کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 12:09)AsemanAbee نوشته:  [font=Tahoma]بچه های انکارا

امروز اپدیت نبود عایـــــــــــــــــــــــــــا؟؟!![/font]

چرا ما 20 آگوست برای هشتمین با آپدیت شدیم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
[عکس: giltiti.com-1391-11-01-631175727.jpg]
تبریک فراوان به دوستان عزیز azar1348 ، shahramkh59 ، saeid-ss ، hamid1243 , m2m2m22

(2013-08-20 ساعت 12:20)ali heydari نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 11:39)linuxer نوشته:  بزرگ ترین اشتباه عمرم این بود که سفارت آنکارا را برای مصاحبه بهترین شانس زندگیم انتخاب کردم.
یک توصیه برای ۲۰۱۴ ای ها که به هیچ عنوان سمت آنکارا نرن
( واقعا دیگه حالم از آنکارا و ترکیه بهم میخوره. قول میدم این پروسه لعنتی تمام بشه دیگه تا آخر عمرم اسم ترکیه را نمیارم.)
و یک دل گرمی خدا به فکر ما هم هستش . . .
دقیقا راست میگی بخدا حالم از ترکیه دیگه بهم میخوره

دوستان اشتباه نکنید.. تمام این پروسه ها تو آمریکا انجام میشه.. درسته که عملکرد سفارتخانه ها مهم است..ولی در نهایت آنها تابع مرکز هستن.. چرا احساساتتون رو با موضوع قاطی میکنی.. لطفا کمی منطقی باشیم...

(2013-08-20 ساعت 13:25)mychael نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 12:09)AsemanAbee نوشته:  [font=Tahoma]بچه های انکارا

امروز اپدیت نبود عایـــــــــــــــــــــــــــا؟؟!![/font]

چرا ما 20 آگوست برای هشتمین با آپدیت شدیم

ما آخرین بار 6 آگوست آپدیت شدیم و تا این ساعت از آپدیت دیگه خبری نیست..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Arash R ، zohre02 ، b_argi ، AsemanAbee ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، DIVE ، daad ، payampars ، e76779
سلام دوستان، اول به پدی بابت کلیر شدنش تبریک میگم. Smile

باز دارم میبینم که امیدهای بچه های آنکارا اومده پایین و باز هم دلسردی حاکم شده Sad بابا به خدا همه کلیر میشنBig Grin

من امروز صبح رسیدم انکارا و با سرعت بسیار بالا خودمو رسوندم به سفارت و پاسهامون رو دادم داخل. حالا دیگه از اینجا به بعدش با سفارته.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
امروزم آنکارا به استراحت پرداخت!!! کسی امروز آپدیت نشده؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، babak_1363 ، مهرنگار ، b_argi ، Alirezaa2013 ، alihmh ، Mehrdadordi ، daad ، payampars
(2013-08-20 ساعت 13:33)smpf نوشته:  امروزم آنکارا به استراحت پرداخت!!! کسی امروز آپدیت نشده؟

چرا ما دونفرمون برای بار هشتم آپدیت شدیم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)

azar1348 تبببببببببببببببببررررررررررررررررررررییییییییییییییکBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
سلام از بچه های ابوظبی اگه کسی single هست و میخواد ١٠ شهریور بره دبی هماهنگ کنه با هم بریم
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، daad ، payampars
(2013-08-20 ساعت 13:17)mychael نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:11)nyayesh نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 12:24)nyayesh نوشته:  سلام دوستان اگه ممکنه متن ایمیلی که برای پیگیری روند کار به سفارت آنکارا فرستادید رو برای من بفرستید.ممنون میشم

دوستان عزیز نداره کسی متن ایمیلو؟
لطفا بفرستید برام

لطفا برای منم بفرستید ممنون میشم

نمونه متن ایمیل:
****subject : iv2013as

Case Number:
Applicant Name:
Date of Birth:
Preference Category: DV-IRAN
Beneficiaries:

Dear sir/madam,

I've been interviewed on............and it's almost been...... weeks since the officer told us you need to wait four to six weeks until the administrative process would be completed. I have checked the embassy website every day, but my case number has not been announced yet.
I'll appreciate if you could inform me about the current status of my case.
I'm looking forward to your kind reply.

یا این

To whom it may concern Dear Sir/Madam .
My interview was on --- , and I got blue paper for administrative process .so my status remains unclear yet and I'm really concerned about it .I hope you have some good news for me about my last status

دوستان میتونید با کمی تغییر ملایم تر و یا محکم تر بنویسید!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه

تبریک به همه بچه های کلیر شده از ابوظبیBig GrinBig GrinBig Grin
ببخشید که تبریکات من با تاخیر خدمتتون ارسال میگردد
(2013-08-20 ساعت 13:30)ma300me نوشته:  سلام دوستان، اول به پدی بابت کلیر شدنش تبریک میگم. Smile

باز دارم میبینم که امیدهای بچه های آنکارا اومده پایین و باز هم دلسردی حاکم شده Sad بابا به خدا همه کلیر میشنBig Grin

من امروز صبح رسیدم انکارا و با سرعت بسیار بالا خودمو رسوندم به سفارت و پاسهامون رو دادم داخل. حالا دیگه از اینجا به بعدش با سفارته.

دوست عزیز
انشاله تا 5شنبه ویزا صادر میشه .
ماهان بودین؟ ساعت چند رسیدین فرودگاه؟ چند رسیدین سفارت؟
ممنون
"موقت یا ارسالی به تاپیک ترکیه"
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، mhb161 ، babak_1363 ، zohre02 ، mehdi didam ، b_argi ، alihmh ، daad ، payampars
طبق آخرین آپدیت رسیده بر پرونده این بنده حقیر و همسرم هنوز آنکارا زندست احتمالا آپدیت هاشون شروع شده برا یه کلیر عظیم
خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا
2013AS 65XX
سلام دوستان ما امروز مصاحبه رفتیم (انکارا ) از 8 تا 12 طول کشید خیلی شلوغ بود . اکثرا نقص مدرک داشتند . اما من مدارکم کامل بود ولی چون شغل دولتی داشتم برگه صورتی گرفتم
گفتند تا 2 هفته دیگه سایت را چک کن و بعدش بیاید برا ویزا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی امیدوار باشم
لطفا مرا نیز به لیست منتظران اضافه کنید
کمک کنین لطفا

من بعد از برنده شدن ازدواج کردم و به سفارت آمریکا در آنکارا اطلاع دادم و در نهایت تاریخ مصاحبه را از 28ژانویه 2013 به 4 جون 2013 تغییر دادم تا بتوان همسرم را همزمان با خود به آمریکا ببرم و سفارت پذیرفت و ما در 4 جون در آنکارا مصاحبه داشتیم .حدود 1 هفته است که متوجه شدیم پاسپورت خانمم گم شده و هر چی میگردیم پیدا نمیکنیم. به اداره گذرنامه مراجعه کردیم و اعلام فقدان کردیم و به ما گفتند که تا 6 ماه گذرنامه جدید صادر نمیشود و اگر تو این مدت پیدا شد بیایید که اعلام فقدان گذرنامه را کنسل کنین.به پست هم رفتیم و اعلام کردیم و توی سیستم ثبت کرد که هر زمانی که پیدا شود برای ما ارسال کنند

آیا به نظر شما با سفارت مکاتبه کنم و جریان را اطلاع دهم یا زمانی که شماره پرونده برای گرفتن ویزا اعلام شد اطلاع دهم؟

آیا سفارت قبول میکند که هر زمان که خانمم پاس جدید (حدود 6 ماه دیگر)گرفت ویزا را داخل پاس بزند؟

اگر اطلاع دهم سفارت تا چه مدت ویزا را نگه میدارد و اگر ویزا باطل شود آیا ویزای جدید برای همسرم صادر میکند؟

چه کار کنم و چگونه به سفارت اطلاع رسانی کنم تا ویزای همسرم سوخت نشود؟

در ضمن راهی هست که حدودا پاسپورت را 2 ماهه بگیرم و آن این است که از آژانس زیارتی نامه بگیرم ویک سفر زیارتی کربلا همسرم را بفرستم تا پاس قابل استفاده شود یعنی وقتی پاس را یرای سفر زیارتی زودتر بگیرم اولین خروجی باید مرز زیارتی مثل کربلا باشد تا بعد از آن بتوانم برای جاهای دیگر استفاده کنم اما میترسم در سفارت آمریکا برای ما مشکل ساز شود و ویزا ندهند به لحاظ اینکه ویزای عراق در پاس درج میشود
شما دوستان چه دستوری می فرمائید و چگونه مرا راهنمایی میکنید با توجه به اینکه تا پایان 30 سپتامبر سال مالی 2013 تمام میشود و بعد از آن ویزایی صادر نمیشود؟

در ضمن من 10 خرداد مدیکال رفتم پس 10 آذر مدیکال اکسپایر میشود

صمیمانه از شما تشکر میکنم

ارادتمند شما میثم افجه
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
(2013-08-20 ساعت 13:56)n51 نوشته:  سلام دوستان ما امروز مصاحبه رفتیم (انکارا ) از 8 تا 12 طول کشید خیلی شلوغ بود . اکثرا نقص مدرک داشتند . اما من مدارکم کامل بود ولی چون شغل دولتی داشتم برگه سفید گرفتم
گفتند تا 2 هفته دیگه سایت را چک کن و بعدش بیاید برا ویزا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی امیدوار باشم
لطفا مرا نیز به لیست منتظران اضافه کنید

دوست عزیز یعنی چی امیدوار باشم مطمین باش تا آخرین نفر بار سفر ببنده همه در کنار هم هستیم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان