کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایا به حق یگانگی ات یه بار دیگه از ته دل صدات میکنم...

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-20 ساعت 11:47)hazrat نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 11:13)gifa نوشته:  خداشماروتحویل بگیره, سفارت تحویل بگیره, درضمن دوست عزیز خب اگر نباشی چه جوری باید تحویل بگیرند نگران نباش ماهم ه مثل همیم دعا کن زود کلیر بشیم

سلام دوست عزیز
من و شما مثل هم هست کیسمون تو ماه می و آنکارا و ***6
خلاصه ما هنورم امیدواریم ایشالا کارای هممون درست میشه فقط به قول دوستان خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم دوست عزیز, پس امضاتونو کامل کنید
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، zohre02 ، daad ، AsemanAbee ، jj bobo ، Arash R ، babak_1363 ، رجبعلی
(2013-08-20 ساعت 11:39)linuxer نوشته:  بزرگ ترین اشتباه عمرم این بود که سفارت آنکارا را برای مصاحبه بهترین شانس زندگیم انتخاب کردم.
یک توصیه برای ۲۰۱۴ ای ها که به هیچ عنوان سمت آنکارا نرن
( واقعا دیگه حالم از آنکارا و ترکیه بهم میخوره. قول میدم این پروسه لعنتی تمام بشه دیگه تا آخر عمرم اسم ترکیه را نمیارم.)
و یک دل گرمی خدا به فکر ما هم هستش . . .

دوست عزیز من هم مثل شما دلم پر است. ولی بیخودی با این احساس و تفکر جلو نرو که هیچ فایده ای نداره جز اینکه استرستو تشدید کنی. درست است که سفارت آنکارا خیلی تعلل کرده ولی این دلیل نمی شه بخواهیم اینطوری خودمونو اذیت کنیم و یک کشور را محاکمه کنیم. البته من نمی خواهم از کشور ترکیه طرفداری کنم و لی حقیقت این است که من و شما نمیدونستیم پروسه این سفارتخانه تا این حد طول می کشه. بهتر است که صورت مسئله رو به حساب یه کشور و اینها نزاریم. و اینکه خیلی جالب و باعث تاسف است که پروسه سفارتخانه های آ م ر ی ک ا در ابوظبی، آنکارا و ایروان تا این حد فرق می کنه.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: bigharar ، payampars ، zohre02 ، e76779 ، daad ، b_argi ، marjani ، manzar333 ، r91 ، Arash R ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Mehrdadordi
دوستان ما امروز چهل روزه شديم واقعا اين انتظار و بلاتكليفي بدجوري درگيرم كرده
به اميد كلير شدن همه منتظران
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
خداااااااااااااااااااااااااااااا
دیگه نفسم برید ، 9 ماه تموم شد دیگه بسه....
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-08-20 ساعت 11:39)linuxer نوشته:  بزرگ ترین اشتباه عمرم این بود که سفارت آنکارا را برای مصاحبه بهترین شانس زندگیم انتخاب کردم.
( واقعا دیگه حالم از آنکارا و ترکیه بهم میخوره. قول میدم این پروسه لعنتی تمام بشه دیگه تا آخر عمرم اسم ترکیه را نمیارم.)

دوست عزيز و خوبم هيچ وقت نميشه موضوعي يا مشكلي را به همه تعميم داد و درباره آن نظر قطعي داد، همانور كه اشاره كرديد، عملكرد كاركنان سفارتخانه آ م ري كا چه ارتباطي به آنكارا يا تركيه داره؟
همانطور كه بنده و شما يا دوستان ديگر منتظر سه رقمي در هر سه سفارتخانه از عملكردشان ناراضي هستيم، هستند دوستاني كه از همين سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان ويزاي يكضرب گرفته و يا در كمترين زمان ممكن كلير شدن!
بنده هم آنكارا را انتخاب كرده بودم ولي KCC محل مصاحبه را به ابوظبي تغيير دادن و منهم خوشحال از اينكه چقدر خوش شانس بودم كه محل مصاحبم شد ابوظبي!! ولي الان كاملا از امارات و ابوظبي پس از 128 روز انتظارخوشم نمياد و اين نميتونه دليل بد بودن اونجا باشه!
اميدوارم همه ما در هر جا و هر زمان بتونيم قضاوت منصفانه‌اي داشته باشيم.
انشالله شما هم بزودي كلير ميشيد.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: payampars ، b_argi ، مهرنگار ، daad ، lilistar ، zohre02 ، manila ، SANIJ ، manzar333 ، r91 ، babak_1363 ، payam62 ، AsemanAbee ، sce ، hosseinshokri
(2013-08-20 ساعت 12:02)raham نوشته:   خداااااااااااااااااااااااااااااا
دیگه نفسم برید ، 9 ماه شد دیگه بسه....

خدااااااااااااا قوت و کمی صبررررررررررررررررررر دیگرررررررررر.. ایشالا درست می شه...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، gifa ، e76779 ، zohre02 ، raham ، jj bobo ، r91 ، Arash R ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mehrdad pharm
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «zanganeh» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «lilistar» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «AOC Kermani» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «dali» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*princesess» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ali 2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «pooyani» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «houmanmir» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «A.d» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hazrat» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «همه منتظران» عزیز ღღღ
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
[font=Tahoma]بچه های انکارا

امروز اپدیت نبود عایـــــــــــــــــــــــــــا؟؟!![/font]
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
آقای امیر مهاجر عزیز یا سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید
هفته آینده به امید خدا ویزا رو میگیریم.تا چند مدت بعد وقت داریم واد خاک آمریکا بشم و دوم این که اگر 5مه دیگه بریم از تاریخ مدیکال دبی میگذره دوباره باید تست مدیکال بدیم و بعد برم؟آخه ما کار های عقب منده خیییلی داریم مجبوریم تا حد اکثر زمانی که میشه ایران بمونیم.ممنون از راهنماییتون.
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars ، babak_1363 ، mehdi didam ، Alirezaa2013 ، امیر مهاجر
(2013-08-20 ساعت 12:14)آیدا اس نوشته:  آقای امیر مهاجر عزیز یا سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید
هفته آینده به امید خدا ویزا رو میگیریم.تا چند مدت بعد وقت داریم واد خاک آمریکا بشم و دوم این که اگر 5مه دیگه بریم از تاریخ مدیکال دبی میگذره دوباره باید تست مدیکال بدیم و بعد برم؟آخه ما کار های عقب منده خیییلی داریم مجبوریم تا حد اکثر زمانی که میشه ایران بمونیم.ممنون از راهنماییتون.

آیدا جان مهلت ورودتون به آمریکا تاریخیه که روی ویزاتون نوشته شده و احتمالا باید با زمان اکسپایر شدن مدیکالتون یکی باشه
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

دقیقا راست میگی بخدا حالم از ترکیه دیگه بهم میخوره
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: lilistar ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars ، Arash R ، r91 ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، linuxer
به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه ها نیز میگذرند
تشکر کنندگان: b_argi ، bigharar ، zohre02 ، daad ، سو سو ، e76779 ، payampars ، r91 ، babak_1363 ، mehdi didam ، رجبعلی ، AsemanAbee ، Mehrdadordi ، majid194
سلام دوستان اگه ممکنه متن ایمیلی که برای پیگیری روند کار به سفارت آنکارا فرستادید رو برای من بفرستید.ممنون میشم

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: daad ، marjani ، payampars ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر
خدمت دوستان عزیز که بیش از یکسال با هم بودیم سلام عرض میکنم. ما روز گذشته ویزامون را گرفتیم . مطمئنم همگی کلیر و ویزاتون رو میگیرید.نگران نباشید.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان