، ikamaly
سلام
انشا الله اين هفته خبر هاي خوب به همه دوستان منتظر برسد
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-08-20 ساعت 00:41)saeid-ss نوشته:  دوستان عزیز من هفته دیگه باید برم ابوظبی برای دریافت ویزا البته تنها میرم و خودم برنده اصلی نیستم . حالا میخواستم ببینم برای دریافت ویزا چه مدارکی رو باید ببرم ؟ آیا وکالتنامه یا ترجمه عقدنامه ای چیزی رو هم میخواد؟

دوست عزیز میشه بگید برای شما در سایت چی نوشته اخه مال کیس ما که 3 نفر هستیم نوشته مراحل اداری شما پایان یافته و ویزا شما اماده ولی ممکنه در این ماه به شما نرسه ،حالا من نمیدونم چه کار کنم،به شما چیزی در این مورد نگفته؟
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amiz.abdollah ، رجبعلی ، b_argi ، payampars ، daad ، ALNB ، saeid-ss
(2013-08-20 ساعت 08:29)mychael نوشته:  برا پيگيري اينکه چرا هنوز کلير نشيديم کسي اگه ميدونه چه ميلي بايد به چه آدرسي بزنيم ممنون ميشم برام پيام خصوصي بزاره

منم دقيقا همين سوالو دارم،دوستان راهنمايي كنيد،چي بايد بنويسيو و مني كه سفارتم ابوظبي هست به چه آدرسي ايميل بدم؟؟؟؟؟؟
ممنمون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، saeid-ss
سلام دوستان ، ببخشید اگر سوال تکراری می پرسم ، می خواستم بدونم ملاک خروج کشور از زمان اخذ ویزا حساب می شه یا تست مدیکال ؟ اگر بخواهیم بعد از تست مدیکال بریم (قبل از پایان 6 ماه بعد از گرفتن ویزا) باید دوباره تست بدیم ؟ اگر کسی اطلاعاتی داره لطفاً لینک مرجع رو هم بده . ممنون از شما
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، saeid-ss
(2013-08-20 ساعت 09:07)azar44 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 00:41)saeid-ss نوشته:  دوستان عزیز من هفته دیگه باید برم ابوظبی برای دریافت ویزا البته تنها میرم و خودم برنده اصلی نیستم . حالا میخواستم ببینم برای دریافت ویزا چه مدارکی رو باید ببرم ؟ آیا وکالتنامه یا ترجمه عقدنامه ای چیزی رو هم میخواد؟

دوست عزیز میشه بگید برای شما در سایت چی نوشته اخه مال کیس ما که 3 نفر هستیم نوشته مراحل اداری شما پایان یافته و ویزا شما اماده ولی ممکنه در این ماه به شما نرسه ،حالا من نمیدونم چه کار کنم،به شما چیزی در این مورد نگفته؟

دوست عزيز براي تمام كساني كه كلير ميشن اين پيغامو ميده، برو ويزاتو سريعتر بگير.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، e76779 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-20 ساعت 09:40)peanut نوشته:  سلام دوستان ، ببخشید اگر سوال تکراری می پرسم ، می خواستم بدونم ملاک خروج کشور از زمان اخذ ویزا حساب می شه یا تست مدیکال ؟ اگر بخواهیم بعد از تست مدیکال بریم (قبل از پایان 6 ماه بعد از گرفتن ویزا) باید دوباره تست بدیم ؟ اگر کسی اطلاعاتی داره لطفاً لینک مرجع رو هم بده . ممنون از شما

شما تا تاريخ اكسپاير قيد شده روي ويزا وقت دارين وارد آ م ر ي ك ا بشين. مثلا"در آنكارا اگه زمان كلير شدن نزديك به6ماه شده باشه و شما كلير بشي و بخواهي6ماه بعد بري بايد قبل از گرفتن ويزا مديكالتو تجديد كني بدي سفارت تا اونه اكسپاير6ماهه برات بزنن.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: e76779 ، رجبعلی ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، peanut

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان